Dodaj do ulubionych

Sąd szuka dyrygenta

IP: *.elblag.dialog.net.pl 23.02.04, 14:18
Obśmiałem się jak norka. Ludzie, kiedy się skończy ta degrengolada i
rozpiździaj w tym "panstwie prawa". Jak długo jeszcze ten "eSeLDup" będzie
rozkładał to państwo. Budźcie Dzierżyńskiego i niech się krew poleje z tych
czerwonych błaznów.
Obserwuj wątek
    • Gość: h Re: Sąd szuka dyrygenta IP: *.pl / *.77.classcom.pl 23.02.04, 14:24
      Nie rozumiem związku Twojego koment. ze sprawa opisaną
      • Gość: t3q Re: Sąd szuka dyrygenta IP: 80.244.129.* 23.02.04, 14:27
        :) oj jest.... jak to mozliwe że sąd nie wie gdzie jest oskarżony ?
        • gandalv Slowik odfrunął - ręce opadają. Sorry piórka 23.02.04, 21:02
          No nie mogę niech ten dzień się skończy bo jeszcze się kokaże dziś coś czego
          sobie nawet nie mogę sobie nawet wyobrazić
          Pozdrawiam
          Gandalv
          www.twojamagia.republika.pl
      • Gość: release balcerowicz musi odejsc! IP: *.bonair.com.pl 23.02.04, 14:57
        • Gość: Łysy Re: balcerowicz musi odejsc! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 23.02.04, 15:25
          a Lepper powinien zasiąść na tronie zbudowanym z własnej pychy i pieniędzy z
          rezerwy rewaluacyjnej NBP
      • Gość: Marek Re: Sąd szuka dyrygenta IP: *.eseenet.com 24.02.04, 00:55
        Moze dostal prace w Tajlandi i wyjechal . Ostatecznie ma wymagane kwalifikacje
        i wieloletnie doswiadczenie na odpowiedzialnym stanowisku .
    • Gość: jac KPINY Z PRAWA????????????????????? IP: 213.17.204.* 23.02.04, 14:27
      No i co teraz powiedzą obrońcy "artysty". Jak wam się podoba informacja wg
      której "dyrygent" nie ma nowotworu, ale daleko posunięte AIDS. Czy to
      dziennikarska bujda?? Czy przerażajaca prawda.
      Czy nie dość w tym kraju partyjnego krycia przestępców, zarówno złodzieji, jak
      i pedofilów, gwałcicieli itd.
      • janosik6 wez mi wytlumacz co ma SLD do zmiany szpitala 23.02.04, 14:37
        --
        • Gość: grace Re: wez mi wytlumacz co ma SLD do zmiany szpitala IP: *.ny5030.east.verizon.net 23.02.04, 14:49
          jak Polska ma byc panstwem prawa, kiedy obywatele nie wiedza, ze aresztowany
          jest osoba pod nadzorem wymiaru sprawiedliwosci i to z nim nalezy uzgadniac
          wszelkie sprawy dot. aresztowanego, w tym przede wszystkim zmiany miejsca
          pobytu. A tak swoja droga to mial tego guza, czy tylko ma prosty AIDS.
          • Gość: 123 Re: wez mi wytlumacz co ma SLD do zmiany szpitala IP: *.icpnet.pl 24.02.04, 08:08
            guza to najprawdopodobniej mają sędziowie. Od walenia łbem w mur, gdy
            dowiedzieli się, żę Krollop ich wykiwał. Swoją drogą gdy wpadnę, to poproszę
            opomoc adwokata Krollopa. Ten to ma łeb. Znaleść guza?, i to bez szczegółowych
            badań? I jeszcze jedno - dlaczego szef sądu jest jeszcze na stanowisku.
        • Gość: Łysy Re: wez mi wytlumacz co ma SLD do zmiany szpitala IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 23.02.04, 15:32
          nie, to na pewno wina Balcerowicza, a Ty módl się dalej przed ołtarzem L.Millera
        • porfirion.osielek Poznański pedofil a SLD 23.02.04, 18:09
          janosik6 napisała:

> wez mi wytlumacz co ma SLD do zmiany szpitala
          > --
          • Gość: coco Wprost IP: *.siec / 213.17.244.* 23.02.04, 19:57
            Epidemia Kroloppa
            Tygodnik "Wprost", Nr 1109 (29 lutego 2004)

www.wprost.pl/ar/?O=56707
          • Gość: zero Re: Poznański pedofil a SLD IP: 195.116.149.* 24.02.04, 12:41
            ludzieeee!znow nie wiecie ,ze to Buzkowej ekipy robota?przecież ministry jego i
            sedziowie no tego też!a wy sie lesia jednorekiego czepiacie znow i jego pzpeeru
        • Gość: Bolo Re: wez mi wytlumacz co ma SLD do zmiany szpitala IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.04, 21:01
          te janosik biednych czy bogatych masz bronić?
        • Gość: jac Re: wez mi wytlumacz co ma SLD do zmiany szpitala IP: 213.17.204.* 23.02.04, 21:30
          Tłumaczę (dla wojskowych: pokazuje i objaśniam)
          1. W tym kraju od ostatnich wyborów rzadzi SLD i odpowiada mi za skuteczność
          sądów (nie za wyroki) i prokuratury. Sąd po uchleniu aresztu, mógł wyznaczyć
          inny środek zapobiegawczy. Dlaczego tego nie zrobił?
          2. Chór Polskie Słowiki powstał z namaszczenia i pod piórkami PZPR, jako
          przeciwwaga odnoszącego sukcesy chóru Poznańskie Słowiki (Stuligrosza),
          kojarzonego z kręgami Katolickimi. Powstał z woli PZPR i wszelkie problemy w
          chórze były kryte przez PZPR, a później działaczy lewicy.
    • Gość: Ed Re: Sąd szuka dyrygenta - gra w bambuko :-)) IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 23.02.04, 14:48
      Z przykrością muszę stwierdzić, że ta informacja nie jest dla mnie
      zaskoczeniem. Ze zdziwieniem obserwowałem zorganizowane zmasoane akcje obrony
      tego człowieka łacznie z puszczaniem bąków typu: obłożnie chory, umierający,
      wyszedł ze szpitala na własną prośbę, sam zgłosił sie na leczenie a teraz
      zniknął pod pieczołowicie zarządzonym nadzoerm sądowym :o))). Moje wątpliwości
      w zakresie poszukiwania odpowiedzi na pytanie - co jest grane? - zaczęły się
      pogłębiać w miarę narastania głosów zdecydowanej fali obrońców tego człowieka
      kierując dyskusję na poboczne tematy.
      Czyżby pierwsze info o faktycznym stanie rozpatrywanej sprawy?

Dawniej taka sytuacja nazywała się "grą w bambuko".
      • Gość: Anja Re: Sąd szuka dyrygenta - gra w bambuko :-)) IP: 81.18.211.* 23.02.04, 16:55
        A moze nie było ani raka, ani HIV? A facet jest już w Amsterdamie wsród kolegów
        i wysoko postawionych znajomych z którymy wymieniali filmy i podsyłali sobie
        chłopaczków - chórzystów na lekcje śpiewu.
        • Gość: Ed Re: Sąd szuka dyrygenta - gra w bambuko :-)) IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 23.02.04, 20:11
          Też możliwe. Przecież ta cała gra wydaje się "wyć" :-)) ustawiana pod
          dyrygenta ;o((.
    • Gość: Kleks Re: Sąd szuka dyrygenta IP: *.berlikomm.net 23.02.04, 14:51
      AIDS niczym nie różni się od np. trądu. Tyle że chorych na trąd się izoluje a
      chorych na AIDS: nie. I dlatego epidemia trądu jest opanowana – a AIDS się
      szerzy.
      Skąd ta różnica? Z powodu działania lobby pederastów. I to Wybiorczej do tej
      pory nieustannie była przeciwko idei izolacji chorych na AIDS. A nawet
      informowania innych o ich chorobie.
    • boryska1 Re: Sąd szuka dyrygenta 23.02.04, 15:04

czy kazdy sad to sld? przeciesz jest niezawisly
      a moze mu ktos pomogl z palestry bo......
      nie rozumie juz niezawislosci sadow
      chyba prawo jest tylko dla ich interpretacji!

"Czasem glupoty czlowiek sobie zyczy,
      Bowiem w madrosci tyle jest goryczy."

Jan Sztaudynger
    • Gość: F.Y.M Siedzi w pałacu biskupim z przyjacielem bp Petzem IP: 217.96.48.* 23.02.04, 15:14
    • Gość: kniz Tego człowieka nie powinno się sądzić w Poznaniu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.02.04, 15:22
      Wiadomo że gość ma tam układy, zna wiele wpływowych osób. Ktoś powinien podjąć
      decyzję o przeniesieniu procesu. Wcale bym się nie dziwił gdyby wszelkie
      zaświadczenia także te że jest nosicielem HIV były nieprawdziwe a wszelkie te
      działania mogą spokojnie doprowadzić do tego że gość gdzieś zniknie albo sobie
      będzie siedział wygodnie w jaimś psychiatryku do końca swoich dni a wpływowi
      kolesie już zadbają żeby nic mu nie brakowało.
      Biskupa też bronili i wybronili. Z tym ścerwem będzie trudniej ale pewnie też
      się uda
    • Gość: Maciej z USA Re: Sąd szuka dyrygenta IP: *.105.183.208.ptr.us.xo.net 23.02.04, 15:23
      Dyrygent jest juz napewno w Kaliforni i bierze slub z ukochanym!
    • Gość: dziennikarz Re: Sąd szuka dyrygenta IP: *.32001-1-64736c11.cust.bredbandsbolaget.se 23.02.04, 15:31
      czy wy juz calkiem zwariowaliscie narobiliscie tyle gnoju zlamaliscie prawo
      zaszkodziliscie ludziom dzieciakom i jeszcze piepszycie dalej ten sam temat??
      kogo to obchodzi.czy wy jestescie slepi??dyrygent jest juz na straty i wisi mu
      wszystko dookola i wasze artykuly bzdety i pierdoly!!prawo gowno mu zrobi i wy
      o tym dobrze wiecie-robicie z siebie filantropow nie w te strone co trzeba-
      przegraliscie na calej lini wraz zwymiarem sprawiedliwosci-czy wy durnir nir
      widzicie ze prokuratura z powsciagliwoscia patrzy na te wasze pajacowanie???i
      dobrze robi!!prawo jest prawem-zajmijcie sie ksiezami mordercami dzieci
      maltretowanymi przez tatusie i mamusie-zajmijcie sie zlodziejami ktorzy
      okradaja narod w bialy dzien.dzieciaki pija wodke pala papierosy narkotyzuja
      sie prostytuuja sie -o tym piszcie i tym sie zajmijcie a nie pierdolami o
      pedofilii itp-amen!!!proponuje na poczatek clonozepan dla was wszystkich!!!!
      • Gość: lola Re: Sąd szuka dyrygenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.04, 16:18
        A co, też lubisz dzieci?
      • Gość: nowa Re: Sąd szuka dyrygenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.04, 17:10
        Do "
        dziennikarza"?!?!
        Naucz się pisać po polsku. a poza tym - to nie są pierdoły, jak zboczeniec
        deprawuje nieletnich i być może zaraża ich smiertelna choroba.
      • Gość: Teofil Re: Sąd szuka dyrygenta IP: 152.75.141.* 23.02.04, 17:56
        Taki z ciebie dziennikarz jak z koziej, (przepraszam) dupy trąba. To według
        ciebie pedofil nie jest tematem godnym uwagi? A mnie się wydaje, że jeżeli
        dyrygent zamiasta batuty używa chuja a do tego jeszcze ma Adidasa, to powinno
        mu się obciąć kutasa i wywiesić na kolumnie Zagmunta albo Wieży Mariackiej. W
        ramach terapii odwykowej Murzyn z wielkim naganiaczem powinien mu przetykać
        odbyt rano i wieczorem a po takim zabiegu Krolop powinien jeszcze mu obciągnąć
        laskę z połykiem. Zobaczym jak wtedy będzie śpiewać on i jemu podobne bydlaki.
        Drżyjcie pedofile w sutannach, mundurkach harcerskich, w klasach i na salach
        gimnastycznych, dyrygenci i zwykli zboczeńcy.!Wasze dni są policzone!
        • Gość: golem_t Re: Sąd szuka dyrygenta IP: *.rtk.net.pl 23.02.04, 21:03
          Przepraszam, ale nie sądzisz, że te "zabawy" z Murzynem to dla niego
          niekoniecznie musiała by to być kara? Zwłaszcza po obcięciu tego i owego?
          A poważnie - sprawa tego typu świetnie napędza nakład, a to parametr o który
          bardzo dbają wydawcy. Zwłaszcza na naszym chudym rynku. Zwróć uwage, że o
          HIV/AIDS pisał też SuperExpress, a oni prowadzą teraz walkę na śmierć i życie
          z "Faktem". Podobnie zresztą czyni też GW tyle, ze próbują z tego uczynić
          krucjatę pod wzniosłymi hasłami.
      • porfirion.osielek Re: Sąd szuka dyrygenta 23.02.04, 18:18
        Gość portalu: dziennikarz napisał(a):

> [...] i tym sie zajmijcie a nie pierdolami o pedofilii itp-amen!!!
        Czyżby w Szwecji pedofilia była już zalegalizowana (bo to pierdoły wg Ciebie)?
        Jeśli tak, to może tam pan dyrygent wybierze się na rekonwalescencję?

A tak na marginesie: czy mógłbyś od czasu do czasu, np. na początku zdania,
        naciskać klawisz zwany Shift (po lewej i prawej stronie, na ogół ze strzałką
        skierowaną do góry). A po kropce czy przecinku daj spację (to taki bardzo długi
        klawisz na dole klawiatury). Bez tego Twoje posty stają się niezdatne do
        czytania nie tylko ze względu na treść, ale także ze względu na formę.
    • Gość: lexus sąd zwrócił IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 23.02.04, 16:32
      W poniedziałek rano sąd zwrócił się do kliniki neurochirurgii z zapytaniem,
      dlaczego Wojciech K. opuścił szpital

-bo prosze wysokiego sadu,
      szpital to nie areszt,
      skoro sad sie,
      na prawie nie zna.
    • Gość: axx Re: Sąd szuka dyrygenta IP: 207.191.236.* 23.02.04, 17:22
      No i sami Panstwo widzicie ze kraj jest podany na widelcu wszelkiej masci terrorystom. Jak ustalic miejsce tych ptaszkow kiedy
      sie pojawia. Policja i inne instytucje panstwowe nie maja o tym najmniejszego pojecia. Nie sa w stanie zapobiec.
    • Gość: Szaleniec Za inspiracją GW mam ochotę zabijać!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.04, 17:23
      Wszystkich podejrzanych, winnych i niewinnych. Chcę krwi, linczu, anarchii.
    • Gość: Krzysztof Re: Sąd szuka dyrygenta IP: *.NIPR.MIL 23.02.04, 17:28
      Czy wreszcie zacznie sie sadzic i zamykac ludzi nieodpowiedzialnych za
      wykonywanie pracy. Ten kraj to typowy polski dowcip z zachodu. Po prostu rece
      opadaja. W ten sposob poziom zycia Polakow bedzie sie cofal. Brak kompletny
      odpowiedzialnosci i nieodpoiedni ludzie na stanowiskach.
      WSTYD!!!!!!!!
    • Gość: robol Re: Sąd szuka dyrygenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.04, 18:06
      Dyrygent zatęsknił za swoimi chłopcami i urwał się sprawiedliwości.
      • Gość: ... szukaj wiatru w polu.... IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 23.02.04, 18:19
        Niech zyja ci co bronia praw dyrygenta.
        • Gość: ... Re: szukaj wiatru w polu.... IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 23.02.04, 18:25
          Ja mysle ze najazd na dyrygenta podyktowany jest homofobia.
          Przeciez on jest niewinny dopoki nie ma wyroku.
          • makabi Re: szukaj wiatru w polu.... 24.02.04, 13:38
            w swietle prawa jest tylko oskarżonym i podejrzanym. Wystarczy, że wsadziliby
            go do wieloosobowej celi w areszcie sledczym... Współwięzniowie szybko
            uzmysłowiliby mu na ile jest niewinny a na ile śprawiedliwość musi być po
            włąściwej stronie.
            Obok prawa stanowionego (KOdeks Karny) jest jeszcze prawo moralne i naturalne.
            Tylko trzeba by najpierw poczytać co to takiego. Ale od "anonima" nie można
            wymagać takiego wysilku intelektualnego i pewnie świtopoglądowego
    • Gość: Koszałek Poszedł zasexić IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 23.02.04, 18:30
      Sąd szuka to przesada jest w szpitalu dla zakaznie chorych...
    • Gość: ah, ta Gazeta :) Re: Sąd szuka dyrygenta IP: *.kabelA.oprit.rug.nl 23.02.04, 19:15
      Niech żyje Gazeta! Nareszcie powstał tabloid (czyt. szmatławiec), który
      zapewnia swoich czytelników, że nim nie jest a oni wierzą. Niech żyje brak
      profesjonalizmu, "śledztwa dziennikarskie" trwające tydzień, wyrokowanie,
      moralizowanie, psychologiczny lincz, pieniądze, władza i -last but not least -
      linia polityczna Nawróconego Dysydenta.
      • Gość: coco "Niech żyje Gazeta" IP: *.siec / 213.17.244.* 23.02.04, 20:03
        Zgadzam się, niech żyje. Z resztą się nie zgadzam.
      • antykagan O, "loverboy" z holandii sie odezwal 23.02.04, 20:23
        Gość portalu: ah, ta Gazeta :) napisał(a):

