oszolom.z.radia.maryja 17.02.04, 13:00 www.radio.com.pl/jedynka/sygnaly/default.asp?ivID=2353 -czyżby zapowiedź koalicji Samoobrona LPR po wyborach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
telewizja.trwam Nareszcie rząd na jaki czekaliśmy: LPR + "S" !!! 17.02.04, 13:02 Brawo !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ich1 To byłby najbardziej dobrany duet w polskiej IP: *.ists.pl / *.crowley.pl 17.02.04, 13:11 rozrywce od czasu Kai i Bregovicia. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: To byłby najbardziej dobrany duet w polskiej 17.02.04, 13:13 Gość portalu: ich1 napisał(a): > rozrywce od czasu Kai i Bregovicia. - przypominam, ci panowie występuja w polityce a nie w branży rozwrywkowej Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: To byłby najbardziej dobrany duet w polskiej 17.02.04, 13:15 oszolom.z.radia.maryja napisał: > Gość portalu: ich1 napisał(a): > > > rozrywce od czasu Kai i Bregovicia. > > - przypominam, ci panowie występuja w polityce a nie w branży rozwrywkowej To, gdzie kogo los rzuci, ma drugorzędne znaczenie. Liczy się wrodzony talent. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: To byłby najbardziej dobrany duet w polskiej 17.02.04, 13:17 goniacy.pielegniarz napisał: > oszolom.z.radia.maryja napisał: > > > Gość portalu: ich1 napisał(a): > > > > > rozrywce od czasu Kai i Bregovicia. > > > > - przypominam, ci panowie występuja w polityce a nie w branży rozwrywkowej > > To, gdzie kogo los rzuci, ma drugorzędne znaczenie. Liczy się wrodzony talent. -fakt talenty wszędzie mozna znaleźć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ich1 Re: To byłby najbardziej dobrany duet w polskiej IP: *.ists.pl / *.crowley.pl 17.02.04, 13:17 > - przypominam, ci panowie występuja w polityce a nie w branży rozwrywkowej To twoja opinia. Ja czekam z niecierpliwością na ich pierwszy singiel. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: To byłby najbardziej dobrany duet w polskiej 17.02.04, 13:18 Gość portalu: ich1 napisał(a): > > - przypominam, ci panowie występuja w polityce a nie w branży rozwrywkowej > > To twoja opinia. Ja czekam z niecierpliwością na ich pierwszy singiel. > - Na singiel sie nie zanosi ponieważ te partie nie zamierzają sie ze sobą łączyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ich1 Re: To byłby najbardziej dobrany duet w polskiej IP: *.ists.pl / *.crowley.pl 17.02.04, 13:30 > Na singiel sie nie zanosi ponieważ te partie nie zamierzają sie ze sobą łączyć A tam nie zamierzają. Te patrie nie muszą się ze sobą łączyć, bo są ze sobą kompatybilne. Ale pomyśl tylko o aranżacji utworu: voc.: A. Lepper i R. Giertych guit.: K. Filipek (wiadomo, zawsze za plecami bossa) i Z. Wrzodak (z wyglądu przypomina Keitha Richardsa z czasów młodości) bass: ten, no, jak mu tam... Kotlinowski. Żeby mu przykro nie było, a poza tym basista nie musi mieć charyzmy drumms: Łyżwiński ( od czasów ZOMO wiadomo, że co jak co, ale przywalić to on potrafi) chórki: A. Sobecka (murmurando) R. Beger ( namiętny soul) i Nowina - Konopczyna ( czemu nie?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: To byłby najbardziej dobrany duet w polskiej IP: *.dip.t-dialin.net 17.02.04, 18:52 Wlasnie ,ze sie nie lacza , zanosi sie na singel. Oszolomku do ksiazki , taka rade moge ci dac. Odpowiedz Link Zgłoś
ponury.zniwiarz Re: To byłby najbardziej dobrany duet w polskiej 17.02.04, 13:45 oszolom.z.radia.maryja napisał: > Gość portalu: ich1 napisał(a): > > > rozrywce od czasu Kai i Bregovicia. > > - przypominam, ci panowie występuja w polityce a nie w branży rozwrywkowej raz sie kieruje PGRem, a raz sie jest premierem. blyskotliwemu lepperowi wszystko przychodzi latwo i jest banalne :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tow.miller Re: Giertych i Lepper razem wystąpili w sygnałach 17.02.04, 13:18 oszolom.z.radia.maryja napisał: > www.radio.com.pl/jedynka/sygnaly/default.asp?ivID=2353 > -czyżby zapowiedź koalicji Samoobrona LPR po wyborach? Tak to nasz pomysl! Razem utworzymy prawdziwie komunistyczno-narodową koalicje! Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Giertych i Lepper razem wystąpili w sygnałach 17.02.04, 13:19 tow.miller napisał: > oszolom.z.radia.maryja napisał: > > > www.radio.com.pl/jedynka/sygnaly/default.asp?ivID=2353 > > -czyżby zapowiedź koalicji Samoobrona LPR po wyborach? > > Tak to nasz pomysl! > Razem utworzymy prawdziwie komunistyczno-narodową koalicje! - żadnej komuny! to bedzie ludowo narodowa koalicja Odpowiedz Link Zgłoś
tow.miller Re: Giertych i Lepper razem wystąpili w sygnałach 17.02.04, 13:24 oszolom.z.radia.maryja napisał: > tow.miller napisał: > > > oszolom.z.radia.maryja napisał: > > > > > www.radio.com.pl/jedynka/sygnaly/default.asp?ivID=2353 > > > -czyżby zapowiedź koalicji Samoobrona LPR po wyborach? > > > > Tak to nasz pomysl! > > Razem utworzymy prawdziwie komunistyczno-narodową koalicje! > > - żadnej komuny! to bedzie ludowo narodowa koalicja Jak zwał tak zwał, w końcu socjalizm nie jedno ma imię. A czy czerwony czy czarny, czy rodem z PGR to wszystko jedno. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Rząd Samoobrona - LPR 17.02.04, 13:41 czas odgrzać pomysł wspólnego rzadu LPR i Samoobrony bo to coraz bardziej realny scenariusz premier - Andrzej Lepper vicep MSZ Roman Giertych MSWiA Stanisław Łyżwiński m. Finansów Dariusz Grabowski m. Gospodarki Renata Beger m. Skarbu Renata Rochnowska Samoobrona MEN Zbigniew Jacyna Onyszkiewicz MON Hubert Dolniak Samoobr m.infrastruktury Piotr Kozłowski (saoobr) m.dziedzictwa narodowego Jan Maria Jackowski m.sprawiedliwości Robert Strąk m.zdrowia Urszula Krupa m.pracy i op społ. Zygmunt Wrzodak m.in rolnictwa Janusz Maksymiuk(Samoobrona) min ochr środowiska - Maciej Giertych pełnom d/s rodziny Anna Sobecka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ich1 Dzisiaj jesteś w naprawdę świetnej formie, drogi IP: *.ists.pl / *.crowley.pl 17.02.04, 13:45 oszołomie. A co do gabinetu cieni: a kto będzie rzecznikiem rządu? Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Dzisiaj jesteś w naprawdę świetnej formie, dr 17.02.04, 13:52 Gość portalu: ich1 napisał(a): > oszołomie. > A co do gabinetu cieni: a kto będzie rzecznikiem rządu? -Maciej Twaróg z Młodzieży Wszechpolskiej albo ktoś z młodzieżówki Samoobrony Odpowiedz Link Zgłoś
punch.judy Re: Rząd Samoobrona - LPR 17.02.04, 13:48 oszolom.z.radia.maryja napisał: > czas odgrzać pomysł wspólnego rzadu LPR i Samoobrony bo to coraz bardziej > realny scenariusz > > premier - Andrzej Lepper > vicep MSZ Roman Giertych > MSWiA Stanisław Łyżwiński > m. Finansów Dariusz Grabowski > m. Gospodarki Renata Beger > m. Skarbu Renata Rochnowska Samoobrona > MEN Zbigniew Jacyna Onyszkiewicz > MON Hubert Dolniak Samoobr > m.infrastruktury Piotr Kozłowski (saoobr) > m.dziedzictwa narodowego Jan Maria Jackowski > m.sprawiedliwości Robert Strąk > m.zdrowia Urszula Krupa > m.pracy i op społ. Zygmunt Wrzodak > m.in rolnictwa Janusz Maksymiuk(Samoobrona) > min ochr środowiska - Maciej Giertych > pełnom d/s rodziny Anna Sobecka No i kurs PLN po tygodniu nowego "rzadu" bedzie wynosil: 64 PLN=1 EURO Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Rząd Samoobrona - LPR 17.02.04, 13:53 punch.judy napisała: > oszolom.z.radia.maryja napisał: > > > czas odgrzać pomysł wspólnego rzadu LPR i Samoobrony bo to coraz bardziej > > realny scenariusz > > > > premier - Andrzej Lepper > > vicep MSZ Roman Giertych > > MSWiA Stanisław Łyżwiński > > m. Finansów Dariusz Grabowski > > m. Gospodarki Renata Beger > > m. Skarbu Renata Rochnowska Samoobrona > > MEN Zbigniew Jacyna Onyszkiewicz > > MON Hubert Dolniak Samoobr > > m.infrastruktury Piotr Kozłowski (saoobr) > > m.dziedzictwa narodowego Jan Maria Jackowski > > m.sprawiedliwości Robert Strąk > > m.zdrowia Urszula Krupa > > m.pracy i op społ. Zygmunt Wrzodak > > m.in rolnictwa Janusz Maksymiuk(Samoobrona) > > min ochr środowiska - Maciej Giertych > > pełnom d/s rodziny Anna Sobecka > > No i kurs PLN po tygodniu nowego "rzadu" bedzie wynosil: 64 PLN=1 EURO > Powodzenia! - wtedy zrobimy denominację i podniesiemy stopy procentowe Odpowiedz Link Zgłoś
punch.judy Re: Rząd Samoobrona - LPR 17.02.04, 13:59 oszolom.z.radia.maryja napisał: > punch.judy napisała: > > > oszolom.z.radia.maryja napisał: > > > > > czas odgrzać pomysł wspólnego rzadu LPR i Samoobrony bo to coraz bard > ziej > > > realny scenariusz > > > > > > premier - Andrzej Lepper > > > vicep MSZ Roman Giertych > > > MSWiA Stanisław Łyżwiński > > > m. Finansów Dariusz Grabowski > > > m. Gospodarki Renata Beger > > > m. Skarbu Renata Rochnowska Samoobrona > > > MEN Zbigniew Jacyna Onyszkiewicz > > > MON Hubert Dolniak Samoobr > > > m.infrastruktury Piotr Kozłowski (saoobr) > > > m.dziedzictwa narodowego Jan Maria Jackowski > > > m.sprawiedliwości Robert Strąk > > > m.zdrowia Urszula Krupa > > > m.pracy i op społ. Zygmunt Wrzodak > > > m.in rolnictwa Janusz Maksymiuk(Samoobrona) > > > min ochr środowiska - Maciej Giertych > > > pełnom d/s rodziny Anna Sobecka > > > > No i kurs PLN po tygodniu nowego "rzadu" bedzie wynosil: 64 PLN=1 EURO > > Powodzenia! > - wtedy zrobimy denominację i podniesiemy stopy procentowe Denominacja raz w tygodniu! Tak to dobre rozwiazanie:) A minister pracy i opieki spolecznej bedzie sie opiekowal bylymi pracownikami Ursusa, ktorzy stracili prace dzieki jego dzialalnosci? Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Rząd Samoobrona - LPR 17.02.04, 14:13 sam chyba nie wierzysz w to co piszesz (o rzekomej inflacji pod naszymi rządami) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ich1 Re: Rząd Samoobrona - LPR IP: *.ists.pl / *.crowley.pl 17.02.04, 13:53 > No i kurs PLN po tygodniu nowego "rzadu" bedzie wynosil: 64 PLN=1 EURO > Powodzenia! Człowieku o małej wyobraźni! Po dwóch dniach min. finansów podejmie decyzji o związaniu złotówki z rublem, a wymienialność złowtówki na euro zostanie zawieszona bezterminowo.Posiadanie Euro stanie się przestępstwem zagrożonym karą do trzech lat pozbawienia wolności. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Rząd Samoobrona - LPR 17.02.04, 13:54 nic takiego nienastąpi to są jakieś dziwne fobie z waszej lewackiej strony Odpowiedz Link Zgłoś
punch.judy Re: Rząd Samoobrona - LPR 17.02.04, 14:02 Gość portalu: ich1 napisał(a): > > No i kurs PLN po tygodniu nowego "rzadu" bedzie wynosil: 64 PLN=1 EURO > > Powodzenia! > > Człowieku o małej wyobraźni! Po dwóch dniach min. finansów podejmie decyzji o > związaniu złotówki z rublem, a wymienialność złowtówki na euro zostanie > zawieszona bezterminowo.Posiadanie Euro stanie się przestępstwem zagrożonym > karą do trzech lat pozbawienia wolności Wszystko sie zgadza, ale to "dopiero" w drugim tygodniu. Moja wyobraznia mi podpowiada, iz najpierw trzeba bedzie wzmocnic sluzby bezpieczenstwa:) Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Rząd Samoobrona - LPR 17.02.04, 14:04 punch.judy napisała: > Gość portalu: ich1 napisał(a): > > > > No i kurs PLN po tygodniu nowego "rzadu" bedzie wynosil: 64 PLN=1 EUR > O > > > Powodzenia! > > > > Człowieku o małej wyobraźni! Po dwóch dniach min. finansów podejmie decyzj > i o > > związaniu złotówki z rublem, a wymienialność złowtówki na euro zostanie > > zawieszona bezterminowo.Posiadanie Euro stanie się przestępstwem zagrożony > m > > karą do trzech lat pozbawienia wolności > > Wszystko sie zgadza, ale to "dopiero" w drugim tygodniu. > Moja wyobraznia mi podpowiada, iz najpierw trzeba bedzie wzmocnic sluzby > bezpieczenstwa:) - skad wam takie durne pomysły do łba przychodzą? czyżbyście już teraz nam chcieli powiedzieć jakie będa kroki władzy gdy ją obejmie Platforma? Odpowiedz Link Zgłoś
punch.judy Re: Rząd Samoobrona - LPR 17.02.04, 14:10 oszolom.z.radia.maryja napisał: > punch.judy napisała: > > > Gość portalu: ich1 napisał(a): > > > > > > No i kurs PLN po tygodniu nowego "rzadu" bedzie wynosil: 64 PLN= > 1 EUR > > O > > > > Powodzenia! > > > > > > Człowieku o małej wyobraźni! Po dwóch dniach min. finansów podejmie d > ecyzj > > i o > > > związaniu złotówki z rublem, a wymienialność złowtówki na euro zostan > ie > > > zawieszona bezterminowo.Posiadanie Euro stanie się przestępstwem zagr > ożony > > m > > > karą do trzech lat pozbawienia wolności > > > > Wszystko sie zgadza, ale to "dopiero" w drugim tygodniu. > > Moja wyobraznia mi podpowiada, iz najpierw trzeba bedzie wzmocnic sluzby > > bezpieczenstwa:) > > - skad wam takie durne pomysły do łba przychodzą? czyżbyście już teraz nam > chcieli powiedzieć jakie będa kroki władzy gdy ją obejmie Platforma? Tu nie o PO rozmawiamy, ale o koalicji PGRu z partia o charakterze narodowo- socjalistycznym. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Rząd Samoobrona - LPR 17.02.04, 14:14 punch.judy napisała: > oszolom.z.radia.maryja napisał: > > > punch.judy napisała: > > > > > Gość portalu: ich1 napisał(a): > > > > > > > > No i kurs PLN po tygodniu nowego "rzadu" bedzie wynosil: 64 > PLN= > > 1 EUR > > > O > > > > > Powodzenia! > > > > > > > > Człowieku o małej wyobraźni! Po dwóch dniach min. finansów podej > mie d > > ecyzj > > > i o > > > > związaniu złotówki z rublem, a wymienialność złowtówki na euro z > ostan > > ie > > > > zawieszona bezterminowo.Posiadanie Euro stanie się przestępstwem > zagr > > ożony > > > m > > > > karą do trzech lat pozbawienia wolności > > > > > > Wszystko sie zgadza, ale to "dopiero" w drugim tygodniu. > > > Moja wyobraznia mi podpowiada, iz najpierw trzeba bedzie wzmocnic slu > zby > > > bezpieczenstwa:) > > > > - skad wam takie durne pomysły do łba przychodzą? czyżbyście już teraz nam > > > chcieli powiedzieć jakie będa kroki władzy gdy ją obejmie Platforma? > > Tu nie o PO rozmawiamy, ale o koalicji PGRu z partia o charakterze narodowo- > socjalistycznym. -przepraszam z czy pracownicy PGRów to jacyś podludzie czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
punch.judy Re: Rząd Samoobrona - LPR 17.02.04, 14:18 oszolom.z.radia.maryja napisał: > punch.judy napisała: > > > oszolom.z.radia.maryja napisał: > > > > > punch.judy napisała: > > > > > > > Gość portalu: ich1 napisał(a): > > > > > > > > > > No i kurs PLN po tygodniu nowego "rzadu" bedzie wynosi > l: 64 > > PLN= > > > 1 EUR > > > > O > > > > > > Powodzenia! > > > > > > > > > > Człowieku o małej wyobraźni! Po dwóch dniach min. finansów > podej > > mie d > > > ecyzj > > > > i o > > > > > związaniu złotówki z rublem, a wymienialność złowtówki na e > uro z > > ostan > > > ie > > > > > zawieszona bezterminowo.Posiadanie Euro stanie się przestęp > stwem > > zagr > > > ożony > > > > m > > > > > karą do trzech lat pozbawienia wolności > > > > > > > > Wszystko sie zgadza, ale to "dopiero" w drugim tygodniu. > > > > Moja wyobraznia mi podpowiada, iz najpierw trzeba bedzie wzmocni > c slu > > zby > > > > bezpieczenstwa:) > > > > > > - skad wam takie durne pomysły do łba przychodzą? czyżbyście już tera > z nam > > > > > chcieli powiedzieć jakie będa kroki władzy gdy ją obejmie Platforma? > > > > Tu nie o PO rozmawiamy, ale o koalicji PGRu z partia o charakterze narodow > o- > > socjalistycznym. > -przepraszam z czy pracownicy PGRów to jacyś podludzie czy co? Nie! Juz dawno stwierdzono "naukowo" ze dojarka moze rzadzic! Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Rząd Samoobrona - LPR 17.02.04, 14:19 punch.judy napisała: > oszolom.z.radia.maryja napisał: > > > punch.judy napisała: > > > > > oszolom.z.radia.maryja napisał: > > > > > > > punch.judy napisała: > > > > > > > > > Gość portalu: ich1 napisał(a): > > > > > > > > > > > > No i kurs PLN po tygodniu nowego "rzadu" bedzie w > ynosi > > l: 64 > > > PLN= > > > > 1 EUR > > > > > O > > > > > > > Powodzenia! > > > > > > > > > > > > Człowieku o małej wyobraźni! Po dwóch dniach min. fina > nsów > > podej > > > mie d > > > > ecyzj > > > > > i o > > > > > > związaniu złotówki z rublem, a wymienialność złowtówki > na e > > uro z > > > ostan > > > > ie > > > > > > zawieszona bezterminowo.Posiadanie Euro stanie się prz > estęp > > stwem > > > zagr > > > > ożony > > > > > m > > > > > > karą do trzech lat pozbawienia wolności > > > > > > > > > > Wszystko sie zgadza, ale to "dopiero" w drugim tygodniu. > > > > > Moja wyobraznia mi podpowiada, iz najpierw trzeba bedzie wz > mocni > > c slu > > > zby > > > > > bezpieczenstwa:) > > > > > > > > - skad wam takie durne pomysły do łba przychodzą? czyżbyście już > tera > > z nam > > > > > > > chcieli powiedzieć jakie będa kroki władzy gdy ją obejmie Platfo > rma? > > > > > > Tu nie o PO rozmawiamy, ale o koalicji PGRu z partia o charakterze na > rodow > > o- > > > socjalistycznym. > > -przepraszam z czy pracownicy PGRów to jacyś podludzie czy co? > > Nie! Juz dawno stwierdzono "naukowo" ze dojarka moze rzadzic! - ty chyba jesteś uprzedzony masz rolnikofobię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys Re: Rząd Samoobrona - LPR IP: *.dialup.sprint-canada.net 18.02.04, 02:13 lepsza uczciwa dojarka ,niz wyksztalcony zlodziej Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Rząd Samoobrona - LPR 20.02.04, 14:33 Gość portalu: Krzys napisał(a): > lepsza uczciwa dojarka ,niz wyksztalcony zlodziej -dojarki były w PGRach które teraz są na bezrobociu Odpowiedz Link Zgłoś
ponury.zniwiarz Re: Rząd Samoobrona - LPR 17.02.04, 13:51 oszolom.z.radia.maryja napisał: > czas odgrzać pomysł wspólnego rzadu LPR i Samoobrony bo to coraz bardziej > realny scenariusz > > premier - Andrzej Lepper > vicep MSZ Roman Giertych > MSWiA Stanisław Łyżwiński > m. Finansów Dariusz Grabowski > m. Gospodarki Renata Beger > m. Skarbu Renata Rochnowska Samoobrona > MEN Zbigniew Jacyna Onyszkiewicz > MON Hubert Dolniak Samoobr > m.infrastruktury Piotr Kozłowski (saoobr) > m.dziedzictwa narodowego Jan Maria Jackowski > m.sprawiedliwości Robert Strąk > m.zdrowia Urszula Krupa > m.pracy i op społ. Zygmunt Wrzodak > m.in rolnictwa Janusz Maksymiuk(Samoobrona) > min ochr środowiska - Maciej Giertych > pełnom d/s rodziny Anna Sobecka arcypasterz ds propagandy i pierniczenia 3po3 - oszolom.z.radia.maryska Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Rząd Samoobrona - LPR 17.02.04, 13:54 rozchmurz się ponuraku! głowa do góry! Odpowiedz Link Zgłoś
ponury.zniwiarz Re: Rząd Samoobrona - LPR 17.02.04, 13:57 oszolom.z.radia.maryja napisał: > rozchmurz się ponuraku! głowa do góry! mam pewna teorie na temat podnoszenia sie do gory pewnych czesci ciala i zwiazanej z tym frustracji objawiajacej sie iloscia wypluwanych z siebie postow panie oszolom, ale raz ze pora wczesna, dwa, ze przy damach sie nie godzi tak prawic, wiec pozostawiam to tak jak jeste teraz. moja glowa podniesiona, a twoja? Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Rząd Samoobrona - LPR 17.02.04, 14:02 ponury.zniwiarz napisał: > oszolom.z.radia.maryja napisał: > > > rozchmurz się ponuraku! głowa do góry! > > mam pewna teorie na temat podnoszenia sie do gory pewnych czesci ciala i > zwiazanej z tym frustracji objawiajacej sie iloscia wypluwanych z siebie postow > > panie oszolom, ale raz ze pora wczesna, dwa, ze przy damach sie nie godzi tak > prawic, wiec pozostawiam to tak jak jeste teraz. > moja glowa podniesiona, a twoja? -moja rowniez jest podniesiona bo twoja uwaga mnie nie dotyczy, nie jestem sfrustrowany, wręcz przeciwnie! Mam nową dziewczynę i utrzymuję z nią kontakt, teraz mamtonawet ułatwione bo ona jest pielęgniarka a ja właśnie przechodzę rehabilitację po operacji kolana, nad rehabilitacją czuwa ona osobiście Odpowiedz Link Zgłoś
ponury.zniwiarz Re: Rząd Samoobrona - LPR 17.02.04, 14:05 oszolom.z.radia.maryja napisał: > ponury.zniwiarz napisał: > > > oszolom.z.radia.maryja napisał: > > > > > rozchmurz się ponuraku! głowa do góry! > > > > mam pewna teorie na temat podnoszenia sie do gory pewnych czesci ciala i > > zwiazanej z tym frustracji objawiajacej sie iloscia wypluwanych z siebie > postow > > > > panie oszolom, ale raz ze pora wczesna, dwa, ze przy damach sie nie godzi > tak > > prawic, wiec pozostawiam to tak jak jeste teraz. > > moja glowa podniesiona, a twoja? > -moja rowniez jest podniesiona bo twoja uwaga mnie nie dotyczy, nie jestem > sfrustrowany, wręcz przeciwnie! Mam nową dziewczynę i utrzymuję z nią kontakt, > teraz mamtonawet ułatwione bo ona jest pielęgniarka a ja właśnie przechodzę > rehabilitację po operacji kolana, nad rehabilitacją czuwa ona osobiście pozwole sobie na prywatna rade: mniej klekac, wiecej myslec i operacje beda zbedne :-) a umysl bedzie jak zyleta panie oszolom! Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Rząd Samoobrona - LPR 17.02.04, 14:15 ponury.zniwiarz napisał: > oszolom.z.radia.maryja napisał: > > > ponury.zniwiarz napisał: > > > > > oszolom.z.radia.maryja napisał: > > > > > > > rozchmurz się ponuraku! głowa do góry! > > > > > > mam pewna teorie na temat podnoszenia sie do gory pewnych czesci cial > a i > > > zwiazanej z tym frustracji objawiajacej sie iloscia wypluwanych z sie > bie > > postow > > > > > > panie oszolom, ale raz ze pora wczesna, dwa, ze przy damach sie nie g > odzi > > tak > > > prawic, wiec pozostawiam to tak jak jeste teraz. > > > moja glowa podniesiona, a twoja? > > -moja rowniez jest podniesiona bo twoja uwaga mnie nie dotyczy, nie jeste > m > > sfrustrowany, wręcz przeciwnie! Mam nową dziewczynę i utrzymuję z nią > kontakt, > > teraz mamtonawet ułatwione bo ona jest pielęgniarka a ja właśnie przechodz > ę > > rehabilitację po operacji kolana, nad rehabilitacją czuwa ona osobiście > > pozwole sobie na prywatna rade: > mniej klekac, wiecej myslec i operacje beda zbedne :-) > a umysl bedzie jak zyleta panie oszolom! 0szkoda tylko że z tej rady nie skorzystali nasi negocjatorzy z UE z Huebner i Truszczyńskim na czele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarek Re: Rząd Samoobrona - LPR IP: *.sympatico.ca 17.02.04, 18:35 Byloby zaiste tragedia dla Polski, gdyby do wladzy dopuszczono osoby tak kompromitujace siebie i nas wszystkich, jak Lepper i Giertych. Juz raz stalo sie to z jednym populista w Nienczech w 1933 roku. Jeden palajacy nienawiscia do wszystkiego, co spoza wsi, drugi do wszystkiego, co nie katolickie (w jego ciasnym pojeciu) to recepta na rzady polskich Talibow. Polacy, obudzcie sie! Wyizolujcie takie skrajnosci ze spoleczenstwa! Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Rząd Samoobrona - LPR 20.02.04, 12:51 Gość portalu: Czarek napisał(a): > Byloby zaiste tragedia dla Polski, gdyby do wladzy dopuszczono osoby tak > kompromitujace siebie i nas wszystkich, jak Lepper i Giertych. -dla was złodzieji napewno byłoby tragedią za to wreszczie wróciłaby nadzieja dla wszystkich uczciwych Juz raz stalo > sie to z jednym populista w Nienczech w 1933 roku. Jeden palajacy nienawiscia > do wszystkiego, co spoza wsi, drugi do wszystkiego, co nie katolickie (w jego > ciasnym pojeciu) to recepta na rzady polskich Talibow. Polacy, obudzcie sie! > Wyizolujcie takie skrajnosci ze spoleczenstwa! - Hitler nie był katolikiem , walczył z kościolem . Polacy się włąśnie budzą i po kolei wyrzucają z zycia politycznego targowiczan okrągłego stołu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Hitler był! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.04, 16:33 oszolom.z.radia.maryja napisał: > - Hitler nie był katolikiem , walczył z kościolem. Hitler był właśnie identycznym "katolikiem" jak ugrupowania pokroju Samoobrony i LPR (oczywiście z powody zdrajcy ideałów LPR, Giertycha!). Nie realizował nic z założeń nauki kościoła, natomiast skutecznie paktował z Watykanem i z hasłem "Got mit Uns" za przyzwoleniem KK eksterminował cale narody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ich1 ponawiam pytanie z innego wątku IP: *.ists.pl / *.crowley.pl 17.02.04, 14:19 www.forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=10783066&a=10784855 Ktoś ma jeszcze jakieś wątpliwosci? Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: ponawiam pytanie z innego wątku 17.02.04, 14:22 Gość portalu: ich1 napisał(a): > www.forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=10783066&a=10784855 > Ktoś ma jeszcze jakieś wątpliwosci? -nie idzie wyświetlić tej strony! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Do tego fantastycznego duetu powinni koniecznie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.04, 18:07 ...dołączyć Jarek "Śliski" Kaczyński i Jarek "Smiley" Kalinowski - cudny to kwartet! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leje-sie Gratulacje O´szalom IP: 193.235.118.* 17.02.04, 20:39 widze, ze posluchales polowy z moich rad i zaczales chodzic na randki. Cieszy mnie to bardzo. Zycze Ci teraz, zeby Ci sie charakter poprawil, zebys tolerancji sie nauczyl, zebys ludzi o odmiennych pogladach i pochodzeniu zaczal szanowac, zebys nienawisci i fobii sie pozbyl, o co nie powinno byc trudno gdy jest sie zakochanym. Wieksze cuda sie zdarzaly niz ten, ze poniektory katolik (z deklaracji slownych) przejrzal i zrozumial co wlasciwie nakazuje boski paragraf o milosci blizniego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GMR Re: Gratulacje O´szalom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.04, 21:06 sęk w tym że jego kobita też est nacjonalistką... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leje-sie No to niech sie IP: 193.235.118.* 17.02.04, 21:16 we dwoje w praktycznej milosci blizniego trenuja. Najpierw do siebie nawzajem a potem powolutku do odmiencow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GMR Re: No to niech sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.04, 08:27 Ależ to oni są odmieńcami! Odpowiedz Link Zgłoś