Gość: tokaj IP: *.tkk.pl 28.06.10, 11:54 Jak będziecie dożynać watahę? Rozstrzeliwać, czy konwencjonalnie rżnąć nożem? Jaka grupa Polaków następna "pod nóż"? Kto jeszcze "wyginie jak dinozaury"? Czyżby wszyscy oprócz miłośników jedynie słusznej PO ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hal9000 Re: Pytanie do p.Marszałka i PO 28.06.10, 13:08 Jak będziecie dożynać watahę? Rozstrzeliwać, czy konwencjonalnie rżnąć nożem? Mam nadzieję, że sprawdzi się twoje przeczucie co do wyniku wyborów. A co do watah... marzy się wam los męczenników? Nic z tego... :) Śmietnik historii wydaje się być odpowiedni ale obawiam się, że zawsze znajdą sie tacy co chcą coś z tego śmietnika wygrzebać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klątwiusz Re: Pytanie do p.Marszałka i PO IP: *.aster.pl 28.06.10, 15:45 Błyskotliwość twojego języka i ostrość wypowiedzi świadczy ze demonem intelektu nie jestes. Nie umiesz obserwowac, analizowac ani wyciągać wniosków. Zdarza sie. Stąd nie rozumiesz tego o co rozgrywa sie kampania. To co było między wierszami nawet nie zauważyłeś. Dosc prostacko odniosłeś sie jedynie do dosłownego znaczenia słów,głównie w kontekscie zabijania. Rozumiem, ze ta idea i ten "duch" wypowiedzi odpowiada Ci najbardziej stąd twoja sympatia do mysliwego więc i zabójcy Komoruskiego. Odpowiem Ci wprost zatem,bo nie zrozumiesz inaczej: Idź teraz prędko na targ i sprzedaj swoją głowę...po co ci 2 du'py? Odpowiedz Link Zgłoś
tomaszszyfr Re: Pytanie do p.Marszałka i PO 28.06.10, 17:56 Mówisz jak Palikot, między wierszami, kundlu. Ja powiem wprost nie między wierszami: PO na swym ciele wyhodował potwora, który jak Hitler nawołuje do nienawiści społecznej - zastrzelić i wypatroszyć Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: Pytanie do p.Marszałka i PO 28.06.10, 23:39 Mówisz jak Palikot, między wierszami, kundlu. To do Kłątwiusza czy do mnie? W każdym razie używanie epitetów wskazuje na brak argumentów. A zestawienie Hitlera i PO... przemyśl sobie to jeszcze raz. Zdaje się, że się zagalopowałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: Pytanie do p.Marszałka i PO 28.06.10, 23:29 Gość portalu: Klątwiusz napisał(a)... Zdaje się, że poniosły cię emocje... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Pytanie do p.Marszałka i PO IP: 94.75.81.* 28.06.10, 20:14 chyba cie pogięło z tej nienawiści, a do tej pory ktoś cię rżnął czy tylko dożynał? Odpowiedz Link Zgłoś