Dodaj do ulubionych

tanie linie - peru

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.08, 19:49
Czy ktos wie jak najtaniej dostac się do Peru? Której wyszukiwarki
użyć?
Obserwuj wątek
    • tierralatina Re: tanie linie - peru 22.03.08, 19:59
      Tanie i Peru rzadko idzie w parze. Ale poszukaj, niespodzianki zawsze sa mozliwe:
      tierralatina.blox.pl/2008/02/Kupujemy-bilety-do-Ameryki-Lacinskiej.html
      Poza wymienionymi tam patentami sprawdz jeszcze www.aircomet.com/
      • Gość: tomek Re: tanie linie - peru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.08, 20:04
        tzn. mozna znaleźć poniżej 4 000 zł?, czy z gory sobie odpuścić, bo
        zdarza się raz na rok ;-)
        • Gość: Pawiu Re: tanie linie - peru IP: *.adsl.inetia.pl 22.03.08, 20:41
          Poniżej 4tys znajdziesz na pewno wiele możliwości podany link powyżej powinien
          Ci pomóc. Korzystaj z stron jak aero.pl skycanner.net . Loty z Polska do A PŁD
          są albo drogie albo niemożliwe. Kieruj się z dużych portów jak Wiedeń Londyn czy
          Frnaknfurt. Dla lotów do Peru dobrą bazą jest Barcelona. Na aero.pl zobacz jacy
          przewoźnicy obsługują interesującą Cię trasę i spróbuj na ich stronie znaleźć
          jakąś promocję możesz zejść do okolo 2,5 tys. Pozdrawiam i udanej podróży.
          • Gość: tomek Re: tanie linie - peru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.08, 20:48
            trochę szukania i juz znalazłem po 3400 i to nie przez stany (nie
            mam wizy, ale patrząc po rożnicach w cenie chyba trzeba wyrobic)
            • Gość: Pawiu Re: tanie linie - peru IP: *.adsl.inetia.pl 22.03.08, 20:55
              Ja też z ciekawości chwile poszukałem i połączenie Barcelona->Lima za około
              1750zł (obie strony!) do tego połączenie Kraków Barcelona 1050zł z Warszawy
              około 1250zł.Myślę,że można z drugiego połączenia wycisnąć jeszcze niższą cenę
              może z jakimiś tanimi liniami...
              • Gość: Pawiu-znów Re: tanie linie - peru IP: *.adsl.inetia.pl 22.03.08, 20:56
                Za kolejnym kliknięciem znalazłem z Wrocławia(do Barcelony) za 850zł... można
                jeszcze niżej ale trzeba chcieć
              • sinus1 Re: tanie linie - peru 22.03.08, 21:48
                > Ja też z ciekawości chwile poszukałem i połączenie Barcelona->Lima za około
                1750zł (obie strony!)

To chyba z Barcelony w Wenezueli:)
                • tierralatina Re: tanie linie - peru 22.03.08, 22:05
                  Kto szuka ten znajduje... za 1750 nie widze, ale za 2000 z Madrytu jak najbardziej.
                  • sinus1 Re: tanie linie - peru 22.03.08, 22:29
                    Też widzę te za 2000, LAN Peru. Leciałeś kiedyś nimi?
                    • tierralatina Re: tanie linie - peru 22.03.08, 23:04
                      Kilka razy. Bardzo przyjemnie. Bez porownania lepiej niz chociazby w Iberii.
    • Gość: opt Re: tanie linie - peru IP: *.tsi.tychy.pl 22.03.08, 23:04
      Już wielokrotnie znalazłem bardzo tanie bilety na interesujące mnie
      loty,ale tak jakoś się dziwnie zdarza,że kiedy przechodzi sie do
      finalizacji transakcji,to okazuje się,że zakup nie jest możliwy,bo
      błąd systemu,brak wolnych miejsc itp.Oczywiście można bez problemu
      kupić te droższe bilety.
      • tierralatina Re: tanie linie - peru 22.03.08, 23:28
        Zdarza sie, ale - z tego co zauwazylem - coraz rzadziej. Mnie ostatnio udalo sie
        kupic kilka baaaardzo tanich biletow.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka