Dodaj do ulubionych

Sąd chce nowej opinii o stanie zdrowia dyrygent...

• Gość: NIE ZNĘCAJCIE SIĘ Re: Sąd chce nowej opinii o stanie zdrowia dyryge IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 25.02.04, 00:27
      nad śmiertelnie chorym człowiekiem.Trzeba być wyzutym z poczucia elementarnej
      przyzwoitości, by tak zaciekle ujadać i szczuć jak niektórzy dziennikarze (
      raczej pismaki), zaspakajający swe najbardziej pierwotne instynkty.
      Widać, iz tych ludzi zebrano z ulicy. Gdyby odbyli solidne studia akademickie
      to może by wiedzieli, że początki faszyzmu wzięły się z takiego samego
      szczucia, ale wobec Żydów i innych mniejszości i ludzi niepełnosprawnych. W
      Sowieckiej Rosji zamordowano miliony w imię tzw. wyższej konieczności, którym
      była tzw.sprawiedliwość społeczna i walka klas.W imię wyższej konieczności, o
      której się mówi, że jest nią interes pokrzywdzonych dzieci z Poznania, GW
      rozpętała histerię , której ofiarami są właśnie te dzieci oraz chorzy na AIDS,
      czasem nie z własnej winy.Jakoś nikt z tych pokrzywdzonych nie chce brać
      udziału w tej niemoralnej awanturze.Precz z jazgotem płaskomózgowców.
      • porfirion.osielek Drogi Poznaniaku 25.02.04, 00:35
        Ja doskonale wiem, że w Twoim pięknym mieście nie ma wcale więcej pedałów niż w
        jakimkolwiek innym.
        Dziwnym jednak trafem w krótkim okresie czasu wjawione zostały dwie bardzo
        paskudne sprawy, o których wiedział prawie cały Poznań, ale nikt wcześniej nie
        zaprotestował. Każdy mówił: to nie moja sprawa, po co wywlekać na wierzch
        brudy.
        A skoro tak, to zabawię się w pana Chiraca i powiem, że lepiej byłoby, gdyby w
        tej sytuacji pewne kręgi zamilkły. Zamilkły i zrobiły rachunek sumienia...
        • Gość: Olek Re: Drogi Poznaniaku IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 25.02.04, 01:02
          Myślę, Panie Kolego,że masz Pan komfort.Nie będziesz miał wyrzutów sumienia.
          Ale po Twoim tekście widzę, że ci go po prostu brak. Przemyśl lepiej to co
          napisałem, a refleksja jest cechą ludzi inteligentnych.
        • Gość: g-i Re: Drogi Poznaniaku IP: 217.153.45.* 25.02.04, 09:55
          Ktoś tutaj, delikatnie mówiąc, dokonuje nadużycia. Żeby porównywać Żydów do
          pedofila, to trzeba mieć tupet.
          Drogi "Nie znęcajcie się", najlepszą rzeczą, na jaką zasługuje ta szmata, jest
          krzesło elektryczne. GW odwaliła kawał dobrej roboty. Gdyby nie dziennikarze,
          ten smrodek do dziś zbierałby żniwo w postaci okaleczonych dzieci, których
          wcześniej nikt nie potrafił (nie chciał?) bronić.
    • Gość: les najwyzszy czas IP: *.atl.client2.attbi.com 25.02.04, 02:07
      to jest plaga lewe zwolnienia czy zaswiadczenia lewe rety itd.itp.nalezy
      wreszcie dobrac sie do tej mafii lekarskiej.
      • Gość: Gospodarz Re: najwyzszy czas IP: *.sk5.am.poznan.pl 25.02.04, 10:15
        Przyłączam się do Ciebie- wyrżnąć tą białą mafię. Jutro, jak tylko odgarniemy
        śnieg,sami bierzemy się za leczenie. Polak potrafi!!!!
    • Gość: Mary Jane Re: Sąd chce nowej opinii o stanie zdrowia dyryge IP: *.optimus.pl / 195.205.35.* 25.02.04, 09:26
      I tak sprawa soę przeciągnie,od odwołania do odwołania, od zwolnienia
      lekarskiego do zwolnienia aż sprawiedliwosci ju z nie stanie si e zadośc.
      CHoroba, o ile to nie jest pic na wodę ukarze dyrygencinę odpowiednio, ale co z
      prełamaniem w końcu procedur i przepisów sądowych???

Kiedy ci zbrodniarze zostaną ukarani jak należy!@!!
      Nie pozwólmy tej sprawy rozdmuchać.

Żeby nie doszło do tego że pedofil zacznie zwbudzać litość i sympatię tylko
      dlatego że jest chory biedzaczek. Wiedział co robi i tego nic nie usprawiedliwi.
      MJ
    • Gość: magda Re: Sąd chce nowej opinii o stanie zdrowia dyryge IP: *.nl.compuware.com / *.uniface.compuware.com 25.02.04, 09:48
      no ludzie przeciez to jest taki kraj, wystarczy dac w lape i mozna miec kazde
      zaswiadczenie a poniej nikt nic nie wie i sie do niczego nie przyznajea wolgole
      to kazdy ma pomrocznosc jasna...
    • Gość: marysia Wojciech K. w dalszym ciągu ma możnych protektorów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.04, 10:23
      Z tego co wiem Polskie Słowiki zawsze były oczkiem władz Poznania. W
      odróżnieniu od Poznańskich Słowików, które w większości wystepowały dla
      instytucji kościelnych, Polskie Słowiki utworzone przez władze PRLowskie zawsze
      były bardziej promowane przez władze świeckie. Śpiewały na uroczystościach
      państwowych, akademiach, w ambasadach, itd. Przez tyle lat dyrektor wyrobił
      sobie układowych powiązań, że teraz czeka na rewanże i pomoc. Gdyby nie prasa,
      prawdopodobnie sprawie ukręcono by łeb.
      Osobną sprawą są molestowania seksualne. W wielu przypadkach rodzice wiedzieli,
      że do ich syna dobierał się pan dyrektor. Ale kasa i prestiż były ważniejsze.
      Chłopcy w chórze z turne przywozili 200 - 500 $. Podczas gdy w latach 70-tych
      przeciętna pensja była 30$, to widać, że pieniądze w chórze to było coś. Więc
      słuchaj synku: morda w kubeł, bo się już więcej na wyjazd nie załapiesz. makabra
    • Gość: Zwolnienie Re: Sąd chce nowej opinii o stanie zdrowia dyryge IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.04, 10:27
      chorobowe szefa NFZ Panasa też należy sprawdzić!
    • Gość: jac mam w nosie IP: 213.17.204.* 25.02.04, 10:30
      Mam w nosie (żeby było ładnie) wojnę GW Fakt. Ich sprawa.
      Moją, a sądzę, że i społeczeństwa sprawą jest tępić łajdactwo. Nawet, a może
      szczególnie jeżeli dotyczy ludzi "zasłużonych". Dlatego popieram akcję GW w
      sprawie "artysty". I niech nikt mi nie mówi o chrześcijańskim miłosierdziu.
      Warunkami koniecznymi przebaczenia są: żal za grzechy, postanowienie poprawy,
      zadośćuczynienie pokrzywdzonym itd.
      Dlatego pytam obrońców pedofila: Czy wasz pupilek spełnił któryś z tych
      warunków??, Czy powiadomił chłopaków o możliwości ŚMIERTELNEJ CHOROBY??????
      Czy, czy, czy......
      Czy w związku z tym ten zboczek zasługuje na ludzkie traktowanie????

• Gość: S Re: Sąd chce nowej opinii o stanie zdrowia dyryge IP: *.blaster.pl / 62.233.181.* 25.02.04, 10:36
      To już przekracza wszelkie granice.Wiceprezes sądu twierdzi,że opinia lekarzy o
      stanie zdrowia dyrygenta może być nierzetelna.Lekarze jako grupa zawodowa o
      największym prestiżu zawodowym powinni złożyć zażalenie do izby
      lekarskiej,która powinna takiego sędziego skazać na wygnanie,a lekarzom w
      ramach rekompensaty prezydent powinien nadać najwyższe odznaczenia
      państwowe,oraz b.duże premie pieniężne.
    • Gość: xigam@infinity.net Re: Sąd chce nowej opinii o stanie zdrowia dyryge IP: *.infinity.net.pl / *.infinity.net.pl 25.02.04, 12:33
      Oglądając tą farsę należy zapytać: Kogo z wysoko postawionych jeszcse
      przeleciał? No i oczywiście gdie Jego rąbną?
    • Gość: Do obrońców Pana Re: Sąd chce nowej opinii o stanie zdrowia dyryge IP: 5.2.* / *.chello.pl 25.02.04, 13:38
      W.K., atakujących GW, czytając wasze posty chcę by powrócono do sprawdzonych
      metod z przed kilkuset lat i nazwać to co robi pan W.K. sodomią i w nagrodę
      wsadzić mu rozpalony kawał metalu w odbyt a nie w nagrodę robić z niego
      bohatera części dyskutantów na forum, broniących jego prawa do wolnej miłości z
      nieletnimi. Za łapówy też w minionych nie sprawiedliwych i niepoprawnych
      politycznie wiekach karano w sposób dotkliwy. Podobnie było z oszczercami i
      obgadującymi. W naszym pięknym kwitnącym kraju tak na parę lat przydało by się
      wrócić do metod karania przestęców z minionych i niepoprawnych politycznie
      czasów. A gdyby tak wypalać na czołach piętna symbolizujące ich złodziejski,
      oszczerczy, pedofilski, łapówkarski, gwałcicielski charakter, to może by choć
      niektóre ofiary znalazły ukojenie. A po paru latach kraj może stałby sie choć
      trochę bardziej normalny. I dopiero potem można by zacząć przywracać pewne
      formy humanitaryzm wobec przestępców jak np. obcinanie ręki złodziejowi
      skalpelem zdezynfekowanym a nie toporem lub zapewnić pedofilom opiekę lekarską
      w zamkniętym zakładzie dla psychicznie chorych.
      • ich1 Re: Sąd chce nowej opinii o stanie zdrowia dyryge 25.02.04, 13:44
        Polecam wycieczkę do Afganistanu lub Arabii Saudyjskiej. Tam poczujesz się jak
        w normalnym domu. Niestety, z twojego punktu widzenia cała Europa, a także
        Ameryka Północna jest o lata świetlne od takiej normalności.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka