Gość: kwas pakuj walizkę i s.. do izraela!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.04, 11:32 pakuj walizkę i s.. do izraela!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harcerz Re: Weekend z Lepperem IP: *.bielsko.dialog.net.pl 01.03.04, 11:41 Chcecie demagoga to go będziecie mieli. Jacy wy jesteście głupcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Weekend z Lepperem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.04, 11:42 To nie jest takie śmieszne. Hitler też pociągnął za sobą tłumy. A za ceny regulowane - serdecznie dziękuję. Mam 36 lat i pamiętam ocet w sklepie, który sobie mogłem zakupić po cenie regulowanej. Wydaje mi się, że ten pan jest dużo większym zagrożeniem dla Polski niż całe rządy SLD z Pol'ówką razem wzięte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gigor JA NIE WRACAM DO KRAJU!!! IP: *.adsl.proxad.net 01.03.04, 11:43 Ja jestem u rodziny we Francji na 2 tygodnie, ale jak widze takie rzeczy, to mi sie nie chce do kraju wracac. Panie Lepper, pana polityka opierajaca sie na krytykowaniu innych jest az za skuteczna, do momentu, gdy Pan dojdzie do wladzy i pokaze, ze wcale nie jest Pan taki dobry jak mysli polski motloch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płk. Rola - Gutman oddelegowani do: KPN, Solidarności, Samoobrony IP: *.dip.t-dialin.net 01.03.04, 11:45 oddelegowani do: KPN, Solidarności, Samoobrony -------------------------------------------------------------------------------- bo celibatu by nie znieśli, a nie ma potrzeby, żeby Kościół znosił taki dobry wynalazek. płk. Rola - Rolicki, " Gutmann " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZ Możliwy scenariusz IP: *.top.net.pl 01.03.04, 11:45 Sytuacja bardzo przypomina Niemcy z roku 1932, nie tylko z powodu demagogii Leppera. Leszek Miller i SLD pełni taką samą rolę, co wtedy Ernest Thälmann, ma uniemożliwić powstanie antylepperowskiej koalicji i pójść na śmietnik. Potem nastąpi dyktatura, zamykanie mądrych ludzi w łagrach (doradcy są gotowi do przyjazdu), wystąpienie z NATO i UE, awanturnicza polityka zagraniczna choć bez agresji militarnej. Pamiętajcie jednak, że społeczność międzynarodowa interweniuje dopiero wtedy, gdy w kraju dyktatora zostanie odkrytych DUŻO MASOWYCH GROBÓW. Tak było w przypadku Adolfa, Milosevica, Saddama i Pol-Pota. A NATO, chociaż nieruchawe, będzie miało dość sił, aby zainterweniować w Polsce. Amerykanie z powietrza, na lądzie Niemcy i Ukraińcy (mają okazję do przypodobania się Zachodowi). Jest rzeczą oczywistą, że oba te kraje zażądają korzyści terytorialnych. Czy ja fantazjuję? Nie! Kto spodziewałby się, że pierwszym krajem zaatakowanym przez NATO będzie Serbia? A jednak tak było. Skutek znamy. Zniszczenia wojenne, bieda, odcięcie od integracji z Europą, utrata Czarnogóry i Kosowa. Aha, "bracia Słowianie ze wschodu" nie obronią przed NATO, bo jeszcze nigdy nikogo nie obronili. Wniosek jest prosty. Na narodowych socjalistów potrzebne są policyjne pały i kule. Jeśli ich nie starczy, to spodziewajcie się amerykańskich bomb i niemieckich czołgów. Aha, jeszcze jedno. Pamiętajmy o kartce wyborczej i o UW, jedynej partii, która z Lepperem nie układa się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wędka Re: Możliwy scenariusz IP: 157.25.139.* 01.03.04, 11:55 A kto spowodował taką sytuację, należy pamiętać że rządni kasy i wiecznie nienasyceni potentaci i złodzieje to uczynili. Dzisiaj kto jest potentatem finansowym w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZ Re: Możliwy scenariusz IP: *.top.net.pl 01.03.04, 12:38 Odpowiem pytaniem: Który klub w Sejmie ma najbogatszych posłów? Dla ułatwienia: noszą pasiaste krawaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wędka Re: Możliwy scenariusz IP: 157.25.139.* 01.03.04, 12:49 Bogatych można podzielić na dwie grupy tych co maja pasiaste krawaty, jeszcze pamiętają biedę oraz pozostałych tzn. tych co kradną i uważają że wszyscy kradną i biedy w Polsce niema. W sadzie nawet najpiękniejszym można znaleźć zgniłe jabłka i odwrotnie, wśród zgniłych jabłek znajdziesz jedno o ile wśród zgnilizny za długo nie leżało. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rak Re: Weekend z Lepperem IP: 157.25.139.* 01.03.04, 11:48 Człowiek, który mówi normalnym językiem którego używa 99% społeczeństwa zawsze trafi bardziej w sedno od fircyków kuluarowych niby ekonomistów. Kto nie wierzy niech sobie poczyta o Królu Piaście skąd się wywodzi i dlaczego go wybrano. Oj przepowiadam zmiany w Polsce i to ogromne. Oby właśnie tylko odbyły się przy urnach i oby tylko Lepper nie został Prezydentem bo jako marionetka nic nie będzie mógł zrobić, a jedynie zaszkodzi ruchowi któremu przewodniczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: generał Jaruzelski oddelegowani do: KPN, Solidarności, Samoobrony IP: *.dip.t-dialin.net 01.03.04, 11:50 oddelegowani do: KPN, Solidarności, Samoobrony ---------- Gutmanna nie znam generał Jaruzelski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurhen Proponuje Postawic IP: *.telkab.pl / *.telkab.pl 01.03.04, 11:52 Pomnik Cepera w kazdym miescie powyzej 20tys. i wsi ponizej 20 osob! Wiejskiej wersji mozna podczas kazdych zbiorow wepchnac buraka cukrowego do geby... Jeszcze w kazdym gospodarstwie postawic "kapliczki" Cepera i wydac okolicznosciowe rozance starym babcia slychajacym radio Maryja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gigor CO SIE TU DZIEJE DO CH OLE RY!!! IP: *.adsl.proxad.net 01.03.04, 11:52 No tak, Polacy zawsze potrafia sie zjednoczyc w kryzysie. Nawet gdy to oznacza ucieczke od ich wartosci. 'O take Polske zesmy walczyli'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wędka Re: Bieda zawsze jednoczy. IP: 157.25.139.* 01.03.04, 11:59 Bieda zawsze jednoczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gigor Re: Bieda zawsze jednoczy. IP: *.adsl.proxad.net 01.03.04, 12:04 Tak, u moich rodzicow tez bieda jak piszczy, a mimo to nie ida glosowac na Leppera, bo wiedza, ze to 'burak' co tylko gadac umie, a jak dojdzie do wladzy to wszystko jeszcze bardziej sp***doli!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wędka Re: Bieda zawsze jednoczy. IP: 157.25.139.* 01.03.04, 12:16 Może i masz rację, z pewnością przejechali się na obiecankach Solidar-SLD. Ja bynajmniej wolę nową opcję od tych co już pokazali mordy i się nachapali i rozkradli co się dało, a jak obiecywali? W skarpetkach puszczą, gruszki na wierzbie gdy rozkażą to wyrosną, a pozostał jeno sznur. Nigdy nie przekreślam człowieka, któremu nie dano okazji. Ośmieszanie to taktyka tych co się go boją. Już wszyscy zapomnieli jak co niektórzy liderzy się wybili jak szli w czołówce prowokując rozróby. Osobiście wolę Tymińskiego czy nawet Leppera aniżeli taką hołotę która jest. A tak dokładniej jak będę głosował to tylko za ludźmi pokroju dwóch Pawłów co za 500zł ruszyli ambicje paru spasłych posłów. Dziwi mnie że u koryta są zawsze te same spasłe gęby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Lepper ty niedouczony pieprzony Hitlerku IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.04, 11:54 nie wchodz mi w droge Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robo Re: Jesteś prostolinijnie myślący cham IP: 157.25.139.* 01.03.04, 11:57 Jesteś prostolinijnie myślący cham? Mam nadzieję że takich jak ty oszustów jako pierwszego do pierdla wsadzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gigor Do Robo: Sam jestes cham i przydupas Leppera IP: *.adsl.proxad.net 01.03.04, 12:06 OOOOO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robo Re: Spadaj podnóżku, pyłku dziejowy. IP: 157.25.139.* 01.03.04, 12:25 Spadaj podnóżku, pyłku dziejowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l wez sie do roboty i do nauki smieciu,takich jak ty IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.04, 12:06 powinno sie tepic wszystkimi mozliwymi metodami czemu nie stworzysz miejsc pracy, cieniasie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robo Re: A ile ty pajacu zrobiłeś IP: 157.25.139.* 01.03.04, 12:21 A skąd możesz wiedzieć ćwoku ile miejsc pracy stworzyłem i czy stworzyłem? Gdyby wszyscy byli tacy jak ja to musielibyśmy najmować ruskich? A ile ty pajacu zrobiłeś dla inny z pewnością dopomogłeś ich okraść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Jakbys mial we lbie poukladane, to bys mial IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.04, 12:34 pieniadze i nie bylbys za leperkiem, cwelu jakby wszyscy byli takimi cieniasami jak ty, to zabrakloby pociagow na zsylki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robo Re: ujawniła się twoja natura komuchu IP: 157.25.139.* 01.03.04, 12:41 Naście ujawniła się twoja natura komuchu, Stalinowskie zsyłki dawno przeminęły. Tęskni się za dawną jedną partią PZPR co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l To byli komunisci glosuja na leperka - np. ty IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.04, 12:49 ja jestesm liberalem i wiem, ze takie zle, niedouczone smiecie jak ty powinny gryzc ziemie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robo Re: Ty nie wiesz, co to słowo oznacza IP: 157.25.139.* 01.03.04, 12:54 Ty jesteś liberał? Tak, tak jak Stalin! Ty nie wiesz, co to słowo oznacza!!! Ty jesteś bandyta!!! Ćwoku porąbany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l co jest frustracie zonka ci nie dala, bo za malo IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.04, 13:28 pieniedzy do domu przyniosles, taki z ciebie twardziel, nie potrafisz zarabiac jak mezczyzna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robo Re: co jest frustracie zonka ci nie dala, bo za m IP: 157.25.139.* 01.03.04, 13:35 No ty jesteś "ONA". Czy tak........? No to do chlewa krowy doić, a nie zajmować się politykom, bo się rozchorujesz od myślenia kobieto!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Weekend z Lepperem IP: *.chello.pl 01.03.04, 12:08 TO JA ZA PRZEPROSZENIEM SPIERD !!!!! LECZCIE SIE U ZNACHOROW I SAMI !!!! ZIOLA SA ZA DARMO LEPER WAS W POLE POPROWADZI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gigor MALYSZ NA PRZYWODCE NARODU!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.adsl.proxad.net 01.03.04, 12:13 Bedzie lepszy od Leppera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aKler Re: Weekend z Lepperem IP: *.dip.t-dialin.net 01.03.04, 12:27 ne trzeba będzie gasić, bo prądu nie będzie, a i żarówka dawno ukradziona..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Old Hors Re: Weekend z Lepperem IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 01.03.04, 12:57 A może ktoś mnie oświeci i podpowie jak to jest z tą świadomością naszej społeczności na przykładzie podobno wykształconego i obytego pierwszeko klakiera III RP. Rusia Czarneckiego czy może mi ktoś podpowie co kochanego Rysia ciągnie tak mocno do Obory ! Pozdrawiam Old Hors. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ość Re: Weekend z Lepperem IP: *.zabrze-roosvelta.sdi.tpnet.pl 01.03.04, 13:02 Ostatni to już nawet nie będzie musiał gasić światła. Bo już wcześniej nie będzie ...prądu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Weekend z Lepperem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.04, 13:06 Cos strasznie sie wszyscy boicie A Leppera,pewno troche macie grzeszkow na sumieniu co? Latwo sie grabilo Polske ateraz przyjdzie za to odpowiedziec hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G Re: Weekend z Lepperem IP: *.adslplus.ch 01.03.04, 13:10 nie chce mi sie z wami gadac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rak Re: Weekend z Lepperem IP: 157.25.139.* 01.03.04, 13:21 Sam Lepper czy też jego partia niczego nie zmieni. Trzeba pamiętać że to jest chory system, pajęczynka w której uczestniczą ludzie, sąsiedzi, a nawet nasi krewni. Póki nie będzie świadomości co złe, a co dobre to zawsze tak będzie. A jak nie będzie świadomości w tym względzie to przynajmniej powinny być sztywne normy prawne które tą świadomość będą kreować, ostre kary, normy w prawie administracyjnym, karnym, międzysąsiedzkim. Obecnie normy prawne są naginane dla potrzeb kolejnych grup rządzących, które z pewnością nie zrezygnują z oddania swoich przywilejów przez siebie stworzonych, bez agresywnej walki, ośmieszania przeciwnika i tym podobnych oszczerstw. „Sto razy powiedzieć, wyśmiać w mediach, a głupi Naród uwierzy” Pozdrawiam choć jednego co reaguje jak baran, pędem baranim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rak Re: Weekend z Lepperem IP: 157.25.139.* 01.03.04, 13:24 Sory „nie reaguje” Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: TOWARZYSZ LEPPER W AKCJI... IP: *.proxy.aol.com 01.03.04, 13:21 ...bez szkoly ale za to z checiami...do rzadzenia polska... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Modulatorek Re: Weekend z Lepperem IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 01.03.04, 13:30 Dupku dziennikarzyno relacjonuj a nie komentuj. Co ty wychowawca narodu jesteś. Modulator jeden Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igor Re: Weekend z Lepperem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.04, 13:43 To co pisze "Wyborcza" na swoich łamach to zwykła żenada. Znam program gospodarczy Leppera. To co jest tutaj napisane pachnie wytrącaniem słów z kontekstu. Szkoda że tak "poważna" gazeta nie potrafi, lub, nie chce przekazywać obiektywnych informacji. Co do zmniejszenia podatku, to Lepper ma racje. W każdym kraju, w którym, obniżono podatki i uproszczono system podatkowy w szybkim tempie dochodziło do znacznego wzrostu rozwoju gospodarczego. Co do pieniędzy z NBP, to powinny one posłużyć do napędzania inwestycji państwowych. Te pieniądze powinny być zainwestowane w rozwój budownictwa i rodzimego przemysłu, a w zasadzie jego resztek. Głęboko wierzę że Lepper dojdzie do władzy i zwiękrzy szanse polaków na godne życie. Ja i cała moje\a rodziny będziemy na niego głosować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: Weekend z Lepperem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.04, 13:55 Lepper do więzienia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adan Re: Weekend z Lepperem IP: *.proxy.aol.com 01.03.04, 14:03 To co wlasciwie sie stanie? Porownuje sie tu Leppera do Hitlera..? Gwoli pzypomnienia, do 39r. typ ten, nie tylko cieszyl sie uznaniem wiekszosci swego narodu ale sympatia zagranicy (vide rodzina krolewska w Angli, Rockefellerowie). Gospodarczo Niemcy przezyly prosperity. Pozniejsza dzialalnosc "wodza" Lepperowi nie grozi. Nie slysze, ze chce kontynent podbijac. Czy porownanie jest wiec sluszne? Absolwentom uczelni ich "miejsce w szeregu" pokazala pani Bochniarz skadnikad szefowa przedsiebiorcow mowiac, ze u niej na posade "ciecia" czy cos zblizonego moze liczyc ewentualnie, tylko osoba z dyplomem i znajomoscia 2 jezykow. Zawezila tym samym drastycznie aspiracje absolwentow w kraju. Dyplomatyczna ta pani o nie jest. Nawet jesli tak rzeczywiscie mysli, to ze wzgledu na swoja pozycje tak beztrosko swych mysli wyrazac nie wolno. To po takiej wypowiedzi absolwent z nota 5,6-5,8 powinien JUZ pakowac walizki. Lepper prawdopodobnie skorzysta z ich wiedzy, gdyz ...bedzie wiele vakatow, a jego druzyna nie obsadzi wszystkich. Przed ostatnimi wyborami sytuacja wygladala tak, ze dla Sld nie bylo alternatywy. Tak tez sie stalo. Po 2 latach rzadow tej bandy , sdadnikad zlozonej tez z profesorow roznej masci wyglada na to, ze dla Leppera lub w mniejszym stopniu Giertycha tez... alternatywy nie ma. Zjawiska Leppera nie mozna traktowac jako cos z scine fiction. On i jego przysli wyborcy to ludzie realni, nazywani przez "swiatlych" jako margines i zyjacy ponizej minimum socjalnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: włodziu Re: Weekend z Lepperem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.04, 14:04 Nie ma wyjścia, trzeba go usunąć, jakiś mały zamach i koniec z jełopem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ucho Szmaciaz IP: *.mcbone.net / *.mcbone.net 01.03.04, 14:08 Z tym to troche przesadzil, nie mowi sie publicznie takich rzeczy bo mozna pojsc siedziec za obraze prezydenta. Obojetnie jaki on jest. No ale ON nie pojdzie przeciez siedziec, ja bym pewnie poszedl. O take demokracje walczylismy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Miras -tchorz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.04, 14:35 tak jest spieprzaj jak sie syfi, pakujemy zabaweczki i uciekamy? wg mnie jedyny ratunek to przytlaczajaca wygrana PO, ale do tego potrzeba ludzi ktorzy glosuja, nie tchorzy j Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podgryzator Re: Weekend z Lepperem IP: *.zpigichp.edu.pl 01.03.04, 14:35 Pragnę tą drogą złożyć serdeczne podziękowanie: - Przystojnemu Panu K z dziurką w brodzie, co sterował ("związki sterują, rząd rządzi"). - Dostojnemu Panu B przyprószonemu szlachetną siwizną, Profesorowi co rządził (??? sic!). - Ich aparatowi ścigania. - Ich aparatowi sprawiedliwości. - Ich aparatowi politycznemu. za dalekowzroczne umarzanie, zaniechanie i chowanie głowy w piasek, co wylansowało Naszego Ukochanego Przywódcę, Andrzeja - niech nam żyje i króluje - Leppera! Balcerowicz musi odejść! Howgh! Odpowiedz Link Zgłoś