pollack5 [...] 07.03.10, 21:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: Jakim prawem na kongresie PiS powiewały flagi 07.03.10, 21:56 Bo tam była Polska, a dookoła stało Z(P)OM(P)O. Odpowiedz Link Zgłoś
trzecikot Re: Jakim prawem na kongresie PiS powiewały flagi 07.03.10, 22:00 To były flagi Monaco. Monaco ma w godle bliźniaków: mapy.sej.pl/godla/mid/mc.png Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Jakim prawem na kongresie PiS powiewały flagi 07.03.10, 22:00 Jesli twierdzisz, że nie powinny i złamane zostało prawo to droga wolna do prokuratury z zawiadomieniem o przestępstwie, a nie tworzyć bezsensowne posty.:) Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Jakim prawem na kongresie PiS powiewały flagi 07.03.10, 22:20 kubala11 napisał: > Jesli twierdzisz, że nie powinny i złamane zostało prawo to droga wolna do > prokuratury z zawiadomieniem o przestępstwie, a nie tworzyć bezsensowne posty.:> ) Skąd wiesz że nie zgłosiłem a teraz czekam na takich madrych inaczej, jak ty ? Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Jakim prawem na kongresie PiS powiewały flagi 07.03.10, 22:23 Skad wiem? Bo jestes internetowym pieniaczem, który w realu jest zwykłym tchórzem. Jesli zapodasz skan doniesienia do prokuratury wchodze pod stół i odszczekuję....;) Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Jakim prawem na kongresie PiS powiewały flagi 07.03.10, 22:31 kubala11 napisał: > Skad wiem? Bo jestes internetowym pieniaczem, który w realu jest zwykłym tchórzem. > Jesli zapodasz skan doniesienia do prokuratury wchodze pod stół i odszczekuję....;) A dlaczego ja mam cokolwiek ci pokazywać ? Nie ma ci kto pokazywać ? I nie odwracaj, po pisiemu, kota ogonem. Partia wytykajaca wszystkim brak patriotyzmu powinna znać elementarne przepisy dotycząc naszych barw narodowych. A tchórzy poszukaj w rodzinie...pisiej. Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 [...] 07.03.10, 22:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Jakim prawem na kongresie PiS powiewały flagi 07.03.10, 23:35 Oooo, poskarzyłeś się adminowi, że kliknałem prawde o tobie tchórzu?:) Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Jakim prawem na kongresie PiS powiewały flagi 07.03.10, 23:37 kubala11 napisał: > Oooo, poskarzyłeś się adminowi, że kliknałem prawde o tobie tchórzu?:) Spadaj pajacu, nie jestem z PiS-u. Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Jakim prawem na kongresie PiS powiewały flagi 07.03.10, 23:41 wikul napisał: > nie jestem z PiS-u. To wiem, takich tchórzy wywalamy na dzień dobry.:) Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Jakim prawem na kongresie PiS powiewały flagi 08.03.10, 00:25 kubala11 napisał: > To wiem, tchórzy przyjmujemy na dzień dobry.:) Cała Polska widziała kogo wywalaliście a kogo przyjmowali. A propos, jak tam koalicjant Łyżwa. Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Jakim prawem na kongresie PiS powiewały flagi 08.03.10, 00:32 A co mnie Łyzwa obchodzi? zdecydowanie bardziej interesowałaby mnie była posłanka Sandra Lewandowska...;) Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Jakim prawem na kongresie PiS powiewały flagi 08.03.10, 19:19 Zglos sie Kubala do Sobeckiej.Moze ci pokaze? Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Jakim prawem na kongresie PiS powiewały flagi 07.03.10, 22:01 Patrzę w te twoje oczęta i...nic nie widzę choc oko wikul. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Jakim prawem na kongresie PiS powiewały flagi 07.03.10, 22:21 elena4 napisała: > Patrzę w te twoje oczęta i...nic nie widzę choc oko wikul. Lotny masz dowcip, a co na temat flag ? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Mylisz się! 07.03.10, 22:49 Jak zwykle wszystko pokręcili: za ciężką forsę obstalowali flagi Wolski, a potem je odwrotnie powiesili..... Oni tak mają. Odpowiedz Link Zgłoś
narod.wolski Re: Mylisz się! 07.03.10, 22:53 Pan Prezes mówił, że naszym celem jest Polska. ... Na celowniku... Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk No patrz.. podobnie niedawno mówił niejaki Putin.. 07.03.10, 22:56 narod.wolski napisał: > Pan Prezes mówił, że naszym celem jest Polska. > Ciekawi ta zgodnośc poglądów Bulgotka i Putina. Mają wspólne pomysły.. no. no.. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Mylisz się! 07.03.10, 22:58 narod.wolski napisał: > Pan Prezes mówił, że naszym celem jest Polska. > Na celowniku... A ustawy mamy gdzieś. Aktualnie flagę państwową z godłem Rzeczypospolitej Polskiej podnoszą (art. 8 i art. 9 ustawy): przedstawicielstwa dyplomatyczne, urzędy konsularne oraz inne oficjalne przedstawicielstwa i misje za granicą na budynkach lub przed budynkami ich siedzib urzędowych, a także kierownicy tych przedstawicielstw, urzędów i misji na swych rezydencjach i środkach komunikacji – w wypadkach przewidzianych w prawie i zwyczajach międzynarodowych, cywilne lotniska i lądowiska, cywilne samoloty komunikacyjne podczas lotów za granicą, kapitanaty (bosmanaty) portów – na budynkach lub przed budynkami stanowiącymi ich siedziby urzędowe, polskie statki morskie jako banderę, zgodnie z obowiązującymi w tym zakresie przepisami szczególnymi; ponadto do bandery stosuje się prawo i zwyczaje międzynarodowe. pl.wikipedia.org/wiki/Flaga_Rzeczypospolitej_Polskiej Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Nie jest tak źle... 07.03.10, 23:02 Podobno był pomysł wśród spin doktorów PiS, aby salę obrad przyozdobić ekshumowanymi szczątkami generała Sikorskiego. Żeby podnioślej i bardziej patriotycznie było. Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Mylisz się! 07.03.10, 23:16 Uważnie przeczytałem cytat. Już myślałem, że PiS należy do którejś z wymienionych kategorii, ale partii politycznych w nim nie ma. Zatem nie o to chodzi. Znaczy, albo kamuflaż bojowy, albo cel, o którym mówił Prezes. Albo jedno i drugie. Odpowiedz Link Zgłoś
plazzek Re: Mylisz się! 08.03.10, 11:41 Co prawda potrafisz zrobić kopiuj/wklej, ale nie potrafisz zrozumieć. Być może ustawy są pisane zbyt trudnym dla ciebie językiem. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Mylisz się! 07.03.10, 22:54 dr.krisk napisał: > Jak zwykle wszystko pokręcili: za ciężką forsę obstalowali flagi > Wolski, a potem je odwrotnie powiesili..... > Oni tak mają. Uważaj bo kubala okrzyknie cię tchórzem, klikaczem i cieniasem. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Rozumiem go... 07.03.10, 22:59 wikul napisał: > Uważaj bo kubala okrzyknie cię tchórzem, klikaczem i cieniasem. Oglądanie Kongresu PiS stojąc na głowie, żeby kolory flag pasowały do Wolski, jest męczące i frustrujące. Po pierwsze - krew do głowy uderza, po drugie - prezes Bulgotek zwisa z sufitu.. Chciałbyś, aby ci prezes Bulgotek zwisał z sufitu????? No to sam widzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Mylisz się! 07.03.10, 23:05 A właściwie dlaczego nie mielibyśmy kubali zrobić grzeczności i wymyślić tekst doniesienia? Na stronie Prokuratury Krajowej piszą, że osobiście lub pocztą - maila nie przewidzieli, to się najwyżej jutro rozdrukuje i wyśle. Niech się chłopak cieszy. Pewnie pierwszy raz będzie inspiratorem takiego zgłoszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Mylisz się! 07.03.10, 23:23 Może chodziło o to, żeby zdecydować, co ważniejsze: utrwalanie własnej, świeżo zdobytej przez Prezesa tożsamości narodu wolskiego, czy utrwalanie wizerunku wroga. Wyszło na to, że to drugie... Odpowiedz Link Zgłoś
cymber.gaj Re: Jakim prawem na kongresie PiS powiewały flagi 08.03.10, 00:33 Tym samym, którym na łabędziej szyi Renaty Beger i na innych samoobrońcach powiewały biało-czerwone krawatki. Prawem kaduka. Odpowiedz Link Zgłoś
cymber.gaj Re: Jakim prawem na kongresie PiS powiewały flagi 08.03.10, 00:36 Poza tym u nas oflagowuje się każdy, kto usiłuje coś wymusić albo wyszachrować. Na znak, że on to usiłuje dla dobra Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Jakim prawem na kongresie PiS powiewały flagi 08.03.10, 00:41 cymber.gaj napisał: > Tym samym, którym na łabędziej szyi Renaty Beger i na innych samoobrońcach powi > ewały biało-czerwone krawatki. Prawem kaduka. To dobre określenie. Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Jakim prawem na kongresie PiS powiewały flagi 08.03.10, 00:59 Co za zmiana konwencji na poważną! Protestuję jako buldog, dystans i cały narod.wolski! Ale właśnie tę Renatę Beger z nie tylko łabędzią szyją, ale i czymś tam w oczach tak bardzo PiS pożądał, że korumpował i molestował ją politycznie nocą w hotelowym pokoju. A sam pomysł udoskonalił i zamienił krawatki na szturmówki. I całkiem serio: nie wyjdą te manewry. Widać to po reakcjach spoza sali z klakierami. Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki bywają różne dziwactwa i różni dziwacy 08.03.10, 01:32 Wiele lat temu czytałem w jakiejś publikacji kryminologicznej o przypadku faceta, który udusił się własnym krawatem, ale zanim to zrobił - wetknął sobie w tyłek drzewce biało-czerwonej szturmówki i ścisnął sobie genitalia w imadle. Ustalono, że nim kipnął doznał orgazmu. Może PiS też tak ma? Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Jakim prawem na kongresie PiS powiewały flagi 08.03.10, 00:36 A co cie to obchodzi dziadziusiu?;) Odpowiedz Link Zgłoś
plazzek Re: Jakim prawem na kongresie PiS powiewały flagi 08.03.10, 11:43 Być może na podstawie art. 3 ust. 2 ustawy o godle, barwach i hymnie Rzeczypospolitej Polskiej oraz o pieczęciach państwowych. I co, zatkało? Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek bo lepiej w TV wyglądają, niż całe czerwone 08.03.10, 11:52 bo lepiej w TV wyglądają, niż całe czerwone Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: A to echo grało... 08.03.10, 18:49 Pisbolszewia myślała, że to wciąż wodzuś przemawia, a to echo grało... Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: A to echo grało... 08.03.10, 19:29 Nie widac na fotgrafiach Bredzinskiego,Putera,Ziobera,Bielana.Czyzby zbyt wysokie progi na lwa salonowego "Jara" nogi? Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: A to echo grało... 08.03.10, 21:58 barnacle.bill.the.sailor napisał: > A to echo grało... Na twoim zjezdzie powiewały flagi z godłem(do tego miejsca rozumiesz ?). Poczytaj gdzie takie flagi można wywieszać. Cytowałem juz wyżej ale niech tam... pl.wikipedia.org/wiki/Flaga_Rzeczypospolitej_Polskiej Odpowiedz Link Zgłoś
yo-st Byłbyś jednym z tych Prawdziwych Polaków 08.03.10, 19:31 którzy uważają, że mają prawo do rozsądzania, kto jest godzien używania polskiej flagi a kto nie? Czyżby pierwsze efekty zbliżenia Platformy Obywatelskiej i Ligi Polskich Rodzin? Odpowiedz Link Zgłoś