drakon66 07.06.10, 17:20 Komorowski spękał biedak i nie chce brać udziału w debacie. I taki tchórz ma być naszym prezydentem??? Nie mogę już na tego pajaca patrzeć, a jak na złośc w tv na każdym kanale jego gębę pokazują. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ja Re: Komorowski boi się debaty!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.10, 17:38 Kłamiesz, TVN też kłamie- Komorowski na pewno stanie do debaty.To prawy Polak,odważny człowiek to przyjaciel Palikota.Bronek Twoi wyborcy czekają dokop Kaczyńskiemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sofi Re: Komorowski boi się debaty!!!!!!!!!!!!!! IP: *.devs.futuro.pl 07.06.10, 17:47 prawda - Ja B. Komorowski oraz mój wierny przyjaciel TVN staniemy do debaty i w dodatku ją wygramy, mamy przecież mnóstwo pomysłów na manipulacje, Polacy się znów nabiorą..... Odpowiedz Link Zgłoś
klara551 Re: Komorowski boi się debaty!!!!!!!!!!!!!! 08.06.10, 15:54 Nieaktualne! Komorowski i reszta kandydatów bądzie dyskutować w BUWie,a Kaczyński się jeszcze nie zdecydował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izzul Bo to Mr Mistake IP: 77.236.0.* 07.06.10, 19:30 5X5X5= MR. MISTAKE 5 razy 5 razy 5 = Bronisław Komorowski! Pan marszałek w ciągu pięciu tygodni zrobił pięć razy więcej pomyłek niż ś. p. Lecha Kaczyński przez pięć lat. Ci, którzy nie mogli znieść tego, że były prezydent przekręcił imię psa lub piłkarza, muszą chyba teraz zjadać własne jęzory, słysząc, co wygaduje Mr. Mistake. Ale w jego wykonaniu to nie są przejęzyczenia – to są albo całkowicie go kompromitujące braki w wykształceniu, albo przejawy zupełnego odjazdu emocjonalnego. Do tych pierwszych wpadek zaliczyć można uznanie Marka Belki za wiceszefa ONZ, zamiana długu publicznego na deficyt budżetowy, mylenie stanu klęski żywiołowej ze stanem wyjątkowym i jego konsekwencjami, sprzeciw wobec wydobycia w Polsce gazu łupkowego ze względu na „niszczenie krajobrazu”, itp. Do tych drugich – ogłoszenie „przyjemności” z wizytowania terenów zalanych, twierdzenie, że jak kogoś zalewa rok w rok, to się do tego przyzwyczaił, że woda ma to do siebie, że się zbiera, a potem spływa do Bałtyku, że duńskie żołnierki to kaszaloty, a mieszkańcy Krakowa i Poznania to sknerusy itp. Jak jeszcze przypomni się sobie, że kandydat na prezydenta nie zna żadnego języka, a Norwegię uznaje za członka Unii Europejskiej, to rodzi się pytanie – w co jego zwolennicy wsadzą głowę, jak zostanie on już prezydentem. Piasek to chyba będzie za mało. Trzeba będzie znaleźć coś bardziej szczelnego, żeby nie było słychać tego rechotu całej Europy i połowy świata. (Z blogu Marka Migalskiego) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzia Re: Bo to Mr Mistake IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.10, 20:17 Marek Raczkowski zadba o to, żeby BK miał tego materiału pod dostatkiem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ddyzma5 Re: Komorowski boi się debaty!!!!!!!!!!!!!! 07.06.10, 20:33 drakon66 napisał: > Komorowski spękał biedak i nie chce brać udziału w debacie. I taki > tchórz ma być naszym prezydentem??? Nie mogę już na tego pajaca > patrzeć, a jak na złośc w tv na każdym kanale jego gębę pokazują. > Ma się czego bać, bowiem nie wiadomo jakie buty by nie założył na noogi, to o tak słoma z butów mu wyjdzie. Dlatego ja wybieram Jarka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Re: Komorowski boi się debaty!!!!!!!!!!!!!! IP: 77.236.0.* 08.06.10, 12:34 dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Komorowski boi się debaty!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.10, 13:00 Autor: ddyzma5 > to o tak słoma z butów mu wyjdzie. tobie już teraz słoma wyszła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol czy kaczyński przyjdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.10, 13:02 Nie przekazujcie nieaktualnych danych, bo Komorowski będzie uczestniczył w debacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimo Re: czy kaczyński przyjdzie? IP: 77.236.0.* 08.06.10, 13:49 łaskawca, teraz to już będzie musiał przybyć po tej gadaninie, tragiczny gość Odpowiedz Link Zgłoś
ddyzma5 Re: Komorowski boi się debaty!!!!!!!!!!!!!! 08.06.10, 14:23 Komorowski boi się debaty publicznej z Kaczyńskim. Udaje chętnego tej debaty, kanalizując tą debatę na spotkanie na Uniwersytecie Warszawskim. Co bardzo ogranicza jej zasięg i stwarza możliwości różnego typu manipulacji. Kaczyński chce się spotkać z Komorowskim a nie ze studentami. Najwidoczniej strategia Komorowskiego jest, niedopuszczenie do pojedynku sam na sam z Kaczyńskim, którego widownia była by Polska. Ale chce aby wszyscy kandydaci razem się spotkali, co będzie niczym innym jak chaosem. Wiadomo jest przecież jaką kulturą dyskusji posiadają niektórzy członkowie , którzy kandydują. A więc Komorowski pokazał publicznie swoją słabość, chowając się głupio za zasadami demokracji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytajnik Re: Komorowski boi się debaty!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.10, 14:31 Czy ty wiesz co to jest demokracja? Czy wiesz co to jest dyskryminacja? Debata Komorowski Kaczyński byłaby dyskryminacją pozostałych kandydatów i mogłaby się odbyć tylko w drugiej turze, gdyby tylko oni rywalizowali. Odpowiedz Link Zgłoś
drakon66 Re: Komorowski boi się debaty!!!!!!!!!!!!!! 08.06.10, 16:13 Pamiętam, jak jakiś czas temu Ci łgarze z PO na czele z Bronkiem mówili, żeby nie wykorzystywać powodzi w kampani. A tu oglądam spot wyborczy tego gnojka z PO i na początku spotkanie z obrad sztabu kryzysowego, a tam Komorow propagandę uprawia polityczną! Żadnych merytorycznych uzgodnień na temat zadań do wykonania w ramach działań przeciwpowodziowych, tylko wypowiedź typu: "...naród jest zaszczycony, że ma takich ofiarnych ludzi..." i podobne frazesy, to jest pier.... kłamca i oszust, mogę z nim nawet w sądzie się w tej kwestii spotkać, i kłamca przegra!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ddyzma5 Re: Komorowski boi się debaty!!!!!!!!!!!!!! 08.06.10, 16:18 Gość portalu: Pytajnik napisał(a): > Czy ty wiesz co to jest demokracja? > Lepiej od Ciebie kolego, Ty również już zaczynasz nadużywać słowo demokracja , i to w imię demokracji. > > Czy wiesz co to jest dyskryminacja? > Ty nie wiesz, ponieważ również zaczynasz słowami kąbinować. > > Debata Komorowski Kaczyński byłaby dyskryminacją pozostałych kandydatów i > mogłaby się odbyć tylko w drugiej turze, gdyby tylko oni rywalizowali. > Po pierwsze nigdzie się nie prowadzi takich debat jak chce Komorowski. Jeśli już, to na zasadach tych co proponuje Kaczyński , względnie pojedynek każdy z każdym. Nigdy wszyscy razem, to jest chaos prowadzący do dezinformacji widza słuchającego. A po drugie , drugiej tury wyborów wcale nie musi być. Nigdzie dane statystyczne nie są w żadnej z demokracji instrumentem demokratycznym. Ale obawiam się że możesz mieć z tym problem. A więc Komorowski pokazał publicznie na co go stać, na tchórzostwo i kombinację. Zwolennicy Komorowskiego dostarczają coraz to więcej mam argumentów aby głosować na .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Re: Komorowski boi się debaty!!!!!!!!!!!!!! IP: *.centertel.pl 08.06.10, 14:30 A mnie jest niepotrzebny Kaczynski w żadnej debacie,bo on już wszystko powiedział i nie mam ochoty słuchać jego kłamstw i pomówień.Już pokazał co potrafi i co sobą reprezentuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimo Re: Komorowski boi się debaty!!!!!!!!!!!!!! IP: 77.236.0.* 08.06.10, 14:41 Ale twój głos mało tu znaczy, większość CHCE takiej debaty, w cywilizowanych demokracjach jest to podstawowy element walki o wyborców, tam tchórze nie kandydują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jdfggg Re: Komorowski boi się debaty!!!!!!!!!!!!!! IP: 82.177.50.* 08.06.10, 14:55 Tak, zgadzam się z tobą. Boi się rozmawiać sam na sam z Kaczyńskim bo obawia się trudnych pytań. Moim zdaniem taki człowiek jak Bronisław Komorowski nie powinien zostać prezydentem!!! Odpowiedz Link Zgłoś