kecawa Re:Bronku a ty się nie boisz 18.06.10, 18:27 Ostatnie godziny przed I turą a on ciągle szydzi i gra na nienawiści! Bronku bój się Boga! Odpowiedz Link Zgłoś
kriss_7ban to twoje ostatnie stadium ... 18.06.10, 18:33 ... dzwoń po karetkę ... Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: to twoje ostatnie stadium ... 18.06.10, 18:37 Jakie jest moje stadium zobaczysz 20 czerwca po 20 ja osobiście szacuję na pięć milionów dorosłej populacji która mając na uwadze losy Polski i narodu pójdzie do urn.Ciekawy jestem jaki jest Twój szacunek? kecaw kaczysta z radosnym przeszło pięciomilionowym kwa kwa Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Dostali zółtą kateczkę- czy się opamiętają ? 21.06.10, 19:14 Dostali żółtą kartkę od społeczeństwa- może w swoim i naszym(społecznym ) interesie się opamiętają ? zaciekawiony czy jeszcze mają rozum - kecaw kaczysta Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: Ciągle grają na nienawiść 21.06.10, 19:38 i ty kanalio to mówisz, ze PO gra na nienawiść? kecawa napisał: > Tak ciągle grają na nienawiść. Po 10 kwietnia nic się w przekazie medialnym > kolegów z PO nie zmieniło. Nekrofilia, psychopaci, Palikot, sekowanie > nieplatformersjkich dziennikarzy. > Wszystko po staremu - czy społeczeństwo 20 czerwca wystawi im żółtą czy > czerwona kartkę?, a może zobaczą zieloną ? tak już zostanie i Palikot czy > Niesiołowski staną się POwszechnie szanowanymi politykami przez większość Polak > ów. > > kecaw Odpowiedz Link Zgłoś