Gość: Kris Re: PO nie poprze planu Hausnera IP: *.toya.net.pl 01.03.04, 19:37 Zgadzam sie ze zdaniem PO ale wedłóg mnie powinno byci jeszcze inaczej ja gdybym mugł obcią bym tym gównorobom pensję niepomijając tego naszego kwaśniewskiego i tego premiera ktury obiecuje i słowa niedotrzymuje a dotego na nas żeruje bo wkonicu z kąd ma pjeniądze z naszych podatków a jeszcze dotego chce wprowadzić kretyniski plan Hałznera na którym niestrać nikt inny jak itak jóż dość biedni podatnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zmęczona PO za cięciami społecznymi!!!!!!! IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 01.03.04, 20:01 No cóż ! Planu nie poprzecie ale świadczenia emerytalne TAK!!!! Administracja bedzie sie rozrastać dalej!!!!!! bo po co oszczedzac na sobie!!!!!!!Moze kiedyś, narazie innym obcinać!!! Jakie to przebiegłe!!!!!Gratuluje!!! PS. Mogłabym popracować jescze bo do wczesniejszej emerytury mam 2 lata ale skoro nie jestem pewna czy uda mi sie dopracować więc za kilka dni melduje sie na swiadaczenie!!! Tak najłatwiej chociaż kolejka uciekających sie wydłuża!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kris20044 Re: PO nie poprze planu Hausnera 01.03.04, 20:15 Zgadzam się z tym że PO niezgodziła się z tym planem ale ja zrobił bym jeszcze inaczej obcioł bym tym gównorobom pensję do 2000 tys.wraz z tym Kwaśniewskim i premierem który dórzo obiecuje a mało robi i nadodatek żeruje na biednych podatnikach a plan Hałznera to bzdura oni tylko nam potrafią obcinać wszystko co sięda. Odpowiedz Link Zgłoś
wiesiekg Platforma Hausnera 01.03.04, 20:21 Prawie tak powiedziała pani Zyta, czyli wypsnęła się jej prawda. Może wreszcie społeczeństwo zrozumie czym naprawdę jest PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wkurzony Re: PO nie poprze planu Hausnera IP: *.cidernet.pl / 80.48.249.* 01.03.04, 20:49 Niech szlag trafi ten pieprzony kraj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quququ ciekawe taki super plan i nikt nie chce go poprzeć IP: *.int.elnet.pl / 195.85.209.* 01.03.04, 20:54 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: PO nie poprze planu Hausnera IP: *.zwm.punkt.pl / *.punkt.pl 01.03.04, 22:14 jagielinski ty sprzedawczyku panie donaldzie ratuj naród a emeryci uczcijcie plan hausnera czynem umierajcie przed terminem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sztiwi Re: PO nie poprze planu Hausnera IP: 212.69.67.* 02.03.04, 02:24 Tym razem to juz przegieli. Polaczenie demagogii z pycha zaprezentowane na ich konferencji bylo porazajace. Ciekaw jestem czy to chwyci. Mam nadzieje jednak, ze ludzie nie sa az tak glupi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spring Re: PO nie poprze planu Hausnera IP: *.proxy.aol.com 02.03.04, 06:20 No i bardzo dobrze, albo jeszcze lepiej. Najkorzystniejszy wariant to-upadek tego rzadu, przejecie wladzy przez popluczyny solidarnosci. Rzady, tych gigantow nie powinny potrwac dlugo,bo beda rzadzic tak,ze nawet ja uwierze w geniusz Walesy,czy tez Krzaklewskiego. Moze w tym czasie spoleczenstwo dojrzeje,do tego by ostawic od zlobu cala tzw.klase policzna,ktora nie posiada kwalifikaci merytorycznych, ani moralnych do rzadrzenia. Wielu z tych ludzi nie nadaje sie na soltysa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia Plan Hausnera przejdzie bez problemu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.04, 08:06 karpie nie głosują za wcześniejszą wigilią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przedsiebiorca PO udowadnia ze godnie nas reprezentuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.04, 08:06 Brawo dla PO, iscie Salomonowa decyzja, ciesze sie ze PO stoi na strazy niskich podatkow. Maja moje poparcie i calej reszty przedsiebiorcow. Odpowiedz Link Zgłoś
maaax PO poprze trzy paskudne ustawy-bo nie jest opozycj 02.03.04, 08:10 Jest opozycją? Teoretycznie jest. ALe taką , jakiej życzyłby sobie każdy układ rządzący. W mediach popyskuja na SLD, aby utrzymać antykomuszą częśc elektoratu,a w realu zagłosją jak trzeba i porządza razem, jak w stolicy i gdzie indziej. Ostatnio razem z SLD w sejmiku pomorskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy 1,5 mln Polaków podziękuje partiom i wyjedzie z PL IP: *.aster.pl / *.acn.pl 02.03.04, 08:56 psz.pl/content/view/202/2/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rak Re: Plan Cięć panie H IP: 157.25.139.* 02.03.04, 09:05 „Klub Jagielińskiego miałby dostać jedno stanowisko ministerialne i kilka w agencjach rządowych, głównie rolnych” Czy to jest normalne, w sposób jawny i prawny przekupstwo? I co oni pieprzą o korupcji, jeżeli takie słowa są już przyjęte jako normalność. Proponuje wywalić na pysk Wszystkich urzędasów, (tyś) zwołać nowe wybory i wybrać niezależnych. Posłów wystarczy 100, Senatorów 0 a wiceministrów 2 i skrócić Urzędasów o połowę, rozwiązać Starostwa oraz Fundacje, KONIEC Z DOTACJAMI DO PARTII Z MOICH PIENIĘDZY, KTÓRE DAJĘ NA HARACZ. Z pewnością panie Hausner dziura będzie załatana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robak Re: Plan Cięć panie H IP: *.berlikomm.net 02.03.04, 10:21 Rozowi wyslali sygnal,ze albo program popra i nie trzeba bedzi rozwiazywac parlamentu, albo sie wstrzymaja po "bohatersku" od gosu i rowniez nie trzeba bedze parlamentu rozwiazywac. Jak widac cale zamieszanie to pic na wode, zbigajacy sie przypatkiem z wydaniem ksiazki A. Dutka o porozumieniach okraglostolowych. Do odsuniecia od wladzy komunistow brakowalo woli, co jest zrozumiale w swietle informacji o nasyceniu strony opozycyjnej Kiszczakowa agentura. Przykro ze dla czytelnikow Wybiorczej sa to sprawy zbyt skomplikowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Prawo ustawione jest dla bogaczy i należy je zmien IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 03.03.04, 14:24 dlaczego wciąż wciskacie nam kit,że musimy zaciskać pasa i tym podobne - od ilu lat to słysze już mi się to znudziło,,, kłamstwo!!! dlaczego prosci obywatele ciągle muszą pić piwo przez was naważone, dosyc tego ...pijcie sobie je sami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TO JA Re: PO nie poprze planu Hausnera IP: *.konstytucji.met.pl / 217.153.174.* 03.03.04, 18:17 JUŻ DAWNO NIC NIE NAPISAŁEM. WIĘC MÓWIĘ, KTO? W TYM SPLOCIE GŁUPOTY POSPOLITEJ I ZŁOŚLIWEJ, ZDRADY, IGNORANCJI, LEKCEWAŻENIA PROSTYCH I MALUCZKICH, LUDZI BEZSILNYCH .. PODEJMIE SIĘ USTALIĆ STOPIEŃ WINY POSZCZEGÓLNYCH WINOWAJCÓW WOBEC WŁASNEGO NARODU! JEŻELI NAWET TAK BARDZO LUDZKIE RACJE WYNIKAJĄCE Z POCZUCIA OGROMNEJ KRZYWDY NIEWAŻNE SĄ DLA TYCH CO TAK NIEUDOLNIE ICH BRONIĄ TO PROSZĘ PAŃSTWA NATURALNYM WENTYLEM BEZPIECZEŃSTWA ORGANIZMU JEST SAMOOBRONA !!! ABY ZAPOBIEC I ZAHAMOWAĆ TOTALNĄ DESTRUKCJĘ I SPRZENIEWIERZENIE ELEMENTARNYM WARTOŚCIĄ!!! I DEDYKUJĘ TO WSZYSTKIM BEZ WYJĄTKU. Odpowiedz Link Zgłoś