Dodaj do ulubionych

Prokurator poza dyscypliną

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.04, 20:08
A kto wie, czy byłaby ukarana, czy byłyby podstawy? To raczej wyglądało na
prowokacje, bo sprawa sie odwleka. GW - nudzisz.
Obserwuj wątek
    • Gość: Agnieszka Re: Prokurator poza dyscypliną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.04, 21:02
      Uważam, że pani prokurator nie powinna bawić się w towarzystwie osób na które
      potem wyda osąd.
      Agnieszka
    • Gość: rt Re: Prokurator poza dyscypliną IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.04, 21:57
      Jak odeszła ze służby to juz nie prokurator więc co ma znaczyc ten tytuł?
      Czy jakiś pożal się Boże redaktór wybiórczej odczuwa orgazm odmieniając przez
      przypadki słowo prokurator?
    • Gość: Andy Re: Prokurator poza dyscypliną IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.04, 22:14
      Stare a mądre przysłowie ludowe mówi, że "kruk krukowi oka nie
      wykole".Postępowanie karne umorzą a sprawa przyschnie, bo media znajdą inne
      gratki, a onej znajdą ciepłą posadkę z niepaństwową pensją, aby za dużo
      nie "szczekała" o tym co w czasie "służby" prokuratorskiej widziała i słyszała.
      Przypomina mi się w tym miejscu sprawa Prokuratora Apelacyjnego Hopa z Katowic
      o łapownictwo. Katowicki sąd nie chce go sądzić, no bo to znajomy Wysokiego
      Sądu, media przycichły a pan były apelacyjny wygrywa procesy o wynagrodzenie za
      czas aresztu, no bo mu się należy. Nie bedę na tym forum brzydko mówił co mu
      się należy, i tyle. Albo sprawa wiceprezesa sądu okręgowego z Katowic,
      który "nie zdążył wydać" nakazu aresztowania biznesmena Jędrucha. jakoś cicho w
      mediach, co dalej z tym sprawiedliwym!
    • Gość: WB Prokurator poza dyscypliną IP: 80.249.1.* 23.02.04, 22:50
      hm. Ciekawe. Czy oznacza to, że jeżeli ja otworzę firmę, "narozrabiam" i następnie ją zamknę, to Urząd skarbowy mnie się nie będzie czepiał?
      Tak. Już słyszę, albo widzę opinię, że to co innego. Ale może jakąś analogię można dostrzec??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka