Gość: MCL Bydlo zmuszone do rodzenia dzieci IP: 5.2.1D* / *.prodigy.net.mx 29.02.04, 18:58 Takie sa skutki ustawy antyaborcyjnej. Zwierzeta produkuja dzieci i pastwia sie nad nimi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: 4-miesięczne niemowlę, które zmarło w sobotę, IP: *.toya.net.pl 29.02.04, 19:00 jestem bardzo tolerancyina na wszelkiego rodzaju odmiennosci seksualne choc nie mam wlasnych dzieci nie jestem wstanie pojac takiego postepowania wsrod ludzi i jestem calym moim sercem za kara smierci ale nie mnie o tym decydowac takierzeczy dzialy sie wczesniej i zapewne beda sie dzialy tuz obok nas a my co bedziemy wzdychac obuzac sie i co i nic moze nalezy zaczac dzialac kazdy znas powinien cos zrabic to cale zlo jest w nas i obok nas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p$ Pedaly, pedofile i inne zwierzeta pod noz. IP: *.topolowa.net 29.02.04, 19:02 tak wyglada swiat bez wartosci, ale sami przeciez wybralismy te droge, wiec nie zrarzajmy sie i glosmy dalej jak to potrzebna jest tolerancja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Pedaly, pedofile i inne zwierzeta pod noz. IP: *.skierniewice.sdi.tpnet.pl 29.02.04, 19:07 Przestancie obrazac zwierzeta! A co do samego czynu to jest on prze-paskudny i sam nie wiem czy jest jakakolwiek kara oprocz najglebszych czelusci piekla, ktora bylaby stosowna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cs wstyd i zenada IP: *.k241.webspeed.dk 29.02.04, 20:16 i w koncu w Polsce wychowalo sie pokeolenie kompletnych durni, ktorzy nie potrafia odroznic pedala od pedofila. Zasluga to szkol czy kosciola ? Kto jest winny za wychowywanie idiotow ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p$ Re: wstyd i zenada IP: *.topolowa.net 29.02.04, 21:10 jedni i drudzy sa siebie warci milosniku ciot, chociaz pewnie sam jestes ciotunia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TakMaByć Re: wstyd i zenada IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 01.03.04, 02:35 Gość portalu: cs napisał(a): > i w koncu w Polsce wychowalo sie pokeolenie kompletnych durni, ktorzy nie > potrafia odroznic pedala od pedofila. A po chuj mi to potrzebne. Sami sie rozrozniajcie. PS a facet "lubiacy" z chlopcami to kto ? Odpowiedz Link Zgłoś
novalia Re: wstyd i zenada 01.03.04, 19:59 odpowiedzialność za takie uproszczenia, generalizacje i brak znajomości tego typu pojęć spada na wszystkich edukujących i wpływających na doinformowanie społeczeństwa, jednak zwłaszcza na tych, którzy nawet palcem nie kiwną, by wyjść poza rozumienie kilku najprostszych słów. Odkąd zaczęłam czytywać różne fora internetowe, obserwuję przerażającą degenerację języka, a co za tym idzie różne typy odpychająco prostackich mentalności... przykre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koma Re: Pedaly, pedofile i inne zwierzeta pod noz. IP: *.proxy.aol.com 01.03.04, 12:38 to jest swiat w ktorym informacja o czymkowiek moze obleciec (ale nie musi...) caly swiat dokolusia. kiedys to ludzie rzadko czytali, tv nieobecna. furmanka jechala powoli. nie ma jak porownac... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fater Re: 4-miesięczne niemowlę, które zmarło w sobotę, IP: *.naleczow.sdi.tpnet.pl 29.02.04, 19:05 PROSZE NIE OBRAŻAC ZWIERZAT !!!!MAM PIESKA JAMNICZKE ---TO WZÓR MATKI--BYŁEM ZASKOCZONY- JAK SOBIE RADZIŁA Z PORODEM A POTEM OPIEKA NAD PRZEUROCZYMI GRUBIUTKIMI SZCZENIACZKAMI!!BEZ POBIERANIA NAUK ,MORALIZATORSTWA , RELIGII--PO PROSTU BYŁA MAMA PRZEZ OGROMNE MMMMMMMM!!!!DOKAD DOPROWADZIŁ- JESZCZE DOPROWADZI-"NIBY" ROZUM!!!!????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiek Re: 4-miesięczne niemowlę, które zmarło w sobotę, IP: 62.233.163.* 29.02.04, 19:08 Cytat "Czteromiesięcznego Aleksego" i "ze wstępnych oględzin wynika, że było bite i wykorzystywane seksualnie". Nie mam dzieci więc nie wiem jak często trzeba chodzić z dzieciątkiem do Poradni Zdrowego Dziecka. Ale wydaje mi się, że ten Aniołek powinien już byc kilka razy badany. A jeśli nikt nie zgłosi się do kontroli pielęgniarka i/lub policja powinni się zainteresować dlaczego nikt się nie pojawił. Oczywiscie tak powinno byc w normalnym kraju. Ale kogo to obchodzi. Nie ma pacjenta, mniej roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abcd_ Komuno wroc !!!! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 01.03.04, 02:39 Gość portalu: Rysiek napisał(a): > A jeśli nikt nie zgłosi się do kont > roli pielęgniarka i/lub policja powinni się zainteresować dlaczego nikt się > nie pojawił. Oczywiscie tak powinno byc w normalnym kraju. Tak bylo za komuny Macie co chcieliscie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wstrząśnięty sensacja przed etyką IP: *.wschowa.master.pl 29.02.04, 19:15 ta wiadomość powinna być podana dopiero po sekcji zwłok. Chyba, że wierszówka a nie etyka była motywem tej publikacji. Opisane okrucieństwo jest niewyobrażalne. Chciałby dożyć dnia w którym wspólnoty religijne będą otwarcie ekskomunikować i wykluczać takich formalnych współwyznawców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raff Re: 4-miesięczne niemowlę, które zmarło w sobotę, IP: *.iweb.pl 29.02.04, 19:56 Na szubienice !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
quasthoff Re: 4-miesięczne niemowlę, które zmarło w sobotę, 29.02.04, 20:25 Nie ma takich słów, którymi mógłbym wyrazić to co czuję.Można polemizować, ale czy jest jakakolwiek kara, która w naszym rozumieniu byłaby adekwatna do popełnionego czynu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagnieszka Jakie są szczegóły zgwałcenia? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.02.04, 22:15 To interesuje czytelników, proszę "Gazety Wyborczej". Prosimy o szczegóły, najlepiej z kolorowymi zdjęciami! Odpowiedz Link Zgłoś
antykagan O co ci debilu chodzi? 29.02.04, 22:40 Gość portalu: Jagnieszka napisał(a): > To interesuje czytelników, proszę "Gazety Wyborczej". > Prosimy o szczegóły, najlepiej z kolorowymi zdjęciami! To co debilu-komuchu, nie pisac? A kolorowe zdjecia, komuchu to byly w zydowskiej gadzinowce "Zły" wydawanej przez urbanowe scierwo. Zapomnnialas, jak ta zydowska gadzinowka zamieszczala zdjecia zmasakrowanych trupow kupione z archiowow policyjnycch? Brzydze sie toba od dawna, zaklamany komuchu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malik Re: 4-miesięczne niemowlę, które zmarło w sobotę, IP: *.stegny.2a.pl 29.02.04, 22:16 Powinni w końcu k***wa mać przywrócić kare śmierci i do tego ją stopniować. Dla tego ch**ja proponuję żelazną dziewice. Pier***ny zwyrodnialec. K**wa ale sie unosłem...co za k***s Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: 4-miesięczne niemowlę, które zmarło w sobotę, IP: *.52.171.66.subscriber.vzavenue.net 29.02.04, 22:41 Polacy, pewnie i tu Zydzi sa winni?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: 4-miesięczne niemowlę, które zmarło w sobotę, IP: *.8-67.tampabay.rr.com 01.03.04, 03:59 a co na to polski kosciol???? moze ktos z szanownych przedstawicieli naszej narodowej religii zaczal by sie interesowac tematem i zamiast prowadzic polityczne debaty sprobowal by naklaniac spoleczenstwo do nawrotu na dobra droge.. patologia!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIKTOR Re: 4-miesięczne niemowlę, które zmarło w sobotę, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.04, 08:46 Zabic,zabic sk...na. Odpowiedz Link Zgłoś