Dodaj do ulubionych

4-miesięczne niemowlę, które zmarło w sobotę, p...

• Gość: MCL Bydlo zmuszone do rodzenia dzieci IP: 5.2.1D* / *.prodigy.net.mx 29.02.04, 18:58
      Takie sa skutki ustawy antyaborcyjnej. Zwierzeta produkuja dzieci i pastwia sie
      nad nimi.
    • Gość: aga Re: 4-miesięczne niemowlę, które zmarło w sobotę, IP: *.toya.net.pl 29.02.04, 19:00
      jestem bardzo tolerancyina na wszelkiego rodzaju odmiennosci seksualne choc nie
      mam wlasnych dzieci nie jestem wstanie pojac takiego postepowania wsrod ludzi i
      jestem calym moim sercem za kara smierci ale nie mnie o tym decydowac
      takierzeczy dzialy sie wczesniej i zapewne beda sie dzialy tuz obok nas a my co
      bedziemy wzdychac obuzac sie i co i nic moze nalezy zaczac dzialac kazdy znas
      powinien cos zrabic to cale zlo jest w nas i obok nas
    • Gość: p$ Pedaly, pedofile i inne zwierzeta pod noz. IP: *.topolowa.net 29.02.04, 19:02
      tak wyglada swiat bez wartosci, ale sami
      przeciez wybralismy te droge, wiec nie
      zrarzajmy sie i glosmy dalej jak to potrzebna
      jest tolerancja
      • Gość: jarek Re: Pedaly, pedofile i inne zwierzeta pod noz. IP: *.skierniewice.sdi.tpnet.pl 29.02.04, 19:07
        Przestancie obrazac zwierzeta! A co do samego czynu to jest on prze-paskudny i
        sam nie wiem czy jest jakakolwiek kara oprocz najglebszych czelusci piekla,
        ktora bylaby stosowna.
      • Gość: cs wstyd i zenada IP: *.k241.webspeed.dk 29.02.04, 20:16
        i w koncu w Polsce wychowalo sie pokeolenie kompletnych durni, ktorzy nie
        potrafia odroznic pedala od pedofila.
        Zasluga to szkol czy kosciola ?
        Kto jest winny za wychowywanie idiotow ?
        • Gość: p$ Re: wstyd i zenada IP: *.topolowa.net 29.02.04, 21:10
          jedni i drudzy sa siebie warci
          milosniku ciot, chociaz pewnie sam jestes ciotunia
        • Gość: TakMaByć Re: wstyd i zenada IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 01.03.04, 02:35
          Gość portalu: cs napisał(a):

> i w koncu w Polsce wychowalo sie pokeolenie kompletnych durni, ktorzy nie
          > potrafia odroznic pedala od pedofila.

A po chuj mi to potrzebne.
          Sami sie rozrozniajcie.

PS
          a facet "lubiacy" z chlopcami to kto ?
        • novalia Re: wstyd i zenada 01.03.04, 19:59
          odpowiedzialność za takie uproszczenia, generalizacje i brak znajomości tego typu pojęć spada na wszystkich edukujących i wpływających na doinformowanie społeczeństwa, jednak zwłaszcza na tych, którzy nawet palcem nie kiwną, by wyjść poza rozumienie kilku najprostszych słów. Odkąd zaczęłam czytywać różne fora internetowe, obserwuję przerażającą degenerację języka, a co za tym idzie różne typy odpychająco prostackich mentalności... przykre.
      • Gość: koma Re: Pedaly, pedofile i inne zwierzeta pod noz. IP: *.proxy.aol.com 01.03.04, 12:38
        to jest swiat w ktorym informacja o czymkowiek moze obleciec (ale nie
        musi...) caly swiat dokolusia. kiedys to ludzie rzadko czytali, tv nieobecna.
        furmanka jechala powoli. nie ma jak porownac... pozdr
    • Gość: fater Re: 4-miesięczne niemowlę, które zmarło w sobotę, IP: *.naleczow.sdi.tpnet.pl 29.02.04, 19:05
      PROSZE NIE OBRAŻAC ZWIERZAT !!!!MAM PIESKA JAMNICZKE ---TO WZÓR MATKI--BYŁEM
      ZASKOCZONY- JAK SOBIE RADZIŁA Z PORODEM A POTEM OPIEKA NAD PRZEUROCZYMI
      GRUBIUTKIMI SZCZENIACZKAMI!!BEZ POBIERANIA NAUK ,MORALIZATORSTWA , RELIGII--PO
      PROSTU BYŁA MAMA PRZEZ OGROMNE MMMMMMMM!!!!DOKAD DOPROWADZIŁ- JESZCZE
      DOPROWADZI-"NIBY" ROZUM!!!!?????
    • Gość: Rysiek Re: 4-miesięczne niemowlę, które zmarło w sobotę, IP: 62.233.163.* 29.02.04, 19:08
      Cytat "Czteromiesięcznego Aleksego" i "ze wstępnych oględzin wynika, że było bite i wykorzystywane seksualnie". Nie mam dzieci więc nie wiem jak często trzeba chodzić z dzieciątkiem do Poradni Zdrowego Dziecka. Ale wydaje mi się, że ten Aniołek powinien już byc kilka razy badany. A jeśli nikt nie zgłosi się do kontroli pielęgniarka i/lub policja powinni się zainteresować dlaczego nikt się nie pojawił. Oczywiscie tak powinno byc w normalnym kraju. Ale kogo to obchodzi. Nie ma pacjenta, mniej roboty.
      • Gość: abcd_ Komuno wroc !!!! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 01.03.04, 02:39
        Gość portalu: Rysiek napisał(a):

> A jeśli nikt nie zgłosi się do kont
        > roli pielęgniarka i/lub policja powinni się zainteresować dlaczego nikt się
        > nie pojawił. Oczywiscie tak powinno byc w normalnym kraju.

Tak bylo za komuny
        Macie co chcieliscie
    • Gość: wstrząśnięty sensacja przed etyką IP: *.wschowa.master.pl 29.02.04, 19:15
      ta wiadomość powinna być podana dopiero po sekcji zwłok. Chyba, że wierszówka a
      nie etyka była motywem tej publikacji.
      Opisane okrucieństwo jest niewyobrażalne. Chciałby dożyć dnia w którym
      wspólnoty religijne będą otwarcie ekskomunikować i wykluczać takich formalnych
      współwyznawców.
    • Gość: Raff Re: 4-miesięczne niemowlę, które zmarło w sobotę, IP: *.iweb.pl 29.02.04, 19:56
      Na szubienice !!!!!!!!!!
      • quasthoff Re: 4-miesięczne niemowlę, które zmarło w sobotę, 29.02.04, 20:25
        Nie ma takich słów, którymi mógłbym wyrazić to co czuję.Można polemizować, ale
        czy jest jakakolwiek kara, która w naszym rozumieniu byłaby adekwatna do
        popełnionego czynu?
    • Gość: Jagnieszka Jakie są szczegóły zgwałcenia? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.02.04, 22:15
      To interesuje czytelników, proszę "Gazety Wyborczej".
      Prosimy o szczegóły, najlepiej z kolorowymi zdjęciami!
      • antykagan O co ci debilu chodzi? 29.02.04, 22:40
        Gość portalu: Jagnieszka napisał(a):

> To interesuje czytelników, proszę "Gazety Wyborczej".
        > Prosimy o szczegóły, najlepiej z kolorowymi zdjęciami!

To co debilu-komuchu, nie pisac? A kolorowe zdjecia, komuchu to byly w
        zydowskiej gadzinowce "Zły" wydawanej przez urbanowe scierwo. Zapomnnialas, jak
        ta zydowska gadzinowka zamieszczala zdjecia zmasakrowanych trupow kupione z
        archiowow policyjnycch? Brzydze sie toba od dawna, zaklamany komuchu.
    • Gość: Malik Re: 4-miesięczne niemowlę, które zmarło w sobotę, IP: *.stegny.2a.pl 29.02.04, 22:16
      Powinni w końcu k***wa mać przywrócić kare śmierci i do tego ją stopniować. Dla
      tego ch**ja proponuję żelazną dziewice. Pier***ny zwyrodnialec. K**wa ale sie
      unosłem...co za k***s
    • Gość: kazik Re: 4-miesięczne niemowlę, które zmarło w sobotę, IP: *.52.171.66.subscriber.vzavenue.net 29.02.04, 22:41
      Polacy, pewnie i tu Zydzi sa winni?!
    • Gość: aska Re: 4-miesięczne niemowlę, które zmarło w sobotę, IP: *.8-67.tampabay.rr.com 01.03.04, 03:59
      a co na to polski kosciol????
      moze ktos z szanownych przedstawicieli naszej narodowej religii zaczal by sie
      interesowac tematem i zamiast prowadzic polityczne debaty sprobowal by
      naklaniac spoleczenstwo do nawrotu na dobra droge..
      patologia!!!!!!!!
      • Gość: WIKTOR Re: 4-miesięczne niemowlę, które zmarło w sobotę, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.04, 08:46
        Zabic,zabic sk...na.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka