naburmuszony 01.06.10, 10:06 Panie premierze! Miałem dla Pana coraz więcej szcunku ale jeśli z tym 1% będziesz pan dalej trwał, na jednym poziomie z Lepperem, przegrywając z Korwinem to .... Zrezygnuj pan zanim będzie za późno! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zapijaczony_ryj Tyż tak uważam! 01.06.10, 10:11 naburmuszony napisał: > Panie premierze! Miałem dla Pana coraz więcej szcunku ale jeśli z > tym 1% będziesz pan dalej trwał, na jednym poziomie z Lepperem, > przegrywając z Korwinem to .... > Zrezygnuj pan zanim będzie za późno! Odpowiedz Link Zgłoś
bezprim Re: Rezygnacja Pawlaka. 01.06.10, 10:11 naburmuszony napisał: > Panie premierze! Miałem dla Pana coraz więcej szcunku ale jeśli z > tym 1% będziesz pan dalej trwał, na jednym poziomie z Lepperem, > przegrywając z Korwinem to .... > Zrezygnuj pan zanim będzie za późno! Koniecznie po rezygnacji proszę ogłosić,że swoje głosy przerzuca pan na sołtysa. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Rezygnacja Pawlaka. 01.06.10, 10:13 dopóki jest KRUS będzie Pawlak...jest jak zwykle niedoceniany hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś