Gość: tomek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.08, 19:49 Czy ktos wie jak najtaniej dostac się do Peru? Której wyszukiwarki użyć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tierralatina Re: tanie linie - peru 22.03.08, 19:59 Tanie i Peru rzadko idzie w parze. Ale poszukaj, niespodzianki zawsze sa mozliwe: tierralatina.blox.pl/2008/02/Kupujemy-bilety-do-Ameryki-Lacinskiej.html Poza wymienionymi tam patentami sprawdz jeszcze www.aircomet.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: tanie linie - peru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.08, 20:04 tzn. mozna znaleźć poniżej 4 000 zł?, czy z gory sobie odpuścić, bo zdarza się raz na rok ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawiu Re: tanie linie - peru IP: *.adsl.inetia.pl 22.03.08, 20:41 Poniżej 4tys znajdziesz na pewno wiele możliwości podany link powyżej powinien Ci pomóc. Korzystaj z stron jak aero.pl skycanner.net . Loty z Polska do A PŁD są albo drogie albo niemożliwe. Kieruj się z dużych portów jak Wiedeń Londyn czy Frnaknfurt. Dla lotów do Peru dobrą bazą jest Barcelona. Na aero.pl zobacz jacy przewoźnicy obsługują interesującą Cię trasę i spróbuj na ich stronie znaleźć jakąś promocję możesz zejść do okolo 2,5 tys. Pozdrawiam i udanej podróży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: tanie linie - peru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.08, 20:48 trochę szukania i juz znalazłem po 3400 i to nie przez stany (nie mam wizy, ale patrząc po rożnicach w cenie chyba trzeba wyrobic) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawiu Re: tanie linie - peru IP: *.adsl.inetia.pl 22.03.08, 20:55 Ja też z ciekawości chwile poszukałem i połączenie Barcelona->Lima za około 1750zł (obie strony!) do tego połączenie Kraków Barcelona 1050zł z Warszawy około 1250zł.Myślę,że można z drugiego połączenia wycisnąć jeszcze niższą cenę może z jakimiś tanimi liniami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawiu-znów Re: tanie linie - peru IP: *.adsl.inetia.pl 22.03.08, 20:56 Za kolejnym kliknięciem znalazłem z Wrocławia(do Barcelony) za 850zł... można jeszcze niżej ale trzeba chcieć Odpowiedz Link Zgłoś
sinus1 Re: tanie linie - peru 22.03.08, 21:48 > Ja też z ciekawości chwile poszukałem i połączenie Barcelona->Lima za około 1750zł (obie strony!) To chyba z Barcelony w Wenezueli:) Odpowiedz Link Zgłoś
tierralatina Re: tanie linie - peru 22.03.08, 22:05 Kto szuka ten znajduje... za 1750 nie widze, ale za 2000 z Madrytu jak najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
sinus1 Re: tanie linie - peru 22.03.08, 22:29 Też widzę te za 2000, LAN Peru. Leciałeś kiedyś nimi? Odpowiedz Link Zgłoś
tierralatina Re: tanie linie - peru 22.03.08, 23:04 Kilka razy. Bardzo przyjemnie. Bez porownania lepiej niz chociazby w Iberii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opt Re: tanie linie - peru IP: *.tsi.tychy.pl 22.03.08, 23:04 Już wielokrotnie znalazłem bardzo tanie bilety na interesujące mnie loty,ale tak jakoś się dziwnie zdarza,że kiedy przechodzi sie do finalizacji transakcji,to okazuje się,że zakup nie jest możliwy,bo błąd systemu,brak wolnych miejsc itp.Oczywiście można bez problemu kupić te droższe bilety. Odpowiedz Link Zgłoś
tierralatina Re: tanie linie - peru 22.03.08, 23:28 Zdarza sie, ale - z tego co zauwazylem - coraz rzadziej. Mnie ostatnio udalo sie kupic kilka baaaardzo tanich biletow. Odpowiedz Link Zgłoś