Dodaj do ulubionych

Rogalski u Olejnik

21.09.10, 22:52
Właśnie obejrzałam wczorajszy występ młodego orła Temidy w Kropce nad i.
Zgroza, ten człowiek jednego zdania prawidłowo po polsku nie powiedział. A mówił dużo, otwór gębowy mu się praktycznie nie zamykał.
Pod każdym względem nadaje się do pisu. Nawet artykulację ma tak samo knajacką jak Jarosław, "prokrator" i tym podobne. Słuchać się nie dało.
Kolejny butny debil z parciem na szkło i poczuciem misji.
Jak ja mam już dość takich typów.
Skąd oni się biorą?
Obserwuj wątek
    • kropkai Re: Rogalski u Olejnik 21.09.10, 23:36
      Skąd się biorą to jedno ale jak oni się wszyscy poodnajdywali w tym pisie to do tej pory nie wiem.
    • hordol też mi sie on nie podoba 21.09.10, 23:37

nie akceptuje prawdziwej ujawnionej juz 10 kwietnia przez media przyczyny katastrofy
      domaga sie jakis sledztw, przesłuchanań, dowodów, dokumentów , mieni sie reprezentantem rodzin ofia itp itd
      co za typ :-(
    • kropkai hordol 21.09.10, 23:52
      Nie wiem czemu jak czytam twoje posty, to mi sie ciągle rymuje "hordol nie pie...ol".
      Tym razem też.
      • hordol Re: hordol 21.09.10, 23:56
        widze że sie nie zgadzasz z moja negatywną ocena tzw mecenasa rogalskiego.
        uznaje twoje prawo do innej o nim opinii.a twoje wulgaryzmy olewam.
    • mr.sajgon Co za glupi watek ;-)) 22.09.10, 00:12
      white_lake napisała:

> Właśnie obejrzałam wczorajszy występ młodego orła Temidy w Kropce nad i.
      > Zgroza, ten człowiek jednego zdania prawidłowo po polsku nie powiedział. A mówi
      > ł dużo, otwór gębowy mu się praktycznie nie zamykał.
      > Pod każdym względem nadaje się do pisu. Nawet artykulację ma tak samo knajacką
      > jak Jarosław, "prokrator" i tym podobne. Słuchać się nie dało.
      > Kolejny butny debil z parciem na szkło i poczuciem misji.
      > Jak ja mam już dość takich typów.
      > Skąd oni się biorą?

Odpowiem ci gwara lemingow pierrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrniczysz.
      • klara551 Re: Co za glupi watek ;-)) 22.09.10, 09:54
        A ja gwarą lemingów ci odpowiem,że masz racje,bo to nie orzeł,a kaczka prawnicza. I gwarą lemingów zapytam, po co cytujesz całą wypowiedź adwersarza? Czy jak napiszesz sam od siebie ze dwa słowa więcej ,to z wysiłku umysłowego klawiatura ci się przegrzeje? A może płacą ci od wiersza,bez względu na to czy sam napisałeś,czy przekalkowałeś całą wypowiedź poprzednika?
    • pompompom Re: Rogalski u Olejnik 22.09.10, 01:05
      Z fizjonomii to facet przypomina kretynka. Jest jeszcze drugi do niego podobny, taki wlasnie z pisu (z Torunia).
    • cookies9 Re: Rogalski u Olejnik 22.09.10, 08:29
      Robił wrażenie 'sprawnego inaczej'.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka