agnostic5 13.04.10, 11:37 Mam dziwne przeczucie, że Polacy znowu się pożrą ze sobą nad grobami. Tragedie niczego nas nie nauczą. Nienawiść zwycięży. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciekawe_czasy Re: Przeczucie 13.04.10, 11:43 a ja mam przeczucie, że Polacy się zjednoczą i przepędzą tą zgraję PO Odpowiedz Link Zgłoś
trzecikot Re: Przeczucie 13.04.10, 11:44 Jasne. Parasolkami i zestawami satelitarnymi od Rydzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
agnostic5 Re: Przeczucie 13.04.10, 11:44 No właśnie, już się zaczyna. Skąd w nas tyle jadu, rodacy? Odpowiedz Link Zgłoś
white_lake Re: Przeczucie 13.04.10, 11:47 agnostic5 napisał: > Mam dziwne przeczucie, że Polacy znowu się pożrą ze sobą nad grobami. > Tragedie niczego nas nie nauczą. Nienawiść zwycięży. Niestety, wszystko wskazuje na to, że masz rację. Zwłaszcza po tej kuriozalnej wiadomości o Wawelu (ciągle mam nadzieję, że to nieprawda). To już jest zawłaszczanie polskiej historii, na to nie może być zgody - będzie jatka. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Przeczucie 13.04.10, 11:48 To już nie przeczucie, to pewność. Wystarczy przeczytać wpisy PiSdzielców - to niemal wyłącznie oni nie potrafią uszanować czasu żałoby. A przecież wypowiedzi mieszkańców Matrixu w rodzaju toruńskiego muchomorka czy koleżki "warto rozmawiać" padły w zasadzie "oficjalnie" i nie pozostawiają złudzeń - trupy jeszcze nie ostygły a mendy już jątrzą... Odpowiedz Link Zgłoś