> Niech żyje Gazeta! Nareszcie powstał tabloid (czyt. szmatławiec), który
        > zapewnia swoich czytelników, że nim nie jest a oni wierzą. Niech żyje brak
        > profesjonalizmu, "śledztwa dziennikarskie" trwające tydzień, wyrokowanie,
        > moralizowanie, psychologiczny lincz, pieniądze, władza i -last but not least -

> linia polityczna Nawróconego Dysydenta.

Pan "o innej orientacji seksualnej sie odezwal".
        Jezeli to co mowia, ze dyrygent K. ma juz rozwiniety AIDS i zarazal świadomie
        chlopcow, co wyglada na prawde, to to ścierwo K. i jego obronców trzeba
        utylizowac w dole ze zracym wapnem.
        • Gość: coco Na wszelki wypadek IP: *.siec / 213.17.244.* 23.02.04, 20:56
          należałoby zatrzymać W.K. paszport, bo jeśli rzeczywiście ma dobrego prawnika,
          a chyba ma, to może uciec wymiarowi sprawiedliwości.
          • Gość: GOSC Re: SZUKAJ WIATRU IP: *.hrl.com 23.02.04, 21:30
            W POLU
    • Gość: Kura domowa PRAWO CZLOWIEKA IP: *.ibs.nrc.ca 23.02.04, 22:16
      Pan dyrygent domaga sie prawa do prywatnosci, uszanowania jego czlowieczenstwa?
      A ja sie pytam, gdzie ten pan mial poszanowanie dla innych jak gwalcil dzieci?
      Jak szanowal ich prawo do prywatnosci gdy wlazil im do lozek? Panie dyrygencie
      teraz pan sobie przypomnial o szacunku dla innych. My mamy szanowac zboczenca?
      Nie badzmy hipokrytami, temu panu zadne prawa sie nie naleza. W momenci jak
      krzywdzisz dziecko w ten sposob, odbierasz mu jego prawa, nie mozesz liczyc na
      to, ze cciebie bedzie sie po ludzku traktowac. Powinno mu sie uciac co nieco i
      pokazywac w telewizji jako zboczenca. Zero prywatnosci, pelne napietnowanie.
      • vox_populi Opaska czy P(S)L-gacie na oczach Temidy? 24.02.04, 01:55
        Albo zwyk
        • vox_populi Re: Opaska czy P(S)L-gacie na oczach Temidy? 24.02.04, 01:59
          Tak si
          • vox_populi Re: Opaska czy P(S)L-gacie na oczach Temidy? 24.02.04, 02:04
            Tak się wkurzyłem, że zacząłem się "jąkać"! Misterium Kalwarii jest prostsze od
            pytania "Gdzie jest dyrygent". Chyba padnę ze śmiechu!!!
    • Gość: basia Re: Sąd szuka dyrygenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.04, 06:55
      Czytam od kilku dni głosy dyskutantów na temat ujawnienia choroby Wojciecha K.
      Wyraźne są dwa nurty. Jedni, do których ja należę, są zdecydowanymi
      przeciwnikami ujawnienia tej informacji w prasie. Powtórzę moje argumenty:
      1. Wojciech K. nie jest dla mnie pokrzywdzonym biedactwem, ale jest zasadnicza
      różnica między ujawnieniem faktu zatrzymania pedofila, a ujawnieniem informacji
      o chorobie.
      2. Należało zastanowić się, czy upublicznienie tego faktu nie zaszkodzi
      dzieciom z chóru.
      3. GW obniża swój poziom i dla pieniędzy drukuje na pierwszej stronie
      informacje nazwijmy to brukowe.
      Druga grupa dyskutantów, to poklepujący Gazetę i pana Michnika zwolennicy
      takiego właśnie załatwiania sprawy. Niestety po przeczytaniu ich opinii i
      argumentacji - zdania nie zmieniłam. Wręcz przeciwnie. Uważam,że opinie iż
      należy pozamykać rodziców i wykończyć Krollopa, chociaż nie było do tej pory
      wyroku sądu w tej sprawie powinny dać redaktorom GW do myślenia. Panowie
      redaktorzy, nawet z tych postów widać, jak łatwo u nas o nienawiść,
      nietolerancję, skrajne postawy, a tym samym ile zła można wyrządzić powołując
      się na rzekome dobro dzieci. Czy o taką atmosferę wokół tej sprawy, dzieci i
      ich rodziców wam chodziło?
    • anulina Re: Sąd szuka dyrygenta 24.02.04, 08:34
      chora paranoja. w Polsce zamyka sie do aresztu nastolatka, ktory podrobił
      legitymacie a cacka się z tak poważnym przestępcą pedofilem! już nie jest źle,
      jest TRAGICZNIE!!!
      • Gość: smk Re: Sąd szuka dyrygenta IP: 81.21.202.* 25.02.04, 08:47
        anulina napisała:

> chora paranoja. w Polsce zamyka sie do aresztu nastolatka, ktory podrobił
        > legitymacie

gdyby ten 22-letni "nastolatek" nie olewał wszystkich po kolei wezwań -
        najpierw do prokuratury, potem do sądu, to nie przesiedziałby ani jednego dnia.

> a cacka się z tak poważnym przestępcą pedofilem!

Na czym TWoim zdaniem polega to "cackanie"?
    • Gość: obywatel Re: Sąd szuka dyrygenta IP: *.eu.org 24.02.04, 09:02
      dróżniczkę zamkneli bo mogła mataczyć!!!!! a dyrygenta wypuścili tak trzymać!!!!
    • Gość: Szarik Zydorcza jak pies gonczy IP: 5.2.* / 213.46.162.* 24.02.04, 09:47
      lepsza od sadu, prokuratury i policji. Wie wszystko i jest wszedzie ;)
    • Gość: skl Re: Sąd szuka dyrygenta IP: *.kogeneracja.com.pl 24.02.04, 11:38
      Pewnie rozdaje swojego hifa na prawo i lewo grzmocąc kolejnego
      małolata.Przecież to się w głowie nie mieści "sąd szuka" na następny raz
      zastosować środki zapobiegawcze, przecież musi isnieć więzienny oddział
      szpitalny na którym może przebywać nosiciel wirusa HIV. Bo w polskich
      więzieniach i aresztach zapewne nie jest to jedyny przypadek zakażenia.Ale
      komuś musiało zależeć żeby dyrygencik-degenerat mógł znów latać po mieście i "
      w nagrodę " zabawiać się bezkarnie. Od czego jest policja i prokuratura powinni
      znać miejsca w których delikwent przebywa i w końcu go udupić.
    • Gość: Konrad Korzeniowsk Re: To jak to jest, Wysoki Sąd nie zabezpieczył .. IP: *.bielsko.dialog.net.pl 24.02.04, 12:41
      ... powództwa? Ot, tak sobie zawiesił postępowanie, nie dał Szpitalowi żadnych
      poleceń co do statusu obwinionego, który niczym grom z jasnego nieba, zaraz się
      poczuł lepiej? Oj dziwne, to dziwne, choć wydawałoby się, że Polsce nic już nie
      potrafi zadziwić!
      • Gość: aw1966 Re: To jak to jest, Wysoki Sąd nie zabezpieczył . IP: *.dbn.pl 24.02.04, 12:58
        Jak się ma kasę to ......
      • Gość: smk jakie "zabezpieczenie powództwa"? IP: 81.21.202.* 25.02.04, 08:49
        Przecież to jest sprawa karna. Co Ty w ogóle wygadujesz?
    • makabi Re: Sąd szuka dyrygenta 24.02.04, 13:28
      to jest śmiechu warte. Okazuje się, że historia zatacza się kołem. w czasie
      okupacji hitlerowskiej w szpitalach z łatwością znikali poszukiwani przez
      Gestapo działącze podziemia. 60 lat później używająć tych samych metod wysoko
      ustawiony przestępca seksualny też jest w stanie zniknąć przed wymiarem
      sprawiedliwośći.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka