Dodaj do ulubionych

Czemu zwalczam pedalstwo!

IP: *.013.dsl.mel.iprimus.net.au 18.02.02, 01:20
Obroncy pedalstwa twierdza, ze tacy jak ja, co sa przeciwko legalizacji
zachowan homoseksualnych, boja sie, ze ich zalegalizwowanie zwiekszy
dramatycznie ilosc pedalow, ze pedalstwo stanie sie wtedy niemalze norma, bo
podobno "tak naprawde" to pedalow jest znacznie wiecej niz tzw. straight ludzie
mysla. Ale tak naprawde, to wszelakich zboczencow seksualnych mamy w calej
polulacji zaledwie kilka procent (definitywnie ponizej 5%).
Pedalstwo jest najpopularniejsze z nich, stad zalozmy,ze 2-3% mezczyzn to
pedaly. Zalegalizowanie zachowan homoseksualnych zwiekszy ilosc pedalstwa z
powiedzmy 2% do najzwyzej 3%. To b. duzy wzrost, bo o ok. 50%, ale w skali
calego spoleczenstwa znikomy!
Nie uciekajcie wiec obroncy "zboczkow" z prawdziwego tematu! Tu chodzi o
opanowanie epidemii AIDS, ktorej rozsiewca praktycznie jedynym sa pedaly!
Uwazam, ze olbrzymia wiekszosc normalnych ludzi NIE moze byc terroryzowana
przez niewielka, choc glosna i wplywowa mniejszosc zboczencow!
Najwyzszy czas rozpoczac wojne przeciwko pedalskiemu terryzmowi! Zboczency do
obozow reedukacyjno-resocjalizacyjno-terapeutycznych! Aby NIE rozsiewali wirusa
HIV wsrod zdrowych, normalnych ludzi! Ja sie chce "ciupciac" naturalnie i bez
strachu, ze zalapie AIDS'a! To jest moje demokratyczne prawo!
Kagan
Kagan
Obserwuj wątek
    • Gość: rd Re: Czemu zwalczam pedalstwo! IP: *.server.ntl.com 18.02.02, 01:25
      Kagan cycu :)
      Jak sie z Toba zwykle nie zgadzam tak w temacie pedalstwa podpisuje sie obiema lapkami .
      Chociaz zamiast obozow i szpitali ( bo to przecie nie uleczalne) proponowalbym dziurawa lodke +
      atlantyk :)
      • Gość: Kagan Re: Czemu zwalczam pedalstwo! IP: *.013.dsl.mel.iprimus.net.au 18.02.02, 01:28
        Gość portalu: rd napisał(a):

> Kagan cycu :)
        > Jak sie z Toba zwykle nie zgadzam tak w temacie pedalstwa podpisuje sie obiema
        > lapkami .
        > Chociaz zamiast obozow i szpitali ( bo to przecie nie uleczalne) proponowalbym
        > dziurawa lodke +
        > atlantyk :)
        Dziurawa lodka to pomysl nieglupi, ale dosc kosztowny (bzepieczenstwo zalogi).
        Ciekawe, co powiedza obroncy pedalstwa na moje argumenty o koniecznosci izolacji
        roznosicieli HIV'a (w tym potencjalnych roznosicieli, czyli wszystkich
        pedalow). Pamietajmy, ze podczas wojny w Australii internowano nawet wszystkich
        Wlochow...
        K.

• Gość: rd Re: Czemu zwalczam pedalstwo! IP: *.server.ntl.com 18.02.02, 01:32
          A ja myslalem ze CI bedzie szkoda tylko lodki :(
          • Gość: Kagan Re: Czemu zwalczam pedalstwo! IP: *.013.dsl.mel.iprimus.net.au 18.02.02, 01:39

> A ja myslalem ze CI bedzie szkoda tylko lodki :(
            Nie chce zarazic rekinow AIDSem!
            • Gość: rd Re: Czemu zwalczam pedalstwo! IP: *.server.ntl.com 18.02.02, 01:40
              Dobre :-)))
          • Gość: Kagan Re: Czemu zwalczam pedalstwo! IP: *.013.dsl.mel.iprimus.net.au 18.02.02, 01:40

> A ja myslalem ze CI bedzie szkoda tylko lodki :(
            NIE chce zarazic rekinow AIDS'em!

• Gość: rd Re: Czemu zwalczam pedalstwo! IP: *.server.ntl.com 18.02.02, 01:36
          Obroncy pedalstwa raczej nic konkretnego Co nie powiedza oprocz wycia zes nietolerancyjny bo poza
          being fucking politically correct nie maja nic do powiedzenia. Wszystko zalezy od tego co im w TV
          nagadaja. Dziwne tym niemniej ze cos wstretnego i zboczonego jak pedalstwo moze znalezc
          poparcie u normalnych ludzi
          • Gość: Kagan Re: Czemu zwalczam pedalstwo! IP: *.013.dsl.mel.iprimus.net.au 18.02.02, 01:38

> Obroncy pedalstwa raczej nic konkretnego Co nie powiedza oprocz wycia zes nieto
            > lerancyjny bo poza
            > being fucking politically correct nie maja nic do powiedzenia. Wszystko zalezy
            > od tego co im w TV
            > nagadaja. Dziwne tym niemniej ze cos wstretnego i zboczonego jak pedalstwo moze
            > znalezc
            > poparcie u normalnych ludzi

Tu sie (niestety) zgadzam z toba w 100%...
            Kagan, Ostubaf.

• Gość: rd Re: Czemu zwalczam pedalstwo! IP: *.server.ntl.com 18.02.02, 01:39
              A dlaczego niestety? Dlatego ze ja napisalem czy dlatego niestety ze ludzie glupie?
              • Gość: Kagan Re: Czemu zwalczam pedalstwo! IP: *.vic.bigpond.net.au 18.02.02, 11:16

> A dlaczego niestety? Dlatego ze ja napisalem czy dlatego niestety ze
                > ludzie glupie?

Both! Ale raczej to drugie...
                • Gość:   a pal im w dupe IP: *.client.attbi.com 10.07.02, 08:47
                  z keczupem, zeby mieli weselej
                  • Gość: Kagan Re: a pal im w dupe IP: *.vic.bigpond.net.au 10.07.02, 10:11
                    Gość portalu:   napisał(a):

> z keczupem, zeby mieli weselej
                    K: Dziekuje za reanimacje tego watku... :)
                • Gość: 21 Re: Czemu zwalczam pedalstwo! IP: 5.2.1R1D* / *.cpe.net.cable.rogers.com 29.07.02, 05:31
                  Gość portalu: Kagan napisał(a):

> Gość portalu: rd napisał(a):
                  >
                  > > A dlaczego niestety? Dlatego ze ja napisalem czy dlatego niestety ze
                  > > ludzie glupie?
                  >
                  > Both! Ale raczej to drugie...
      • Gość: Terry Kagan - brawo IP: 217.153.50.* 10.07.02, 12:32
      • Gość: Ja Re: Czemu zwalczam pedalstwo! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 10.07.02, 23:12
        Hoho... jaki dowcipny matkojebca...
    • czort maja malenkie co nieco do powiedzenia. 18.02.02, 01:53
      juz bez nietolerancji. to jest zwykle skurwielstwo!!! nieludzkie!!! a co ma do
      tego telewizja? ja telewizji nie ogladam od ponad trzech miesiecy.
      kagan - z hiv-em masz racje - dzieki niemu wylazlo to gowno na swiatlo dzienne
      swiata calego. bo to jezd gowno. tu sie z toba zgadzam. ale czlowiek jezd
      czlowiekiem, nie bydleciem. kazdy czlowiek. bez wyjatku. badzcie ludzmi, to
      wszystko.
      • Gość: Kagan Re: maja malenkie co nieco do powiedzenia. IP: *.vic.bigpond.net.au 18.02.02, 11:21
        czort napisał(a):

> juz bez nietolerancji. to jest zwykle skurwielstwo!!! nieludzkie!!! a co ma do
        > tego telewizja? ja telewizji nie ogladam od ponad trzech miesiecy.
        > kagan - z hiv-em masz racje - dzieki niemu wylazlo to gowno na swiatlo dzienne
        > swiata calego. bo to jezd gowno. tu sie z toba zgadzam. ale czlowiek jezd
        > czlowiekiem, nie bydleciem. kazdy czlowiek. bez wyjatku. badzcie ludzmi, to
        > wszystko.

Bo mnie praktycznie tylko o HIV'a chodzi! Juz pisalem, ze w czasach
        przed-AIDSowskich ich tolerowalem, obrzydzenie mnie bralo do tego ich
        analnego seksu w kiblach, ale sobie mowilem "biedni, chorzy ludzie"...
        A teraz widze, ze oni chca dla swej przyjemnosci wszystkich zarazic AIDSem!
        Wlasnie australijskie ABC donioslo, ze znow wzrosla ilosc zachorowan na AIDS,
        bo pedaly sie pieprza coraz czesciej bez gumek! Do obozow ich, skrajnych
        egoistow, co chca nas wszystkich pozarazac AIDSem!
        Kagan. Osubaf.
        ==============
        • Gość: o Re: maja malenkie co nieco do powiedzenia. IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 10.07.02, 05:44

> czort napisał(a):
          >
          > > juz bez nietolerancji. to jest zwykle skurwielstwo!!! nieludzkie!!! a co m
          > a do
          > > tego telewizja? ja telewizji nie ogladam od ponad trzech miesiecy.
          > > kagan - z hiv-em masz racje - dzieki niemu wylazlo to gowno na swiatlo dzi
          > enne
          > > swiata calego. bo to jezd gowno. tu sie z toba zgadzam. ale czlowiek jezd
          > > czlowiekiem, nie bydleciem. kazdy czlowiek. bez wyjatku. badzcie ludzmi, t
          > o
          > > wszystko.
          >
          > Bo mnie praktycznie tylko o HIV'a chodzi! Juz pisalem, ze w czasach
          > przed-AIDSowskich ich tolerowalem, obrzydzenie mnie bralo do tego ich
          > analnego seksu w kiblach, ale sobie mowilem "biedni, chorzy ludzie"...
          > A teraz widze, ze oni chca dla swej przyjemnosci wszystkich zarazic AIDSem!
          > Wlasnie australijskie ABC donioslo, ze znow wzrosla ilosc zachorowan na AIDS,
          > bo pedaly sie pieprza coraz czesciej bez gumek! Do obozow ich, skrajnych
          > egoistow, co chca nas wszystkich pozarazac AIDSem!
          > Kagan. Osubaf.
          > ==============
      • tatam Re: maja malenkie co nieco do powiedzenia. 18.02.02, 11:25
        czort napisał(a):

> juz bez nietolerancji. to jest zwykle skurwielstwo!!! nieludzkie!!! a co ma do
        > tego telewizja? ja telewizji nie ogladam od ponad trzech miesiecy.
        > kagan - z hiv-em masz racje - dzieki niemu wylazlo to gowno na swiatlo dzienne
        > swiata calego. bo to jezd gowno. tu sie z toba zgadzam. ale czlowiek jezd
        > czlowiekiem, nie bydleciem. kazdy czlowiek. bez wyjatku. badzcie ludzmi, to
        > wszystko.

To przeciez jestesmy.
        Tylko nie wiem dlaczego mam narazac bezpieczenstwo swoje i mojej rodziny
        bo 2% zboczków chce legalizacji swoich zwiazków.
        Przeciez homoseksualizm nie jest zakazany prawnie , a opinia publiczna to co
        innego.

TaTam
    • Gość: Beny Re: Czemu zwalczam pedalstwo! IP: 212.244.167.* 18.02.02, 12:06
      Witaj
      ja juz prawie na urlopie, ale na cale szczescie lub nieszczescie jak kto woli
      spoznil mi sie samolot (lot AF2047 dla zainteresowanych).

K:
      > Pedalstwo jest najpopularniejsze z nich, stad zalozmy,ze 2-3% mezczyzn to
      > pedaly. Zalegalizowanie zachowan homoseksualnych zwiekszy ilosc pedalstwa z
      > powiedzmy 2% do najzwyzej 3%. To b. duzy wzrost, bo o ok. 50%, ale w skali
      > calego spoleczenstwa znikomy!
      I ta biedna znikoma czesc ma zarazic reszte zdrowego spoleczenstwa HIVem.
      A to dobre. Taki pedal idzie ulica ze swoim HIVem (ciekawa implikacja pedal ->
      HIV) przechodzi kolo Kagana i innego "normalnego" i juz go zaraza. (wiem wiem
      mala ranka i pedal opluwajacy cie lub obryzgujacy krwia - to juz przerabialismy)
      Ludzie malej wiary (albo malej wiedzy) - HIV to nie katar czy grypa.
      Jesli HIV jest taki smiertelnie niebezpieczny to pozwolmy dzialac przyrodzie ona
      sama wybije pedalow i HIVcow. A nam zdrowym, ktorzy sie nie bzykaja na lewo i
      prawo z kim popadnie i to bez gumy nic (albo nie wiele wiecej niz wypadek
      trafienia piorunem) grozi!

Wam nie o HIV chodzi homofoby. Wam sie to po prostu nie podoba i musicie znalezc
      na sile jakies wyjasnienie.

> Nie uciekajcie wiec obroncy "zboczkow" z prawdziwego tematu! Tu chodzi o
      > opanowanie epidemii AIDS, ktorej rozsiewca praktycznie jedynym sa pedaly!

Jasne narkomani to przeciez kolejna nieistotna grupa ludzi.

> Uwazam, ze olbrzymia wiekszosc normalnych ludzi NIE moze byc terroryzowana
      > przez niewielka, choc glosna i wplywowa mniejszosc zboczencow!

Jak teroryzowana. Chca miec spokoj i ciupciac sie po domach bez opini asocjalych
      potworow zagrazajacych gatunkowi ludzkiemu.

> Najwyzszy czas rozpoczac wojne przeciwko pedalskiemu terryzmowi! Zboczency do
      > obozow reedukacyjno-resocjalizacyjno-terapeutycznych! Aby NIE rozsiewali wirusa

Jak sie tego wirusa rozsiewa? To demagogia dla maluczkich z kruchty.

> HIV wsrod zdrowych, normalnych ludzi! Ja sie chce "ciupciac" naturalnie i bez
      > strachu, ze zalapie AIDS'a! To jest moje demokratyczne prawo!

To nie ciupciaj pedalow i BI i innych osob z grup podwyzszonego ryzyka.

Jedno jest pewne. Same homo niewiadomo robia wokol siebie za duzo szumu. I
      zamiast akceptacji trafia na takich ktorym przeszkadzaja chocby i pride parade.
      Nie powinni sprowadzac swojej odmiennosci do samego seksu i mniej lub bardziej
      oblesnego obnazania sie w trakcie wspomnianych parad.

Dopoki nie przeszkadzaja innym, a nie jest to "normalne" (patrz moje definicje
      szkodzenia innym) funkcjonowanie w spoleczenstwie dopoty nie sie pieprz ile
      wlezie. Nie moj to interes i nie mnie oceniac czy sa normali czy zboczeni.

Kagan - od pedalow sie zaczyna, potem nagle beda dla ciebie grozni inni, ich tez
      bedziesz chcial izolowac. Dobra to pbylo pyatnie retoryczne.

Jesli nawet chcialbym podazac twoim tokiem myslenia - to wyjasnij mi prosze
      dlaczego to obawiasz sie tylko pedalow plci meskiej. A lesby mimo ze tak samo
      nienaturalne jak ich mescy odpowiednicy i tak samo zagrozone i HIVem i tym samym
      niebezpieczne dla ciebie sa przez Ciebie tolerowane, co wiecej lubisz sobie na
      nie popatrzec, a moze i dolaczyc.

Dla mnie to fobia lub chory estetyzm.

Pozdr.
      Benz
      • Gość: Kagan Re: Czemu zwalczam pedalstwo! IP: *.vic.bigpond.net.au 18.02.02, 12:32
        Gość portalu: Beny napisał(a):

> Witaj
        > ja juz prawie na urlopie, ale na cale szczescie lub nieszczescie jak kto woli
        > spoznil mi sie samolot (lot AF2047 dla zainteresowanych).
        >
        > K:
        > > Pedalstwo jest najpopularniejsze z nich, stad zalozmy,ze 2-3% mezczyzn to
        > > pedaly. Zalegalizowanie zachowan homoseksualnych zwiekszy ilosc pedalstwa
        > > z powiedzmy 2% do najzwyzej 3%. To b. duzy wzrost, bo o ok. 50%, ale w skali
        > > calego spoleczenstwa znikomy!
        > I ta biedna znikoma czesc ma zarazic reszte zdrowego spoleczenstwa HIVem.
        > A to dobre. Taki pedal idzie ulica ze swoim HIVem (ciekawa implikacja pedal -?
        > 62
        > HIV) przechodzi kolo Kagana i innego "normalnego" i juz go zaraza. (wiem wiem
        > mala ranka i pedal opluwajacy cie lub obryzgujacy krwia - to juz przerabialismy
        > )
        > Ludzie malej wiary (albo malej wiedzy) - HIV to nie katar czy grypa.
        > Jesli HIV jest taki smiertelnie niebezpieczny to pozwolmy dzialac przyrodzie ona
        > sama wybije pedalow i HIVcow. A nam zdrowym, ktorzy sie nie bzykaja na lewo i
        > prawo z kim popadnie i to bez gumy nic (albo nie wiele wiecej niz wypadek
        > trafienia piorunem) grozi!
        K: Przyroda sama jakos ani raka, ani gruzlicy, ani 'mad cow disease' tez NIE zwalczyla!
        A pedaly rozpowszechniaja AIDS'a rowniez na normalnych ludzi poprzez stosunki z
        heteroseksualnymi kobietami, transfuzje krwi, wymiane plynow ustrojowych itp.
        Prawda jest taka, ze sa oni nosnikami smiertelnej a nieuleczalnej choroby, i jako tacy
        powinni byc, chocby na wszelki wypadek, izolowani!
        >
        > Wam nie o HIV chodzi homofoby. Wam sie to po prostu nie podoba i musicie znalezc
        > na sile jakies wyjasnienie.
        K: Juz ci pisalem, ze do czasu AIDSa tolerowalem pedalstwo, jako chorobe, niegrozna dla normalnych
        ludzi. Ale jak zaczeli oni HIVa rozpowszechniac poza swoje grono, to powiedzialem sobie,
        DOSC! Trzeba to pedalstwo wypalic goracym zelazem, bo inaczej rozniosa oni AIDSa takze na
        normalnych ludzi, chocby poprzez transfuzje krwi, stosunki z kobietami (tzw. pedaly 'both ways",
        co uprawiaja seks z kazdym, kto im sie nawinie), wymiane plynow ustrojowych (wypadki, ataki
        z uzyciem zarazonych strzykawek itp.). Jak widzisz, AIDSem zarazic sie mozna na wiele sposobow,
        o wielu jeszcze nic nie wiemy...
        >
        > > Nie uciekajcie wiec obroncy "zboczkow" z prawdziwego tematu! Tu chodzi o
        > > opanowanie epidemii AIDS, ktorej rozsiewca praktycznie jedynym sa pedaly!
        >
        > Jasne narkomani to przeciez kolejna nieistotna grupa ludzi.
        K: Ci narkomani, co zarazaja AIDSem, to glownie narkomani-pedaly! AIDSa podlapali
        oni przeciez od pedalow!

> > Uwazam, ze olbrzymia wiekszosc normalnych ludzi NIE moze byc terroryzowana
        > > przez niewielka, choc glosna i wplywowa mniejszosc zboczencow!
        >
        > Jak teroryzowana. Chca miec spokoj i ciupciac sie po domach bez opini asocjalych
        > potworow zagrazajacych gatunkowi ludzkiemu.
        K: Terroryzuja, domagajac sie legalizacji ich nienormalnych zachowan, podczas gdy
        sa roznosicielami smiertelnej i nieuleczalnej choroby! Powiedz mi, jakie jest
        prawdopodobienstwo zarazenia sie AIDSem podczas stosunku dwoch heteroseksualnych
        osobnikow, a jakie podczas stosunku homoseksualnego? Podpowiem ci, ze w
        pierwszym przypadku jest ono statystycznie nieistotne, a w drugim to prawie pewnosc!
        Stad PRECZ z PEDALSTWEM! Albo my, normalna wiekszosc, albo oni, zdegenrerowana
        mniejszosc! Wybor jest wiec jasny! PEDALY DO OBOZOW!

> > Najwyzszy czas rozpoczac wojne przeciwko pedalskiemu terryzmowi! Zboczency
        > do obozow reedukacyjno-resocjalizacyjno-terapeutycznych! Aby NIE rozsiewali wirusa HIV!

> Jak sie tego wirusa rozsiewa? To demagogia dla maluczkich z kruchty.
        K:
        1. Poprzez stosunek homoseksualny.
        2. Poprzez transfuzje krwi.
        3. Poprzez przeszczepy organow.
        4. Poprzez kazda wymiane plynow ustrojowych (wypadek, atak zarazona strzykawka itp.)
        5. Nawet przez pocalunek (wystarcza male ranki).
        6. Operujac nosiciela wirusa HIV (nawet drobne zabiegi, np. dentystyczne, oddychanie sztuczne
        metoda usta-usta itp.).
        To jest to, co ja pamietam. A ile jeszcze NIE wiemy o AIDS/HIV?

> > HIV wsrod zdrowych, normalnych ludzi! Ja sie chce "ciupciac" naturalnie i bez
        > > strachu, ze zalapie AIDS'a! To jest moje demokratyczne prawo!
        >
        > To nie ciupciaj pedalow i BI i innych osob z grup podwyzszonego ryzyka.
        K: Patrz wyzej (moje 6 punktow). I skad mam wiedziec, ze panienka, z ktora mam
        wlasnie przyjemnosc, nie zostala wlasnie zarazona pzez takiego pedzia "both ways"?

> Jedno jest pewne. Same homo niewiadomo robia wokol siebie za duzo szumu. I
        > zamiast akceptacji trafia na takich ktorym przeszkadzaja chocby i pride parade.
        K: Propaganda nienornmalnosci to tez zboczenie!

> Nie powinni sprowadzac swojej odmiennosci do samego seksu i mniej lub bardziej
        > oblesnego obnazania sie w trakcie wspomnianych parad.
        >
        > Dopoki nie przeszkadzaja innym, a nie jest to "normalne" (patrz moje definicje
        > szkodzenia innym) funkcjonowanie w spoleczenstwie dopoty nie sie pieprz ile
        > wlezie. Nie moj to interes i nie mnie oceniac czy sa normali czy zboczeni.
        >
        > Kagan - od pedalow sie zaczyna, potem nagle beda dla ciebie grozni inni, ich tez
        > bedziesz chcial izolowac. Dobra to pbylo pyatnie retoryczne.
        K: Jestem tez za izolowaniem gruzlikow, agresywnych schizofrenikow itp. niestety, nie
        wszystkie choroby sa uleczalne...

> Jesli nawet chcialbym podazac twoim tokiem myslenia - to wyjasnij mi prosze
        > dlaczego to obawiasz sie tylko pedalow plci meskiej. A lesby mimo ze tak samo
        > nienaturalne jak ich mescy odpowiednicy i tak samo zagrozone i HIVem i tym samym
        > niebezpieczne dla ciebie sa przez Ciebie tolerowane, co wiecej lubisz sobie na
        > nie popatrzec, a moze i dolaczyc.
        K: popatrzec tak, ale dolaczyc? NIGDY! Az tak glupi to ja NIE jestem...
        >
        > Dla mnie to fobia lub chory estetyzm.
        K: A dla mnie samoobrona!
        >
        > Pozdr.
        > Benz

• charybda Re: Czemu zwalczam pedalstwo!-boś idiota 18.02.02, 13:58
      Ach wy niedouczki! Stosunek heteroseksualny i homoseksualny jest tak samo
      niebezpieczny pod względem możliwości zarażenia chorobami przenoszonymi drogą
      płciową (w tym HIV/AIDS) - powie to każdy lekarz, zresztą sam to potwierdziłeś,
      Kagan, stwierdzając, że "pedały" zarażają "zdrowe" społeczeństwo poprzez
      uprawianie seksu HETEROSEKSUALNEGO z kobietami (co i tak jest jest bzdurą, ale
      wykazuje nielogiczność twojego myślenia). Zarażenia przez krew można
      wyeliminować, badając ją. A jeśli chodzi o zarażenie przez pocałunek, to czego
      się obawiasz? Może lubisz "radzieckie powitania" z kumplami (o rety! któryś
      może być ukrytym pedałem! Oni są wszędzie!) I jeszcze zapomnieliście o
      zarażeniu przez komary i drogą kropelkową (kto by uwierzył, że w ślinie nie ma
      HIV'a!) Lepiej chodzić w maskach i kombinezonach! I nie podróżujcie komunikacją
      miejską! W ogóle lepiej nie ruszać się z domu, bo można zostać zarażonym! A
      przepraszam! Przecież można wysłać pedałów na Madagaskar! Z paranoidalnym
      pozdrowieniem. charybda (nie-pedał i nie-lesbijka, czyli "swoja")
      • Gość: Kagan Re: Czemu zwalczam pedalstwo!-boś idiota IP: *.vic.bigpond.net.au 19.02.02, 11:15
        charybda napisał(a):

> Ach wy niedouczki! Stosunek heteroseksualny i homoseksualny jest tak samo
        > niebezpieczny pod względem możliwości zarażenia chorobami przenoszonymi drogą
        > płciową (w tym HIV/AIDS) - powie to każdy lekarz, zresztą sam to potwierdziłeś,
        > Kagan, stwierdzając, że "pedały" zarażają "zdrowe" społeczeństwo poprzez
        > uprawianie seksu HETEROSEKSUALNEGO z kobietami (co i tak jest jest bzdurą, ale
        > wykazuje nielogiczność twojego myślenia).
        K: To ty NIE masz pojecia o zboczeniach seksualnych! Spora grupa pedalow uprawia seks z kazdym, z
        kim sie da, i wlasnie oni roznosza AIDS/HIV poza srodowisko pedalskie. Zgoda, szansa zarazenia sie
        "adidasem" w normalnym stosunku mesko-damskim jest niewspolmiernie mala w porownamiu z
        szansa zarazenia sie w stosunku pedalskim, ale JEST, i to przez tych pedalow "both ways"! Ci sa
        zreszta najgorsi, bo roznosza swe pedalskie chorobsko na normalna wiekszosc. Stad te moje
        zadanie izolacji wszelakich pedalow, jako zagrazjacych zdrowiu normalnej wiekszosci. A demokracja,
        to przeciez rzady wiekszosci, a nie znikomej mniejszosci, jak za komuny!

Zarażenia przez krew można wyeliminować, badając ją.
        K: Wiesz ile czasu zajmuja takie badania, i jak duze jest prawdopodobienstwo bledu?

A jeśli chodzi o zarażenie przez pocałunek, to czego się obawiasz? Może lubisz "radzieckie powitania" z
        kumplami (o rety! któryś może być ukrytym pedałem! Oni są wszędzie!) I jeszcze zapomnieliście o
        zarażeniu przez komary i drogą kropelkową (kto by uwierzył, że w ślinie nie ma HIV'a!) Lepiej chodzić w
        maskach i kombinezonach! I nie podróżujcie komunikacją miejską!
        K: patrz me opowiadanie o RD mywebpage.netscape.com/debruce01/Kagan03.html

W ogóle lepiej nie ruszać się z domu, bo można zostać zarażonym! A
        przepraszam! Przecież można wysłać pedałów na Madagaskar! Z paranoidalnym
        pozdrowieniem. charybda (nie-pedał i nie-lesbijka, czyli "swoja")
        K: I bardzo slabo obeznana z problematyka AIDS/HIV...
    • Gość: OzRM Pedały na stos! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 18.02.02, 14:01
      • przyjaciel1 Re: Pedały na stos! 19.02.02, 12:11
        Gość portalu: OzRM napisał(a): patrz temat
        i coś KAGAN narobił?

• Gość:   pedaly na pal IP: *.client.attbi.com 10.07.02, 09:51
    • Gość: paul Re: Czemu zwalczam pedalstwo! IP: 193.0.117.* 19.02.02, 11:58
      A moze przydalby ci sie zdres najblizszego lekarza (znam dobrego)?
      • Gość: Troy Re: Czemu zwalczam pedalstwo! IP: *.dip.t-dialin.net 19.02.02, 12:13
        Autor watku powinien poddac sie dokladnemu
        badaniu u lekarza psychiatry.
        Buractwo,dyletanctwo,po
        prostu: null
        • Gość: Kagan Re: Czemu zwalczam pedalstwo! IP: *.vic.bigpond.net.au 19.02.02, 12:41
          Gość portalu: Troy napisał(a):

> Autor watku powinien poddac sie dokladnemu
          > badaniu u lekarza psychiatry.
          > Buractwo,dyletanctwo,po
          > prostu: null

Kochani obroncy pedalow!
          Zachowujecie sie dokladnie tak jak katolicy, gdy sie zaatakuje ad meritum ich dogmaty religijne!
          Tak samo jak oni, NIE majac argumentow merytorycznych przeciwko moim argumentom merytorycznym,
          atakujecie mnie ad personam! Polecam wiec wam lekture ksiazki Tadeusza Kotarbinskiego
          LOGIKA DLA PRAWNIKOW, 1961 str. 186-7!
          Oraz polecam moj watek o poziomie polskich katolikow...
          Wasz Kagan, mlot na pedaly!

• Gość: Kagan Re: Czemu zwalczam pedalstwo! IP: *.vic.bigpond.net.au 19.02.02, 12:40
        Gość portalu: paul napisał(a):

> A moze przydalby ci sie zdres najblizszego lekarza (znam dobrego)?

Kochani obroncy pedalow!
        Zachowujecie sie dokladnie tak jak katolicy, gdy sie zaatakuje ad meritum ich dogmaty religijne!
        Tak samo jak oni, NIE majac argumentow merytorycznych przeciwko moim argumentom merytorycznym,
        atakujecie mnie ad personam! Polecam wiec wam lekture ksiazki Tadeusza Kotarbinskiego
        LOGIKA DLA PRAWNIKOW, 1961 str. 186-7!
        Oraz polecam moj watek o poziomie polskich katolikow...
        Wasz Kagan, mlot na pedaly!
        • Gość: paul Re: Czemu zwalczam pedalstwo! IP: 193.0.117.* 19.02.02, 15:12
          Czlowieku, ty sam nie wiesz, co piszesz (ani po co). A poza tym szkoda mi czasu
          na zostawanie mlotem na kaganow.
          • Gość: Kagan Re: Czemu zwalczam pedalstwo! IP: *.arts.monash.edu.au 20.02.02, 05:58
            Gość portalu: paul napisał(a):

> Czlowieku, ty sam nie wiesz, co piszesz (ani po co). A poza tym szkoda mi czasu
            >
            > na zostawanie mlotem na kaganow.

Koles! jak NIE masz argumentow mwerytorycznych, to siedz cicho, bos ty mlot ogolny,
            a ja mlot na pedaly... Kagana mlotem NIE zalatwisz...
        • charybda Re: Czemu zwalczam pedalstwo! 20.02.02, 22:18

>
          > Kochani obroncy pedalow!
          > Zachowujecie sie dokladnie tak jak katolicy, gdy sie zaatakuje ad meritum ich d
          > ogmaty religijne!
          > Tak samo jak oni, NIE majac argumentow merytorycznych przeciwko moim argumentom
          > merytorycznym,
          > atakujecie mnie ad personam! Polecam wiec wam lekture ksiazki Tadeusza Kotarbin
          > skiego
          > LOGIKA DLA PRAWNIKOW, 1961 str. 186-7!
          > Oraz polecam moj watek o poziomie polskich katolikow...
          > Wasz Kagan, mlot na pedaly!
          Twoje argumenty "merytoryczne" mnie powalają! Ale jeżeli ktoś za główne źródło z
          dziedziny logiki uważa "Logikę dla prawników" to rozumiem! Ja miałam przyjemność
          z takową autorstwa Ziembińskiego i nie były to wyżyny intelektu, po prostu
          absolutne podstawy. I było to wydanie nowsze od wspomnianej publikacji o ok. 40
          lat. Jeśli Kagan opierasz wszystkie swoje twierdzenia na źródłach z lat 60 to
          chyba powinieneś się wreszcie obudzić. A co do katolików - to akurat w omawianej
          kwestii są z tobą zgodni. Więc chyba trafiłeś jak kulą w płot z tym porównaniem!
          • Gość: Kagan Re: Czemu zwalczam pedalstwo! IP: *.vic.bigpond.net.au 22.02.02, 02:55
            charybda napisał(a):

> Gość portalu: Kagan napisał(a):
            >
            > >
            > > Kochani obroncy pedalow!
            > > Zachowujecie sie dokladnie tak jak katolicy, gdy sie zaatakuje ad meritum
            > > ich dogmaty religijne!
            > > Tak samo jak oni, NIE majac argumentow merytorycznych przeciwko moim
            > > argumentom merytorycznym, atakujecie mnie ad personam! Polecam wiec wam
            > > lekture ksiazki Tadeusza Kotarbinskiego LOGIKA DLA PRAWNIKOW, 1961 str. 186-7!
            > > Oraz polecam moj watek o poziomie polskich katolikow...
            > > Wasz Kagan, mlot na pedaly!

Twoje argumenty "merytoryczne" mnie powalają! Ale jeżeli ktoś za główne
            źródło z dziedziny logiki uważa "Logikę dla prawników" to rozumiem!
            Ja miałam przyjemność z takową autorstwa Ziembińskiego i nie były to wyżyny
            intelektu, po prostu absolutne podstawy. I było to wydanie nowsze od
            wspomnianej publikacji o ok. 40 lat. Jeśli Kagan opierasz wszystkie swoje
            twierdzenia na źródłach z lat 60 to chyba powinieneś się wreszcie obudzić.
            K: Logika sie NIE zmienila od lat 1960tych! I poczytaj dokladnie: odwoluje
            sie do rozdzialu o ERYSTYCE, ktora sie zupelnie NIE zmienila od
            setek lat! O Ziembinskim zas NIE slyszalem, logiki uczylem sie zas
            ostatnio (ok. 10 lat temu) z ksiazek na temat matematycznych podstaw
            informatyki (np. czy wiesz co to sa bramki logiczne typu AND, OR,
            czy NAND, i jak sa "implmentowane" w technologii opartej na fizyce
            ciala stalego?).

A co do katolików - to akurat w omawianej kwestii są z tobą zgodni.
            Więc chyba trafiłeś jak kulą w płot z tym porównaniem!
            K: Marnie u ciebuie z logika! Powolujesz sie na wyjatek, gdzie
            mam poglady podobne do katolikow, a pomijasz znacznie wiekszy
            obszar, gdzie sie z nimi NIE zgadzam! Moze tez oskarzysz mnie
            za to, ze jestem rowniez przeciwnikiem aborcji (chociaz jestem
            przeciwny jej kryminalizacji)?
            Kagan
    • Gość: Hania Re: Czemu zwalczam pedalstwo! IP: 195.217.253.* 19.02.02, 15:15

> Obroncy pedalstwa twierdza, ze tacy jak ja, co sa przeciwko legalizacji
      > zachowan homoseksualnych, boja sie, ze ich zalegalizwowanie zwiekszy
      > dramatycznie ilosc pedalow, ze pedalstwo stanie sie wtedy niemalze norma, bo
      > podobno "tak naprawde" to pedalow jest znacznie wiecej niz tzw. straight ludzie
      > mysla. Ale tak naprawde, to wszelakich zboczencow seksualnych mamy w calej
      > polulacji zaledwie kilka procent (definitywnie ponizej 5%).
      > pedaly. Zalegalizowanie zachowan homoseksualnych zwiekszy ilosc pedalstwa z
      > powiedzmy 2% do najzwyzej 3%. To b. duzy wzrost, bo o ok. 50%, ale w skali
      > calego spoleczenstwa znikomy!
      > Najwyzszy czas rozpoczac wojne przeciwko pedalskiemu terryzmowi! Zboczency do
      > obozow reedukacyjno-resocjalizacyjno-terapeutycznych! Aby NIE rozsiewali wirusa
      >
      > HIV wsrod zdrowych, normalnych ludzi! Ja sie chce "ciupciac" naturalnie i bez
      > strachu, ze zalapie AIDS'a! To jest moje demokratyczne prawo!
      > Kagan
      > Kagan

Kagan, przepraszam za doslownosc, ale chcialabym zrozumiec w pelni meandry i
      zawilosci Twojego rozumowania: ciupciasz sie z mezczyznami?
      • Gość: Kagan Re: Czemu zwalczam pedalstwo! IP: *.arts.monash.edu.au 20.02.02, 05:57
        Gość portalu: Hania napisał(a):

>
        > > Obroncy pedalstwa twierdza, ze tacy jak ja, co sa przeciwko legalizacji
        > > zachowan homoseksualnych, boja sie, ze ich zalegalizwowanie zwiekszy
        > > dramatycznie ilosc pedalow, ze pedalstwo stanie sie wtedy niemalze norma, bo
        > > podobno "tak naprawde" to pedalow jest znacznie wiecej niz tzw. straight ludzie
        > > mysla. Ale tak naprawde, to wszelakich zboczencow seksualnych mamy w calej
        > > polulacji zaledwie kilka procent (definitywnie ponizej 5%).
        > > Pedalstwo jest najpopularniejsze z nich, stad zalozmy,ze 2-3% mezczyzn to
        > > pedaly. Zalegalizowanie zachowan homoseksualnych zwiekszy ilosc pedalstwa z
        > > powiedzmy 2% do najzwyzej 3%. To b. duzy wzrost, bo o ok. 50%, ale w skali
        > > calego spoleczenstwa znikomy!
        > > Nie uciekajcie wiec obroncy "zboczkow" z prawdziwego tematu! Tu chodzi o
        > > opanowanie epidemii AIDS, ktorej rozsiewca praktycznie jedynym sa pedaly!
        > > Uwazam, ze olbrzymia wiekszosc normalnych ludzi NIE moze byc terroryzowana
        > > przez niewielka, choc glosna i wplywowa mniejszosc zboczencow!
        > > Najwyzszy czas rozpoczac wojne przeciwko pedalskiemu terryzmowi! Zboczency
        > > do obozow reedukacyjno-resocjalizacyjno-terapeutycznych! Aby NIE rozsiewali wirusa
        > > HIV wsrod zdrowych, normalnych ludzi! Ja sie chce "ciupciac" naturalnie i bez
        > > strachu, ze zalapie AIDS'a! To jest moje demokratyczne prawo!
        > > Kagan

> Kagan, przepraszam za doslownosc, ale chcialabym zrozumiec w pelni meandry i
        > zawilosci Twojego rozumowania: ciupciasz sie z mezczyznami?
        K: NIE! Ale niektore kobiety sa tez juz zarazone przez tych "both ways", co sie "rusaja" ze
        wszystkim, co sie rusza...

• Gość: Hania Re: Czemu zwalczam pedalstwo! IP: 195.217.253.* 20.02.02, 09:44

> Gość portalu: Hania napisał(a):
          >
          > > Gość portalu: Kagan napisał(a):
          > >
          > > > Obroncy pedalstwa twierdza, ze tacy jak ja, co sa przeciwko legalizac
          > ji
          > > > zachowan homoseksualnych, boja sie, ze ich zalegalizwowanie zwiekszy
          > > > dramatycznie ilosc pedalow, ze pedalstwo stanie sie wtedy niemalze no
          > rma, bo
          > > > podobno "tak naprawde" to pedalow jest znacznie wiecej niz tzw. strai
          > ght ludzie
          > > > mysla. Ale tak naprawde, to wszelakich zboczencow seksualnych mamy w
          > calej
          > > > polulacji zaledwie kilka procent (definitywnie ponizej 5%).
          > > > Pedalstwo jest najpopularniejsze z nich, stad zalozmy,ze 2-3% mezczyz
          > n to
          > > > pedaly. Zalegalizowanie zachowan homoseksualnych zwiekszy ilosc pedal
          > stwa z
          > > > powiedzmy 2% do najzwyzej 3%. To b. duzy wzrost, bo o ok. 50%, ale w
          > skali
          > > > calego spoleczenstwa znikomy!
          > > > Nie uciekajcie wiec obroncy "zboczkow" z prawdziwego tematu! Tu chodz
          > i o
          > > > opanowanie epidemii AIDS, ktorej rozsiewca praktycznie jedynym sa ped
          > aly!
          > > > Uwazam, ze olbrzymia wiekszosc normalnych ludzi NIE moze byc terroryz
          > owana
          > > > przez niewielka, choc glosna i wplywowa mniejszosc zboczencow!
          > > > Najwyzszy czas rozpoczac wojne przeciwko pedalskiemu terryzmowi! Zboc
          > zency
          > > > do obozow reedukacyjno-resocjalizacyjno-terapeutycznych! Aby NIE ro
          > zsiewali wirusa
          > > > HIV wsrod zdrowych, normalnych ludzi! Ja sie chce "ciupciac" naturaln
          > ie i bez
          > > > strachu, ze zalapie AIDS'a! To jest moje demokratyczne prawo!
          > > > Kagan
          >
          > > Kagan, przepraszam za doslownosc, ale chcialabym zrozumiec w pelni meandry
          > i
          > > zawilosci Twojego rozumowania: ciupciasz sie z mezczyznami?
          > K: NIE! Ale niektore kobiety sa tez juz zarazone przez tych "both ways", co sie
          > "rusaja" ze
          > wszystkim, co sie rusza...
          >

Hm... No tak, ale Ci "both ways" to raczej biseksualisci, prawda?
          • Gość: Kagan Re: Czemu zwalczam pedalstwo! IP: *.vic.bigpond.net.au 20.02.02, 10:46
            Gość portalu: Hania napisał(a):

>
            > > Gość portalu: Hania napisał(a):
            > >
            > > > Gość portalu: Kagan napisał(a):
            Obroncy pedalstwa twierdza, ze tacy jak ja, co sa przeciwko legalizacji
            zachowan homoseksualnych, boja sie, ze ich zalegalizwowanie zwiekszy
            dramatycznie ilosc pedalow, ze pedalstwo stanie sie wtedy niemalze
            norma, bo podobno "tak naprawde" to pedalow jest znacznie wiecej niz tzw.
            straight ludzie mysla. Ale tak naprawde, to wszelakich zboczencow seksualnych
            mamy w calej polulacji zaledwie kilka procent (definitywnie ponizej 5%).
            Pedalstwo jest najpopularniejsze z nich, stad zalozmy,ze 2-3% mezczyzn to
            pedaly. Zalegalizowanie zachowan homoseksualnych zwiekszy ilosc
            pedalstwa z powiedzmy 2% do najzwyzej 3%. To b. duzy wzrost, bo o ok. 50%,
            ale w skali calego spoleczenstwa znikomy!
            Nie uciekajcie wiec obroncy "zboczkow" z prawdziwego tematu! Tu chodzi o
            opanowanie epidemii AIDS, ktorej rozsiewca praktycznie jedynym sa pedaly!
            Uwazam, ze olbrzymia wiekszosc normalnych ludzi NIE moze byc terroryzowana
            przez niewielka, choc glosna i wplywowa mniejszosc zboczencow!
            Najwyzszy czas rozpoczac wojne przeciwko pedalskiemu terryzmowi!
            Zboczency do obozow reedukacyjno-resocjalizacyjno-terapeutycznych! Aby
            NIE rozsiewali wirusa HIV wsrod zdrowych, normalnych ludzi! Ja sie
            chce "ciupciac" naturalnie i bez strachu, ze zalapie AIDS'a! To jest moje
            demokratyczne prawo!
            Kagan

> Kagan, przepraszam za doslownosc, ale chcialabym zrozumiec w pelni meandry
            > i zawilosci Twojego rozumowania: ciupciasz sie z mezczyznami?
            > K: NIE! Ale niektore kobiety sa tez juz zarazone przez tych "both ways",
            > co sie "rusaja" ze wszystkim, co sie rusza...
            >
            > Hm... No tak, ale Ci "both ways" to raczej biseksualisci, prawda?
            K: Formalnie tak! Ale kazdy biseksualista to w ok. 50% pedal!
            Biseksualizm to tak samo grozne zboczenie jak homoseksualizm, a nawet
            i jeszcze grozniejsze, bo to wlasnie ci "both ways" przeniesli "adidasa"
            z pedalskich kibli do normalnego spoleczenstwa!
            Kagan
            • Gość: Hania Re: Czemu zwalczam pedalstwo! IP: 195.217.253.* 20.02.02, 10:50

> Gość portalu: Hania napisał(a):
              >
              > > Gość portalu: Kagan napisał(a):
              > >
              > > > Gość portalu: Hania napisał(a):
              > > >
              > > > > Gość portalu: Kagan napisał(a):
              > Obroncy pedalstwa twierdza, ze tacy jak ja, co sa przeciwko legalizacji
              > zachowan homoseksualnych, boja sie, ze ich zalegalizwowanie zwiekszy
              > dramatycznie ilosc pedalow, ze pedalstwo stanie sie wtedy niemalze
              > norma, bo podobno "tak naprawde" to pedalow jest znacznie wiecej niz tzw.
              > straight ludzie mysla. Ale tak naprawde, to wszelakich zboczencow seksualnych
              > mamy w calej polulacji zaledwie kilka procent (definitywnie ponizej 5%).
              > pedaly. Zalegalizowanie zachowan homoseksualnych zwiekszy ilosc
              > pedalstwa z powiedzmy 2% do najzwyzej 3%. To b. duzy wzrost, bo o ok. 50%,
              > ale w skali calego spoleczenstwa znikomy!
              > Najwyzszy czas rozpoczac wojne przeciwko pedalskiemu terryzmowi!
              > Zboczency do obozow reedukacyjno-resocjalizacyjno-terapeutycznych! Aby
              > NIE rozsiewali wirusa HIV wsrod zdrowych, normalnych ludzi! Ja sie
              > chce "ciupciac" naturalnie i bez strachu, ze zalapie AIDS'a! To jest moje
              > demokratyczne prawo!
              > Kagan
              >
              > > Kagan, przepraszam za doslownosc, ale chcialabym zrozumiec w pelni meandry
              > > i zawilosci Twojego rozumowania: ciupciasz sie z mezczyznami?
              > > K: NIE! Ale niektore kobiety sa tez juz zarazone przez tych "both ways",
              > > co sie "rusaja" ze wszystkim, co sie rusza...
              > >
              > > Hm... No tak, ale Ci "both ways" to raczej biseksualisci, prawda?
              > K: Formalnie tak! Ale kazdy biseksualista to w ok. 50% pedal!
              > Biseksualizm to tak samo grozne zboczenie jak homoseksualizm, a nawet
              > i jeszcze grozniejsze, bo to wlasnie ci "both ways" przeniesli "adidasa"
              > z pedalskich kibli do normalnego spoleczenstwa!
              > Kagan

W okolo 50%? A skad wiesz? Jaki wskaznik przyjmujesz do obliczenia procentu
              homoseksualizmu?
              • Gość: Kagan Biseksualisci! IP: *.vic.bigpond.net.au 21.02.02, 03:43
                To proste! Taki 'both ways', czyli biseksualny zboczeniec,
                "rusa" sie z i z osobami wlasnej plci, i z osobami plci
                przeciwnej. Poniewaz mamy dwie aktywne seksualnie plcie
                (trzeciej plci, czyli duchownej, tu NIE licze, jako, przynajmniej w
                teorii, jest ona bierna seksualnie), wiec tzw. "czysty" biseksualista
                jest w ok. 50% homo i w ok. 50% hetero. W praktyce ten odsetek wacha sie
                dosc znacznie dookola owych 50% (naukowo mowiac srednia jest ok. 0.5, ale
                ochylenie standardowe conajmniej 0.1, wiec dosc duze, bo ok. 20% sredniej).
                To sa oczywiscie bardzo zgrubne szacunki, oparte na literaturze i wlasnych obserwacjach...
                Kagan, mlot na pedalstwo
                • Gość:   a tym to dwa pale IP: *.client.attbi.com 10.07.02, 19:48
                  בןקלש'ק בזט לאםד אם רםבזטאש
                  ןךק חקדא
                  2 גםגשב2רם'מש דןק 4
    • Gość: Alon Re: Czemu zwalczam pedalstwo! IP: *.uc.nombres.ttd.es 19.02.02, 23:49
      kagan!Nie dawaj dupy i sie nie zarazisz.A swoja droga mezczyzni chetnie daja ta
      dziurke do wyruchania szczegolnie za pieniadze ,to ciekawe co na ten temat
      najnowsze badania?wojsko-daje, ksieza i to to,studenci-
      chetnie,aktorzy,kelnerzy,fryzjerzy,politycy i td itp....
      • Gość: Gapcio Re: Czemu zwalczam pedalstwo! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 01:17
        Racja,racja wszystko zależy od proponowanej sumy.
        Im więcej tym więcej.
      • Gość: Kagan Re: Czemu zwalczam pedalstwo! IP: *.arts.monash.edu.au 20.02.02, 05:55
        Gość portalu: Alon napisał(a):

> kagan!Nie dawaj dupy i sie nie zarazisz.A swoja droga mezczyzni chetnie daja ta
        >
        > dziurke do wyruchania szczegolnie za pieniadze ,to ciekawe co na ten temat
        > najnowsze badania?wojsko-daje, ksieza i to to,studenci-
        > chetnie,aktorzy,kelnerzy,fryzjerzy,politycy i td itp....

Ja NIE daje... Ale "adidasa" mozna tez dostac BEZ dupcenia, np. w szpitalu (transfuzja, przeszczep itp.)
        Kagan
        • kolargol Re: Czemu zwalczam pedalstwo! 21.02.02, 02:05

> Gość portalu: Alon napisał(a):
          >
          > > kagan!Nie dawaj dupy i sie nie zarazisz.A swoja droga mezczyzni chetnie da
          > ja ta
          > >
          > > dziurke do wyruchania szczegolnie za pieniadze ,to ciekawe co na ten temat
          >
          > > najnowsze badania?wojsko-daje, ksieza i to to,studenci-
          > > chetnie,aktorzy,kelnerzy,fryzjerzy,politycy i td itp....
          >
          > Ja NIE daje... Ale "adidasa" mozna tez dostac BEZ dupcenia, np. w szpitalu (tr
          > ansfuzja, przeszczep itp.)
          > Kagan

A najszybciej mozna dostac od pierdzenia na forum jak ty to robisz Kagan. Na
          twoim miejscu przestalbym. Masz przeciez do tego prawo!!!
          • Gość: Kagan Re: Czemu zwalczam pedalstwo! IP: *.vic.bigpond.net.au 21.02.02, 03:10
            kolargol napisał(a):

>
            > > Gość portalu: Alon napisał(a):
            > >
            > > > kagan!Nie dawaj dupy i sie nie zarazisz.A swoja droga mezczyzni chetn
            > ie da
            > > ja ta
            > > >
            > > > dziurke do wyruchania szczegolnie za pieniadze ,to ciekawe co na ten
            > temat
            > >
            > > > najnowsze badania?wojsko-daje, ksieza i to to,studenci-
            > > > chetnie,aktorzy,kelnerzy,fryzjerzy,politycy i td itp....
            > >
            > > Ja NIE daje... Ale "adidasa" mozna tez dostac BEZ dupcenia, np. w szpital
            > u (tr
            > > ansfuzja, przeszczep itp.)
            > > Kagan
            >
            >
            > A najszybciej mozna dostac od pierdzenia na forum jak ty to robisz Kagan. Na
            > twoim miejscu przestalbym. Masz przeciez do tego prawo!!!
            Kolargol! Podaj swoj FIZYCZNY adres, a pedaly sie ustawia w kolejce
            przed (a raczej za) twoja dupa. Pamietaj tylko o duzym zapasie wazeliny!
            I wykup od razu pogrzeb - jak zaplacisz z gory to dostaniesz znizke...
            Kagan

• kolargol Re: Czemu zwalczam pedalstwo! 21.02.02, 04:08
              Jednak dalej piedzisz tutaj Kagan, nawet wiedzac ze masz demokratyczne prawo do
              przestania. Jaiste ciekawy z ciebie glupek.
              • Gość: Kagan Re: Czemu zwalczam pedalstwo! IP: *.vic.bigpond.net.au 21.02.02, 05:17
                kolargol napisał(a):

> Jednak dalej piedzisz tutaj Kagan, nawet wiedzac ze masz demokratyczne prawo do
                >
                > przestania. Jaiste ciekawy z ciebie glupek.

Koles! To ty robisz z siebie publicznie glupka, wyzywajac innych z braku argumentow
                merytorycznych. Wy pedaly jestescie jak katolicy: nie macie argumentow merytorycznych,
                wiec atakujecie ad personam...
                Chyba zaloze watek o poziomie intelektualnym polskiego pedalstwa...
                Kagan, mlot na pedalstwo!
                • kolargol Re: Czemu zwalczam pedalstwo! 22.02.02, 01:33
                  Ze jestes mlot to nikomu nie musisz przypominac, wystarczy poczytac twoje
                  listy. Mozna tylko dodac ze jestes tepy jak mlot. Chyba dodam to zdanie do
                  poemaciku o tobie.
                  Pisac o tobie moge co chce, tak jak ty piszesz o innych. To jest moje
                  demokratyczne prawo!!!
                  • Gość: Kagan Re: Czemu zwalczam pedalstwo! IP: *.vic.bigpond.net.au 22.02.02, 02:48
                    kolargol napisał(a):
                    > Ze jestes mlot to nikomu nie musisz przypominac, wystarczy poczytac twoje
                    > listy. Mozna tylko dodac ze jestes tepy jak mlot. Chyba dodam to zdanie do
                    > poemaciku o tobie.
                    K: Mloty bywaja rozne: wielkie parowe czy pneumatyczne, i male mloteczki
                    jubilerskie. Blacharze uzywaja roznych mlotkow: plaskich i wypuklych,
                    ostrych i tepych. Poczytaj cos z technologii metali zanim zaczniesz
                    sie wymadrzac na temat mlotow...

