Gość: gosc IP: *.icpnet.pl 12.02.04, 09:00 ciekawe dlaczego Gazeta przemilcza fakt, że Kuklinski dostał wylewu piszac odpowiedź na jej paszkwil Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pan Henryk Kukliński miał się przeprowadzić do Polski IP: *.hestia.pl / 195.116.171.* 12.02.04, 09:02 I na pewno tylko tyle powiedzial Józef Szaniawski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~R2r Re: Kukliński miał się przeprowadzić do Polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.04, 09:03 To jest tzw. "rzetelne dziennikarstwo" Odpowiedz Link Zgłoś
hania47 doznał wylewu pisząc list do "Gazety Wyborczej". 12.02.04, 09:04 Ryszard Kukliński doznał wylewu pisząc list do "Gazety Wyborczej". Kilka dni wcześniej "Gazeta Wyborcza" zamieściła kolejny paszkwil na niego - powiedział Józef Szaniawski. Mam nadzieję, że to nieprawda. Czy ktoś wie o co chodzi, jaki to artykuł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EBG Re: doznał wylewu pisząc list do "Gazety Wyborcze IP: 148.81.190.* 12.02.04, 10:28 Myślę, że chodzi o artykuł z 29 stycznia (Gazeta Wyborcza)"Prof. Pipes wątpi w realną groźbę radzieckiej inwazji w 1981 r." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mayzel Re: Kukliński miał się przeprowadzić do Polski IP: *.net.autocom.pl 12.02.04, 09:04 o jaki paszkwil chodzi?nie jestem zorientowany.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: john Kukliński miał się przeprowadzić do Polski IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 12.02.04, 09:06 Pułkownik Kukliński w ubiegłym roku był dwukrotnie w Polsce: na przełomie sierpnia i września, oraz w pierwszej połowie grudnia - ujawnił na antenie "Sygnałów Dnia" przyjaciel zmarłego, dziennikarz Józef Szaniawski. Wówczas zaczął meblować swe nowe mieszkanie w Warszawie. "O tych wizytach wiedziało tylko dwóch znajomych, najbliższych mu ludzi" - powiedział Józef Szaniawski. Dodał, że pułkownik Kukliński był zachwycony Polską i Warszawą, ale nie zmianami politcznymi, ale tym, co zobaczył na ulicach. Według Józefa Szaniawskiego, powołującego się na informacje od żony pułkownika, Ryszard Kukliński doznał wylewu pisząc list do "Gazety Wyborczej". Kilka dni wcześniej "Gazeta Wyborcza" zamieściła kolejny paszkwil na niego - powiedział Józef Szaniawski. Pułkownik Kukliński zmarł wczoraj w szpitalu wojskowym w Tampie na Florydzie na skutek wylewu. Pułkownik Ryszard Kukliński - oficer Sztabu Generalnego Ludowego Wojska Polskiego - od początku lat 70. do 1981 roku dostarczył amerykańskiemu wywiadowi 35 tysięcy stron tajnych dokumentów dotyczących Układu Warszawskiego. Wśród nich były, między innymi, plany radzieckiej inwazji na Europę i wprowadzenia w Polsce stanu wojennego. W 1981 roku pułkownik Kukliński wraz z rodziną uciekł przy pomocy amerykańskich służb wywiadowczych do Stanów Zjednoczonych. Sąd PRL skazał go w 1984 na śmierć za zdradę i szpiegostwo. W 1997 roku, 8 lat po zmianie ustroju w Polsce, prokuratura wojskowa uznała, że podejmując współpracę z amerykańskim wywiadem Kukliński działał na rzecz Polski oraz w stanie "wyższej konieczności". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biolog Do wszystkich "zerojedynkowych" mądrali: IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 12.02.04, 09:06 Wszystkim tym, którzy bez mrugniecia okiem mówią o Nim: "zdrajca" albo "bohater" szczerze życzę, żeby nigdy nie stawali w obliczu takich dramatycznych wyborów jakim On musiał stawić czoła. Trochę pokory... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika. Re: Cześć Jego pamięci. IP: *.chello.pl 12.02.04, 12:16 Pochylam głowę. Odpowiedz Link Zgłoś
dawid.kingloff Kukliński doznał wylewu pisząc list do wybiórczej 12.02.04, 09:09 Za: info.onet.pl/868896,11,item.html Fakt już was wyprzedził, czekam aż zrobi to SE i Rzepa. Podzielicie los SLDowskich (13 % poparcia :) ) kolegów swojego guru, którego gęba na bilboardach i w TV jakoś nie poprawiła wam ani sprzedaży, ani wizerunku. Nie wzrosło też zaufanie, co chyba oczywiste. Czekam, aż znajdziecie się ze swoim guru na śmietniku, razem z Aleksandrem, Urbanem, Czarzastym, Jolką, Kwiatkowskim i jeszcze paru innymi. Bo to WY współtworzycie ten układ, ten nowotwór! Układ, który zwalczymy! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Wybiórcza wybiera to co chce! IP: *.dmz.infor.pl / 195.205.179.* 12.02.04, 10:25 też mam takie wrażenie, że GW dołączyła do tego klanu różnej maści kolesi, do tego układu który zatruwa umysły i psuje nasz kraj. Kiedys zawsze czytałam GW, ale teraz gdy sięgnęłam po Rzepę widzę tę szaloną róznicę. GW nie potrafi się od niczego odciąć, jest rozmydlona w tej postkomunistycznej papce i prezentuje punkt widzenia, który jest bliski Michnikowi, ale daleki od obiektywizmu.I jak najbardziej nazwa Wybiórcza jest adekwatna do linii którą prezentuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu doznał wylewu pisząc list do "Gazety Wyborczej". IP: *.bdm.com.pl / *.bdm.com.pl 12.02.04, 09:15 Według Józefa Szaniawskiego, powołującego się na informacje od żony pułkownika, Ryszard Kukliński doznał wylewu pisząc list do "Gazety Wyborczej". Kilka dni wcześniej "Gazeta Wyborcza" zamieściła kolejny paszkwil na niego - powiedział Józef Szaniawski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty paszkwil Re: Kukliński miał się przeprowadzić do Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.04, 09:15 Gazecie nowy sąsiad nie przypadł do gustu !! nie kupie Wyborczej nigdy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anger Re: Kukliński miał się przeprowadzić do Polski IP: 195.117.240.* 12.02.04, 09:19 Zasrane pismaki niech to przykre wydarzenie bedzie dla was chwilą na zastanowienie. Ciekawe kiedy zaczniecie gołe babki z tyłu drukować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAAKO Re: Kukliński miał się przeprowadzić do Polski IP: 62.233.188.* 12.02.04, 09:25 ZEGNAJ WIELKI BOHATERZE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Cenzura w wyborczej!!! IP: *.chello.pl 12.02.04, 09:26 Usilłowłem dotrzeć do tego artykułu w wyborczej, na króry odpisując Kukliński dokonał zywota. Wyszukiwarka wyrzuciła tylko ostatnie, neutralne teksty , ale tego , o który chodziło brak. WYCZYŚCILI DO IMENTU !!! Wzywam do ujawnienia tego tekstu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiedźma Re: Cenzura w wyborczej!!! IP: 194.146.120.* 12.02.04, 09:39 a był on rzeczywiście? bo ja sobie nie przypominam, ale mogłam nie zauważyć, nie czytam GW codziennie ani od deski do deski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alladyn Re: Cenzura w wyborczej!!! IP: *.acn.pl 12.02.04, 09:39 A to żydowskie świnki!!! Co głupio Wam teraz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mewa Re: Cenzura w wyborczej!!! IP: *.inteko.com.pl 12.02.04, 09:42 Dzisiaj wielki bohater,wtedy w myśl obowiązującego wówczas PRL=owskiego prawa wielki zdrajca.Nie myślę się nad tym faktem rozczulać, myślę,że był to jego Kuklińskiego świadomy wybór i świadome konsekwencje z jakimi musiał się liczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Spokojnie, jest IP: *.acn.pl 12.02.04, 17:14 Jest, jest... serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,34438,1891266.html ale nie zmienia to faktu, że Gazeta może zabijać Odpowiedz Link Zgłoś
von-koza Bohater ??? 12.02.04, 09:37 Zaraz, zaraz - spokojnie. Nie mówię od razu - zdrajca, ale ten bohater to też chyba lekka przesada. Jego zadaniem jako agenta NATO było osłabianie siły militarnej Układu Warszawskiego (w tym również polskiej armii). Podawanie systemów obronnych, przeciwrakietowych i wczesnego ostrzegania (dla zgrupawań armii, ale też i miast cywilnych). Co z tego, że to był Układ Warszawski - to również byliśmy my - Polacy. Bolesna prawda jest taka, ze w wypadku wojny NATO wykorzystałoby tą wiedzę i kto by ginął? Co zawiniliby poborowi służący w Wojsku Polskim. Poza tym facet nie robił tego charytatywnie. Ha, ha - "bohater" Bohaterem to był Kościuszko albo Piłsudski. A ten cały Kukliński - najwyżej dobry agent obecnego sojusznika - i tyle. Niektóre słowa powinny mieć swoją wartość. Prawda? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hania47 Re: Czyli według Ciebie robił to dla pieniędzy?! 12.02.04, 09:47 Nigdy i nigdzie nie padł taki zarzut. Zdecyduj się wiec kim był. Bo nie potrafisz tego nazwać. I nie mów o pieniądzach, kiedy do końca nie wiesz czy je wziął. Pozdrawiam Wyborczą. Jak to miło Was coraz lepiej poznawać. Odpowiedz Link Zgłoś
von-koza Re: Czyli według Ciebie robił to dla pieniędzy?! 12.02.04, 09:54 Agenci wywiadu raczej sporo dostają za swoja pracę :) A nazwać potrafię kim był - tak jak powiedziałem - agentem wywiadu i to dobrym. Chciałem tylko powiedzieć, że gośc przy okazji swojej działalności narażał życie wielu niezwiazanych z reżimem Polaków. I więcej spokoju Hania, bo widać jak z Ciebie żółć się wylewa potokami. Ja powiedziłem, że byl zdrajcą, co najwyżej zwróciłem uwagę na drugą stronę medalu i szafowanie słowem bohater - bo się chyba zgodzisz, ze mamy w historii kilku bardziej zasługujących na to miano. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarny ;-) Re: Bohater ??? IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 12.02.04, 09:56 von-koza napisał: > Zaraz, zaraz - spokojnie. Nie mówię od razu - zdrajca, ale ten bohater to też > chyba lekka przesada. Jego zadaniem jako agenta NATO było osłabianie siły > militarnej Układu Warszawskiego (w tym również polskiej armii). Podawanie > systemów obronnych, przeciwrakietowych i wczesnego ostrzegania OBRONNY??? Jestes tego pewien? Ja jestem absolutnie pewien, ze ZSSR & Co. miala bardzo malo wspolnego z obronnoscia. Podam ci maly przyklad. Sprawa Kurska. Panstwo, ktore buduje system obronny rozbudowuje przede wszystkim baze, ktora ewentualnie bedzie usuwala skutki napadu itd. Sprawa Kurska potwierdzila w calej rozciaglosci, ze Ruskie nie mieli zadnego zaplecza, ktore mogloby szybko reagowac i ratowac poszkodowane ofiary. Nie potrafili ratowac nawet wlasnych zolnierzy, a co dopiero osoby cywilne. ZSSR razem z ukladem W-awskim to byla jedna wielka banda agresorow! Wietnam, Angola, Afganistan... Wszedzie tam siedzieli z polskimi "oficerami" na czele. Szkolenie libijskich terrorystow w Polsce pod plaszczykiem przyjmowania arabskich studentow na nasze uczelnie to tylko male przyklady. Odpowiedz Link Zgłoś
von-koza Re: Bohater ??? 12.02.04, 10:06 Wszystko to prawda, ale musisz chyba jeszcze trochę poczytać o Układzie Warszawskim. Owszem był stworzony i nastawiony na agresję (świadczył o tym chociażby stosunek wojsk lądowych w stosunku do lotnictwa), ale posiadał również nieźle rozbudowany system wczesnego reagowania i chrony przeciwrakietowej (oczywiście głównie dla armii, chociażby stacjonującej tu rosyjskiej) na wypadek odwetu rakietowego. I Kukliński m.in. podawał na tależu jak te systemy funkcjonują gdzie się mieszczą wyrzutnie antyrakiet itd. I o to chodzi, że obecnie kochane NATO specjalnie by się nie obcyndalao, czy to Polacy zginą przy okazji, czy nie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarny ;-) Re: Bohater ??? IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 12.02.04, 10:47 von-koza napisał: > Wszystko to prawda, ale musisz chyba jeszcze trochę poczytać o Układzie > Warszawskim. Sam kiedys bylem jego czastka. >posiadał > również nieźle rozbudowany system wczesnego reagowania i chrony > przeciwrakietowej (oczywiście głównie dla armii, chociażby stacjonującej tu > rosyjskiej) Sam widzisz ci bohaterscy polscy generalowie byli tylko miesem armatnim dla Ruskich, o cywilach nie wspomne. >I Kukliński m.in. podawał na tależu > jak te systemy funkcjonują gdzie się mieszczą wyrzutnie antyrakiet itd. I o >to > chodzi, że obecnie kochane NATO specjalnie by się nie obcyndalao, czy to Polacy > > zginą przy okazji, czy nie. Myslisz, ze twoi sowieccy rycerze przejmowaliby sie co sie ztanie z Poliaczkami? Gdyby Polska u boku Sowietow wywolala wojne nie zastanawialbym sie czy mam strzelac u boku NAVO do wrogow SWIATA! Pozdrawiam, nic osobistego. Odpowiedz Link Zgłoś
von-koza Re: Bohater ??? 12.02.04, 12:29 Gość portalu: Czarny ;-) napisał(a): > Myslisz, ze twoi sowieccy rycerze przejmowaliby sie co sie ztanie z Poliaczkami ? Co Ty piszesz facet? :) Jacy moi? Srałem na nich tak samo terez jak i wtedy :))) Problem w tym niestety, że Kukliński też zdaje się nie pomyślał o tym wydając w ręce NATO plany obronne LWP (a było nie było kto tam służyl jako poborowi? Rosjanie może? :) ) > Gdyby Polska u boku Sowietow wywolala wojne nie zastanawialbym sie czy mam > strzelac u boku NAVO do wrogow SWIATA! Cała tragedia polegała by na tym, ze pewnie miałbyś niewiele do powiedzenia... Sądzisz, ze dla pytaliby się grzecznie czy jesteś Polakiem, czy Rosjaninem? :) > Pozdrawiam, > nic osobistego. Ja również :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: razowski Re: Bohater ??? IP: *.multithematiques.com 12.02.04, 12:05 Dobre przyklady, i z Kosciuszka i z Pilsudskim. Nie uwazasz ich za zdrajcow - podobnie jak i ja, ale za bohaterow - podobnie jak i ja. Ale czy pamietasz jeszcze jakie przysiegi wojskowe i jakim zwierzchnikom oni musieli zlozyc i lamac ? Vide 1796, Kosciuszko jest zmuszony do zlozenia przysiegi wiernosci Pawlowi I Odpowiedz Link Zgłoś
von-koza Re: Bohater ??? 12.02.04, 12:39 Gość portalu: razowski napisał(a): > Dobre przyklady, i z Kosciuszka i z Pilsudskim. Nie uwazasz ich za zdrajcow - > podobnie jak i ja, ale za bohaterow - podobnie jak i ja. > Ale czy pamietasz jeszcze jakie przysiegi wojskowe i jakim zwierzchnikom oni > musieli zlozyc i lamac ? Vide 1796, Kosciuszko jest zmuszony do zlozenia > przysiegi wiernosci Pawlowi I Muszę przyznać, ze argument dobry :) Jednak jest chyba różnica pomiedzy łamaniem przysięgi w imię walki o niepodległość, a przekazywaniem informacji narażających polskich żołnierzy (co z tego że w LWP, ale Polaków). Mi nie chodzi o nazywanie Kuklińskiego zdrajcą. Nie byłem na jego miejscu - nie mi to osądzać. Ale bohater - też zdecydowanie nie. Bo i co on takiego bohaterskiego konkretnie zrobił dla Polski? Czy przez jego działania Polska choć o krok przybliżyla sie do niepodległości? Ktoś tu nieźle napisał wcześniej o takich "bohaterskich czynach" jak wykręcanie "reżimowych" zarówek na schodach, przebijaniu opon w milicyjnych samochodach drogówki i jeżdżeniu na gapę by dopiec systemowi :))) No i może Kukliński robil to za darmo? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igciu(L) teee Gazetka Wybiurcza jak to było z tym listem? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 12.02.04, 09:44 a dlaczego nie napisaliście ani słowa o liście Kuklińskiego i że zmarł jak go pisał. I że pisał go do was? I że w odpowiedzi na wasze bzdury? NIe ładnie nie ładnie tak info wybiurczo traktować, ale cóz nomen omen Jak G Wybiórcza to Wybiórcza. wiem wiem nie wolno pryncypała denerwować, bo się jąkać zaczyna niemiłosiernie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stan Re: Kukliński miał się przeprowadzić do Polski IP: *.in-addr.btopenworld.com 12.02.04, 09:44 Kuklinski doznal wylewy piszac list do Gazety Wyborczej w odpowiedzi na paszkwile, ktore Wyborcza kilka dni wczesniej. Tego w artykule nie podano. Wyglada na to ze Michnik wprowadza cenzure na informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar formy bohaterstwa IP: *.chello.pl 12.02.04, 09:55 Znamy inne, podobne frmy bohaterstwa: * mój sąsiad walczyl z ustrojem w PRL nie płacąc czynszu. * znana dziennikarka jeżdżąc po Warszawie nie kasowała biletu * w stanie wojennym organizacja poziemna Solidarności wykręcała żarówki z wind i korytarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan W RZEPIE WIELKIE ZDJĘCIE na pierwszej stonie IP: *.chello.pl 12.02.04, 09:53 , a w tej różowo-czerwonej gadzinie jedna linijka odsylacza do chłodnego artykulu na ósmej stronie .WSTYD !!!Ale jak się ma takich przyjaciół , jak Jaruzelski i Kiszczak... Odpowiedz Link Zgłoś
hania47 Re: W RZEPIE WIELKIE ZDJĘCIE na pierwszej stoni 12.02.04, 10:03 Ale z nich świnie. Nie będę już kupować GW, nawet w piątek. Trochę późno otworzyły mi się oczka. Ale lepiej późno niż z wcale. A Adaś niech sie całuje z kim chce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan PRECZ z WYBORCZĄ!!! IP: *.chello.pl 12.02.04, 10:10 ,w piątek, i w kazdy inny dzień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak mały Re: Kukliński miał się przeprowadzić do Polski IP: *.net.pl 12.02.04, 10:01 Odszedł Wielki Polak. Bohater nie na te czasy, tylko wasale Kremla i pachołki Moskwy będą twierdzić, że to zdrajca. Im zawsze będzie tęskno do mrocznych czasów PRL. Cześć pamięci Panu Pułkownikowi KUKLIŃSKIEMU. Odpowiedz Link Zgłoś
hania47 Re: Kukliński miał się przeprowadzić do Polski 12.02.04, 10:04 Cześć pamięci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Kukliński miał się przeprowadzić do Polski IP: 195.245.213.* 12.02.04, 10:03 A dlaczego Gazeta nie podaje za IAR-em w jakich okolicznościach zmarł płk. Kukliński? Ceznura? Odpowiedz Link Zgłoś
hania47 Re: Kukliński miał się przeprowadzić do Polski 12.02.04, 10:06 Bo to są małe kłamczuszki. Przepraszam, nie kłamczuszki tylko "wybiórcy" zgodnie z nazwą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~R2r Klikajmy wszyscy w "super wątek" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.04, 10:07 Zobaczymy jak zareagują cenzorzy gazety.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Onet pisze, ze dostal wylewu piszac do GW IP: *.arcor-ip.de 12.02.04, 10:46 Onet pisze, ze dostal wylewu piszac do gazety wyborczej odpowiedz na kolejny paszkwil. No tak, Michnik przyjaciel Kiszczakow, Urbanow, Jaruzelskich, nie dziwie sie, ze tak plul na niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hen-ryk I się przeprowadzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.04, 11:21 W srodę w trójce, po południu Marek Wałkuski chyba, podając szczegóły na temat ostatnich godzin byłego szpiega, powiedział za żoną Kuklińskiego, że po kremacji zwłok i upływie kilku miesięcy urna ma spocząć w Warszawie lub w Krakowie. Swoją drogą pogotowie ratunkowe w Łodzi nie ma co się wstydzić, podobnie jak nasza służba zdrowia. Wg tej korespondencji karetka się zepsuła, następna przyjechała po jakimś długim czasie, w szpitalu nie było sprzętu potrzebnego i kompetentnych ludzi i uwaga: Dopiero interwencja synowej Kuklińskiego w CIA spowodowała przylot jakiegoś helikoptera, który zabrał pacjenta do szpitala w Tampie, ale było już za poźno. Pachnie mi to na kilometr głebokimi latami siedemdziesiątymi w PRL. A propos - czemu nikt o tym nie pisze, nie słyszał? Na szczęście nie byłem wtedy sam, bo zacząłbym siebie podejrzewać o choroby różne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pio Re: Onet pisze, ze dostal wylewu piszac do GW IP: *.proxy.bosbank.pl / *.bosbank.pl 12.02.04, 11:44 Zapomniales wymienic nacz.arch. M.Borowskiego wsrod przyjaciol Adasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki sam jak wy... bohater???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.04, 11:04 nie przesadzajmy z nazywaniem Kuklinskiego bohaterem.. dostarczal tajne materialy USA, ale moze niekoniecznie chodzilo tu o wzgledy patriotyczne a moze o pieniadze i zycie w pelnym dostatku.. sprzedal nas USA chociaz politycznie nalezelismy do ZSRR.. ciekawe czy Kuklinski bylby bohaterem, gdyby za sznurki naszej wladzy nie zaczeli pociagac po dygnitarzach z Kraju Rad "przyjaciele" z USA.. swoja droga nie wiem, czy takiej metamorfozy wlasnie nie obserwuje, bo juz Unia zaczyna martwic sie naszymi silnymi (bardzo silnymi) wiezami z USA.. dojdzie jeszcze do sytuacji, ze nasi politycy na forum w Brukseli beda bronic nie tylko interesow Polski ale i kraju zza Oceanu Atlantyckiego.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIKNO OKOLICZNOŚCI ŚMIERCI KUKLIŃSKIEGO IP: *.net.kn.pl / *.kom-net.pl 12.02.04, 12:59 PRZEMILCZANIE OKOLICZNOŚCI ŚMIERCI - TO RUJNUJE WASZĄ WIARYGODNOŚĆ. POWINNIŚCIE O TYM NAPISAĆ !!!CZY KTOŚ SIĘ ZE MNĄ ZAGADZA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hen-ryk Re: OKOLICZNOŚCI ŚMIERCI KUKLIŃSKIEGO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.04, 19:15 To co słyszałem, napisałem trochę wcześniej, ale nigdzie nic na ten temat nie dotarło do mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiedźma Re: Kukliński miał się przeprowadzić do Polski IP: 194.146.120.* 12.02.04, 14:37 a czytałeś ten paszkwil? to nie był żaden paszkwil na płk Kuklińskiego, tylko krytyczna recenzja książki Szaniawskiego i dlatego Szaniawski teraz pyskuje Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Kukliński miał się przeprowadzić do Polski 12.02.04, 17:41 prosze GW zabiła kuklinskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hen-ryk Czytanie zabija? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.04, 19:13 Czytanie dyskusji o sobie na Forum też mogło się przysłużyć. Forum GW, oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: Kukliński miał się przeprowadzić do Polski IP: *.topolowa.net 12.02.04, 19:16 Gość portalu: gosc napisał(a): > ciekawe dlaczego Gazeta przemilcza fakt, że Kuklinski dostał wylewu piszac > odpowiedź na jej paszkwil bo im przeciez nie jest wszystko jedno:P Odpowiedz Link Zgłoś