kataryna.kataryna 02.03.04, 18:50 Zgadnijcie kto będzie pisał projekt "dużej nowelizacji" ustawy o radiofonii i telewizji :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcee ok, stzrelam IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 02.03.04, 18:51 nasz ulubieniec Robert kwiatkowski Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: ok, stzrelam 02.03.04, 18:52 Gość portalu: marcee napisał(a): > nasz ulubieniec Robert kwiatkowski Niestety, nie Robert. W każdym razie oficjalnie nie on. Zgaduj dalej :) Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: ok, stzrelam 02.03.04, 18:53 katarsis napisała: > Dajuta, Wołodia lub Ola J. Trzeba podać jeden typ a nie iść na łatwiznę i wymieniać pół GTW :) Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: ok, stzrelam 02.03.04, 18:55 kataryna.kataryna napisała: > katarsis napisała: > > > Dajuta, Wołodia lub Ola J. > > > Trzeba podać jeden typ a nie iść na łatwiznę i wymieniać pół GTW :) A czy jest wśród tej połowy ta właściwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: ok, stzrelam IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 02.03.04, 18:56 jak pani minister w bluzce z firnaki to ja sie oficjlanie zalamie wiec mnie oszzcedzcie juz wole Trabe Waniek Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Zagadka :) 02.03.04, 18:55 Ja obstawiam, że niezłomna w swoim dochodzeniu do wysokich standardów w TVP Danka Waniek. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Zagadka :) 02.03.04, 18:56 goniacy.pielegniarz napisał: > Ja obstawiam, że niezłomna w swoim dochodzeniu do wysokich standardów w TVP > Danka Waniek. Nie, nie Danka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: Zagadka :) IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 02.03.04, 18:57 jak jakubosia to mnie to naprawde zalamie jeszzce bardziej niz zmiana nicka u pana maksimuma , mowie serio boze co za zcasy brak slow Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Zagadka :) 02.03.04, 19:00 No nie mów tylko, że Wunderbar? Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Zagadka :) 02.03.04, 19:00 ayran napisał: > Tylko Aleksandra. Bingo! Wygrał Pan skrawki bluzki z firanki, te które okrywały kształtną pierś. serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,1942607.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: Zagadka :) IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 02.03.04, 19:03 a mialam przeczucie ze Jakubosia albo Robert nic juz mnie na tym swiecie nie pocieszy???? moze belcia cos napisze do rymu chociaz Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Zagadka :) 02.03.04, 19:06 kataryna.kataryna napisała: > Bingo! Wygrał Pan skrawki bluzki z firanki, te które okrywały kształtną pierś. To ja wycofuję odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Zagadka :) 02.03.04, 19:11 ayran napisał: > kataryna.kataryna napisała: > > > Bingo! Wygrał Pan skrawki bluzki z firanki, te które okrywały kształtną pi > erś. > > To ja wycofuję odpowiedź. Za późno. Ewentualnie mogę wymienić na osinowy kołek. Nigdy nie używany. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Podpowiedź 02.03.04, 18:57 Osoba którą mam na myśli, chociaż jako la donna jest mocno mobile, to gdy staje do walki o mediów dobro jest bardzo, bardzo stabile :) Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Podpowiedź 02.03.04, 18:59 skoro nie frau Danjut to znaczy że matczyna pierś Aleksandry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: Podpowiedź IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 02.03.04, 19:00 ja sie zalamuje Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Włodek Cz. 02.03.04, 18:57 I to nie jest strzał, ani zakulisowa wiedza. To tylko logiczny wniosek z Twojego pytania. Ukłony Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Zagadka :) 02.03.04, 19:01 Typy wytypowane nie zdążą napisać poprawki, która sejm uchwali. Zakład? W razie przegranej milknę. W rzaie wygranej zaczynacie myśleć wsród zabaw. Przyjmujecie? Odpowiedz Link Zgłoś
indris Zagadka 02.03.04, 19:02 Wydaje się oczywiste, że Torebka. Tak zresztą powinno być. Jakieś resztki rozumu i godności mogły się i w SLD przechować. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Odpowiedź :) 02.03.04, 19:02 Ta odpowiedzialna misja mogła zostać powierzona tylko osobie o nieposzlakowanej opinii, kryształowej uczciwości i dogłębnej znajomości tematu (nie dajmy się zwieść ostatniej krytyce jej poprawek przez jakichś oszołomów ekspertów). Ustawę pisać będzie Aleksandra Jakubowska :))) serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,1942607.html Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Odpowiedź :) 02.03.04, 19:04 Jak widać towarzystwo z SLD zna już wynik procesu Rywina :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: Odpowiedź :) IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 02.03.04, 19:11 no katarsis ale w koncu to sld ma wladze wiec czego sie spodziewales? ale swoja droga to ladna pokazowka sily i tak powinno byc Pani aleksnadra napisze ustawe a wy nie macie ciemniaki nic do gadania bo my tu rzadzimy Odpowiedz Link Zgłoś
indris Pytanie tylko... 02.03.04, 19:12 ...czy klub SLD nie utopi dekoncentracji w proceduralnych korowodach. Straci wtedy te resztki twarzy, które mu zostały. A może Torebka się wnerwi i z tego towarzystwa wycofa ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: Pytanie tylko... IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 02.03.04, 19:19 SLD juz nie ma nawet resztek twarzy i ma to gleboko w dipę ze tak powiem i widac to wlasnie po aktualnym stylu rzadzenia Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Pytanie tylko... 02.03.04, 19:31 Gość portalu: marcee napisał(a): > SLD juz nie ma nawet resztek twarzy i ma to gleboko w dipę ze tak powiem > i widac to wlasnie po aktualnym stylu rzadzenia To było widać od poczatku tej partii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: Pytanie tylko... IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 02.03.04, 19:34 on wlasnie bardzo dobrze to ujelas wlasnie taki styl rzadzenia a teraz czy jakas inna partia miala inny styl ?? ja jakos nie zauwazylam Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Oczami zagranicznych oberwatorów 02.03.04, 19:49 Jeżeli wystąpi taka sytuacja, ze Jakubowska dalej będzie pracować nad ustawą to będzie to ośmieszenie polskiej władzy w oczach zagranicy (we własnych trudno już o większe). No bo albo to podważy wiarygodność organu konstytucyjnego jakim była komisja, albo rządu. Wyobrażam sobie taką sytuację, gdy ekipa millerowska schodzi ze sceny wśród gwizdów i przytupów i tacy przedstawiciele UE gdzieś tam na boku komentują do nowowybranych: uff, ale się przemęczyliście przez te 4 lata." Pod warunkiem oczywiście, że władza nie wpadnie w ręce Samoobrony. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Oczami zagranicznych oberwatorów 02.03.04, 19:56 katarsis napisała: > Jeżeli wystąpi taka sytuacja, ze Jakubowska dalej będzie pracować nad ustawą to > > będzie to ośmieszenie polskiej władzy w oczach zagranicy (we własnych trudno > już o większe). No bo albo to podważy wiarygodność organu konstytucyjnego jakim > > była komisja, albo rządu. > Wyobrażam sobie taką sytuację, gdy ekipa millerowska schodzi ze sceny wśród > gwizdów i przytupów i tacy przedstawiciele UE gdzieś tam na boku komentują do > nowowybranych: uff, ale się przemęczyliście przez te 4 lata." > Pod warunkiem oczywiście, że władza nie wpadnie w ręce Samoobrony. Zagranica nie ma nic innego do roboty jak interesować sie jak w moskiewskiej strefie wpływów walcza o kasą bezideowi Polacy ? Czy to oby nie "melagomania"? bo od meli pochodzi zapewne. Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Oczami zagranicznych oberwatorów 02.03.04, 20:04 homosovieticus napisał: > > Zagranica nie ma nic innego do roboty jak interesować sie jak w moskiewskiej > strefie wpływów walcza o kasą bezideowi Polacy ? > > Czy to oby nie "melagomania"? bo od meli pochodzi zapewne. A co miał na myśli Pat Cox mówiąc do Polaków: wykorzystajcie swoją szansę i nie wybierajcie do Parlamentu UE "dobrych wujków" ...(i na tym wątku media się skupiły), a on kontytuował dalej: którzy nie mieli udziału w powstaniu suwerennej Polski' czy coś takiego. W każdym razie chodziło po części o wiek, ale i o 'spadkobiercze' ugrupowanie, których myślenie od wielu lat się nie zmieniło. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Oczami zagranicznych oberwatorów 02.03.04, 20:11 katarsis napisała: > homosovieticus napisał: > > > > > Zagranica nie ma nic innego do roboty jak interesować sie jak w moskiewski > ej > > strefie wpływów walcza o kasą bezideowi Polacy ? > > > > Czy to oby nie "melagomania"? bo od meli pochodzi zapewne. > > A co miał na myśli Pat Cox mówiąc do Polaków: wykorzystajcie swoją szansę i nie > > wybierajcie do Parlamentu UE "dobrych wujków" ...(i na tym wątku media się > skupiły), a on kontytuował dalej: którzy nie mieli udziału w powstaniu > suwerennej Polski' czy coś takiego. W każdym razie chodziło po części o wiek, > ale i o 'spadkobiercze' ugrupowanie, których myślenie od wielu lat się nie > zmieniło. > Skąd mam wiedzieć co miał na myśli. Mogę tylko stwierdzić ,że odebrałem to, jako zchete do bardzo głębokich zmian w Polsce. Potwierdza to moim zdaniem jego wizyta u Wałęsy- symbolu zmian. Odpowiedz Link Zgłoś
indris W Polsce liczą się polskie oczy 02.03.04, 20:11 Oczywiście, że Torebka powinna pracować nad ustawą. Medialne manipulacje i ordynarna na nią nagonka nie powinny zwieść polskiej opinii publicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: W Polsce liczą się polskie oczy 02.03.04, 20:15 możemy się spierać kto jest podmiotem manipulacji... media moga tylko komentowac a faktyczne decyzje podejmuje rząd. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Naród bez Państwa 02.03.04, 20:34 katarsis napisała: > możemy się spierać kto jest podmiotem manipulacji... > media moga tylko komentowac a faktyczne decyzje podejmuje rząd. > > Media w Polsce sa w większości przedłużeniem woli i myśli rządu bo musza się troszczyć o Państwo. Ale u nas jest inna zupełnie sytuacja, Naród nie ma Państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Naród bez Państwa 02.03.04, 20:43 homosovieticus napisał: Media w Polsce sa w większości przedłużeniem woli i myśli rządu bo musza się > troszczyć o Państwo. chyba raczej miejscem przechodzenia sfery nieświadomości w błogą nieświadomość Naród nie ma Państwa. Tak. Bo państwo mu ukradziono. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Naród bez Państwa 02.03.04, 20:48 katarsis napisała: > homosovieticus napisał: > > Media w Polsce sa w większości przedłużeniem woli i myśli rządu bo musza się > > troszczyć o Państwo. > > chyba raczej miejscem przechodzenia sfery nieświadomości w błogą nieświadomość > > Naród nie ma Państwa. > > Tak. Bo państwo mu ukradziono. > Nie ukradziono, tylko moim zdaniem sprzedano, ale tylko cześciowo. Jest przy najbliższych wyborach szansa na odzyskanie państwowości. Odpowiedz Link Zgłoś