chimek 15.04.10, 15:33 o wstrzymanie tych swinskich protestow przeciw pogrzebowi na Wawelu. Obowiazkiem glowy panstwa i premiera jest utrzymanie spokoju i powagi sytuacji. A moze nie chca i wyreczaja sie tymi ludzmi jak wyreczali sie Palikotem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mr.sajgon Re: Niech Komorowski albo Tusk zaapeluje 15.04.10, 15:36 Uwazam ze to dobry pomysl a dolaczylbym do apelu jeszcze inne osoby jak np. Episkopat. Odpowiedz Link Zgłoś
bodo.2 Re: Niech Komorowski albo Tusk zaapeluje 15.04.10, 15:39 szczególnie Tusk powinien się odciąć od swych posłów z PO,którzy organizują tą hańbiącą hucpę i najlepiej wypir..ć ich z patrtii,nie czas na sentymenty Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek [...] 15.04.10, 15:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: Niech Komorowski albo Tusk zaapeluje 15.04.10, 15:46 mr.sajgon napisał: > Uwazam ze to dobry pomysl a dolaczylbym do apelu jeszcze inne osoby jak np. > Episkopat. Żeby niby Episkopat "się zamknął" ??? Boszszsz, nikt się nie odważy, zresztą i tak za późno... Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Episkopat 15.04.10, 18:17 mr.sajgon napisał: > Uwazam ze to dobry pomysl a dolaczylbym do apelu jeszcze inne osoby jak np. > Episkopat. szkoda tylko ze tak pozno. Episkopat: Zaniechajcie niepotrzebnych sporów o miejsce pochówku Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Niech Komorowski albo Tusk zaapeluje 15.04.10, 15:37 Nie rozumiem cię. Przecież najwyraźniej uważasz, że największe poparcie w narodzie ma Jarosław, a nie jakiś tam Tusk, czy Komorowski. Niech on zaapeluje. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Niech Komorowski albo Tusk zaapeluje 15.04.10, 16:04 A ja rozumiem ciebie doskonale podobnie jak Stasińskiego i z tych samych powodów szkoda czasu na poważniejszą rozmowe. ayran napisał: > Nie rozumiem cię. > Przecież najwyraźniej uważasz, że największe poparcie w narodzie ma Jarosław, a > nie jakiś tam Tusk, czy Komorowski. Niech on zaapeluje. Odpowiedz Link Zgłoś
buffalo_bill Jak trwoga to do... rządu :-))) 15.04.10, 15:39 A ktoś pytał Tuska czy Komorowskiego przed urządzeniem "wawelskiej hecy"? Mało mają problemów na głowie? Kto im to zrobił? Jest winny? Jaruś nasra... w czas żałoby, a Tusk ma sprzątać? Niedoczekanie. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Jak trwoga to do... rządu :-))) 15.04.10, 15:42 To typowe dla Kaczusia.Narobic na wycieraczke i schowac sie za PO. Odpowiedz Link Zgłoś
chimek Re: Jak trwoga to do... rządu :-))) 15.04.10, 15:44 No jesli nie potrafia panowac nad sytuacja, to widoczne nie nadaja sie na swoje stanowiska. Odpowiedz Link Zgłoś
buffalo_bill Sytuacja jest wzorowa 15.04.10, 15:46 Spokój na ulicach, nie ma zamieszek, obywatele w kulturalny sposób korzystają z wolności wypowiedzi - podstawy demokracji. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Co wolno Strategowi i Dziwiszowi? 15.04.10, 15:49 Czy to musi sie podobac WSZYSTKIM,cisza i chwalic? TO JEST PROTEST. Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek [...] 15.04.10, 15:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Państwo policyjne proponujesz? 15.04.10, 15:42 Może jeszcze areszty wydobywcze i śmiertelne zaszczuwanie? IV RP już jest w ścieku historycznym! Odpowiedz Link Zgłoś
bodo.2 Re: Państwo 15.04.10, 15:46 które umie godnie przejść przez tą trudną drogę,z głową uniesioną,nie schowaną w piasek Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Państwo 15.04.10, 15:49 Powiedz to Sakowiczowi, Rydzykowi, Macierewiczowi, temu Swiętojebliwemu z Przemyśla i Chmielowskiej... Oraz - co oczywiste - wszystkim akolitom... Odpowiedz Link Zgłoś
bodo.2 Re: Państwo 15.04.10, 15:50 nie jestem zwolennikiem skrajności tych z GP jak i GW Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek [...] 15.04.10, 15:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Państwo 15.04.10, 18:21 Ci z łRZepy lepsi o niuans... aczkolwiek tylko czasami... Naszego Dziennika nie wspominając... Odpowiedz Link Zgłoś
chimek Re: Państwo 15.04.10, 16:02 le ja zawsze twerdzilem, ze nie ma roznicy miedzy Michnikiem a Rydzykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Państwo 15.04.10, 18:21 Toż widać, że znasz się na rzeczy... jak kura na pomarańczy... Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: Państwo 15.04.10, 15:51 bodo.2 napisał: > które umie godnie przejść przez tą trudną drogę,z głową uniesioną,nie schowaną > w > piasek "Państwo" sobie radziło znakomicie do wtorku. Po raz pierwszy od lat byłam z "Państwa " dumna, gdy w końcu z pomocą purpurata Dziwisza zrozumiałam, że to polityczna hucpa jest. Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Państwo 15.04.10, 15:52 bodo.2 napisał: > które umie godnie przejść przez tą trudną drogę,z głową uniesioną,nie schowaną > w > piasek Objaśnij mi proszę jak Ty to widzisz, bo to co napisałeś, to jakiś komunał rodem z pierwszomajowego transparentu lat sześćdziesiątych... Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Re: Państwo 15.04.10, 15:52 Kto chowa głowę w piasek? Gdyby nie fakt, że PiS już nie rządzi, to myślałbym, że piszesz o Jarze i jego pokrętno-spiskowym załatwianiu Wawelu dla brata. Odpowiedz Link Zgłoś
bodo.2 Re: Państwo 15.04.10, 16:03 organizatorzy tych zamieszek,posłowie z PO winni być potępieni przez zarząd,co zresztą Gowin już zrobił,bo to chwały ni splendoru Tuskowi nie przyniesie,chociaż może to celowe uderzenie w niego,państwem teraz oni kierują i winni reagować na małostkowość tych działań,szczególnie teraz,gdy trwa żałoba,później niech protestują do woli bo to ich prawo,ale i jest zwykła przyzwoitość,której im brak Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek [...] 15.04.10, 16:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Państwo 15.04.10, 16:11 bodo.2 napisał: > organizatorzy tych zamieszek,posłowie z PO winni być potępieni przez zarząd,co > zresztą Gowin już zrobił,bo to chwały ni splendoru Tuskowi nie > przyniesie,chociaż może to celowe uderzenie w niego,państwem teraz oni kierują > i > winni reagować na małostkowość tych działań,szczególnie teraz,gdy trwa > żałoba,później niech protestują do woli bo to ich prawo,ale i jest zwykła > przyzwoitość,której im brak A Twoje pobożne życzenia nie winny tyczyć się aby obu stron...? Odpowiedz Link Zgłoś
bodo.2 Re: Państwo 15.04.10, 16:14 powiem ci szczerze,nigdy nie byłem i nie jestem za zwadą,staram się zrozumieć inne racje,ale przyzwoitość wszystkich powinna dotyczyć i tego życzę sobie jak i ci Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Państwo 15.04.10, 16:17 bodo.2 napisał: > powiem ci szczerze,nigdy nie byłem i nie jestem za zwadą,staram się zrozumieć > inne racje,ale przyzwoitość wszystkich powinna dotyczyć i tego życzę sobie jak > i ci ..."ci" czyli "mi" życzysz...? Staram się mieć wyważone sądy..., ale tutaj to mi bardziej PiSowską megalomanią zajeżdża niż PO Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Niech Komorowski albo Tusk zaapeluje 15.04.10, 16:00 chimek napisała: > o wstrzymanie tych swinskich protestow przeciw pogrzebowi na Wawelu. > Obowiazkiem glowy panstwa i premiera jest utrzymanie spokoju i > powagi sytuacji. A moze nie chca i wyreczaja sie tymi ludzmi jak > wyreczali sie Palikotem? A tobie to siem już czasy zupełnie pomyliły. Odpowiedz Link Zgłoś
chimek Re: Niech Komorowski albo Tusk zaapeluje 15.04.10, 16:05 Apelowac mozna o spokoj nawet w demokracji. Za malo krajow zwiedziles. Czy ty wiesz, ze nawet w kapitalizmie wi wielu krajoach sa bilety ulgowe na autobos i doplaty do czynszu dla biedniejszych. Odpowiedz Link Zgłoś
llawrynowicz Re: Niech Komorowski albo Tusk zaapeluje 15.04.10, 16:12 "Autobus" - tak się to pisze, szanowna patriotko bez polskiej klawiatury :) Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Niech Komorowski albo Tusk zaapeluje 15.04.10, 16:14 chimek napisała: > Apelowac mozna o spokoj nawet w demokracji. Za malo krajow > zwiedziles. Czy ty wiesz, ze nawet w kapitalizmie wi wielu krajoach > sa bileydzty ulgowe na autobos i doplaty do czynszu dla biedniejszych. No to trzeba by też do rydzykowych szumowin chyba zaapelować? Odpowiedz Link Zgłoś
feurig59 Re: Niech Komorowski albo Tusk zaapeluje 15.04.10, 16:03 ...a najlepiej kazać ich spałować - żeby nie zapomnieli co to jest żałoba narodowa... Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.1 Re: Niech Komorowski albo Tusk zaapeluje 15.04.10, 16:06 No przecież to z biura Róży Thun tę szopke organizują. I jeszcze , ptaszki wierkaja płacą po 20 zetów za uczestnictwo. Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek [...] 15.04.10, 16:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Niech Komorowski albo Tusk zaapeluje 15.04.10, 16:12 > No przecież to z biura Róży Thu to znaczy z biur PiS są za? Opłacani, czy zmuszani! Przestańcie zmyślać, bo obudzę Leszka i powie jak ostatnio na temat honorowego obywatelstwa w Krakowie!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bodo.2 Re: Niech Komorowski albo Tusk zaapeluje 15.04.10, 16:16 to uderza w Tuska,może to celowe działanie na jego szkodę Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Niech Komorowski albo Tusk zaapeluje 15.04.10, 16:17 na jego szkodę? Nie wiesz że Polacy przestali się domyślać! jak już pisiarnia odeszła z sejmu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
saxo.grammaticus Re: Niech Komorowski albo Tusk zaapeluje 15.04.10, 16:16 Tak, jasne, chujowino. Odpowiedz Link Zgłoś
republika.republika Re: Niech Komorowski albo Tusk zaapeluje 15.04.10, 18:12 elena4.1 napisała: > No przecież to z biura Róży Thun tę szopke organizują. I jeszcze , ptaszki > wierkaja płacą po 20 zetów za uczestnictwo. mieszkam w Krakowie - płacą tylko tym co są za pochówkiem Odpowiedz Link Zgłoś
forelle15 Re: Niech Komorowski albo Tusk zaapeluje 15.04.10, 16:14 dokładnie tak, szczują innymi i robią do kamer mądre miny ojców narodu, nie słupki sondażowe ale ulica zadecyduje, a jaka ona jest widać było na Krakowskim Przedm. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Niech Komorowski albo Tusk zaapeluje 15.04.10, 16:28 ja widziałem wycieczki szkolne, przedszkolne i harcerze.... Jak to się ma do miłości do LK, nie wiem! Może to początek Leninowskiej tradycji? :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ukos PiS narobił na wycieraczkę, a PO ma sprzątać? 15.04.10, 16:32 A niby dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
republika.republika Dziwisz z Kaczyńskimi piwa nawarzyli 15.04.10, 18:09 to niech je wypiją Odpowiedz Link Zgłoś
donek_z_bagien Te protesty to raczej im teraz nie na rękę. 15.04.10, 18:12 Po pogrzebie ofiar pokażą jak się kocha inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś