simonh 22.01.10, 11:20 To prawda, ze sfora dziennikarzy czekajacych na pocenie sie chlebowskiego była obrzydliwa ! Niestety naczelnym obrzydliwcem czekajacym na ten pot byl niejaki Miecugow z TVN24 ! Ten pseudodziennikarz nie ma za grosz wstydu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mlasskacz Chlebowski zimno (acz profesjonalnie) wyruchał 22.01.10, 11:23 pisowski wunderteam. Odpowiedz Link Zgłoś
vidi12 Re: Chlebowski zimno (acz profesjonalnie) wyrucha 22.01.10, 12:41 wcześniej zrobił to z POwskimi wyborcami Odpowiedz Link Zgłoś
robertw18 Chlebowski wypadł na tresowanego krętacza. 22.01.10, 13:30 Widać było, że adwokaci napisali mu, co ma mówić. Gość wykazywał się też nędznym aktorstwem... podłapał głos księdza, kaznodziei i w ten sposób robił wrażenie na GW, która jak wiadomo bardzo wrażliwa jest na nacisk silnych instytucji... Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Chlebowski zimno (acz profesjonalnie) wyrucha 24.01.10, 02:01 Rudy Zbyś wyruchał lemingów z PO a nie mnie.Niech platfusy się cieszą ze swego orgazmu. Odpowiedz Link Zgłoś
magdusr99 Chlebowski wygrał??? 22.01.10, 11:27 Co to za komentatorzy? Chlebowski na ani jedno pytanie nie potrafił odpowiedzieć wprost! Kręcił, zmieniał temat, unikał odpowiedzi, wręcz zaprzeczał faktom (nagrania)! No i te jego żenujące 'grzeczności' i 'umizgi' "szanowny panie przewodniczący", "mam wielki szacunek dla pani poseł" itd. po tym przesłuchaniu jestem przekonany, że koleś ma za uszami. rozumiem, że komentatorów ujął tym, że był taki pewny siebie i się nie pocił. Żenada Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Chlebowski wygrał??? 22.01.10, 11:37 I po co tak ordynarnie kłamiesz? Przecież wszyscy widzieli jak było. Chlebowski nie odpowiedział na wszystkie pytania i miał prawo nie pamiętać ze szczegółami o czym rozmawiał z kimśtam konkretnego dnia ileś lat temu. Odpowiedział bardzo precyzyjnie na pytania dotyczące procesu legislacyjnego i podparł się dokumentami sejmowymi. Jakim nagraniom zaprzeczał? Nie opowiadaj bzdur. Jak dotąd ŻADNE nagrania nie zostały ujawnione. Jedyne co opublikowała Rz to wątpliwej wiarygodności stenogramy. A już przecież udowodniono przed tą komisją, że zostały zmontowane. Odpowiedz Link Zgłoś
nowak11 "Wygrał (...)wypadł dobrze" 22.01.10, 11:31 A to o to chodziło? A ja myślałem, że o prawdę... Odpowiedz Link Zgłoś
maciej48 [...] 22.01.10, 11:39 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pregierz Publicyści zgodni: Zbigniew Chlebowski wygrał 22.01.10, 11:44 Tyle tygodni treningu musiało dać pozytywny efekt. Odpowiedz Link Zgłoś
publicyst Publicyści zgodni: Zbigniew Chlebowski wygrał 22.01.10, 11:44 Podzielam wyzej wymienione zdania. Ze miejscami chlebowski teatralizowal nie umniejsza w niczym jego wystapienie, szczegolnie dlatego, ze transmitowala "go" rowniez TVTrwam, a tam takie cos nie zaszkodzi. Chlebowski: dobry plus. Tym razem Kepa, Wassermann i -niestety!- Arlukowicz pocili sie i wypadli poprostu zle, wdajac sie zniesmaczajace dyskusje z chlebowskim i przewodniczacym komisji -za to: dostateczny minus. Odpowiedz Link Zgłoś
tentutaj Publicyści zgodni: Zbigniew Chlebowski poradził... 22.01.10, 11:55 W dzisiejszych czasach, a zwłaszcza pod rządami obecnej klasy politycznej oraz mediach inteligentnych inaczej, nie jest ważna prawda obiektywna tylko gra pozorów. Wystarczy, że ktoś potrafi utrzymać nerwy na wodzy, sprawia wrażenie pewnego siebie i ogólnie "dobrze się prezentuje", a gawiedź gapi się na niego z rozdziawionymi gębami i pada na kolana. Odpowiedz Link Zgłoś
gnago [...] 22.01.10, 11:57 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
2_mirabelka40 Publicyści zgodni: Zbigniew Chlebowski poradził... 22.01.10, 11:58 To publicyści byli żądni krwi. Ja nie. A posłowie PiS, no cóż, napisano im kilka pytań i zadawali je na różne sposoby. Odpowiedz Link Zgłoś
demaskator30 Re: Publicyści zgodni: Zbigniew Chlebowski poradz 22.01.10, 13:25 W tej całej grze nie chodzi o Chlebowskiego, to że facet chciał miec wpływ na tresc ustawy nie podlega ,żadnej wątplowości tylko chciano ugrac coś więcej.CBA zamiast poprowadzić sprawe do końca i oczekać ąz zapis wejdzie do ustawy i wtedyujawniec te stenogramy i co tam jeszcze mają, wolało podpuscic Tuska żeby on przerwał tą zabawe i posądzić go o przciek..tylko coś nie wyszło ustawa nie została zmieniona , a przeciek nawet jezeli był bedzie udowodnić bardzo trudno Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: dobra, przestańcie to juz go nie ożywi n/t 24.01.10, 02:13 Dobrze spadł na 4 łapy ale wypadł z POlityki.Niby wygrał ale już nie ma co szukać w PO.Byłby obciążeniem dla prezydenckich aspiracji Tuska.Czyli przegrał i musi wrócić do Żarowa. Odpowiedz Link Zgłoś
ewasilesia Publicyści zgodni: Zbigniew Chlebowski poradził... 22.01.10, 12:03 Tak-czyli kolegów przekonał!!!! Ma sie świetnie i jest czysty??? Pomyłka...zapomniałam dodać ,że sa dowody. W polityce nie ma kolegów i znajomych,to służba dla Polski i Polaków, i Oni rozliczą wraz ze sprawiedliwoscią boską!!!! TO JEDYNA SPRAWIEDLIWOŚĆ!!! A KŁAMSTWO NIECH GRZĘŻNIE W GARDŁACH!!!!!!! TO ZA MOJE ŁZY I MĘŻA HAZARDZISTĘ!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Publicyści zgodni: Zbigniew Chlebowski poradz 22.01.10, 12:08 wasilesia napisała: > Tak-czyli kolegów przekonał!!!! > Ma sie świetnie i jest czysty??? > Pomyłka...zapomniałam dodać ,że sa dowody. Dowody NA CO? Może je wymienisz? Jedyne co można mu udowodnić to brzydkie rozmowy przez telefon. Na to nie ma paragrafu. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Publicyści zgodni: Zbigniew Chlebowski poradz 24.01.10, 02:28 Rozmawia się brzydko robiąc "ładne" przekręty,nigdy na odwrót. Odpowiedz Link Zgłoś
yanuss Chlebowski idzie w zaparte... 22.01.10, 12:07 Wybiorcza jak zwykle wybrala starannie te sady tzw. "publicystow", ktore pasuja jej do tezy. Jednak co to znaczy poradzil sobie z komisja ? Kiedy on nie chce nigdy konkretnie odpowiadac, zaraz nie wie albo nie pamieta. Amnezja to tez u niego dosc wybiorcza choroba. Pamieta to, co robil dwa lata temu ale zupelnie nic z tego co mowil w sierpniu ubieglego roku. Jak to sie mowi, idzie w zaparte.. Dlaczego wybiorczy "publicysci" biora to za cos pozytywnego mozna sie tylko domyslac, widac prawde maja tam, gdzie ma ja Chlebowski. O roli PO-wskiego przewodniczacego tez nie moga nic zlego powiedziec ? Co jeszcze moglby zrobic by tak ordynarnie pomagac Chlebowskiemu? Odpowiedz Link Zgłoś
anna12-3 Publicyści zgodni: Zbigniew Chlebowski poradził... 22.01.10, 12:12 Nie uwazam,ze byl wiarygodny,poprostu chcial zagadac komisje.Jego narcystyczne wystapienie traci trsura.Powinni zmienic przewodniczacego,bo on paralizuje prace komisji.Tymniemniej zeznania Chlebowskiego maja wartosc dla spoleczenstwa,bo pokazuje mechanizmy panujace w Platformie.Czyli trzymamy z bogatymi i niewazne skad oni maja to swoje bogactwo.Pronimentnym politykom Platformy,nie przeszkadza zdobycie majatku na drodze przestepstwa.Chronia oni interesy tych przestepcow we wszystkich wymiarach:od ustawy,po osobiste personalia,poprzez dogodne dla nich/tych przestepcow/ interwencje wszedzie gdzie trzeba,od ministrow do dzialaczy samorzadowych.Drugim,niemniej waznym watkiem przesluchania,jest watek przeciekowy uniemozliwiajacy wlasciwe postepowanie organow panstwa w poszczegolnych sprawach.To zas wynika z kolesiostwa,niefrasobliwosci i poczucia bezkarnosci.Ot,chlopcy z boiska zechcieli sie pobawic w rzadzenie ,gdzie pilka jest Polska,a kibicami -spoleczenstwo.Jak na tym wyjdziemy-przyszlosc pokaze,choc w rankingach miedzynarodowych,wbrew mocarstwowemu poczuciu,znajdujemy sie na szarym koncu,np.w sluzbie zdrowia,nedzy polskich dzieci czy tez ulatwieniom,a raczej ich brak w prowadzeniu dzialalnosci gospodarczej.Vide-Onet-dzial gospodarczy z ostatnich trzech dni. Odpowiedz Link Zgłoś
acc4 Porażająca nieporadność Kempy i Wassermana. 22.01.10, 12:13 Chlebowski bawił się z nimi jak kot z myszką. Zadawali pytania z tezą tak wiodoczną, że aż zbierał śmiech. O meritum nie mieli najbledszego pojęcia. Chlebowski to jawnił w pełnym świetle kamer. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Porażająca nieporadność Kempy i Wassermana. 24.01.10, 02:31 Inteligentny facet.POtrzebował tylko 3 miesięcy by kapnąć się kto to jest Miro,Rycho i Grzechu. Odpowiedz Link Zgłoś
nieliniowy kłamiąca w zywe oczy menda wypadła b.dobrze 22.01.10, 12:32 publicyści jak zawsze zgodni Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Publicyści zgodni: Zbigniew Chlebowski wygrał 22.01.10, 12:34 aaa... z kim grał na cmentarzu? Odpowiedz Link Zgłoś
vidi12 Albert Speer też "wypadł' dobrze przed Trybunałem 22.01.10, 12:35 Norymberskim... ALE WYROKU NIE UNIKNĄŁ Odpowiedz Link Zgłoś
indris Albert Speer też "wypadł' dobrze przed Trybunałem 22.01.10, 13:25 I dlatego dostał 20 lat więzienia a nie "czapę". Odpowiedz Link Zgłoś
grisza14 A wiarygodnosc? Taka jak calej PO? 22.01.10, 13:12 Klamal i mataczyl w zywe oczy.Obrzydliwa menda. Odpowiedz Link Zgłoś
marek.lipski Publicyści zgodni?Zamiast komisji-prokuratura,sady 24.01.10, 01:57 Sprawy prawne powinna prokuratura realizowac a nie komisje. PO z PiS popelnily bledy.Teraz jest czas na specjalistow prawnych. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Publicyści zgodni: Zbigniew Chlebowski wygrał 24.01.10, 02:06 Chlebowski dobrze wypadł,z Platformy? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Okazał się mocniejszy intelektualnie od posłówPiS 24.01.10, 07:22 Wręcz ich ośmieszył, a zWasermana tak podpuścił, ze Ten zrobił z siebie wała Odpowiedz Link Zgłoś