Gość: leje-sie IP: 193.235.118.* 26.03.04, 18:20 Miejmy nadzieje, ze robi cos milego w piatkowy wieczor. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oszolom.z.radia.maryja Re: Smutno jakos bez Oszolka 26.03.04, 22:10 jestem już z powrotem cieszysz się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leje-sie Nie IP: 193.235.118.* 26.03.04, 22:13 To jest do jasnej ch...y piatkowy wieczor. Masz wracac do domu najwczesniej o 01.22. Pod lekkim wplywem alkoholu. Pachnac damskimi perfumami. Ze sladami szminki na policzku. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Nie 26.03.04, 22:16 Gość portalu: leje-sie napisał(a): > To jest do jasnej ch...y piatkowy wieczor. > Masz wracac do domu najwczesniej o 01.22. > Pod lekkim wplywem alkoholu. > Pachnac damskimi perfumami. > Ze sladami szminki na policzku. - chciałbyś mnie widzieć jako spijaczonego lumpa? nigdy! Moja luba nigdy by mnie takiego niezaakceptowałaby..zresztą teraz ona pracuje na oddziale na który przyjmuje się m.in takich co się alkoholem struli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leje-sie Daj mi znac IP: 193.235.118.* 26.03.04, 22:22 Oszol, zauwazylem ze masz klopoty z rozumieniem tekstow. Czy Ty tak specjalnie? Napisalem - "lekkim wplywem alkoholu". W piatek wieczorem. Dla humoru Oszole. Jesli uwazasz, ze dwie lub nawet trzy lampki wina zamienia Cie w lumpa to moze rzeczywiscie alkoholu nie ruszaj. Ale jesli czegos nie rozumiesz, jakichs trudnych slow, takich jak "eufemizm", czy jakies inne to daj mi dyskretnie znac. Proponuje, abys uzyl dwoch przecinkow,, aby nikt nie wiedzial o co chodzi, a ja Ci znaczenie wyrazow pochodzenia obcego uprzystepnie. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja gadasz sam do siebie? 29.03.04, 17:02 od dawna podejrzewałem ze z tobą jest coś nie tak ale nie sądzilem ze jest aż tak źle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leje-sie Gadam do Ciebie IP: 193.235.118.* 29.03.04, 17:10 i to skutecznie bo sie odezwales. Zadedykowalem Ci utwor wyjatkowo romantyczny (o 09.58) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leje-sie Miales racje IP: 193.235.118.* 29.03.04, 17:03 Miales racje Oszolomie a ja jej nie mialem. Namawianie kogos do picia jest karygodna glupota. Pisze to bez zadnych smichow chichow, pulapek i podstepow. P.S. A gdzie sie w Poznaniu spaceruje romantycznie. Pamietam jakas oranzerie i motyle. Ale cos na swiezym powietrzu? Odpowiedz Link Zgłoś