mariner.4 28.06.10, 22:12 To mocarstwowe ambicie Kaczyńskiego i jego niebotyczna megalomania. wyborcza.pl/1,75248,8075185,_European_Voice__potwierdza__Kaczynski_mowil_o_likwidacji.html Brawo Bronek! M. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bezpocztyonline A może wywiad tłumaczyła Fotyga? 28.06.10, 22:14 mariner.4 napisał: > To mocarstwowe ambicie Kaczyńskiego i jego niebotyczna megalomania. > > wyborcza.pl/1,75248,8075185,_European_Voice__potwierdza__Kaczynski_mowil_o_likwidacji.html A może wywiad tłumaczyła Fotyga? I stąd to nieporozumienie? Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt tak mialo byc 28.06.10, 22:18 Nie sadzilem, zeby sztab Komorowskiego wyszedl z tym tematem bez wczesniejszego sprawdzenia go u zrodla. I czekalem jedynie, zeby Kaczynski zaprzeczyl dajac szanse Nowakowi i innym na zadanie ciezkiego ciosu. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner.4 Napewno sprawdzili i 28.06.10, 22:24 pewnie wcześniej od mediów u samego źródła. Zresztą Kaczor nie odważy się pozwać Komorowskiego do sądu. Zobaczymy. M. Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt Re: Napewno sprawdzili i 28.06.10, 22:30 mariner.4 napisał: > pewnie wcześniej od mediów u samego źródła.(...) To wlasnie mialem na mysli. Nie mogli puscic tematu w eter i czekac co sie stanie albo dopiero wtedy szukac podparcia. Mozna sie spodziewac, ze na druga debate tez cos maja. Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Re: I kto tu kłamie? 28.06.10, 22:24 Kaczor już nie kontroluje swoich kłamstw i krętactw, dlatego tak łatwo teraz lgnie do lewicy (czyt. Napieralskiego). A, w sprawie rezygnacji z dopłat dla rolników na rzecz utworzenia armii unijnej, to robi z siebie idiotę twierdząc, że to kłamstwo:))) Ps. Witaj Marinerze:) Odpowiedz Link Zgłoś
mariner.4 I do widzenia! 28.06.10, 22:29 Siedzę w hotelu w Las Palmas bo mój statek przypływa za godzinę. Zaraz mnie stąd zabierają. Mam tu darmowy hot spot więc jeszcze sobie piszę. Wracam dopiero przed zimą. Co do kłamstw, to kłamczuch nie ma szans spamiętać wszystkich pomimo starannej samokontroli. Zawsze się kiedyś sypnie. M. Odpowiedz Link Zgłoś
czat_elnik A kiedy ty to słyszałeś? 28.06.10, 22:29 By Kaczyńscy zabierali polskim rolnikom? Jakim trzeba być idiotą, by wierzyć, że pisowcy chcą zabierać unijne dopłaty, jak oni bronili i będą bronić nawet KRUS. Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: A kiedy ty to słyszałeś? 28.06.10, 22:33 Przeczytaj to sie dowiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek ? 28.06.10, 22:35 Czy wiesz w ogóle o czym mowa? Samo darcie gęby nie wystarczy PiSdziaczku:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: I kto tu kłamie? 28.06.10, 22:51 W ciemno. PO (KL-D) zawsze dbało o bogatych, a biedni mają sobie poradzić sami. Nie wierzę by PIS chciał odbierać dopłaty rolnikom. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: I kto tu kłamie? 28.06.10, 22:56 wojciech.2345 napisał: > W ciemno. PO (KL-D) zawsze dbało o bogatych, a biedni mają sobie poradzić sami. > > Nie wierzę by PIS chciał odbierać dopłaty rolnikom. A co, poruszamy tu jakieś kwestie teologiczne? Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky kłamca, kłamca, kłamca.... 28.06.10, 22:54 i jak każdy notoryczny kłamca już nie wie gdzie, kiedy i jak kłamał dzięki czemu sztab Bronka nawet nie musiał się zbytnio wysilać. Odpowiedz Link Zgłoś
paczula_pl oj nieładnie nieładnie... 28.06.10, 23:12 Komorowski użył haka, a Gazeta w to brnie :/ forum.gazeta.pl/forum/w,904,113520228,113528682,Mowil_ale_w_jakim_kontekscie_.html Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: I kto tu kłamie? 28.06.10, 23:12 wiadomo, kto kłamie i kto jest gotowy na wszystko, byleby tylko ociągnąć swój cel...:/ btw - zastanawiam się, czemu aż tak bardzo Kaczyńskiemu zależy na pałacu, przypominam także, jak dzień po katastrofie wszyscy w mocnym szoku a prezydencki prawnik z Krakowa jechał do Warszawy, aby robić porządek w papierach... Odpowiedz Link Zgłoś
grand_bleu Re: I kto tu kłamie? 28.06.10, 23:38 isa.stern napisała: > wiadomo, kto kłamie i kto jest gotowy na wszystko, byleby tylko ociągnąć swój cel...:/ "- Nie jest rolą głowy państwa konsultowanie z rządem propozycji kandydata na szefa NBP. Marszałek Komorowski nie konsultował ze mną tej kandydatury - powiedział Tusk." www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/tusk;belka;to;samodzielny;pomysl;komorowskiego,65,0,625985.html "Dokładnie przed dwoma tygodniami, 13 maja, w Akwizgranie Donald Tusk odbierał Nagrodę Karola Wielkiego z rąk Angeli Merkel. Byli tam wtedy również Marek Belka i Aleksander Kwaśniewski. Po uroczystościach wszyscy trzej się spotkali, by zawrzeć porozumienie w sprawie kandydatury Marka Belki na prezesa NBP." www.rmf24.pl/fakty/polska/news-porozumienie-po-sld-ws-belki-zostalo-zawarte-w-akwizgranie,nId,280389 Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: I kto tu kłamie? 29.06.10, 00:03 Teraz dodaj : i ja tam byłem ,miód i wino piłem ,a com widzial i słyszał tutaj umieściłem. Odpowiedz Link Zgłoś