sebj.1 16.09.10, 11:48 Będzie ostro rozliczał swoich ludzi. Jak swoją nieobecność o 8 pod pałacem wytłumaczą Sałaciak , Bulski, Kitka, Kaczanow? Nie po to im płaci żeby tak dali się ograć kilku bor-owcom. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obraza.uczuc.religijnych Re: Wściekły prezes. 16.09.10, 11:50 Ostatnia deska ratunku w Pospieszalskim, że wypełnił polecenie prezesa i wszystko nakręcił. Odpowiedz Link Zgłoś
ploniekocica Re: Wściekły prezes. 16.09.10, 12:47 sebj.1 napisał: > Będzie ostro rozliczał swoich ludzi. Jak swoją nieobecność o 8 pod pałacem wyt > łumaczą Sałaciak , Bulski, Kitka, Kaczanow? Nie po to im płaci żeby tak dali si > ę ograć kilku bor-owcom. Są już. Są. Jest Bulski oraz Kitka. A postać przebrana za duchownego (Wernychora? by Ave) od rana sterczy. Odpowiedz Link Zgłoś
vuvuzela Re: Wściekły prezes. 16.09.10, 12:51 ploniekocica napisała: > sebj.1 napisał: > > > Będzie ostro rozliczał swoich ludzi. Jak swoją nieobecność o 8 pod pałac > em wyt > > łumaczą Sałaciak , Bulski, Kitka, Kaczanow? Nie po to im płaci żeby tak d > ali si > > ę ograć kilku bor-owcom. > A ty wiesz, ze Bulski to buddysta? Serio:-) Poza tym - to na rękę prezesowi. nie jest wsciekły, jest w siódmym niebie. Odpowiedz Link Zgłoś
ploniekocica Re: Wściekły prezes. 16.09.10, 12:55 Wiem, że żonę ma buddystkę skośnooką, ale buddystą w sensie filozoficznym nie jest tak, jak nie jest chrześcijaninem :) To wszystko, co robi i mówi kłóci się zarówno z buddyzmem jak i chrześcijaństwem. Odpowiedz Link Zgłoś
vuvuzela Re: Wściekły prezes. 16.09.10, 12:58 ploniekocica napisała: > Wiem, że żonę ma buddystkę skośnooką, ale buddystą w sensie filozoficznym nie j > est tak, jak nie jest chrześcijaninem :) To wszystko, co robi i mówi kłóci się > zarówno z buddyzmem jak i chrześcijaństwem. > Czytałyśmy ten sam artykuł. Mam nadzieję, że ostatni na temat tego człowieka, czy pani kitki, czy Wernyhory. Naprawde nie obchodzi mnie co to za ludzie, jakie nieszczęscie ich spotkało, ze znależli się pod krzyżem. dosyć tego szaleństwa. Tak. Złe, złe media! Odpowiedz Link Zgłoś
vuvuzela Jak na zawołanie:-) 16.09.10, 12:53 jeszcze 5 minut temu nie było tego w sieci www.polityka.pl/kraj/1508500,1,aktor-bulski---slynny-obronca-krzyza.read Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Boski Bulski! ;) 16.09.10, 12:57 ... – Ja też w jakimś sensie rozbiłem się tym samolotem, w tej glinie smoleńskiej. Czuję się strażnikiem pamięci, spadkobiercą ludzi, którzy tam zginęli. Uruchomiła się we mnie inna wrażliwość. Szukam rdzenia mojej polskości ... Odpowiedz Link Zgłoś
vuvuzela bu ha ha ha, świetne, co?;-)) 16.09.10, 13:00 ave.duce napisała: > ... – Ja też w jakimś sensie rozbiłem się tym samolotem, w tej glinie > smoleńskiej. Czuję się strażnikiem pamięci, spadkobiercą ludzi, którzy tam zgin > ęli. Uruchomiła się we mnie inna wrażliwość. Szukam rdzenia mojej polskości > ... Odpowiedz Link Zgłoś
ferrari.dubienieckich Ploniekocica. UWAGA! 16.09.10, 12:57 W zdjeciu, ktory linkujesz jest : Drive-bydownloads - Symantec Security Response. www.youtube.com/watch?v=T576VL2vKfU Odpowiedz Link Zgłoś
ploniekocica Re: Ploniekocica. UWAGA! 16.09.10, 13:03 ooooooooooooo to jest zdjęcie z gazety - dokładnie stąd uzyskane przez "pokaż zdjęcie" wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,8383958,Krzyz_usuniety_spod_Palacu_Prezydenckiego__RELACJA.html Odpowiedz Link Zgłoś
ferrari.dubienieckich Re: Ploniekocica. UWAGA! 16.09.10, 13:12 ploniekocica napisała: > ooooooooooooo > to jest zdjęcie z gazety - dokładnie stąd uzyskane przez "pokaż zdjęcie" > Te zdjecia umieszczaja ludzie. Tydzien w temu dla przykladu w Polsce aresztowano 4 osoby, ktore wykorzystywaly serwery szpitali i uniwersytetow do rozprzestrzeniana nielegalnych filmow. Juz drugi raz w ostatnim miesiacu moj Norton natrafil na wirus w zdjeciach z Gazety i chyba z Gazeta Polska. - juz dobrze nie pamietam. Odpowiedz Link Zgłoś
ferrari.dubienieckich Re: Ploniekocica. UWAGA! 16.09.10, 13:14 Nie sciagac na dysk jezeli nie masz dobrego antywira. :( Odpowiedz Link Zgłoś
ploniekocica Re: Ploniekocica. UWAGA! 16.09.10, 13:22 Mam, ale i tak nie ściągnę, bo i po co mi Bulski z Wernyhorą na twardzielu? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ferrari.dubienieckich Re: Ploniekocica. UWAGA! 16.09.10, 13:48 ploniekocica napisała: > Mam, ale i tak nie ściągnę, bo i po co mi Bulski z Wernyhorą na twardzielu? :) Proponuje jednak nie sciagac zdjec z Gazety, az do wyjasnienia. :( Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Fajny gość 16.09.10, 13:23 Odstawia ściemę swego życia. PiS się rozwinął od czasu Cugier-Kotki. Odpowiedz Link Zgłoś