bodo.2 14.04.10, 21:11 oficjeli na uroczystościach pogrzebowych,nawet Szymon Peres z Izraela odda cześć tragicznie zmarłemu prezydentowi,to bardzo wymowne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bodo.2 Re: co za imponująca lista 14.04.10, 21:17 myślę,że Donald stanie na wysokości zadania Odpowiedz Link Zgłoś
wilk_z_wolfow Re: co za imponująca lista 14.04.10, 21:24 bodo.2 napisał: > myślę,że Donald stanie na wysokości zadania No co ty Bodziu ? Kalkstein'y , Jacek Z Lesniczowki to przeciez przyjaciele Izraela , ktorego nienawidzi Szczypinska . Dlatego PiS sie rozleci . Odpowiedz Link Zgłoś
czternasty_sympatyk_po Re: co za imponująca lista 14.04.10, 21:26 Chamów szlag trafia, ze Prezydent bedzie niezapomiany na wieki. Odpowiedz Link Zgłoś
l.o.r.t.e.a Akurat obecność izraelskich zbrodniarzy wojennych 14.04.10, 21:27 mnie nie cieszy. To uwłacza godności Prezydenta i innych ofiar. Ale będzie też przedstawiciel Palestyny. Wyjątkowo debilną propagandą jest też pomijanie, w spisach kondolencji z całego świata, kondolencji od prezydenta Iranu. Odpowiedz Link Zgłoś
bodo.2 Re: Akurat obecność izraelskich zbrodniarzy wojen 14.04.10, 21:29 jesteś głupsza,niż ustawa pedofilska,Izrael odcina się tym od linii GW,policzek nadredaktorowi słusznie wymierzony Odpowiedz Link Zgłoś
komorprez Re: Akurat obecność izraelskich zbrodniarzy wojen 14.04.10, 21:50 ANTYSEMITKA Z pIsU? HEHEHE KTO CIE PYTA O ZDANIE? I NIE LICZA SIE Z TOBA, NAWET W PISIE. HEHEHE Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt fakt 14.04.10, 21:29 Tak, jest imponujaca. Trzeba sobie jednoznacznie powiedziec - ci ludzie beda w Krakowie dlatego, ze Lech Kaczynski byl wielkim mezem stanu, a jego dorobek zyciowy i jakosc prezydentury stawiaja go wsrod najwybitnieszych przywodcow wolnego swiata. A tak poza tym, to sytuacja robi sie coraz bardziej zenujaca. Powyzej napisalem co napisalem, ale juz czuje, ze chyba nie powinienem. Tyle tylko, ze trudno o powage i zrozumienie tego, co sie wyrabia ... Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.1 Re: fakt 14.04.10, 21:49 > Trzeba sobie jednoznacznie powiedziec - ci ludzie beda w Krakowie dlatego, ze > Lech Kaczynski byl wielkim mezem stanu, Będą i będą mówic, ze był. Byc może wiedzą więcej niz ty. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.1 Re: fakt 14.04.10, 21:53 No nie mogę sie opanowac. Muszę się wyzłośliwic. I ludzie to zobaczą!!! A teraz pora na dziki, szatański śmiech. Hehehehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
mahdi.bonhomme Re: fakt 14.04.10, 21:58 w Kabulu będzie wystawiona książka kondolencyjna dla wyzwolyciela Afganek spod jarzma i tyranii Talibów. Przygotowywany jest żelazny list dla Osamy bin Ladena na niedzielne uroczystości na Wawelu. Chronić go mają białostoccy Tatarzy uzbrojeni w łuki i arkany. Salem alejkum pl.wikipedia.org/wiki/Afganistan Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt Re: fakt 14.04.10, 22:31 elena4.1 napisała: > No nie mogę sie opanowac. Muszę się wyzłośliwic. > I ludzie to zobaczą!!! > A teraz pora na dziki, szatański śmiech. Hehehehehe. Dla mnie jest obojetne co ludzie zobacza. To nic nie zmieni w polityce. Niech wielbiciele LK tworza i pielegnuja legende, wielkiego do wyboru nie maja. Bo jak juz wyjada wielcy tego swiata w naszym grajdole odbeda sie wybory, po ktorych niektorym juz nie bedzie do smiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki Re: fakt? Elciu, znowu sie naćpałaś tych świństw? 15.04.10, 01:11 To dlatego tak ci trudno zrozumieć, że żałoba narodowa to nie jest najlepsza "pora na dziki, szatański śmiech. Hehehehehe"??? elena4.1 napisała: > No nie mogę sie opanowac... > ...teraz pora na dziki, szatański śmiech. Hehehehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.1 Re: fakt? Elciu, znowu sie naćpałaś tych świństw? 15.04.10, 01:16 Nie manipuluj. Nie mogę sie opanowac i nie byc złosliwą, a to hehehe mozesz okreslic kazdym przymiotnikiem oprócz wesoły. Odpowiedz Link Zgłoś
zjemwaswszystkich Re: fakt 14.04.10, 22:04 "Trzeba sobie jednoznacznie powiedziec - ci ludzie beda w Krakowie dlatego, ze Lech Kaczynski byl wielkim mezem stanu." - nie. Będą, bo wypada. Gdyby prezydentem był Kowalski czy Nowak, to też by przyjechali. Bo tak wypada, dobre obyczaje, etykieta, dyplomacja etc. Więc nie wmawiaj sobie i innym bzdur. Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt Re: fakt 14.04.10, 22:26 zjemwaswszystkich napisał: (...)tak wypada, dobre obyczaje, etykieta, dyplomacja etc. Więc nie > wmawiaj sobie i innym bzdur. To co napisalem, to byl sarkazm. Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: fakt 14.04.10, 23:07 Uważaj, bo jeszcze jakiś osieł weźmie Twój sarkazm serio i wpakuje sobie do sygnaturki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt Re: fakt 14.04.10, 23:57 chateau napisał: > Uważaj, bo jeszcze jakiś osieł weźmie Twój sarkazm serio i wpakuje > sobie do sygnaturki ;-) Naiwnie sadzilem, ze po paru latach spedzonych na tym forum bede z grubsza rozpoznawalny co do pogladow, jakie prezentuje. Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: fakt 15.04.10, 00:36 Hm, ze względu na namnożenie się na forum różnych hunwejbinów z poczuciem humoru wielkości femtometra - może trzeba wprowadzić jakieś emotikony oznaczające sarkazm i dowcip? PS dla hunwejbinów: 1 femtometr = 1fm = 0,000 000 000 000 1 mm PPS dla hunwejbinów: to był sarkazm Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_mozdzek Mylisz się bodek. Mylisz się bryt. 14.04.10, 23:21 bodo.2 napisał: oficjeli na uroczystościach pogrzebowych,nawet Szymon Peres z Izraela odda cześć tragicznie zmarłemu prezydentowi,to bardzo wymowne bryt.bryt napisał Tak, jest imponujaca. Trzeba sobie jednoznacznie powiedziec - ci ludzie beda w Krakowie dlatego, ze Lech Kaczynski byl wielkim mezem stanu, a jego dorobek zyciowy i jakosc prezydentury stawiaja go wsrod najwybitnieszych przywodcow wolnego swiata. Przyjeżdżają dlatego, że nie żyje! Za życia nie chcieli się z nim spotykać i zapraszać do swoich krajów. Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt Re: Mylisz się bodek. Mylisz się bryt. 15.04.10, 00:00 kaczy_mozdzek napisał: (...) > Przyjeżdżają dlatego, że nie żyje! > Za życia nie chcieli się z nim spotykać i zapraszać do swoich > krajów. To co pisalem, to byla karykatura z punktu widzenia wyborcy PiS uzbrojonego w wiare w partie i Braci wzmocniona ostatnia tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
keram.keram W tym coś jest 15.04.10, 06:26 Wszakże pochodzi z tych samych terenów, co Jezus Chrystus, król Polski. Odpowiedz Link Zgłoś