Gość: Olejniczak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.04, 20:08 A kto wie, czy byłaby ukarana, czy byłyby podstawy? To raczej wyglądało na prowokacje, bo sprawa sie odwleka. GW - nudzisz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Agnieszka Re: Prokurator poza dyscypliną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.04, 21:02 Uważam, że pani prokurator nie powinna bawić się w towarzystwie osób na które potem wyda osąd. Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Re: Prokurator poza dyscypliną IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.04, 21:57 Jak odeszła ze służby to juz nie prokurator więc co ma znaczyc ten tytuł? Czy jakiś pożal się Boże redaktór wybiórczej odczuwa orgazm odmieniając przez przypadki słowo prokurator? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Prokurator poza dyscypliną IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.04, 22:14 Stare a mądre przysłowie ludowe mówi, że "kruk krukowi oka nie wykole".Postępowanie karne umorzą a sprawa przyschnie, bo media znajdą inne gratki, a onej znajdą ciepłą posadkę z niepaństwową pensją, aby za dużo nie "szczekała" o tym co w czasie "służby" prokuratorskiej widziała i słyszała. Przypomina mi się w tym miejscu sprawa Prokuratora Apelacyjnego Hopa z Katowic o łapownictwo. Katowicki sąd nie chce go sądzić, no bo to znajomy Wysokiego Sądu, media przycichły a pan były apelacyjny wygrywa procesy o wynagrodzenie za czas aresztu, no bo mu się należy. Nie bedę na tym forum brzydko mówił co mu się należy, i tyle. Albo sprawa wiceprezesa sądu okręgowego z Katowic, który "nie zdążył wydać" nakazu aresztowania biznesmena Jędrucha. jakoś cicho w mediach, co dalej z tym sprawiedliwym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WB Prokurator poza dyscypliną IP: 80.249.1.* 23.02.04, 22:50 hm. Ciekawe. Czy oznacza to, że jeżeli ja otworzę firmę, "narozrabiam" i następnie ją zamknę, to Urząd skarbowy mnie się nie będzie czepiał? Tak. Już słyszę, albo widzę opinię, że to co innego. Ale może jakąś analogię można dostrzec?? Odpowiedz Link Zgłoś