agnostic5 28.04.10, 14:20 No tego, to się nie spodziewałem - kalka ohydnej propagandy komunistycznej ze strony zwolenników antykomunistycznej prawicy. Co za czasy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnostic5 Re: TO JA ! 28.04.10, 14:32 Nie przyznawaj się publicznie, bo niedługo na ulicach będą za to bić. Odpowiedz Link Zgłoś
drabinahaha1 Re: TO JA ! 28.04.10, 14:34 zapomniałes jak to z przyjemnoscią wyzywałeś od karłów innych prawda?? Odpowiedz Link Zgłoś
agnostic5 Re: TO JA ! 28.04.10, 14:38 drabinahaha1 napisał: > zapomniałes jak to z przyjemnoscią wyzywałeś od karłów innych prawda?? Nikogo karłem nie nazywałem. Ohydą się nie posługuję, bo PZPR i ich metody bardzo mi się nie podobały. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: TO JA ! 28.04.10, 16:30 Od karłów - nie... Od krasnoludków... no, niech będzie, że krasnali... A może nieprawda? Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Re: Myślisz?! To dopiero przed nami. 28.04.10, 14:37 Będą kryształowe noce, brunatne marsze, noce długich noży? Odpowiedz Link Zgłoś
inny_pies Re: JA TYŻ! 28.04.10, 14:39 Znaczy sie jestem zaplutym karlem z marginesu :p Odpowiedz Link Zgłoś
bodo.2 Re: JA TYŻ! 28.04.10, 14:43 POdkręcajcie się na zdrowie,tylko nie porównujcie się z AK,bo to szkodliwe,nie macie swoich bohaterów? Geremek,Kuroń,Wałęsa,Kuczyński,Wołek,Balcerowicz,ludzie honoru,tak nimi się brzydzicie że z wrogiego obozu twarzy lub organizacji potrzebujecie? Odpowiedz Link Zgłoś
agnostic5 Re: JA TYŻ! 28.04.10, 14:48 bodo.2 napisał: > POdkręcajcie się na zdrowie,tylko nie porównujcie się z AK,bo to szkodliwe,nie > macie swoich bohaterów? Geremek,Kuroń,Wałęsa,Kuczyński,Wołek,Balcerowicz,ludzie > honoru,tak nimi się brzydzicie że z wrogiego obozu twarzy lub organizacji > potrzebujecie? Nie wiem, kto tą gadzinówę stworzył, ale to on porównał tych POlityków do AK. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: JA TYŻ! 28.04.10, 16:59 bodo.2 napisał: > POdkręcajcie się na zdrowie,tylko nie porównujcie się z AK... A co to? Zarezerwowane dla PiS? A może Komorowski ma większe moralne prawo powoływać się na AK od Kaczyńskich? Odpowiedz Link Zgłoś
notozobaczymy Re: JA TYŻ! 28.04.10, 18:11 > A może Komorowski ma większe moralne prawo powoływać się na AK > od Kaczyńskich? Tak szczerze to chyba ma :) W willi na Żoliborzu się nie wychowywał, tylko długi czas klepał biedę. Ciekawe czemu... Odpowiedz Link Zgłoś
agnostic5 Re: Wyborca PO - zapluty karzeł reakcji 28.04.10, 14:39 www.youtube.com/watch?v=F_Oxtn000L8 Odpowiedz Link Zgłoś
klara551 Re: Wyborca PO - zapluty karzeł reakcji 28.04.10, 14:47 No i cud się nie zdarzył.Już się zaczyna błotna kampania.A miało być tak czysto,podniośle.Ja 170 cm człowiek nie będę klęczeć,żeby się nie wychylać z bagna .A zresztą to nie moje bagno. Odpowiedz Link Zgłoś
bodo.2 Re: Wyborca PO 28.04.10, 15:02 zniewolony,otumaniony i jaj pozbawiony -prawidłowa diagnoza Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Wyborca PO 28.04.10, 15:04 kretyn/ka z babskich niemieckich pisemek dla POlszewi Odpowiedz Link Zgłoś
dramateusz Re: Wyborca PO 28.04.10, 16:24 widze ze masz mało do powiedzenia od siebie. szkoda ze swa obecnoscią zamulasz transfer w sieci. Odpowiedz Link Zgłoś
nesta_fan Re: Wyborca PO 29.04.10, 07:53 witoldzbazin napisał: > kretyn/ka z babskich niemieckich pisemek dla POlszewi ...a może ten ,kt zrozumiał/ła , że z próżnego to i Salomon nie naleje...czy jakoś tak... Odpowiedz Link Zgłoś
poddanywujasama Re: Wyborca PO 29.04.10, 06:22 Hmmmm..czy czasami nie miales na mysli....pisdzielcow? Wypisz, wymaluj oglupialy przez wasza propagande moherek. Niezdolny do samodzilenego myslenia, z oczetami ku niebu wzniesionymi...RM sluchajacy. Prawdziwym Polakiem, katolikiem , patriota sie podpisyjacy. Gluptas z ciebie.... Nieszkodliwy ale gluptas. Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Wyborca PO - zapluty karzeł reakcji 28.04.10, 16:09 Mało tego. Łżepatriota, zdrajca, agent Putina, z krwią kaczą na rękach... (zwłaszcza myśliwy!), stoi tam gdzie stało ZOMO, padlina, łajdak, na marginesie... Mój Dziadek też był w AK, dwa lata na robotach przymusowych w Niemczech, a wujek w armii Andersa. Później siedem lat w komunistycznym więzieniu za to przesiedział. Prokurator Kryże dałby mu dziś więcej. To i ja jestem zapluty karzeł. Ale nie dajmy się wpakować w buty, które nam szyją. Za świństwo trzeba walić na odlew. Odpowiedz Link Zgłoś
agnostic5 Re: Wyborca PO - zapluty karzeł reakcji 28.04.10, 16:12 Ziemkiewicz świetnie napisał: "kto sieje wiatr...". W 100% się zgadzam. Odpowiedz Link Zgłoś
l.o.r.t.e.a Żakowski to wyborca PO? Hola panowie! 28.04.10, 16:15 Wałkowana dzisiaj kartka o karłach nie dotyczy PO. Dotyczy świń różnej rasy, które zatraciły wszelki rozsądek w bluzganiu na Lecha Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
dramateusz Re: Żakowski to wyborca PO? Hola panowie! 28.04.10, 16:23 Świnie zapewne są ci bliskie skoro o nichpiszesz. Ok. Lubie cie - i dlatego nie bede ci zaglądać do inwentarza. Wierz mi, ze trzeba lat, by w bluzganiu dogonic mistrzów w tym kraju: PiS, media Rydzyka, moherowy elektorat, pospieszalskiego. Popatrz najpierw na tych ludzi i zobacz jak daleko za nimi jest peleton. l.o.r.t.e.a napisał: > Wałkowana dzisiaj kartka o karłach nie dotyczy PO. Dotyczy świń różnej rasy, > które zatraciły wszelki rozsądek w bluzganiu na Lecha Kaczyńskiego. > Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Żakowski to wyborca PO? Hola panowie! 28.04.10, 16:36 Nie przetłumaczysz.... Oni wiedzą swoje... jak to otwartym tekstem podkreśliła, niejaka elena4.1... Dobrze tylko, ze to co wiedzą, to ich wyłącznie... za wodzem (spójrz na sygnaturkę!) Odpowiedz Link Zgłoś
amen-666 Re: Żakowski to wyborca PO? Hola panowie! 28.04.10, 17:10 l.o.r.t.e.a napisał: > Wałkowana dzisiaj kartka o karłach nie dotyczy PO. Dotyczy świń różnej rasy, > które zatraciły wszelki rozsądek w bluzganiu na Lecha Kaczyńskiego. Czy wśród tych świń jest Rydzyk? W sposób ohydny obraził przecież prezydentową. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Żakowski to wyborca PO? Hola panowie! 28.04.10, 17:55 amen-666 napisał: > l.o.r.t.e.a napisał: > > > Wałkowana dzisiaj kartka o karłach nie dotyczy PO. Dotyczy świń > różnej rasy, > > które zatraciły wszelki rozsądek w bluzganiu na Lecha Kaczyńskiego. > > Czy wśród tych świń jest Rydzyk? W sposób ohydny obraził przecież > prezydentową. Prezydenta też, nazywając go oszustem! Odpowiedz Link Zgłoś
zelazny.karzel.wasyl A ja jestem Zapluty Karzeł PROKreacji :-) 28.04.10, 16:16 I PiSpagandziści mogą mi skoczyć.... Odpowiedz Link Zgłoś
w.i.l Nieuku, przestań pleść o ohydnej propagandzie 28.04.10, 17:03 komunistycznej. "Zapluty karzeł na krzywych nóżkach, wypluwający swą brudną duszę, opluwający mnie zewsząd [...], śledzący moje kroki, robiący małpie grymasy, przekształcający każdą myśl odwrotnie; ten potworny karzeł pełzał za mną jak nieodłączny duch [...], krzyczący frazesy, wykrzywiający potworną gębę, wymyślający jakieś niesłychane historie; ten karzeł był moim nieodstępnym druhem, nieodstępnym towarzyszem doli i niedoli, szczęścia i nieszczęścia, zwycięstwa i klęski" - Józef Piłsudski, 1923 Odpowiedz Link Zgłoś
agnostic5 Re: Nieuku, przestań pleść o ohydnej propagandzie 28.04.10, 17:25 w.i.l napisał: > > "Zapluty karzeł na krzywych nóżkach, wypluwający swą brudną duszę, > opluwający mnie zewsząd [...], śledzący moje kroki, robiący małpie > grymasy, przekształcający każdą myśl odwrotnie; ten potworny karzeł > pełzał za mną jak nieodłączny duch [...], krzyczący frazesy, > wykrzywiający potworną gębę, wymyślający jakieś niesłychane > historie; ten karzeł był moim nieodstępnym druhem, nieodstępnym > towarzyszem doli i niedoli, szczęścia i nieszczęścia, zwycięstwa i > klęski" - Józef Piłsudski, 1923 O sztabowiec PiS-u, dzięki! A to dla Ciebie: pl.wikipedia.org/wiki/Zapluty_karze%C5%82_reakcji Odpowiedz Link Zgłoś
w.i.l A gdzie ulotki PiS mówią o reakcji? 28.04.10, 17:29 To już dopisało sobie PO. Własna inwencja. Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Jeśli ulotka pis 29.04.10, 08:06 posługuje sie taki językiem, to naprawdę nie mamy o czym rozmawiać. Chcecie wojny? To ja będziecie mieli. Nie uchowa sie żadna świętość! Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr No genialne! 29.04.10, 08:04 > "Zapluty karzeł na krzywych nóżkach, wypluwający swą brudną duszę, > opluwający mnie zewsząd [...], śledzący moje kroki, robiący małpie > grymasy, przekształcający każdą myśl odwrotnie; ten potworny karzeł > pełzał za mną jak nieodłączny duch [...], krzyczący frazesy, > wykrzywiający potworną gębę, wymyślający jakieś niesłychane > historie; ten karzeł był moim nieodstępnym druhem, nieodstępnym > towarzyszem doli i niedoli, szczęścia i nieszczęścia, zwycięstwa i > klęski" - Józef Piłsudski, 1923 ====================================== Józef zcharakteryzował Kaczyńskich i pis! Przeciez to oni pod Marzszałka legende się podczepiają! To na marszałka Kaczyński pozował! A te małpie miny.... frazesy... niesłuchane historie... przecież to jest opis zachowania Kaczyńskich i ich świty! No poprostu genialne! Odpowiedz Link Zgłoś
amen-666 Re: Wyborca PO - zapluty karzeł reakcji 28.04.10, 17:07 Komuchy miały "zaplutego karła reakcji", pisdzielcy - "zaplutego karła medialnego. Odpowiedz Link Zgłoś
grand_bleu czy dowiem się, kto jest autorem słów 28.04.10, 17:40 które tu przytoczono? czy to kolejny wątek z cyklu jątrzących? Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: czy dowiem się, kto jest autorem słów 28.04.10, 18:19 Autorem slow ktore przytoczono jest autor watku Paczulo. Odpowiedz Link Zgłoś
grand_bleu Re: czy dowiem się, kto jest autorem słów 28.04.10, 19:55 manny-jestem napisał: > Autorem slow ktore przytoczono jest autor watku Paczulo. hm... ale po co to napisał? Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: Wyborca PO - zapluty karzeł reakcji 28.04.10, 17:13 agnostic5 napisał: > No tego, to się nie spodziewałem - kalka ohydnej propagandy komunistycznej ze > strony zwolenników antykomunistycznej prawicy. Co za czasy. A coz to za prawica z PIS ???!!! Sa to narodowo klerykalni SOCJALISCI .... Odpowiedz Link Zgłoś
drabinahaha1 Re: Wyborca PO - zapluty karzeł reakcji 28.04.10, 17:22 CHADECJA - mówi ci to coś???? Odpowiedz Link Zgłoś
drabinahaha1 Re: Wyborca PO - zapluty karzeł reakcji 28.04.10, 17:21 to nie wyborcy tylko lewe autorytety Odpowiedz Link Zgłoś
drabinahaha1 Re: Wyborca PO - zapluty karzeł reakcji 28.04.10, 17:25 Tatusiowie tych pseudoautorytetów wymordowali prawdziwą elitę i zastąpili swoimi wypierdkami takie są LEWE AUTORYTETY Odpowiedz Link Zgłoś
drabinahaha1 Re: Wyborca PO - zapluty karzeł reakcji 28.04.10, 17:29 Taki tatuś Cimoszewicza albo tatus mamusia i brat Szechtera, i tatuś Łuczywo, banda Odpowiedz Link Zgłoś
drabinahaha1 Re: Wyborca PO - zapluty karzeł reakcji 28.04.10, 17:31 Tatus Olejnik tez córeczkę w czasie stanu wojennego wepchnął do radia, choć z zawodu to ona zootechnik krowy powinna badać, stalinowiec tatus Miecugowa, nawet na wczasach uwielbiał donosić tatus tego drugiego ze Szkła Kontaktowego. Odpowiedz Link Zgłoś
agnostic5 Re: Wyborca PO - zapluty karzeł reakcji 28.04.10, 17:26 Chadecja to jest w Niemczech. PiS jest jakimś potworem socjalistyczno-endeckim. Odpowiedz Link Zgłoś
drabinahaha1 Re: Wyborca PO - zapluty karzeł reakcji 28.04.10, 17:32 matołku doucz sie Odpowiedz Link Zgłoś
ws21 A to dlaczego? 28.04.10, 17:35 PiS dla mnie to typowo komusza, czerpiąca z najgorszych stalinowskich czasów wzorce partia. Myśli politycznej tam żadnej się dopatrzeć nie da. Program to gnojenie, wszelkimi dostępnymi metodami przeciwników politycznych, stąd dziadek w wehrmachcie, ZOMO, łże- elity, podsłuchy, manipulacje w mediach. Jedyny program polityczny to patrzenie w przeszłość, też zresztą wybiórczo i ciąg do władzy, obojętnie z kim. Bo jak się nie ma kręgosłupa, to czy to LPR, Samoobrona czy SLD róznicy nie robi. Liczy się cel. Kiedyś zapominano o tych co na Zachodzie, za czasów PiS wytarto starannie z historii tych co od Wschodu. Tak jakby krew tych Polaków była mniej cenna. Pomniki dla zdrodniarza wojennego i zdrajcy. Bo pasowali politycznie. No i socjalistyczny sędzia wydający wyroki polityczne wiceministrem. Pasował. Dlatego ta partia i wszyscy ją popierający mnie tak brzydzą. Odpowiedz Link Zgłoś
grand_bleu Re: A to dlaczego? 28.04.10, 17:38 ws21 napisał: > PiS dla mnie to typowo komusza, czerpiąca z najgorszych > stalinowskich czasów wzorce partia. (...) > Dlatego ta partia i wszyscy ją popierający mnie tak brzydzą. Co się stało z tym społeczeństwem? Przecież nawet za komuny chyba tak nie było ... ludzie opamiętajcie się! Odpowiedz Link Zgłoś
ws21 A Ty wiesz jak było za komuny? 28.04.10, 18:06 Bo ja przeżyłem w tym systemie młodość. PiS zachouje się na scenie politycznej dokładnie tak samo jak PZPR. Tylko ta demokracja im przeszkadza, aby swoje jedynie słuszne idee i ukochanego przywódcę utrzymywać wiecznie przy władzy. A co do pogrzebów. Po Stalinie cała Polska zalewała się łzami. Ja tylko zadumałem się nad ludzką głupotą. I ta groteska z Wawelem. Ale co mi tam szkodzi, nie byłem tam i nie będę. Dla mnie prawdziwa Polska historia to Gniezno i Poznań. Odpowiedz Link Zgłoś
grand_bleu napisałeś: 28.04.10, 19:54 "PiS dla mnie to typowo komusza, czerpiąca z najgorszych stalinowskich czasów wzorce partia." trochę o tamtych czasach wiem, np. o terrorze, karach smierci, więźnich politycznych, torturach, odbieraniu majątków... O ile mi wiadomo, nic takiego w czasach rządów PiSu sie nie działo, ale może się mylę, proszę więc o podanie konkretów wskazujących na to, że porównanie, którego dokonałeś jest w jakikolwiek sposób usprawiedliwione. Odpowiedz Link Zgłoś
ws21 Ano napisałem .... 28.04.10, 20:09 "Komuna" w Polsce to lata 1945 - 1989. Były różne fazy. Ja znam (świadomie) okres gdzieś od 1966 roku. Dobrze pamiętam obchody 1000- lecia. No i aferę z kopią obrazu częstochowskiego. W tych czasach nie było więcej mordów politycnzych niż w latach 1989 - 2010. Nie znam z tego okresu ani jednego wyroku śmierci w powodów politycznych. A pisałem o sposobie uprawiania polityki i traktowaniu przeciwników. Odpowiedz Link Zgłoś
grand_bleu Re: Ano napisałem .... 28.04.10, 20:18 > W tych czasach nie było więcej mordów politycnzych niż w latach > 1989 - 2010. Jakie mordy polityczne były w latach 1989-2010 ? Odpowiedz Link Zgłoś
ws21 Proszę bardzo. 28.04.10, 20:33 Jaroszewiczowie, Papała, Blida. Szczególną uwagę należy poświecić tej ostatniej. To klasyka, jak wykończyć niewinnego człowieka. Beria by się nie powstydził. Odpowiedz Link Zgłoś
grand_bleu Re: Proszę bardzo. 28.04.10, 20:41 Blida została zamordowana? Przez kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
ws21 Blida? 28.04.10, 20:50 Została wykończona przez PiS. Z pobudek politycznych. Pasowało to dla realizacji planu wojny z przeciwnikami. W dojrzałych demokracjach, w następnym dniu pośmierci Blidy, wszystkie osoby zamieszne w sprawę siedziały by w areszcie. W RP prawdy się nigdy nie dowiemy. Tak jak w sprawie Jaroszewiczów, Papały i klikunastu innych o których słyszałem. Są kraje że minister traci stołek bo przekroczył predkość na autostradzie. U nas raczej policjant stracił by mundur - patrz sprawa konwoju z premier Suchocką ....... Odpowiedz Link Zgłoś
grand_bleu Re: Blida? 28.04.10, 21:04 ws21 napisał: > Została wykończona przez PiS. Rozumiem, Blidę zamordowali Kaczyńscy z powodów politycznych, a kto zamordował Jaroszewiczów i Papałę? Odpowiedz Link Zgłoś
ws21 A tego nie wiem. 28.04.10, 21:10 Ale dyskutujemy o latach 1989 - 2010, porównując z latami środkowej i późnej komuny. Blidę niewątpliwie wykonczył PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
grand_bleu Re: A tego nie wiem. 28.04.10, 21:22 ws21 napisał: > Ale dyskutujemy o latach 1989 - 2010, porównując z latami środkowej > i późnej komuny. "najgorsze stalinowskie czasy" to środkowa, czy późna komuna? > Blidę niewątpliwie wykonczył PiS. Dlaczego to zrobili? Odpowiedz Link Zgłoś
ws21 Pewnie udajesz, ze tak masz ...... 28.04.10, 21:45 Lata 1944 - 1954 to w ogromej częsci czas terroru i czegoś na granicy wojny domowej. I w tych czasach możemy mówić o zbrodniach. Później to epizody, zdarzające się w każdym ustroju czasie. W 2010 roku też mimo że mamy dopiero kwiecień słyszałem o przypadku śmiertelnego pobicia na posterunku policji ...... Odpowiedz Link Zgłoś
grand_bleu Re: Pewnie udajesz, ze tak masz ...... 29.04.10, 00:15 ws21 napisał: > Lata 1944 - 1954 to w ogromej częsci czas terroru i czegoś na > granicy wojny domowej. I w tych czasach możemy mówić o zbrodniach. Rozumiem. I PiS z tego okresu czerpał wzorce. Wg Ciebie ... i dlatego się nim brzydzisz oraz wszystkimi, którzy go popierają. No i nie wyjaśniłeś, dlaczego Kaczyńscu zamordowali Blidę? Odpowiedz Link Zgłoś
ws21 Re: Pewnie udajesz, ze tak masz ...... 29.04.10, 07:50 Nie Kaczyńscy ale PiS. Dlaczego? Pewnie potrzebne im to było do realizacji jakiegoś planu walki z "układem". Odpowiedz Link Zgłoś
grand_bleu Re: Pewnie udajesz, ze tak masz ...... 29.04.10, 10:27 ws21 napisał: > Nie Kaczyńscy ale PiS. no nie, mordują konkretne osoby , nie partia. > Dlaczego? Pewnie potrzebne im to było do realizacji jakiegoś planu > walki z "układem". rozumiem... czy oprócz Barbary Blidy, Kaczyńscy jeszcze kogoś zamordowali? Odpowiedz Link Zgłoś
ws21 Tak .... 29.04.10, 10:36 Tylko ze mnie kij nie interesuje. Zresztą nie tylko ja tak uważam. Zbrodniarzem był Hitler, mimo iż nikogo nie zabił, wręcz przeciwnie, kochał dzieci, zwierzęta, pisał książki, malował. Po prostu ideał ...... W tym konkretnym przypadku odpowidzialność spada na J. Kaczyńskiego. Mimo iż jako brat-bliźniak "santo subito" też coś ze świętości ma. Pochówek na Wawelu pewny. Nikt chyba taki okrutny nie będzie i od brata go nie oddzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
grand_bleu Re: Tak .... 29.04.10, 10:58 ws21 napisał: > Tylko ze mnie kij nie interesuje. > Zresztą nie tylko ja tak uważam. Zbrodniarzem był Hitler, mimo iż > nikogo nie zabił, wręcz przeciwnie, kochał dzieci, zwierzęta, pisał > książki, malował. Po prostu ideał ...... > W tym konkretnym przypadku odpowidzialność spada na J. Kaczyńskiego. no i wszystko jasne. Ws21, ktoś bardzo Cię skrzywdził, ale nie był to Kaczyński. EOT Odpowiedz Link Zgłoś
ws21 Kaczyńscy .... 29.04.10, 11:15 skrzwdzili mnie pośrednio. Wyrządzili ogrome szkody mojej ojczyźnie - Polsce. A tego się nie wybacza. Widzisz więc, że się mylisz. Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: A to dlaczego? 28.04.10, 18:19 Właśnie to. Już w latach dwudziestych, kiedy ważyły się dalsze losy rewolucji, kiedy górę wzięli bolszewicy, już wtedy podstawowym zarzutem stawianym im było poświęcanie wszelkich zasad na rzecz skuteczności. To wręcz jeden z wyróżników bolszewizmu i trzeba powiedzieć, że PiS owo kryterium w dzisiejszych warunkach doskonale spełnia. Bo przecież: - nazwa PiS zobowiązuje - jak liberałowie obejmą władzę, ludzi będą umierać z głodu - liberałowie to neohitlerowcy, ich szef miał dziadka w Wehrmachcie - nie będę premierem, jeśli brat... - CBA będzie ścigać przestępców przede wszystkim we własnych szeregach (Mariusz K.) - niemożliwe jest jakiekolwiek porozumienie z SO - przysięgamy na tym świętym miejscu, że nigdy więcej... - PO rozpoczęła kampanię negatywną ... ws21 napisał: PiS dla mnie to typowo komusza, czerpiąca z najgorszych > stalinowskich czasów wzorce partia. [...] Liczy się cel. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Głosuję P R Z E C I W KO kczystom > 28.04.10, 17:44 kwalifikuję się na karła? Byłam już wszystkim, ostatnio marginesem. :p Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Głosuję P R Z E C I W KO kczystom > 29.04.10, 11:40 Powiedz, ile masz wzrostu. I tak wszystko wiadomo. Chodzi o to, by Cię do odpowiedniej kategorii zakwalifikować - karłów moralnych, czy medialnych. Odpowiedz Link Zgłoś
woda_woda Re: Wyborca PO - zapluty karzeł reakcji 28.04.10, 20:43 No cóż, a mówił prezes, że cel uświęca środki. Świńskie środki zeświniły cel - zgodnie z tym, co mówił prof. Kotarbiński :) Odpowiedz Link Zgłoś
grand_bleu Re: Wyborca PO - zapluty karzeł reakcji 28.04.10, 20:47 woda_woda napisała: > Świńskie środki zeświniły cel jakie środki masz na myśli? Odpowiedz Link Zgłoś
woda_woda Re: Wyborca PO - zapluty karzeł reakcji 28.04.10, 20:56 Spokojnie, «ten pan już nikogo życia nie pozbawi» :) Odpowiedz Link Zgłoś
grand_bleu Re: Wyborca PO - zapluty karzeł reakcji 28.04.10, 21:06 woda_woda napisała: > Spokojnie, «ten pan już nikogo życia nie pozbawi» :) czyli jak zwykle nie na temat? Odpowiedz Link Zgłoś
woda_woda Re: Wyborca PO - zapluty karzeł reakcji 28.04.10, 21:14 Jak zwykle nie zrozumiałaś :) Odpowiedz Link Zgłoś
grand_bleu Re: Wyborca PO - zapluty karzeł reakcji 28.04.10, 21:24 woda_woda napisała: > Jak zwykle nie zrozumiałaś :) hm... bardzo przepraszam i proszę o wyjaśnienie, co miałaś na myśli pisząc "Świńskie środki zeświniły cel"? Odpowiedz Link Zgłoś
woda_woda Re: Wyborca PO - zapluty karzeł reakcji 28.04.10, 21:28 Wyjaśniłam i ni będe sie powtarzać A że nie rozumiesz, no cóż :) Odpowiedz Link Zgłoś
grand_bleu Re: Wyborca PO - zapluty karzeł reakcji 28.04.10, 21:34 niczego nie wyjaśniłaś, domyślam się, że nawiązujesz do tej ulotki ... wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,7823893,Ulotki_w_Warszawie___Te_karly_szydzily_z_naszego_prezydenta_.html czy jest w niej coś o wyborcach PO? Odpowiedz Link Zgłoś
grand_bleu Re: Wyborca PO - zapluty karzeł reakcji 29.04.10, 10:19 woda_woda napisała: > :))))))))))) to śmiech histeryczny, czy wyrażający radość z manipulacji, jakiej dokonał autor wątku? Odpowiedz Link Zgłoś
woda_woda Re: Wyborca PO - zapluty karzeł reakcji 29.04.10, 10:21 :))))) Litościwie zmilczę :) Odpowiedz Link Zgłoś
grand_bleu Re: Wyborca PO - zapluty karzeł reakcji 29.04.10, 10:34 woda_woda napisała: > zmilczę :) miałaś okazję nie odezwać się w tym wątku, niestety ja zmarnowałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
lehoo Re: Wyborca PO - zapluty karzeł reakcji 28.04.10, 21:01 Bo to w istocie narodowi bolszewicy pisali. Odpowiedz Link Zgłoś
grand_bleu Re: Wyborca PO - zapluty karzeł reakcji 28.04.10, 21:06 lehoo napisała: > Bo to w istocie narodowi bolszewicy pisali. agnostic? Odpowiedz Link Zgłoś
ad3407 Re: Wyborca PO - zapluty karzeł reakcji 28.04.10, 21:06 Te ulotki to tania prowokacja. Ignorować trolli. Odpowiedz Link Zgłoś
ws21 Ja bym tego tak nie traktował. 28.04.10, 21:18 Jestem skazany ostatnio na publiczna TV. To co tu wyprawiają w ostatnich dniach w głowie się nie mieści. Nie dziwię się, że po takim praniu mózgu mawet jaskółki płaczą po umiłowanym przywódcy. Choć jak panienka w przededniu pogrzebu powiedziała,że ponad połowa narodu wybiera sie na pogrzeb, włosy mi dęba na głowie stanęły. No bo z prostego rachunku wychodzi 19 milionów. Tego ani Warszawa ani Kraków by nie przeżyły. A to zacne miasta i szczerze mi się ich żal zrobiło. I to był jedyny zal w tych dniach. Reszty nie załuje, bo jak ktoś wsiada z pijakiem do samochodu ..... A poglądy Kaczyńskiego na dowodzenie samolotami były znane, więc można się było atrakcji spodziewać. Każdy ma swój rozum. Odpowiedz Link Zgłoś
tadzap Re: Za bardzo rozbudowane to hasło. 28.04.10, 21:21 Docelowy odbiorca tego nie zrozumie.Wystarczyłoby: "Wyborca PO - zapluty karzeł". Odpowiedz Link Zgłoś
w111mil mozesz podac link do "ohydnej kalki"? 29.04.10, 00:17 agnostic5 napisał: > No tego, to się nie spodziewałem - kalka ohydnej propagandy komunistycznej ze > strony zwolenników antykomunistycznej prawicy. Odpowiedz Link Zgłoś
grand_bleu Re: mozesz podac link do "ohydnej kalki"? 29.04.10, 00:28 Znalazłam kilka cytatów: „To jest mały zakompleksiony człowiek. (...) Jedno tu tylko słowo pasuje, sk...n” (cytat Lecha Wałęsy), „Mały, niedorozwinięty, głupi człowiek zwany prezydentem Polski” (cytat Michała Figurskiego), „Jest prezydentem jednej partii, stronniczym, zacietrzewionym, mściwym" (cytat Stefana Niesiołowskiego), „Prezydent ma problemy psychiczne, nie panuje nad sobą. Nie panuje nad tym co mówi” (cytat Jacka Żakowskiego), „Prezydent dowiódł, że nie jest prezydentem wszystkich Polaków” (cytat Piotra Tymochowicza)." wiadomosci.wp.pl/kat,119674,title,Te-karly-szydzily-z-naszego-prezydenta,wid,12217196,wiadomosc.html może to Agnosic miał na myśli pisząc o ohydnej propagandzie, tylko dlaczego tych ludzi nazywa prawicą? Odpowiedz Link Zgłoś
cymber.gaj Re: mozesz podac link do "ohydnej kalki"? 29.04.10, 01:05 grand_bleu napisała: > Znalazłam kilka cytatów ... > „Prezydent ma problemy psychiczne, nie panuje nad sobą. Nie panuje > nad tym co mówi” (cytat Jacka Żakowskiego), Ja też coś znalazłem. "Stokrotka, stokrotka, jest pani na mojej krótkiej liście, pożałuje pani tego, wykończę panią, nie obronią pani agenci służb specjalnych Walterowie". Naprawdę chcecie to wszystko znowu wywlekać? Ciszej nad tą trumną. Odpowiedz Link Zgłoś
grand_bleu Re: mozesz podac link do "ohydnej kalki"? 29.04.10, 10:17 cymber.gaj napisał: > grand_bleu napisała: > > „Prezydent ma problemy psychiczne, nie panuje nad sobą. Nie panuje > > nad tym co mówi” (cytat Jacka Żakowskiego), > > Ja też coś znalazłem. Różnimy sie tym, że ja nie szukałam, tylko przytoczyłam słowa z ulotki - to raz. Dwa - czy przytoczone przez Ciebie słowa padły na antenie, albo jakim innym oficjalnym spotkaniu, czy była to prywatna wypowiedź zdenerwowanego człowieka? Trzy - oczywiście słowa, które przytoczyłeś nie powinny były zostac wypowiedziane, ale z tego co pamietam Lech Kaczyński zaprzeczył, że brzmiały tak, jak zostały przytoczone. I ja wierzę Kaczyńskiemu, a nie Olejnik. > Naprawdę chcecie to wszystko znowu wywlekać? Ciszej nad tą trumną. Ja? nie, nie chciałam, dopóki nie przeczytałam tekstu pani Wielowieyskiej. Ogary poszły w las. Odpowiedz Link Zgłoś
blind_as_a_bat Wyborca PO czy przeciwnik PiS? 29.04.10, 04:44 Tak czy siak => karzeł to ja. Odpowiedz Link Zgłoś
zgred-zisko Re: Wyborca PO czy przeciwnik PiS? 29.04.10, 05:45 Ja też. Ale co to ma za znaczenie, skoro pan Kowal z prezydenckiej kancelarii odebrał mi już - przed dwoma tygodniami - patriotyzm. Powiedział: że ten kto jest przeciwny pochówkowi na Wawelu, patriotą nie jest. I basta. Następny absolwent kaczej szkoły. "My stoimy tu, a Wy tam gdzie ZOMO". Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Walisz androny 29.04.10, 11:34 agnostic5 napisał: > No tego, to się nie spodziewałem - kalka ohydnej propagandy komunistycznej ze > strony zwolenników antykomunistycznej prawicy. Co za czasy. PIS nie jest atakowany przez wyborcow PO, tylko przez takich malych ludzikow jak Adam Michnik i jego organ prasowy. Odpowiedz Link Zgłoś