liberus 04.07.10, 20:25 Gratuluje Komorowskiemu, bo "tak nakazuje dobry obyczaj". Czyli na siłę, bo wypada. Co za żenujący facio. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
liberus Re: no prosze dalej zły pis 04.07.10, 20:41 Nic się nie zmienia. Kaczor też. Facet bez klasy. Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 [...] 04.07.10, 20:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Mowa Kaczora 04.07.10, 20:38 A w sprawie tych, którzy "polegli męczeńską śmiercią pod Smoleńskiem" czeka na "właściwą" odpowiedź. A co będzie, jeśli odpowiedź Jarosława nie zadowoli, bo nie będzie dostatecznie "właściwa"? Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Teraz dopiero pójdzie na całość. 04.07.10, 20:47 witek.bis napisał: > A w sprawie tych, którzy "polegli męczeńską śmiercią pod Smoleńskiem" > czeka na "właściwą" odpowiedź. A co będzie, jeśli odpowiedź Jarosława ni > e > zadowoli, bo nie będzie dostatecznie "właściwa"? Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Mowa Kaczora 04.07.10, 20:51 A tego jakoś nie wyjaśnił. A swoja drogą, to Polska jest krajem wyjątkowym, bo co roku wzbogaca się o tysiące nowych męczenników. Odpowiedz Link Zgłoś
koperczak5 Re: Mowa Kaczora 04.07.10, 21:30 fagay napisał: > na czym polegalo meczenstwo ? Ano na tym, że Kaczorek sam wysłał swoich podopiecznych do Smoleńska i sam przyczynił się do katastrofy. Jest oczywistą oczywistością, że bez woli prezydenta LK piloci nie lądowaliby we mgle. Odpowiedz Link Zgłoś
kibic.zalogowany Re: Mowa Kaczora 04.07.10, 20:35 bo przedewszystkiEm Wolska jest najważniejsza! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re:słuchałem obu wystąpień 04.07.10, 20:44 ...i nic kontrowersyjnego nie uslyszałem. Kaczyński ma fatalną barwę głosu, no ale to nie jest najważniejsze. Ja rozumiem, że na upartego można przyczepić się do wszystkiego, no ale to jest żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re:słuchałem obu wystąpień 04.07.10, 20:48 Nic kontrowersyjnego? A apel do członków komisji, żeby do końca zachowali czujność? Czy to nie jest aby przygotowanie do zakwestionowania wyników sfałszowanych wyborów? A jeśli nie, to po jaką cholerę to było? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re:słuchałem obu wystąpień 04.07.10, 20:49 piotr7777 napisał: > ...i nic kontrowersyjnego nie uslyszałem. a "meczenska smierc" to nie kontrowersja? Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re:słuchałem obu wystąpień 04.07.10, 20:52 piotr7777 napisał: > ...i nic kontrowersyjnego nie uslyszałem. Kaczyński ma fatalną barwę > głosu, no ale to nie jest najważniejsze. > Ja rozumiem, że na upartego można przyczepić się do wszystkiego, no > ale to jest żałosne. Żeby sięnie czepiać - Kaczor odetchnął z ulgą, bo jego temperament nie pasuje do zamknięcia w "złotej" klatce Pałacu, gdzie miałby tylko veto do dyspozycji. A tak ma nadal PiS w garści, no i możliwość mieszania. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re:słuchałem obu wystąpień 04.07.10, 20:59 I co najważniejsze - tym wynikiem umocnił swoją pozycję w partii na tyle, że ci co chcieli się na nią zamachnąć na dłuższy czas muszą o tym zapomnieć. Kariera Zera chyba skończona:) Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re:słuchałem obu wystąpień 04.07.10, 21:18 iza.bella.iza napisała: > I co najważniejsze - tym wynikiem umocnił swoją pozycję w partii na tyle, że ci > co chcieli się na nią zamachnąć na dłuższy czas muszą o tym zapomnieć. Kariera > Zera chyba skończona:) Co cieszy mnie jeszcze bardziej! Inne ambitne zera w tej partii też są zmartwione. Odpowiedz Link Zgłoś
wzmozony_moralnie Znaczy złożył "najgorsze gratulacje" Bronkowi? 04.07.10, 20:43 liberus napisał: > Gratuluje Komorowskiemu, bo "tak nakazuje dobry obyczaj". Czyli na siłę, bo > wypada. > > Co za żenujący facio. > > Odpowiedz Link Zgłoś
itsgettingcolder Re: Mowa Kaczora 04.07.10, 20:46 Najlepsze było "POLEGLI MĘCZEŃSKĄ ŚMIERCIĄ" o katastrofie smoleńskiej. Żenujący typ. Ja się dziwię, że aż tylu ludzi na niego zagłosowało. To niepojęte dla mnie. To chyba przez te gafy Komorowskiego i przez to, że średniawo się prezentował w kampanii, bo nie uwierzę, że jest aż tylu oszołomów i durniów. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Mowa Kaczora 04.07.10, 21:01 W jesienne kampanii samorządowej się wyjaśni jak to faktycznie jest. Te wybory pod wieloma względami były nietypowe. Stawiam na to, że PiS spadnie do swoich stałych 25%. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Mowa Kaczora 04.07.10, 21:18 iza.bella.iza napisała: > W jesienne kampanii samorządowej się wyjaśni jak to faktycznie jest. Te wybory > pod wieloma względami były nietypowe. Stawiam na to, że PiS spadnie do swoich > stałych 25%. Podzielam Twój pogląd. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Mowa Paulusa Pontiliusa 04.07.10, 21:00 Bardzo ciekawie mówi o "purysowym" zwycięstwie Komorowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Mowa Paulusa Pontiliusa 04.07.10, 21:19 witek.bis napisał: > Bardzo ciekawie mówi o "purysowym" zwycięstwie Komorowskiego. Witku, płakaliśmy z mężem ze śmiechu słysząc to zwycięstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Mowa Paulusa Pontiliusa 04.07.10, 21:23 :-))) I wcale się nie dziwię, bo PP to chyba czołowy tropiciel bronkowych przejęzyczeń. Odpowiedz Link Zgłoś
nieslusznie.zabanowany.kon olać to 04.07.10, 21:21 dobrze, że wszystko wskazuje na to, że nie będzie naszym prezydentem. Odpowiedz Link Zgłoś
woda_woda Bardzo dobrze. 04.07.10, 21:21 liberus napisał: > Gratuluje Komorowskiemu, bo "tak nakazuje dobry obyczaj". Czyli na siłę, bo > wypada. Choć raz zachował się, jak należy. Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: Mowa Kaczora 04.07.10, 21:24 liberus napisał: > Gratuluje Komorowskiemu, bo "tak nakazuje dobry obyczaj". Czyli na siłę, bo > wypada. > > Co za żenujący facio. > Ale już zapowiedział walkę...nie umie pogodzić się z wyborczą klęską > Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Mowa Kaczora 04.07.10, 21:38 Jarosław K. wyrzekł słowa wdzięczności pod adresem tych wszystkich, DZIĘKI którym się tu (w sztabie?) znalazł on & co. > chodziło o "poległych". Cui prodest... :p Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Mowa Kaczora 09.07.10, 09:05 ave.duce napisała: > Jarosław K. wyrzekł słowa wdzięczności pod adresem tych wszystkich, > DZIĘKI którym się tu (w sztabie?) znalazł on & co. > chodziło o "pol > egłych". > > Cui prodest... > > :p czyba tak, bo jak by nie polegli by się TU nie znalazł Odpowiedz Link Zgłoś