wiosnaludzikow 01.03.10, 06:25 Kto ma ile nicków używanych na forum kraj. Będę pierwszy : używam dwóch. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wylogowany.pielegniarz Re: Bądżmy chociaż raz ze sobą szczerzy - kto ma 01.03.10, 07:38 1 Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Bądżmy chociaż raz ze sobą szczerzy - kto ma 01.03.10, 08:03 ja uzywam tylko jednego Odpowiedz Link Zgłoś
keram.keram Re: Bądżmy chociaż raz ze sobą szczerzy - kto ma 01.03.10, 07:42 Dlaczego masz dwa ? Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: Bądżmy chociaż raz ze sobą szczerzy - kto ma 01.03.10, 08:13 jeden Odpowiedz Link Zgłoś
l.o.r.t.e.a Mam 3. 01.03.10, 08:15 L.o.r.t.e.a Wladyslaw.Studnicki Oliwia.Anna.Majewska Nigdy tego nie kryłem. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Bądżmy chociaż raz ze sobą szczerzy - kto ma 01.03.10, 08:18 Też jeden. Kto da mniej? Odpowiedz Link Zgłoś
nienormalnyczlek Re: Bądżmy chociaż raz ze sobą szczerzy - kto ma 01.03.10, 08:40 Trzy z koniecznosci. Dwa zabanowane :( Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Bądżmy chociaż raz ze sobą szczerzy - kto ma 01.03.10, 10:39 Jeden, od początku ten sam. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow dzięki za szczerość 01.03.10, 15:51 Podejrzewam,że Ci co tu się nie wpisali mają ich ochnaście lub ochdziesiąt. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: dzięki za szczerość 01.03.10, 16:11 wiosnaludzikow napisał: > Podejrzewam,że Ci co tu się nie wpisali mają ich ochnaście lub > ochdziesiąt. ??? A może im się nie chce odpowiadać na tego typu pytanie, albo go nie zauważyli? Ja zauważyłem dopiero teraz... 1 Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: dzięki za szczerość 01.03.10, 16:28 wiosnaludzikow napisał: > Podejrzewam,że Ci co tu się nie wpisali mają ich ochnaście lub > ochdziesiąt. to samo podejrzewam o tych co się tu wpisali:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kancelaria_p_prezydenta Re: dzięki za szczerość 01.03.10, 16:36 m.c.hrabia napisał: > wiosnaludzikow napisał: > > > Podejrzewam,że Ci co tu się nie wpisali mają ich ochnaście lub > > ochdziesiąt. > > to samo podejrzewam o tych co się tu wpisali:)) Ja akurat nie wszystkich, ale za to okazało się że z tą jego szczerością jest tak jak z miłością Szczypy i Brata Prezydenta UBekistanu: Wszyscy słyszeli, nikt nie widział. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: dzięki za szczerość 01.03.10, 16:38 kancelaria_p_prezydenta napisał: > m.c.hrabia napisał: > > > wiosnaludzikow napisał: > > > > > Podejrzewam,że Ci co tu się nie wpisali mają ich ochnaście lub > > > ochdziesiąt. > > > > to samo podejrzewam o tych co się tu wpisali:)) > > Ja akurat nie wszystkich, ale za to okazało się > że z tą jego szczerością jest tak jak z miłością > Szczypy i Brata Prezydenta UBekistanu: > Wszyscy słyszeli, nikt nie widział. Ja tez nie wszystkich ,ale większość kwalifikowana się znajdzie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: dzięki za szczerość 01.03.10, 16:39 wiem że ten jeden nick to się POlaczkom w głowie nie mieści hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: dzięki za szczerość 01.03.10, 16:42 witoldzbazin napisał: > wiem że ten jeden nick to się POlaczkom w głowie nie mieści hehehehe A ty jak zwykle po grochówce jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
kancelaria_p_prezydenta Re: dzięki za szczerość 01.03.10, 16:30 wiosnaludzikow napisał: > Podejrzewam,że Ci co tu się nie wpisali mają ich ochnaście lub > ochdziesiąt. Żałosna ta twoja prowokacja, taka pisia w charakterze. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: dzięki za szczerość 01.03.10, 18:42 kancelaria_p_prezydenta napisał: > Żałosna ta twoja prowokacja, taka pisia w charakterze. Jestem Wiosna, Wiosna Ludzików i będę robił co mi się POdoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
chilum Re: Bądżmy chociaż raz ze sobą szczerzy - kto ma 01.03.10, 16:02 Jeden i ten sam od chyba 7 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
wan4 Re: Bądżmy chociaż raz ze sobą szczerzy - kto ma 01.03.10, 16:21 chilum napisał: > Jeden i ten sam od chyba 7 lat. ja jeden i ten sam bodaj od 6 lat... (też 'wan' od kiedy przepowiedziałem Kaczkom kołalicje i upadek z samobroną:) forum.gazeta.pl/forum/w,28,67648742,67648742,Koali_z_SO_i_UPADEK_8211_przewidzialem_Kaczorom_.html Odpowiedz Link Zgłoś
lackzadek Re: Bądżmy chociaż raz ze sobą szczerzy - kto ma 01.03.10, 16:24 Raz i chwacit! Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Bądżmy chociaż raz ze sobą szczerzy - kto ma 01.03.10, 16:07 jeden:-) Odpowiedz Link Zgłoś
wan4 Re: Bądżmy chociaż raz ze sobą szczerzy - kto ma 01.03.10, 16:14 witoldzbazin napisał: > jeden:-) i dwa hehehe zera hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Bądżmy chociaż raz ze sobą szczerzy - kto ma 01.03.10, 16:20 I o jeden .....za duzo:-) Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post To jakiś spis powszechny?;) 01.03.10, 16:57 Jeden używany obecnie, wcześniej mike.recz. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: To jakiś spis powszechny?;) 01.03.10, 18:56 trzymilionowy.post napisał: > Jeden używany obecnie, wcześniej mike.recz. ooo, pamietam :) od samego poczatku mam ten, juz ponad 6 lat Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: To jakiś spis powszechny?;) 01.03.10, 18:59 Raczej próba podpuszczenia, a nuz jakis matoł sie zdemaskuje. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Re: OK, a teraz adresy :D 01.03.10, 19:06 telefony po zdjęciach :) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: OK, a teraz adresy :D 01.03.10, 19:14 ooooo, ale zoro musi byc bez maski ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Re: OK, a teraz adresy :D 01.03.10, 19:21 ale w perelynie :P Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: OK, a teraz adresy :D 01.03.10, 19:37 sie wie, tym bardziej, ze miales nawet (z wiadomych powodow) nicka z perelyna w nazwie, chyba sie nie myle? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: OK, a teraz adresy :D 02.03.10, 14:08 qqazz napisał: i billingi;) pozdrawiam Do pięciu lat od napisania pierwszego postu na FK;) Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Ja mam jeden 01.03.10, 18:57 trzymam się go wytrwale i nie zamierzam kombinować ani dorabiać sobie poparcia drugim nickiem. Dlaczego masz dwa? Bo nie widze innego uczciwego wytłumaczenia niz banowanie. A ci którym to się trafia maja nowe nicki po których widac kontynuację, sami zreszta zwykle się do tego przyznaja bez pytania. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
twoj.psychiatra Ja mam 2. Do wpisów poważnych jeden do jaj drugi 01.03.10, 19:41 Ten, pod którym teraz tu jestem jest do jaj. Nawet nie wiecie, jak z tego Forum można sie pośmiać , zwłaszcza z nabzdyczonych propagandzistów różnej pożal sie Boże "myśli partyjnej" naszych żałosnych partyjek. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Ja mam 2. Do wpisów poważnych jeden do jaj dr 01.03.10, 19:43 Ostatni post podpisales tym dla jaj? Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Ja mam 2. Do wpisów poważnych jeden do jaj dr 02.03.10, 05:12 twoj.psychiatra napisał: > Ten, pod którym teraz tu jestem jest do jaj. Moje dwa nicki na forum kraj są z podobnego powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Bądżmy chociaż raz ze sobą szczerzy - kto ma 02.03.10, 07:01 Mam dwa. Używam jednego. Odpowiedz Link Zgłoś
uu.kiko Re: Bądżmy chociaż raz ze sobą szczerzy - kto ma 02.03.10, 14:13 Ja nie mogę się doliczyć, bo prawie połowa to heniuś-podszywacz i jeszcze chyba inni... Odpowiedz Link Zgłoś
kancelaria_p_prezydenta Re: Bądżmy chociaż raz ze sobą szczerzy - kto ma 02.03.10, 14:17 u.kiko napisała: > Ja nie mogę się doliczyć, bo prawie połowa to > heniuś-podszywacz i jeszcze chyba inni... Przynajmniej tacy grubijak ty, bo tacy głupcy chyba nie! Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Na FK jeden 02.03.10, 14:25 drugi mam na potrzeby pisania na forum publicystyka. Odpowiedz Link Zgłoś