Dodaj do ulubionych

PO nie poprze planu Hausnera

• Gość: Kris Re: PO nie poprze planu Hausnera IP: *.toya.net.pl 01.03.04, 19:37
      Zgadzam sie ze zdaniem PO ale wedłóg mnie powinno byci jeszcze inaczej ja
      gdybym mugł obcią bym tym gównorobom pensję niepomijając tego naszego
      kwaśniewskiego i tego premiera ktury obiecuje i słowa niedotrzymuje a dotego na
      nas żeruje bo wkonicu z kąd ma pjeniądze z naszych podatków a jeszcze dotego
      chce wprowadzić kretyniski plan Hałznera na którym niestrać nikt inny jak itak
      jóż dość biedni podatnicy.
    • Gość: zmęczona PO za cięciami społecznymi!!!!!!! IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 01.03.04, 20:01
      No cóż ! Planu nie poprzecie ale świadczenia emerytalne TAK!!!! Administracja
      bedzie sie rozrastać dalej!!!!!! bo po co oszczedzac na sobie!!!!!!!Moze
      kiedyś, narazie innym obcinać!!!
      Jakie to przebiegłe!!!!!Gratuluje!!!
      PS. Mogłabym popracować jescze bo do wczesniejszej emerytury mam 2 lata ale
      skoro nie jestem pewna czy uda mi sie dopracować więc za kilka dni melduje sie
      na swiadaczenie!!! Tak najłatwiej chociaż kolejka uciekających sie wydłuża!!!
    • kris20044 Re: PO nie poprze planu Hausnera 01.03.04, 20:15
      Zgadzam się z tym że PO niezgodziła się z tym planem ale ja zrobił bym jeszcze
      inaczej obcioł bym tym gównorobom pensję do 2000 tys.wraz z tym Kwaśniewskim i
      premierem który dórzo obiecuje a mało robi i nadodatek żeruje na biednych
      podatnikach a plan Hałznera to bzdura oni tylko nam potrafią obcinać wszystko
      co sięda.
    • wiesiekg Platforma Hausnera 01.03.04, 20:21
      Prawie tak powiedziała pani Zyta, czyli wypsnęła się jej prawda. Może wreszcie
      społeczeństwo zrozumie czym naprawdę jest PO.
    • Gość: Wkurzony Re: PO nie poprze planu Hausnera IP: *.cidernet.pl / 80.48.249.* 01.03.04, 20:49
      Niech szlag trafi ten pieprzony kraj
    • Gość: quququ ciekawe taki super plan i nikt nie chce go poprzeć IP: *.int.elnet.pl / 195.85.209.* 01.03.04, 20:54
    • Gość: marek Re: PO nie poprze planu Hausnera IP: *.zwm.punkt.pl / *.punkt.pl 01.03.04, 22:14
      jagielinski ty sprzedawczyku
      panie donaldzie ratuj naród a emeryci uczcijcie plan hausnera czynem
      umierajcie przed terminem
    • Gość: sztiwi Re: PO nie poprze planu Hausnera IP: 212.69.67.* 02.03.04, 02:24
      Tym razem to juz przegieli. Polaczenie demagogii z pycha zaprezentowane na ich
      konferencji bylo porazajace. Ciekaw jestem czy to chwyci. Mam nadzieje jednak,
      ze ludzie nie sa az tak glupi.
    • Gość: spring Re: PO nie poprze planu Hausnera IP: *.proxy.aol.com 02.03.04, 06:20
      No i bardzo dobrze, albo jeszcze lepiej. Najkorzystniejszy wariant to-upadek
      tego rzadu, przejecie wladzy przez popluczyny solidarnosci. Rzady, tych
      gigantow nie powinny potrwac dlugo,bo beda rzadzic tak,ze nawet ja uwierze w
      geniusz Walesy,czy tez Krzaklewskiego. Moze w tym czasie spoleczenstwo
      dojrzeje,do tego by ostawic od zlobu cala tzw.klase policzna,ktora nie posiada
      kwalifikaci merytorycznych, ani moralnych do rzadrzenia. Wielu z tych ludzi nie
      nadaje sie na soltysa.
    • Gość: marysia Plan Hausnera przejdzie bez problemu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.04, 08:06
      karpie nie głosują za wcześniejszą wigilią
    • Gość: Przedsiebiorca PO udowadnia ze godnie nas reprezentuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.04, 08:06
      Brawo dla PO, iscie Salomonowa decyzja, ciesze sie ze PO stoi na strazy niskich
      podatkow.
      Maja moje poparcie i calej reszty przedsiebiorcow.
    • maaax PO poprze trzy paskudne ustawy-bo nie jest opozycj 02.03.04, 08:10
      Jest opozycją? Teoretycznie jest. ALe taką , jakiej życzyłby sobie każdy układ
      rządzący. W mediach popyskuja na SLD, aby utrzymać antykomuszą częśc
      elektoratu,a w realu zagłosją jak trzeba i porządza razem, jak w stolicy i
      gdzie indziej.
      Ostatnio razem z SLD w sejmiku pomorskim
    • Gość: Andy 1,5 mln Polaków podziękuje partiom i wyjedzie z PL IP: *.aster.pl / *.acn.pl 02.03.04, 08:56
      psz.pl/content/view/202/2/
    • Gość: Rak Re: Plan Cięć panie H IP: 157.25.139.* 02.03.04, 09:05
      „Klub Jagielińskiego miałby dostać jedno stanowisko ministerialne i kilka w
      agencjach rządowych, głównie rolnych” Czy to jest normalne, w sposób jawny i
      prawny przekupstwo? I co oni pieprzą o korupcji, jeżeli takie słowa są już
      przyjęte jako normalność. Proponuje wywalić na pysk Wszystkich urzędasów, (tyś)
      zwołać nowe wybory i wybrać niezależnych. Posłów wystarczy 100, Senatorów 0 a
      wiceministrów 2 i skrócić Urzędasów o połowę, rozwiązać Starostwa oraz
      Fundacje, KONIEC Z DOTACJAMI DO PARTII Z MOICH PIENIĘDZY, KTÓRE DAJĘ NA HARACZ.
      Z pewnością panie Hausner dziura będzie załatana.
      • Gość: Robak Re: Plan Cięć panie H IP: *.berlikomm.net 02.03.04, 10:21
        Rozowi wyslali sygnal,ze albo program popra i nie trzeba bedzi rozwiazywac
        parlamentu, albo sie wstrzymaja po "bohatersku" od gosu i rowniez nie trzeba
        bedze parlamentu rozwiazywac. Jak widac cale zamieszanie to pic na wode,
        zbigajacy sie przypatkiem z wydaniem ksiazki A. Dutka o porozumieniach
        okraglostolowych. Do odsuniecia od wladzy komunistow brakowalo woli, co jest
        zrozumiale w swietle informacji o nasyceniu strony opozycyjnej Kiszczakowa
        agentura. Przykro ze dla czytelnikow Wybiorczej sa to sprawy zbyt skomplikowane.
    • Gość: Marek Prawo ustawione jest dla bogaczy i należy je zmien IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 03.03.04, 14:24
      dlaczego wciąż wciskacie nam kit,że musimy zaciskać pasa i tym podobne - od ilu
      lat to słysze już mi się to znudziło,,, kłamstwo!!! dlaczego prosci obywatele
      ciągle muszą pić piwo przez was naważone, dosyc tego ...pijcie sobie je sami...
    • Gość: TO JA Re: PO nie poprze planu Hausnera IP: *.konstytucji.met.pl / 217.153.174.* 03.03.04, 18:17
      JUŻ DAWNO NIC NIE NAPISAŁEM. WIĘC MÓWIĘ, KTO? W TYM SPLOCIE GŁUPOTY POSPOLITEJ
      I ZŁOŚLIWEJ, ZDRADY, IGNORANCJI, LEKCEWAŻENIA PROSTYCH I MALUCZKICH, LUDZI
      BEZSILNYCH .. PODEJMIE SIĘ USTALIĆ STOPIEŃ WINY POSZCZEGÓLNYCH WINOWAJCÓW
      WOBEC WŁASNEGO NARODU! JEŻELI NAWET TAK BARDZO LUDZKIE RACJE WYNIKAJĄCE Z
      POCZUCIA OGROMNEJ KRZYWDY NIEWAŻNE SĄ DLA TYCH CO TAK NIEUDOLNIE ICH BRONIĄ TO
      PROSZĘ PAŃSTWA NATURALNYM WENTYLEM BEZPIECZEŃSTWA ORGANIZMU JEST SAMOOBRONA !!!
      ABY ZAPOBIEC I ZAHAMOWAĆ TOTALNĄ DESTRUKCJĘ I SPRZENIEWIERZENIE ELEMENTARNYM
      WARTOŚCIĄ!!! I DEDYKUJĘ TO WSZYSTKIM BEZ WYJĄTKU.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka