yorik 30.06.10, 21:07 Obowiązek spełnię, żaden z dyskutujących nie zasługuje na najwyższy urząd w Polsce. Tragedia. zachęcam wszystkich do aktyywnego udziału i wypowiedzi w wyborach - głos nieważny ale oddany jest ważniejszy niż absencja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stefan4 Re: przekreślam obu 30.06.10, 21:15 yorik: > głos nieważny ale oddany jest ważniejszy niż absencja. Wprawdzie jestem innego zdania w tej kwestii, ale gorąco popieram Twój apel o niegłosowanie na żadnego z kandydatów. Nie pójść wcale, albo głosować nieważnie. Taką alternatywę, że mamy wybrać mniej złego spośród dwóch ciemnych typów zaproponowanych nam przez klasę polityczną, należy odrzucić z oburzeniem. - Stefan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwa Re: przekreślam obu IP: *.centertel.pl 30.06.10, 21:39 Ja oddam swój ważny głos,ale jestem absolutnie za tym ,że lepiej oddać głos nieważny, niż nie iść do urny wcale.Na tym polega demokracja.Można nie popierać żadnego kandydata,ale trzeba dac temu wyraz.Frekwencją pokazujemy sobie i światu,ze rozumiemy istotę demokracji.To ważne, byśmy mieli świadomość że nasz głos się liczy.Nawet gdy skreślamy obu Panów to nie jest głos nieważny - on coś mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
jan.urbaniak1 Re: przekreślam obu 01.07.10, 09:07 Gość portalu: Iwa napisał(a): > Ja oddam swój ważny głos,ale jestem absolutnie za tym ,że lepiej oddać głos > nieważny, niż nie iść do urny wcale.Na tym polega demokracja.Można nie popierać > żadnego kandydata,ale trzeba dac temu wyraz.Frekwencją pokazujemy sobie i > światu,ze rozumiemy istotę demokracji.To ważne, byśmy mieli świadomość że nasz > głos się liczy.Nawet gdy skreślamy obu Panów to nie jest głos nieważny - on coś > mówi. I tak właśnie zrobię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: przekreślam obu IP: *.chello.pl 01.07.10, 11:25 Na obu położę .... Krzyżyk. Odpowiedz Link Zgłoś
jan.urbaniak1 Re: przekreślam obu 01.07.10, 17:25 Gość portalu: Mariusz napisał(a): > Na obu położę .... Krzyżyk. Uffff ...bo już się bałem, że ... . Odpowiedz Link Zgłoś