> Pisac o tobie moge co chce, tak jak ty piszesz o innych. To jest moje
                    > demokratyczne prawo!!!
                    K: Oczywiscie ze mozesz! bardzo mi to schlebia, ze poswiecasz mi za tyle
                    czasu!
                    Z serdecznymi pozdrowieniami,
                    Kagan, (w przenosni) MLOT NA PEDALY
                    (w tym sensie, jak np. w sredniowieczu istnial tzw. mlot na czarownice,
                    po angielsku hammer on the witches)...
                    • kolargol Re: Czemu zwalczam pedalstwo! 22.02.02, 03:28
                      Rzeczywiscie mloty bywaja rozne ale ty jestes z tych tepych. Poczytaj sobie
                      swoje listy to moze zrozumiesz.
                      • Gość: Kagan Re: Czemu zwalczam pedalstwo! IP: *.arts.monash.edu.au 22.02.02, 05:49
                        kolargol napisał(a):

> Rzeczywiscie mloty bywaja rozne ale ty jestes z tych tepych. Poczytaj sobie
                        > swoje listy to moze zrozumiesz.

Tepe mloty naleza do najmocniejszych i najbardziej precyzyjnych!
                        Np. mloty do kucia walow korbowych (to taka czesc silnika spalinowego, dla tych, ktorych NIE stac na
                        samochod)...
                        Kagan
                        • Gość: Lucyfer PYTANIE IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 10.07.02, 20:12
                          Dlaczego zaraz do obozow reedukacyjnych chcesz pozawozic tych
                          homoseksualistow ? Chyba lepsze i bardziej cywilizowane bylyby senatoria ?
                          • mpsps Re: PYTANIE 10.07.02, 21:46
                            bo go chlopak rzucil . w takim obozie bedzie latwiej go znalezc!
    • Gość: ja Re: Czemu zwalczam pedalstwo! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 10.07.02, 23:11
      A pierdol sie, imbecylu.
      Co ma gej do AIDS, chuju nierozumny?
      Nie dostrzegasz, ze to sa DWIE ROZNE rzeczy, ty okurwiencu pocieszny?
      • Gość:   okres IP: *.client.attbi.com 11.07.02, 00:03
        spotkal sie dwoch pedalow
        mosze posciel luszko a je tymczasem pojde pod prysznic.
        Icek wraca a mosza lezy w lozku i cale przescieradlo osrane
        mosza co ty
        a co nie widzisz ze mama okres
    • Gość:   czy pedaly to CI slynni cyklisci? IP: *.client.attbi.com 11.07.02, 00:05
      • Gość:   Cyklisci a cyklon. Przypadkowa korelacja ? IP: *.client.attbi.com 12.07.02, 19:23
    • ptwo Re: Czemu zwalczam pedalstwo! 11.07.02, 20:39
      Skoro AIDS jest, jak uważasz, domeną pedałów, to jak wytłuaczyć fakt, że można go
      złapać ciupciając jakąś panią?
      • kolargol Re: Czemu zwalczam pedalstwo! 02.08.02, 04:09
        Rucha się Kagan z Krakenem i ten co jest walony w dupe czyli Kagan co chwila
        przechyla rytmicznie głowe do tyłu.A Kraken do niego: PRZESTAŃ BO MI ZĘBY
        WYBIJESZ,i dalej go jedzie w dupe, a Kagan znów zaczyna rytmicznie odchylać
        głowe do tyłu, więc Kraken po raz drugi zwraca mu uwage: NO PRZESTAŃ BO MI TO
        PRZESZKADZA, i jedzie go dalej. Sytuacja powtórzyła się jeszcze raz.Więc Kraken
        pyta się: CO SIĘ DZIEJE STARY POWIEDZ MI BO TAK NIE MOŻE BYĆ.Na to Kagan:
        STARY, ALBO MI WYJMIJ KOSZULE Z DUPY, ALBO MI KOŁNIERZYK ROZEPNIJ.
        • Gość: obcy Re: Czemu zwalczam pedalstwo! IP: *.dyn.optonline.net 02.08.02, 04:21
          kolargol napisał:

> Rucha się Kagan z Krakenem i ten co jest walony w dupe czyli Kagan co chwila
          > przechyla rytmicznie głowe do tyłu.A Kraken do niego: PRZESTAŃ BO MI ZĘBY
          > WYBIJESZ,i dalej go jedzie w dupe, a Kagan znów zaczyna rytmicznie odchylać
          > głowe do tyłu, więc Kraken po raz drugi zwraca mu uwage: NO PRZESTAŃ BO MI TO
          > PRZESZKADZA, i jedzie go dalej. Sytuacja powtórzyła się jeszcze raz.Więc
          Kraken
          >
          > pyta się: CO SIĘ DZIEJE STARY POWIEDZ MI BO TAK NIE MOŻE BYĆ.Na to Kagan:
          > STARY, ALBO MI WYJMIJ KOSZULE Z DUPY, ALBO MI KOŁNIERZYK ROZEPNIJ.

Tak, dokladnie!!
          Popieram pedalstwo!!!!!!!!

• kolargol Re: Czemu zwalczam pedalstwo! 03.08.02, 03:47
            Kagan zwalczaj dalej. Dobrze ci to idzie.
    • Gość: jasiu kagan, a ja tak Cię kochałem!!!! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 02.08.02, 10:54
      • kolargol Re: kagan, a ja tak Cię kochałem!!!! 04.08.02, 04:59
        Kraken zwierza się Kaganowi, że jego żona z pewnością zdradza go z jakimś
        hydraulikiem.
        - Skąd wiesz, że z hydraulikiem? -pyta Kagan.
        - Wyobraź sobie, zaglądam ostatnio pod łóżko, a tam jakieś kolanka, rurki,
        młotki...
        - To jeszcze nic - odpowiada Kagan. - ja podejrzewam, że żona zdradza mnie z
        koniem.
        -Jak to z koniem?!
        - No tak. Zaglądam ostatnio pod łóżko, a tam... dżokej.

• kolargol Re: kagan, a ja tak Cię kochałem!!!! 05.08.02, 04:23
          Morderca, skazany na 25 lat wiezienia ucieka. Wlamuje sie do pewnego domu gdzie
          zastaje Kagana z zona podczas wieczornych igraszek. Bandyta
          przywiazuje Kagana
          do krzesla i zostawia w kacie pokoju, po czym rzuca kobiete na lozko.
          Przez
          chwile caluje jej szyje po czym wybiega. W tym momencie zwiazany Kagan
          podpelza do zony i mowi:
          -Kochanie, ten facet to bandyta, od lat nie widzial kobiety, bedzie
          sie na
          tobie wyzywal seksualnie, ale badz dzielna, od tego zalezy nasze
          zycie. Pozwol
          mu zrobic wszystko na co ma ochote i udawaj, ze ci sie to podoba.
          Widzialem jak
          calowal twoja szyje i....
          -Alez skarbie!-przerywa kobieta –On nie calowal mojej szyi tylko
          szeptal mi do
          ucha.
          -Co ci szeptal?
          -Pytal , gdzie trzymamy wazeline. Badz dzielny, kochany.
      • Gość: ` Re: kagan, a ja tak Cię kochałem!!!! IP: *.acn.waw.pl 07.08.02, 03:02
        • Gość: +++IGNOR Masz we mnie sojusznika! Bo to obrzydliwe... IP: *.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 07.08.02, 03:05
          • debilek Re: Masz we mnie sojusznika! Bo to obrzydliwe... 07.08.02, 03:08
            Obrzydliwe gdy Kagan to robi z Krakenem

Rucha się Kagan z Krakenem i ten co jest walony w dupe czyli Kagan co chwila
            przechyla rytmicznie głowe do tyłu.A Kraken do niego: PRZESTAŃ BO MI ZĘBY
            WYBIJESZ,i dalej go jedzie w dupe, a Kagan znów zaczyna rytmicznie odchylać
            głowe do tyłu, więc Kraken po raz drugi zwraca mu uwage: NO PRZESTAŃ BO MI TO
            PRZESZKADZA, i jedzie go dalej. Sytuacja powtórzyła się jeszcze raz.Więc Kraken
            pyta się: CO SIĘ DZIEJE STARY POWIEDZ MI BO TAK NIE MOŻE BYĆ.Na to Kagan:
            STARY, ALBO MI WYJMIJ KOSZULE Z DUPY, ALBO MI KOŁNIERZYK ROZEPNIJ.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka