jkiko 18.06.10, 23:10 Pani Marta Kaczyńska to osoba spokojna taktowna, z dużym poczuciem godności. Inteligentana, jest adwokatem. A mierzwa już na nią pluje. Zawiść i ludzka małość, szczególnie wsród platfusowej hołoty nie zna granic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
etwas-geheimnis Re: Córka! 18.06.10, 23:11 Nie wywołuj tej dyskusji skoro o niej nic nie wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
jkiko Re: Córka! 18.06.10, 23:17 niby czego nie wiem? Wiem, że chcecie jej dokopać pod byle pretekstem (?) Lepiej zajmijcie się córką Wajdy, która jest zamieszana w niewyjaśnione do dziś morderstwo! Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 [...] 18.06.10, 23:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciuirl Re: Córka! 18.06.10, 23:22 No wiesz,w kazdej plotce kszta prawdy jest. Odpowiedz Link Zgłoś
jkiko Re: Córka! 18.06.10, 23:33 Kaskę ona po prostu ma. A odszkodowanie - zgodne z powszechną procedurą! Odpowiedz Link Zgłoś
dekaczyzacja Re: Córka! 18.06.10, 23:25 Wy tak możecie bez przerwy o tym Kaczyńskim i Komorowskim na przemian? Czy wam coś za to płacą? Bo mi to wygląda na jakąś jednostkę chorobową- może nazwał bym ją PO-PiS. Niech się lepiej PO z PiSem pojedna, bo biedni ludzie oszaleją i spać dziś nie pójdą. :-) Odpowiedz Link Zgłoś