Gość: marcee IP: *.lama.net.pl / 195.150.172.* 15.03.04, 17:39 skoro w UE rzadza podobno socjalisci???? to czy nie lepiej jest zostawic lewice przy wladzy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marian Re: PO CO POPIERAC PRAWICE pyta womensovieticus IP: *.gdynia.mm.pl 15.03.04, 18:26 Gość portalu: marcee napisał(a): > skoro w UE rzadza podobno socjalisci???? > > to czy nie lepiej jest zostawic lewice przy wladzy? Oj marcee, znowu nie jesteś w formie.Musze przyjechać do Krakowa, zaprosić Cię na kawę i małe co nieco w "Polskim" - jest jeszcze? - dokładnie wszystko przerobic i tchnąć coś nowego w Ciebie. :) ps Prawicy popierać nie mozemy, bo jej nie mamy.Trzeba ja od podstaw budować.Albo zrezygnować z jej posiadania .Jestem za budową i zachowaniem państwa zakorzenionego w historii. Zwróć uwagę na zwrot zakorzeniony w historii.Ładny ? Wieje nudą ... tylko koni, koni żal Ech..... ps Ten Janusz Radek to już ARTYSTA.Pilnujcie Go Krakusy,żeby sie nie zmarnował.Jak najdłuzej trzymac w Piwnicy ale bez marynata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee krakowski spleen IP: *.lama.net.pl / 195.150.172.* 15.03.04, 18:42 no ale rzadza socjalisci w UE czy nie rzadza? Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie ano rzondzom rzondzom 15.03.04, 19:07 Gość portalu: marcee napisał(a): > no ale rzadza socjalisci w UE czy nie rzadza? tylko ze wlasnie o to chodzi ze niezbyt rzondzom i niezbyt socjalisci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: ano rzondzom rzondzom IP: *.lama.net.pl / 195.150.172.* 15.03.04, 19:27 ))))))) a ty ledwo wpadles to juz mnie zatopiles no u Panow Niemcakow jak najbardziej socjalisci, zreszta sam wartburg tak pisal a on wie najlepiej bo z pierwszej reki czyli oryginalu tlumaczy hochdojczem zreszta Odpowiedz Link Zgłoś
lupus.lupus Re: krakowski spleen 15.03.04, 19:13 Różnie to bywa. W Grecji ostatnio wygrali konserwatyści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: krakowski spleen IP: *.lama.net.pl / 195.150.172.* 15.03.04, 19:29 ale kto by sie tam na grecje patzryl ktora sie na jakas dziwaczna monarchie snobuje Panowie Niemcaki socjalisty cala geba! Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: krakowski spleen 15.03.04, 19:52 Teraz,jak juz maja pelne gacie strachu po zamachach w Madrycie,to socjalisci wszystkich przekonaja,ze tylko oni sa w stanie negocjowac o pokoj z terrorystami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee ma sie te tradycje europejskie IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 15.03.04, 19:57 w koncu socjalisci na niejednej rewolucji zjedli zeby wiec chlopcy bin Ladena dla nas pestka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: ma sie te tradycje europejskie i nie tylko IP: *.gdynia.mm.pl 15.03.04, 20:41 Gość portalu: marcee napisał(a): > w koncu socjalisci na niejednej rewolucji zjedli zeby wiec chlopcy bin Ladena > dla nas pestka Ci chłopcy syna Ladena to też socjalisci.Socjalizm oparty na Koranie głoszą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariner4 Re: PO CO POPIERAC PRAWICE IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.04, 20:52 A bo ja wiem? Tak naprawdę to mamy lewicę pobozną i lewicę bezbożną. I jak tu wybierać? m. Odpowiedz Link Zgłoś