Gość: BODEK IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 24.03.04, 23:15 WYBORCA POLSKI JEST JAK NIEDOROZWINIETY NIEDZWIADEK. SILE MA W REKACH ALE MIEDZY RAMONAMI BANIA PUSTA. ZNOWU DA SIE OMANIC I WYBIERZE BERMANA ALBO COHENA NA PREZYDENTA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KN Miller musi odejść IP: 81.210.54.* 24.03.04, 23:19 Miller mówił o Buzku, że gdyby ten miał honor, to by odszedł. Teraz na nim to się mści. Nie kończy po męsku, trzyma sie stołka tak, że sami towarzysze będą go obcęgami wyciągać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żarek Miller kończy jak prawdziwa mężczyzna IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 25.03.04, 00:23 sprawdził się w myśliwcu i w helikopterze czas na emeryturę /za nasze pieniądze/... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc SLD, Miller, Michalak, czyli polityczny rynsztok IP: *.aster.pl / *.acn.pl 25.03.04, 06:01 do którego stacza się Polska. Jedyne rozwiązanie to natychmiastowe wybory. Gdzie qrwa jest "Prezydent wszystkich Polaków" ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McGoo Re: SLD, Miller, Michalak, czyli polityczny rynsz IP: *.gazeta.pl 25.03.04, 08:16 on jest w solarium, pozniej idzie na tenisa i na gale piosenki biesiadnej .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McGoo Re: SLD, Miller, Michalak, czyli polityczny rynsz IP: *.gazeta.pl 25.03.04, 08:19 kocha nie kocha kocha nie kocha kocha nie kocha - kocha kocha kocha - Edyta Gorniak mnie kocha !!! Odpowiedz Link Zgłoś
pralinka.pralinka Re: SLD, Miller, Michalak, czyli polityczny rynsz 25.03.04, 19:57 a w przerwach kombinuje do której grupy się przyłaczyć, żeby Jolce prezydentura nie przeszła koło nosa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pamietamy.tripod.c Re: SLD, Miller, Michalak, czyli polityczny rynsz IP: 216.223.169.* 25.03.04, 09:48 pamietamy.tripod.com sofista prezydent rozebral zbior wszystkich polakow na dwa podzbiory prawdziwa wersja brzmi prezydent ubekow i reszty polakow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Miller musi odejść IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 23:21 mężczyznę poznaje się po tym, jak kończy... Odpowiedz Link Zgłoś
clarence Re: Miller kończy jak cipa (n/t) 24.03.04, 23:39 Nic innego już nie potrafisz powiedzieć? Jak puszczasz bąki na forum,to powinieneś przynajmniej przepraszam powiedzieć. Cusz za brak kóltóry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red mist Re: Miller kończy jak cipa (n/t) IP: *.proxy.aol.com 24.03.04, 23:58 Clear off you fucking red shit clarence Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jb Re: Miller kończy jak cipa-i to w poprzek (n/t) IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 25.03.04, 01:05 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fritz Nowa SLD jest super: Kaczmarek jest w srodku IP: *.adsl.solnet.ch 24.03.04, 23:27 jako cenny wspolpracownik. Inni wspaniali gospodarze dojda jeszcze. Bagno zmienia po prostu swoja forme, jak w Solaris Stanislawa Lema. Wlasciwie tak tez mozna okreslic nowa formacje. Solaris. P.S. U Lema to nie bylo bagno tylko ocean. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pamietamy.tripod.c Re: Nowa SLD jest super: Kaczmarek jest w srodku IP: 216.223.169.* 25.03.04, 09:54 htttp://pamietamy.tripod.com :-> lepsze z bulhakowa w mistrzu i malgorzacie to zjawiali sie to znikali az na zjazd wlasciwa postac przyjeli :-> bulhakow opisal polske w powrocie cziczikowa w zbiorze opowiadan z 1922r notatki na mankietach polecam- opis zawiera rowniez afere rywina i niech nie mowia ze machina czasu nie istnieje :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
clarence Re: Miller musi odejść 24.03.04, 23:27 Gość portalu: BODEK napisał(a): > WYBORCA POLSKI JEST JAK NIEDOROZWINIETY NIEDZWIADEK. > SILE MA W REKACH ALE MIEDZY RAMONAMI BANIA PUSTA. > ZNOWU DA SIE OMANIC I WYBIERZE BERMANA ALBO COHENA NA PREZYDENTA Ja pierdzielę. Od czubków nawiałeś??? Kto i dlaczego płodzi taaaaaaakich debili? Prawdziwi Polacy??? Qrwa i ja mam niby te same geny co ty? horror. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czerwony genotyp Re: Miller musi odejść IP: *.proxy.aol.com 25.03.04, 00:01 Nie masz dupku, twoje geny zaczynaja sie na wschod od Buga Odpowiedz Link Zgłoś
clarence Re: Miller musi odejść 25.03.04, 00:08 Gość portalu: czerwony genotyp napisał(a): > Nie masz dupku, twoje geny zaczynaja sie na wschod od Buga A może to jednak nie zalezy od genów??? Przepraszam,że pytam. Czy ty czasem nie jesteś owocem zwiazku księżula -pedofila,który po pijaku zamiast doic owieczkę,to wydymał ją??? Nie martw się -nawet z tego można wyjść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciąg Re: Miller, zabierz z sobą Leppera! IP: 217.197.165.* 24.03.04, 23:47 Lepper to wytwór twojej formacji, u ciebie byli wyżsi urzędnicy pzpr, u Leppera - wysługujący sie pzpr zomowcy i członkowie pop w fabrykach. Odejxcie obaj i weźcie z soba Kwaśniewskiego i jego najbliższego przyjaciela - Michnika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SLD-UPek Zjednoczymy się z Samoobroną IP: 195.205.230.* 24.03.04, 23:51 i wprowadzimy sztandar. Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Obciach 24.03.04, 23:59 Obcuach byłby gdyby członek biura politycznego kc pzpr wprowadzał nas do Unii. Takie coś tylko w Polsce jest teoretycznie możliwe.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odnowiony Re: Obciach IP: *.proxy.aol.com 25.03.04, 00:04 Przeciez krzyknal "o korwa" i odnowil sie calkowicie. Nie slyszales kolego o odnowie w szeregach PARTII Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Pozwolcie mu skonczyc IP: *.ne.client2.attbi.com 25.03.04, 00:22 na mekach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fuzzy Re: Miller musi odejść IP: 5.2.* / *.chello.pl 25.03.04, 00:25 A ja mam pretensje do Wyborców, którzy głosując na SLD tak naprawdę głosowali na PZPR, to przecież dawni PZPRowcy ich rodziny i kolesie. Jak można było nie wiedzieć o tym głosując na SLD. SLD miało pragram?? Nie, a teraz Wyborcy czują się oszukani... Odpowiedz Link Zgłoś
clarence Re: Miller musi odejść 25.03.04, 00:28 Gość portalu: Fuzzy napisał(a): > A ja mam pretensje do Wyborców, którzy głosując na SLD tak naprawdę głosowali > na PZPR, to przecież dawni PZPRowcy ich rodziny i kolesie. Jak można było nie > wiedzieć o tym głosując na SLD. SLD miało pragram?? Nie, a teraz Wyborcy czują > się oszukani... Czy Ty jestes ten miś z muppetów? Czy raczej z bajki o misiu z małym rozumkiem??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fuzzy Re: Miller musi odejść IP: *.chello.pl 25.03.04, 01:04 Aha, ukąsiłem kogoś, czyżby rodem z postkomuny??!!! Ciekawe kto ma mały rozumek... Odpowiedz Link Zgłoś
clarence Re: Miller musi odejść 25.03.04, 01:24 Gość portalu: Fuzzy napisał(a): > Aha, ukąsiłem kogoś, czyżby rodem z postkomuny??!!! Toooooo byyyyyło uuuuukąszenie????? Żartujesz chyba sobie. Gość portalu: Fuzzy napisał(a): Ciekawe kto ma mały > rozumek... Retoryczne pytanie,wiadomo,że Ty. ale nie gniewaj się,buziaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fuzzy Re: Miller musi odejść IP: 5.2.* / *.chello.pl 25.03.04, 09:22 Clarence, szkoda z Tobą "gadać", gdyby głupota miała skrzydła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woj Re: Miller musi odejść IP: 5.5R1D* / *.mch.sbs.de 25.03.04, 09:29 a na kogo mieli glosowac? Jak dla mnie to nie bylo i w przyszlosci tez nie widze parti na ktora ze spokojnym sumieniem moglbym oddac swoj glos :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: htttp://pamietamy. Re:glupku skresla sie bezpowrotnietych co juz byli IP: 216.223.169.* 25.03.04, 09:59 hiszpanie ostatnio dali przyklad htttp://pamietamy.tripod.com ferajna janika ma sie dobrze zalozy PO-LSD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Miller musi odejść IP: *.core.lanet.net.pl 25.03.04, 00:36 Miller ma przeciw sobie opozycję, prasę, baronów SLD, którzy na polityce po prostu robią kasę i resztę mają gdzieś, zwykłych działaczy SLD, którzy na niepopularności Millera tracą, i siebie, gdyż ambicja nie pozwala mu zostawić stołka. Millerowi udało się parę rzeczy za czasów jego kadencji, historia prawdopodobnie pozytywnie go zweryfikuje, ale we współczesnym świecie polityki nie ma już dla niego miejsca. Prawdopodobnie na początku maja zostawi fotel premiera. Przestańmy więc pomstować, wyzywać, przeklinać i zastanówmy się co dalej? Miller do końca świata nie będzie rządził, po odejściu Millera świat z dnia na dzień się nie zmieni. Odpusćcie więc sobie krzyki, pora patrzeć do przodu a nie w przeszłość, do której Miller powoli przechodzi. Łatwo krzyczeć, że Miller musi odejść, Balcerowicz musi odejść, ale co dalej? Wierzycie w cud po przejęciu władzy przez PO lub Samoobronę? Po Buzku wydawało się, że będzie tylko lepiej, teraz mówi się, że po Millerze może być tylko lepiej, ale żeby nie było leppiej. Nie wierzę, że Andrzej L. uzdrowi gospodarkę, nie wierzę też, że dzięki platformie większość społeczeństwa odczuje poprawę. Odejście Millera raczej nie spowoduje rewolucji :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Re: Miller musi odejść IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.04, 00:58 "- Na miejscu kolegów, którzy są dziś jedną nogą w jednej organizacji, a drugą w drugiej, bardzo uważałabym na to, co między nogami - drwiła z grupy Borowskiego posłanka Aldona Michalak" Sądzę, że wyborców nie bardzo interesuje co politycy mają między kończynami (nie spodziewają się tam znależć nic intrygującego). Wyborców interesuje jednak to, co politycy mają w głowach. Po sposobie, w jaki Pani Poseł formułuje swoje wypowiedzi można poznać, że są wśród nich tacy, co mają w głowie to, co inni mają pomiędzy nogami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stary OdejścieMillera nic nie daAle powinien odejść IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.04, 01:02 Odejście Leszka Millera nic SLD nie da. Ta partia utonie podczas wyborów. Ale Miller i tak powinien odejść. Jest w 100% odpowiedzialny za złą społeczną ocenę rządu i zanik poparcia obywateli dla SLD. Miller nie potrafi: dobierać kadr w oparciu o kryteria kompetencji(masa tragicznych nominacji - Mariusz Łapiński ich symbolem), zapanować nad wpływami politycznymi polskich oligarchów - wręcz uzależnił się od nich, zwalczać skutecznie korupcji(nawet w najbliższym otoczeniu - patrz "grupa trzymająca władzę"), realizować programu SLD (miał dać ludziom pracę, poprawę warunków życia itd.), zmniejszyć kosztów funkcjonowania państwa i zapobiec jego "zepsuciu"(aparat państwowy wyalienował się - stał się mechanizmem działającym przeciw obywatelom - sądy, urzędy skarbowe, administacja rzadowa, ZUS itd.) Ponadto Leszek Miller jest współodpowiedzialny za wplątanie Polski w iracką awantutę i izolację naszego kraju na arenie polityki europejskiej. To wystarczy aby rządać jego odejścia. J.Oleksy lub A. Barcikowski powinni go zastąpić powołując gabinet złożony wyłącznie z fachowców a nie polityków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: OdejścieMillera nic nie daAle powinien odejść IP: *.core.lanet.net.pl 25.03.04, 01:08 Fajnie przeczytać krytykę bez bluzgów. Na forum wyborczej to rzadkość. "(...)powołując gabinet złożony wyłącznie z fachowców a nie polityków". Tiaa, bylibyśmy pierwsi na świecie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barcikowski Re: OdejścieMillera nic nie daAle powinien odejść IP: *.bas2.srl.dublin.eircom.net 25.03.04, 01:49 Taaaa,komuszkowe pomysly na kierowanie krajem są dobre tak jak były za PRL, ale nic to towarzysze. Samoobrona przejmie nasze szczytne cele i metody. Miller umarł - niech żyje Lepper. Ważne że lud kocha socjal! Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Modlitwa Millera:) 25.03.04, 01:53 DODATEK NADZWYCZAJNY Modlitwa Leszka Millera Pójdźcie o dziatki, Pójdźcie wszystkie razem Za miasto, pod słup, na wzgórek Tam pod cudownym klęknijcie obrazem Pobożnie zmówcie paciórek. Bo knuje Borowski, Celiński wychodzi, Oleksy się odcina, Janik ludowców uwodzi, Wybiła czarna godzina. Zdradził już Lewandowski wierny, W połogu się puszy Pusz, Pozostał mi Dyduch mierny, Koniec jest już tuż-tuż. Zmykają jak szczury posłowie, I jedno wyznam wam szczerze, Pierwszy bym pałkę strzaskał na ich głowie, Gdyby nie Paradowskiej pacierze. /Maciej Rybiński/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J23 Re: Miller musi odejść IP: *.telkab.pl 25.03.04, 02:10 Pewnie tak.Za bardzo uwikłany - moskiewska pożyczka,syn w podejrzanym interesie. Są haki.Jak rządzić, gdy pewnych osób nie da się pogonić? Ale to szkoda.Całkiem niezły charakter na premiera. Odpowiedz Link Zgłoś
inaww Kto zamiast Millera? 25.03.04, 02:30 Cały Sojusz nagle odwrócił się od swego szefa, jakby nigdy go nie popierał. To ciekawe kto doprowadził SLD do wygranych wyborów przecież tak niedawno? Prawda, że L. Miller wyjątkowo nietrafnie dobierał sobie niektórych współpracowników do rządu. Ale prawdą jest też, że ten ułomny rząd wyciągnął Polskę z ruiny po rządach p. Buzka i w I kwartale br. produkt krajowy brutto wzrósł do 5,2%. Tak samo prawdą jest że żaden poprzedni rząd nie miał tak chamskiej opozycji jak LPR, PiS i Samoobrona. Ktoś powtórzy zaraz, że "Samoobronę wypromował SLD"! Taaak? Samoobrona weszła do Sejmu z taką ilością posłów że nie dało się jej zlekceważyć i nie zauważać, bo to by było lekceważenie jej wyborców których jak wynika z prostego rachunku - już na początku tej kadencji Sejmu było prawie tylu co wyborców Platformy. A Lepper jeszcze wtedy był nieokrzesanym krzykaczem i wydawał się TYLKO prymitywny. Jaki wcześniejszy rząd musiał codziennie walczyć z oskarżeniami i próbami odwoływania poszczególnych ministrów prawie na każdym posiedzeniu Sejmu? MIMO TO, powtarzam: MIMO TO udało się rządowi osiągnąć nie tylko zahamowanie spadku, ale wzrost produktu krajoiwego. A za parenaście tygodni, kiedy już opadną emocje po wejściu do Unii - zacznie się zmniejszać bezrobocie, bo przedsiębiorstwa (szczególnie małe i średnie) zaczną inwestować. To nie moja ocena, tylko ekonomistów - ja tylko przypominam. No i właśnie tuż przed pojawieniem się efektów pracy tego rządu rozsypał się worek z aferami. Rządu? Nie! Afery to zasługa tych różnych działaczy SLD którzy teraz zwalają winę za spadek poparcia dla SLD na rząd, a na Millera szczególnie. Na zasadzie "łapaj złodzieja", jakby oni z tym nie mieli nic wspólnego! Jeden jedyny Miller wszystkiemu winien, a oni - czyści jak łza! Mam pytanie: kto przejmie rządy? Kto zostanie następnym premierem? P. Oleksy nad którym wciąż jak miecz Damoklesa wisi niedokończona sprawa w sądzie lustracyjnym? A może uda się p. Tuskowi rozwiązać sejm, wygrać wybory i powierzy misję utworzenia rządu J. Rokicie (IQ 89)? Albo nie wygra, bo TERAZ poparcie dla Samoobrony jest niebezpiecznie wysokie i znajdziemy się pod rządami Leppera? Taki rząd jaki ten ćwierćinteligent nam zafunduje to dopiero będzie rząd naszych marzeń! Tfu! (Obym w złą godzinę tego nie powiedziała!) Tego chcą niedorozwinięte "Pierwszaki"? Przerażenie mnie ogarnia kiedy czytam te wszystkie wypowiedzi! Odpowiedz Link Zgłoś
wonsaty_burak_z_sld JA WIEM, KTÓRA TO INAWW Z SLD, ALE TO NIE LESZEK 25.03.04, 10:14 Odpowiedz Link Zgłoś
inaww Re: JA WIEM, KTÓRA TO INAWW Z SLD, ALE TO NIE LES 25.03.04, 16:34 Która? Burak to burak i z przedmiotami się nie dyskutuje ale - jak to kobieta - jestem ciekawa komu przypisujesz moje komentarze? Nie podoba mi się Twój pomysł wciskania mnie do SLD, gdzie nawet o moim istnieniu nie słyszeli, ale jeszcze bardziej nie podoba mi się żeby kto inny miał sie przechwalać moimi myślami. Niech każdy mysli sam za siebie, czego i Tobie życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widmo krąży... Trzymajcie się, Zawadzki!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.04, 02:42 Kilka luźnych spostrzeżeń: 1. Ładnie, ładnie -to te ich secesjonistyczne sonderkommanda mają już swoje własne nazwy. Niektóre z nich są nawet ciekawe ("Pierwszaki"), ale ja bym im proponował powrót do korzeni i reaktywację: "Natolińczyków", "Puławian", no i oczywiście "Partyzantów" (Mieciu Moczar wiecznie żywy!). 2. Przesilenie zbliża się nieuchronnie. Proponuję społeczną zrzutkę: po jednym samurajskim mieczu i instruktażowym filmie ("Kill Bill") dla każdego członka tego ich obecnego Politbiura (Rada Krajowa czy jakoś tak to się nazywa?). Czerwona Jucha poleje się aż miło, Tober z Brunatnym Robertem nakręcą z tego niezły hit, a za kasę z niego postawi się Mauzoleum dla ś.p. Pieska Pary Prezydenckiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: Miller musi odejść i Kiszczak tez... IP: *.proxy.aol.com 25.03.04, 02:47 ...kiszczak zostal skazany w ubieglym tygodniu na cztery lata wiezienia...w zawiasach oczywiscie...za smierc gornikow w kopalni... wujek...czy odbiora mu stopien generala i wysoka emeryture... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rybinka Re: A co ma pani Aldona Michalak.... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.03.04, 03:39 >- Na miejscu kolegów, którzy są dziś jedną nogą w jednej organizacji, a drugą >w drugiej, bardzo uważałabym na to, co między nogami - drwiła z grupy >Borowskiego posłanka Aldona Michalak, która chce SLD naprawiać, a nie >opuszczać. Oni przynajmniej coś mają, a pani Aldona Michalak ma tam zwyczajną pustą dziurę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Jaki Kraj taki rzad i Premier IP: *.cisco.com 25.03.04, 04:18 Glosowaliscie za SLD i UNIA no to macie to na co w pelni zaslugujecie. Pan Premier Leszek Miller robi najlepsza mine ze wszystkich, w obecnej sytuacji. Nastepnikowi bedzie bardzo trudno nie rosplakac sie ze wzruszenia podczas inaguracji nad losem panstwa stworzonego przez Stalina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrian Precz z czerwonym pajakiem IP: *.dynamic.mts.net 25.03.04, 04:33 Nie dopuszczac bylych komuchow do wladzy. Oni celowo pogarszaja sytuacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Miller musi odejść IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.04, 05:29 Przykro patrzeć na tą agonię. Jeszcze gorzej, że ma ona miejsce w tak ważnym momencie dla naszego Państwa, kiedy trzeba twardo bronić naszych interesów. Ta dymisja powinna odbyć się rok temu. Za to, że nie nastąpiła wtedy, odpowiada cały klub poselski SLD. Zresztą nie łudźmy się, gorączkowe poczynania SLDowców nie oznaczają, że ruszyło ich sumienie lub nagle doznali olśnienia mądrością polityczną. Jest to tylko efekt zwykłego strachu, że ich listy przepadną w (czerwcowych) wyborach do europarlamentu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonus Re: Miller musi odejść IP: *.rasserver.net 25.03.04, 05:34 byle szybko i na zawsze. Osiagnal szczyty a moze dno? "mniej niz zero" czyli miller i pol w jednym zyli domu...... . ale nie skonczyla sie ta piekna bajka dla czerwonch szczesliwie.....i dobrze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Słońce Tatr IP: 212.160.234.* 25.03.04, 07:01 Miller nie daj się. Najpierw pozbawili Cię stolka partyjnego a teraz chcą Cie wysadzić z fotela premiera. Naród Cię uwielbia. Stalina też chwalili jeszcze zyjący że nie zabił ich (zagłodził) jak ich czlonków rodziny. Rumunia miała swoje ,,Słonce Tatr" ; Korea ma ,,Słonce Phenianu" a dlaczego Polska nie ma miec,,Słonca Tatr" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylko nie oleksy Re: Miller musi odejść IP: *.roadrunner.nf.net 25.03.04, 07:19 Swin z gnojowki nie wybierajcie. Miller jest lepszy. I mile make. Oleksy to nacjonalista lemek czy inny antypolak. Moze myslisc ze kazdy Zyd to szmok ale ja nie mysle i ja niezyt. Odpowiedz Link Zgłoś