mguru22 20.07.10, 16:53 Kiedy poznamy oficjalny raport o stanie zdrowia Komorowskiego ?! media.wp.pl/kat,1022941,wid,12491751,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojciech.2345 Re: Komorowski ukrywał wadę serca ?! 20.07.10, 16:55 Wyborcy powinni to wiedzieć przed kampanią wyborczą. Być może inaczej głosowaliby. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Komorowski ukrywał wadę serca ?! 20.07.10, 17:02 Tak jest - w tej sytuacji może warto by było również zapytać na jaką sumę został ubezpieczony przez kancelarię ; czy rodzina otrzyma wysokie odszkodowanie na wypadek nagłej śmierci ? Odpowiedz Link Zgłoś
mentorlevicy mam to samo co Komorowski i nie mogę pracować za- 20.07.10, 17:04 wodowo , jak również prowadzić samochodu. w ciągu dnia 2-3 razy słabnę i muszę się położyć. niedokrwienie mózgu , kłopoty z pamięcią coraz większe.aby coś koncepcyjnie zrobić muszę pół godziny się koncentrować. Ludzie , nie wyobrażam sobie aby z tą chorobą sprawować obowiązki prezydenta. To jest oszustwo !!! Dziś w dzień dwukrotnie słabłem i musiałem 2 godziny spać. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 To absolutny ewnement ! 20.07.10, 17:13 Ludzie, wyobrażacie sobie, że Komorowski jest jedyną tak ciężko chorą osobą w całym polskim parlamencie ? Cytat z art. " Jeszcze nie spotkałem się z tym, by ktoś w parlamencie miał częstoskurcz komorowy. To groźne schorzenie powodujące bardzo duże ryzyko utraty przytomności, a także zgonu." Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Re: To absolutny ewnement ! 20.07.10, 18:19 indeed4 napisał: > Ludzie, wyobrażacie sobie, że Komorowski jest jedyną tak ciężko chorą > osobą w całym polskim parlamencie ? > > > Cytat z art. > > " Jeszcze nie spotkałem się z tym, by ktoś w parlamencie miał częstoskurcz > komorowy. To groźne schorzenie powodujące bardzo duże ryzyko utraty > przytomności, a także zgonu." Popatrz... A jednak daje radę przez tyle lat - pięcioro dzieci, więzienie, praca w parlamencie a i całą kampanię wyborczą ganiał po wałach i od wioski do wioski. To o Kaczyńskim pisano, że ma wirusa i jedzie na antybiotykach (które nie działają na wirusy). Wolę Prezydenta, który nie poddaje się nawet takiej, jak opisano, ciężkiej chorobie, niż takiego, który umiera na katar lub sraczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
kon_napoleona2 a ja to mam od urodzenia i jakoś 20.07.10, 17:44 nie mam twoich wymyślonych problemów:) Czuję sie super, uprawiam sport, seks działa cuda, leki odstawiłem. Prowadzenie samochodu powiadasz to problem? A na co biedaku chorujesz, bo chyba nie na częstoskurcz:D Problemy z pamięcią? A moze zwykła skleroza?:D Baran z ciebie. Gdyby Komor był tak ciężko chory, to już wszyscy by trąbili o tym, a on sam kilka razy by zjechal na oczach gawiedzi. Nie wymyślaj, ja wiem, zę wuc kazał, ale daruj sobie wymyślanie. Odpowiedz Link Zgłoś
poddanywujasama Re: mam to samo co Komorowski i nie mogę pracować 20.07.10, 17:56 Aby coś koncepcyjnie zrobić muszę pół godziny się koncentrować. NaPISanie twego postu trwalo pol godziny czy dluzej? Zemdlales w miedzuczasie? Odpowiedz Link Zgłoś
mentorlevicy próbowałem sobie napletek przyfastrygować. 20.07.10, 17:59 też chcesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
ferrari.dubienieckich Re: mam to samo co Komorowski i nie mogę pracować 20.07.10, 18:42 mentorlevicy napisał(a): > wodowo , jak również prowadzić samochodu. w ciągu dnia 2-3 razy słabnę > i muszę się położyć. niedokrwienie mózgu , kłopoty z pamięcią coraz > większe.aby coś koncepcyjnie zrobić muszę pół godziny się koncentrować. > Ludzie , nie wyobrażam sobie aby z tą chorobą sprawować obowiązki > prezydenta. > To jest oszustwo !!! > Dziś w dzień dwukrotnie słabłem i musiałem 2 godziny spać. A na forum glupoty bez problemu wypisujesz. Cod jakis czy co? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mentorlevicy nie udaje zdrowego jak POszust dzidziulku . 20.07.10, 18:59 oddaj życie za POszustów ! Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Re: mam to samo co Komorowski i nie mogę pracować 20.07.10, 19:01 ferrari.dubienieckich napisał: > mentorlevicy napisał(a): > > > wodowo , jak również prowadzić samochodu. w ciągu dnia 2-3 razy > słabnę > > i muszę się położyć. niedokrwienie mózgu , kłopoty z pamięcią > coraz > > większe.aby coś koncepcyjnie zrobić muszę pół godziny się > koncentrować. > > Ludzie , nie wyobrażam sobie aby z tą chorobą sprawować obowiązki > > prezydenta. > > To jest oszustwo !!! > > Dziś w dzień dwukrotnie słabłem i musiałem 2 godziny spać. > > > A na forum glupoty bez problemu wypisujesz. Cod jakis czy co? :))) Najjaśniejsza panienka kaczyński to sprawiła. Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Re: Komorowski ukrywał wadę serca ?! 20.07.10, 18:14 wojciech.2345 napisał: > Wyborcy powinni to wiedzieć przed kampanią wyborczą. > > Być może inaczej głosowaliby. Zapewniam Ciebie, że gdym miała głosować na zwłoki pana Komorowskiego będące w stanie zaawansowanego rozkładu, to wolałbym to niż głosować na Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
hordol ano wyglada na to ze ukrywa 20.07.10, 17:02 Pracuję w Instytucie od wielu lat, ale nigdy nie było takiej hucpy jak podczas pobytu Komorowskiego. Leczyliśmy różnych pacjentów: zarówno ministrów, premierów, jak i ludzi z marginesu społecznego. Jak podkreślała pierwsza dyrektor Instytutu, prof. Maria Hoffmanowa, każdy pacjent powinien być traktowany tak samo, bez względu na zajmowane stanowisko czy pozycję społeczną. Tymczasem w ślad za Bronisławem Komorowskim pojawiła się jego ochrona i zamknięto część oddziału, gdzie przebywał, co znacznie zaburzyło naszą pracę – relacjonuje nasz rozmówca. ================================================================= no i na dodatek ten bizantyjski ceremioniał, srodki bezpieczenstwa i utrudnienia dla zwykłych pacjentów to cos, co zawsze raziło zabanowanego pijanego ryja czy reszte tej jemu podobnej hołotki Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Byle się tylko lekko nie zaziębiał na 42 dni 20.07.10, 17:04 i nie stosował wzorem poprzednika kuracji małpkowej! Odpowiedz Link Zgłoś
primasort Re: Byle się tylko lekko nie zaziębiał na 42 dni 20.07.10, 17:08 "został przywieziony w nocy z 23 na 24 kwietnia" Przypomnę tylko, że 22.04 to urodziny Donalda:) Odpowiedz Link Zgłoś
mguru22 Re: Byle się tylko lekko nie zaziębiał na 42 dni 20.07.10, 17:13 pewnie razem z Tuskiem Palikotem i kolegą z Kancelarii przywróconym do łask (po tym jak upił się na pogrzebie Anny Walentynowicz) za bardzo się bawili Odpowiedz Link Zgłoś
mguru22 Re: Byle się tylko lekko nie zaziębiał na 42 dni 20.07.10, 17:11 małpką to ty chyba jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
mentorlevicy Purpurową twarz ma się często przy tym schorzeniu 20.07.10, 17:15 oraz co chwila zimny pot na czole i plecach. Odpowiedz Link Zgłoś
hordol a ilu zwykłym ludziom 20.07.10, 17:22 nie udzielono pomocy z powodu dezorganizacji pracy szpitalu podczas leczenia pana hrabiego Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Re: a ilu zwykłym ludziom 20.07.10, 18:40 hordol napisała: > nie udzielono pomocy z powodu dezorganizacji pracy szpitalu podczas > leczenia pana hrabiego Myślę, ze jednak dużo mniejszej liczbie niż w przypadku ośmioosobowej szpitalnej sali zajmowanej od 5 miesięcy przez panią Matkę Kaczyńską. A na poważnie - to przecież szpital a nie jednoosobowy gabinet. Odpowiedz Link Zgłoś
upior_w_moherze dobrze ze inni "wade mozgu" 20.07.10, 17:12 az tak widoczna mieli Odpowiedz Link Zgłoś
kukipl i nadciśnienie lub alkoholizm też 20.07.10, 17:14 zobacz na zdjęciu z linku jakie ma przekrwione policzki. Czy to normalne u zdrowego człowieka. Bronek przedstaw raport o stanie zdrowia oraz wyniki testu na inteligencję. Te twoje codzienne wpadki z kampanii wyborczej napawają niepokojem o stan umysłu. Odpowiedz Link Zgłoś
mentorlevicy blokery receptorów adrenaliny się aplikuje na to.. 20.07.10, 17:20 bo człowieka trzęsie i nakręca się tak nerwowo że nie sposób funkcjonować. po wzięciu receptorów adrenaliny nie straszne bankructwo, zabicie człowieka z zimną krwią. Ludzie , człowiek nie może sprawować żadnych odpowiedzialnych funkcji. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Na to wygląda .... 20.07.10, 17:34 mentorlevicy napisał(a): > Ludzie , człowiek nie może sprawować żadnych odpowiedzialnych funkcji. Bardzo Ci współczuję, żyć z czymś takim to niełatwa sprawa ... Odpowiedz Link Zgłoś
mentorlevicy współczuje i sobie i Komorowskiemu i tobie że masz 20.07.10, 17:38 chorego prezydenta. powinien wcześniej nam to powiedzieć , prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Tak. 20.07.10, 17:43 mentorlevicy napisał(a): powinien wcześniej nam to powiedzieć , prawda ? Dokładnie o to chodzi, pal licho drobne przypadłości, ale zatajenie przez kandydata na prezydenta przed opinią publiczną tak poważnej choroby nie najlepiej rokuje na przyszłość w kwestii respektowania podstawowych standardów. Odpowiedz Link Zgłoś
kon_napoleona2 jakby was kardiolog czytał, to załamał by ręce nad 20.07.10, 17:46 waszą tępotą. Odpowiedz Link Zgłoś
kon_napoleona2 Spoko.Ale pierw raport o stanie zdrowia brata 20.07.10, 18:22 Kaczego:) Oj, wielu by na nim zrobiło doktoraty:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr A jeden z kandydatów ma powazne problemy 20.07.10, 17:17 em0cjonalne i jakoś nikt z tego nie robi afery. Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: Komorowski ukrywał wadę serca ?! 20.07.10, 17:17 Znam Bronka.To wrak człowieka a w dodatku żyd mason i cyklista. O tym że myśliwy to wiadomo.Powinien ustapić Odpowiedz Link Zgłoś
makova_panenka Re: Komorowski ukrywał wadę serca ?! 20.07.10, 17:21 A kiedy dowiedzieliśmy się o dyspepsji i alkoholizmie poprzednika? Kałmuk nigdy nie opublikował raportu o stanie swojego zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
mguru22 Re: Komorowski ukrywał wadę serca ?! 20.07.10, 17:25 jak na razie dowiedzieliśmy się o syndromie alkoholika u jednego oskarżycieli jego mocodawca miał bić żonę po pijaku a teraz to .. po urodzinowej balandze "gafie" się pogorszyło Odpowiedz Link Zgłoś
hordol sęk w tym 20.07.10, 17:25 że pis to partia kłamstwa i nieprawdy. platforma zaś to partia dobra, miłości i prawdomówności Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Czy Paikot zażąda wyników badań prezydenta BK ? 20.07.10, 17:26 Przez wiele miesięcy domagał się podania do publicznej wiadomości wyników badań Kaczynskiego - czy teraz, kiedy chodzi o jego b. klubowego kolegę i bliskiego kumpla będzie tak samo wyrywny ? Jestem bardzo ciekaw :-) Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Wykluczone ! 20.07.10, 17:36 Perfidnie oszukuje wyłącznie Kaczyński - wyspecjalizował się już bestia tak, że w ostatnich wyborach udało mu się naciągnąć ponad 8 milionów ludzi :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
kukipl w PełO jest specjalista o raportów zdrowotnych, ty 20.07.10, 17:48 tylko jakoś nie zabiera głosu brak mu odwagi niczym palihienie Odpowiedz Link Zgłoś
koty_ganeszy Re: Komorowski ukrywał wadę serca ?! 20.07.10, 17:44 sorry, wolę mieć (choć nie głosowałam na niego) prezydenta z chorym sercem, niż z chorą (bardzo poważnie, psychiatra niezbędny) głową Odpowiedz Link Zgłoś
mguru22 Re: Komorowski ukrywał wadę serca ?! 20.07.10, 17:51 POcieszę Ciebie dostałeś w promocji 2 w 1 to jak to było z tym gazem wydobywanym odkrywkowo ? jak z wyjściem z NATO ? itp itp itp Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: Komorowski ukrywał wadę serca ?! 20.07.10, 17:46 Ale numer. teraz juz widac, że Komorowski to tylko parawanik dla totalitaryzmu. Jak sie będzie chcial usdamodzielnic dobrze przestraszą i po zawodach/ Odpowiedz Link Zgłoś
mentorlevicy dokładnie ,taka jest prawda... 20.07.10, 17:54 podobno leki mu nie pomagają , tylko zabiegi.. Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Re: dokładnie ,taka jest prawda... 20.07.10, 18:53 mentorlevicy napisał(a): > podobno leki mu nie pomagają , tylko zabiegi.. Jak widać, Tobie leki też nie pomagają... Odpowiedz Link Zgłoś
donek_z_bagien Gdzie był Palikmiot ? 20.07.10, 17:53 mguru22 napisał: > Kiedy poznamy oficjalny raport o stanie zdrowia Komorowskiego ?! > > media.wp.pl/kat,1022941,wid,12491751,wiadomosc.html Nie wiadomo jak długo jeszcze POciągnie ?;( Odpowiedz Link Zgłoś
mguru22 Paliżłop pewnie zaprawiał bronxa u donka 20.07.10, 17:56 na urodzinach efekt właśnie poznaliśmy Odpowiedz Link Zgłoś
donek_z_bagien To może Owsiak przeprowadzi akcję 20.07.10, 18:02 " Zbieramy na serce dla pana prezydenta "? Już raz pomógł Bronkowi , że niby dla powodzian. Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Re: To może Owsiak przeprowadzi akcję 20.07.10, 18:54 donek_z_bagien napisał: > " Zbieramy na serce dla pana prezydenta "? > Już raz pomógł Bronkowi , że niby dla powodzian. Nie martw. Rydzyk da z tej kasy, co uzbierał na ratowanie stoczni. Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Re: Komorowski ukrywał wadę serca ?! 20.07.10, 18:33 mguru22 napisał: > Kiedy poznamy oficjalny raport o stanie zdrowia Komorowskiego ?! > > media.wp.pl/kat,1022941,wid,12491751,wiadomosc.html "– Bronisław Komorowski cierpi na komorowe zaburzenia rytmu serca wymagające inwazyjnego, czyli zabiegowego leczenia – mówi nam pracownik Instytutu Kardiologii w Aninie, [b]który zna dokumentację medyczną Bronisława Komorowskiego i który był obecny podczas jego ostatniej wizyty w Aninie."[/b] A prawo mówi, że ta dokumentacja jest tajna. Nie ma w Polsce przepisu o konieczności badań kandydatów. Jedna pni drugiej pani... Odpowiedz Link Zgłoś
1alfa.alfa Re: Komorowski ukrywał wadę serca ?! 20.07.10, 18:35 mguru22 napisał: > Kiedy poznamy oficjalny raport o stanie zdrowia Komorowskiego ?! > > media.wp.pl/kat,1022941,wid,12491751,wiadomosc.html Żeby zeszedł wystarczy "strzał z torebki" Odpowiedz Link Zgłoś
mentorlevicy to jest poważna choroba , nie śmiej się, grabarz 20.07.10, 19:04 całkiem realnie może mieć niedługo robotę. Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Re: to jest poważna choroba , nie śmiej się, grab 20.07.10, 19:11 mentorlevicy napisał(a): > całkiem realnie może mieć niedługo robotę. Rozumiemy, że jesteś w kiepskim stanie ale mamy nadzieję, że Twoje nerki są zdrowe i swoim zejściem uratujesz życie jakiemuś człowiekowi. Odpowiedz Link Zgłoś
1alfa.alfa Jaka tam choroba. To efekt chlania na polowaniach 20.07.10, 19:34 mentorlevicy napisał(a): > całkiem realnie może mieć niedługo robotę. Odpowiedz Link Zgłoś
bardu Re: Komorowski ukrywał wadę serca ?! 20.07.10, 19:33 Ty niewątpliwie masz poważną wadę mózgu. Najpierw przeczytaj o czym piszesz, potem ewentualnie zabieraj głos. Częstoskurcz to co najwyżej dolegliwość, którą się świetnie leczy ablacją. Sama miałam dwie, żyję, po arytmii nie ma śladu. Ale pisior uczepi się każdej możliwości, żeby kolejny raz udowodnić, że jest głupkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: Komorowski ukrywał wadę serca ?! 20.07.10, 20:21 mguru22 napisał: > Kiedy poznamy oficjalny raport o stanie zdrowia Komorowskiego ?! > > media.wp.pl/kat,1022941,wid,12491751,wiadomosc.html Internauta odpisał: "...Jeśli skutecznie wykonano ten zabieg, to prezydent jest obecnie zdrowy..." Odpowiedz Link Zgłoś
white_lake Dorota Kania hieną roku? 20.07.10, 21:17 Wprawdzie Bronek dobrze się ma, ale ona i jej żałosna gazeta wyraźnie życzą mu zejścia w krótkim czasie. Ohyda, obrzydliwość i świństwo. Pewnie można by było zebrać tyle samo przeciwnych opinii fachowców, ale po co zamazywać przekaz. Pisior manipulację ma we krwi, inaczej po prostu nie potrafi. Nie użyłabym tego szmatławca nawet do podtarcia. Odpowiedz Link Zgłoś