ludwikdorondla 23.01.10, 18:50 dlaczego popis stawia na polityków przegranych jak Bush,Juszczenko czy USAkaszawili / rezim w Gruzji /? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dupetek Błąd! 23.01.10, 18:55 Polityka wschodnia jest jedyną, która jest wspólna dla wszystkich rządzących partii! Nie mam na myśli kuriozum gruzińskiego w wykonaniu L.K.:) Odpowiedz Link Zgłoś
ayran pitolicie Hipolicie... 23.01.10, 18:58 ... polityka wschodnia powinna polegać na stawianiu na polityków zwycięskich? Czyli na Ukrainie na Janukowycza, a na Białorusi na Łukaszenkę? Odpowiedz Link Zgłoś
ludwikdorondla Re: pitolicie Hipolicie... 23.01.10, 19:04 co Polsce z tego,że stawiamy na polityków ,którzy są kontra Rosji ? jakieś plusy ? nie widzę . Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: pitolicie Hipolicie... 23.01.10, 19:07 Odpowiedz na moje pytanie. Czy na Białorusi Polska powinna wspierać Łukaszenkę? Jeśli tak - to dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: pitolicie Hipolicie... 23.01.10, 19:21 albo albo.albo wspieramy Łukaszenkę czego ja nie popieram albo broniąc prześladowanej i okradanej Polonii pokazujemy Białorusi środkowy palec w ich drodze do Europy. Odpowiedz Link Zgłoś
ludwikdorondla Re: pitolicie Hipolicie... 23.01.10, 19:23 Polska wspiera Ukrainę i Gruzję ,kraje nieobliczalne i jeszcze surowe w sensie demokratyzacji życia . Popiera się w/w państwa , w imię walki z Rosją . Z tego powodu Polska nie ma żadnych korzyści ,a same straty . Białoruś jaka jest każdy widzi ,ale znów -nie wojenką a dyplomacją można coś zyskać . Polska powinna prowadzić politykę przyjaźni z krajami ościennymi i ukierunkowywać się na sprawdzone demokratyczne państwa jak Francja W.Brytania czy Włochy . Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: pitolicie Hipolicie... 23.01.10, 19:19 bo nie ważne,że oni są przegrani.ważne,że są antyrosyjscy. Odpowiedz Link Zgłoś