Dodaj do ulubionych

Nibyaktorze Bulski, bul bul

13.09.10, 22:21
chlopie, ty nigdy nic nie zrobisz, nawet zaden serial cie nie wezmie,
i to nie dlatego, ze tam stoisz i manifestujesz swoje zyciowe racje lecz dlatego ze z ciebie taki sami aktor jak z kiepskiego pracownik:)
No, kiepski jestes i juz i <kaczynski tego ci nie zmieni
Obserwuj wątek
    • cookies9 Re: Nibyaktorze Bulski, bul bul 14.09.10, 08:36
      Ale weżmą na posła lub senatora.A co obiecywał Kurski Cuger-Kotce?:-) 'zostaniesz posłem'
      więc na taką posadę aktor Bulski liczy. Poza tym ,przed wyborami kręca spoty wyborcze,
      to może zagra 'obrońcę spod krzyża'?
      • capferret Re: Nibyaktorze Bulski, bul bul 14.09.10, 08:44
        Taa, rozedrze koszuline i za Rejtana bedzie robil:)
        zyciowa rola go czeka, nie ma to tamto...
    • vuvuzela Pan Bulski jest buddystą 14.09.10, 08:51
      jego żoną jest chińska buddystka, Mąż ją ostanio zaniedbuje, ale ona się nie martwi, bo dzwonią do niej dziennikarze, i stała się popularną chińsko-polsko buddystkąm a nie jakąś anonimową.

Ja też przeczytałam o pani Ting, żonie Bulskiego w Polityce.

i o tym,że Bulskiemu wypadła plomba.

• aniechto.only Re: Nibyaktorze Bulski, bul bul 14.09.10, 09:00
      "To nic , ze ktos w wieku34 lat nie zrobil karjery w seriale , czy reklamie, to mnie nie interesuje, wrecz uwlacza spredawanie sie za drobne"

M. Bulski sie sprzedaje tylko za grube... Za odpowiednia sume wysika sie na krzyz?
    • norek.pl serial jest poniżej jego godności 14.09.10, 09:36
      w przeciwieństwie do wściekłego szarpania się z barierką, w przerwach natchnionego monologu o miłości bliźniego…
    • mike.recz Re: Nibyaktorze Bulski, bul bul 14.09.10, 12:25
      Bulskiego pustosłowie z pompatycznej otoczce.
      Jak on tam powiedział na sam koniec swojej wypowiedzi. Nie będzie się rozmieniał na drobne czy sprzeda za drobne;) Walczy chłopaczyna o konfitury ewidentnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka