Dodaj do ulubionych

Poważne pytanie

22.09.10, 18:50
Czy jest tu choc jedna osoba, która szczerze popiera Platformę i rzad Tuska ze względu na jego dokonania, a nie za to że nie lubią Jarka?? A jeśli sa to niech mi wskażą inne niż odsuniecie PiSu od władzy sukcesy tego rządu??
Obserwuj wątek
    • elena4.2 Re: Poważne pytanie 22.09.10, 18:51
      Jedno osiągnięcie mają.
      Przepijają naszej babci domek cały, hehehe.
      • kontestatorbg Re: Poważne pytanie 22.09.10, 20:32
        Nie wierzę ten rzad nie ma innych sukcesów poza tym że nie jest PiSem?? No to mamy naprawdę świadomych wyborców, w imię nienawiści do jednego człowieka, wybrali drugiego który przyśpiesza coraz bardziej a przepaść już widac
    • yoleczka Re: Poważne pytanie 22.09.10, 20:36
      a ja poważnie popieram Tuska i rząd. Dokonania ? za dużo by mówić ...
      • kontestatorbg Re: Poważne pytanie 22.09.10, 20:41
        yoleczka napisała:

> a ja poważnie popieram Tuska i rząd. Dokonania ? za dużo by mówić ...

To nie mów dużo - wymień 3
        • ayran Re: Poważne pytanie 22.09.10, 21:03
          Trzy? Pakiet energetyczny, redukcja emerytur pomostowych, rozbudowa infrastruktury sportowej.
    • cookies9 Re: Poważne pytanie 22.09.10, 20:49
      Popieram i cieszę się,że od ponad trzech lat ma wysokie poparcie wyborców.
      A PiS i Kaczyńskiego nie popieram.
    • venus99 Re: Poważne pytanie 22.09.10, 20:50
      uważam,że pora skończyć z polityką mniejszego zła.PO jest niestety partią indolencji,
      lenistwa,dewocji,bez pomysłu,bez programu.ostatnie twierdzenie Tuska o ograniczeniu działań do teraźniejszosci kompromituje go jako polityka.nie mogę popierać partii w składzie której są tak kuriozalne osoby jak Hall,Pitera,Radziszewska,Gowin,Niesiołowski.nigdy więcej nie zagłosuję na PO.a ponieważ nie ma na kogo głosować wybieram bojkot wyborów.
      • bezprim1 Re: Poważne pytanie 22.09.10, 20:56
        venus99 napisał:

uważam,że pora skończyć z polityką mniejszego zła.PO jest niestety partią indol
        > encji,
        > lenistwa,dewocji,bez pomysłu,bez programu.ostatnie twierdzenie Tuska o ogranicz
        > eniu działań do teraźniejszosci kompromituje go jako polityka.nie mogę popierać
        > partii w składzie której są tak kuriozalne osoby jak Hall,Pitera,Radziszewska,
        > Gowin,Niesiołowski.nigdy więcej nie zagłosuję na PO.a ponieważ nie ma na kogo g
        > łosować wybieram bojkot wyborów.

Nigdy nie głosowałem za prawicowymi oszołomami w wyborach parlamentarnych.
        Ja w odróżnieniu od Ciebie mam jednak na kogo głosować.
      • etta2 Re: Poważne pytanie 22.09.10, 20:59
        Znaczy się, masz w doopie sprawy kraju. No i bardzo dobrze, popierasz Yaro tym sposobem, bo ty zastaniesz w domu, a jego przydupasy zagłosują i znów...zostaniesz z ręką w nocniku.
        Jak byłam bardzo mloda i bardzo głupia, to marzyło się mi, że przyjedzie po mnie na rumaku książe, wspaniały, przystojny, idealny.....a trafił się mi taki zwyczajny chłopina i żyjemy już ponad 30 lat....i końca nie widać...i źle nie jest.
        Zejdź Wenus na ziemię, nie czekaj na księcia, bo ich nie ma. Wybieramy z tych, którzy są na rynku, a nie w obłokach. Od tego zależy twoje dalsze życie, a chowanie łba do piachu naprawdę nic nie daje.
        Platfusy idealne nie są, ZGODA, ale reszta....lepiej nie gadać. Do odstrzału.
        • kontestatorbg Re: Poważne pytanie 22.09.10, 21:04
          etta2 napisała:
          > Znaczy się, masz w doopie sprawy kraju. No i bardzo dobrze, popierasz Yaro tym
          > sposobem, bo ty zastaniesz w domu, a jego przydupasy zagłosują i znów...zostani
          > esz z ręką w nocniku.

Czy Wy naprawde nie macie innego powodu dla którego głosujecie na PO niż to że Yaro jest brzydki i mieszka z kotem??
          Przecież to żenujące i obrażajace inteligencję. Nie ważne że nasz blok się rozsypie ważne ze nasze piętro przydusi tego sk.........a piętro niżej
          • odnowiony_moralnie Re: Poważne pytanie 22.09.10, 22:27
            kontestatorbg napisał:

> Przecież to żenujące i obrażajace inteligencję.

Dlatego nie powinniście się czuć obrazeni.
          • etwas-geheimnis Re: Poważne pytanie 22.09.10, 22:30
            Czy ty naprawdę myślisz że chodzi o jego wygląd? Chodzi o to że wielu i chyba wiekszosc nie chce rzadów narodowo- socjalistycznych.
        • bezprim1 Re: Poważne pytanie 22.09.10, 21:07
          Jak byłam bardzo mloda i bardzo głupia, to marzyło się mi, że przyjedzie po mni
          > e na rumaku książe, wspaniały, przystojny, idealny.....a trafił się mi taki zwy
          > czajny chłopina i żyjemy już ponad 30 lat....i końca nie widać...i źle nie jest

Wyrazy współczucia dla tego normalnego chłopiny.Ja on może z takim czortem jak ty wytrzymać.
        • venus99 Re: Poważne pytanie 22.09.10, 22:20
          odróżniam kraj od państwa.to państwo każdego dnia udowadnia,ze jest do dupy.mam już dosyć nieudaczników z PO i mam dosyć wybierania w głosowaniu mniejszego zła.
          PO to niestety partia dewocyjnych dewiantów i leniwych impotentów.
          wybieram wolność na moich 2.000 metrów kwadratowych.
      • etwas-geheimnis Re: Poważne pytanie 22.09.10, 22:27
        Nieobecni nie maja racji i nie mogą miec pretensji.
        • venus99 Re: Poważne pytanie 22.09.10, 22:36
          wystarczy mi świety spokój.
    • qqazz A poprawa wizerunku Platformy to pikus? 22.09.10, 20:53

pozdrawiam
    • behemot17-13 Re: Poważne pytanie 22.09.10, 22:13
      jak sądzisz, ludzie popierają tą bądź inną partię bo się bezgranicznie z nią utożsamiają, popierają jej program, dociekają szczegółowo dokonania owej partii. czy głosują i popierają dlatego iż ta czy inna gęba jest bardziej sympatyczna, a język którym się posługują liderzy jest mniej nachalny. 99 procent popierający jakąkolwiek partię kieruje się ogólnym wizerunkiem liderów i nie zawraca sobie głowy detalami, których zresztą nie rozumie. w przeciętnie, demokratycznym państwie nie istnieje pojęcie szczerego popierania , przywiązania do jakiejś partii, no chyba że ma ona znamiona sekty(PIS), to i jej wyznawcy są gorliwi, tylko czy naprawdę szczerzy do bólu. uważam że postawienie pytania o szczere popieranie jakiejś partii, w tym przypadku PO jest do d.... . umiarkowanie popierający PO, patrzący z sympatią na SLD i nieznoszący PIS.
    • odnowiony_moralnie Najpierw napisz dlaczego TY popierasz PiS 22.09.10, 22:18
      jakie osiągnięcia PiS szczególnie ci się podobały poza, co juz wiemy, obnizeniem składki rentowej, które spowodował zwiększenie deficytu budżetowego o 18 - 20 miliardów złotych.
      • etwas-geheimnis Re: Najpierw napisz dlaczego TY popierasz PiS 22.09.10, 22:34
        areszty wydobywcze , konferencje ziobry i mocne wejscia o 6tej rano:-)))
      • kontestatorbg Re: Najpierw napisz dlaczego TY popierasz PiS 23.09.10, 08:06
        odnowiony_moralnie napisał:

> jakie osiągnięcia PiS szczególnie ci się podobały poza, co juz wiemy, obnizeni
        > em składki rentowej, które spowodował zwiększenie deficytu budżetowego o 18 - 2
        > 0 miliardów złotych.

1. Nie jestem wyborcą PiSu. Jedyne co to wole PiS od załganej PO, co nie oznacza że na PiS glosuję bo wolałbym sobie rekę złamać niż dać swój głos i utorować drogę do sejmu takim osobom jak Pani poseł Sobecka
        2. Ale są rzeczy które za rzadów PiSu mi się podobały, najbardziej akcje CBA i to że dzięki temu konowały choć na chwile miały większego cykora jak łapę po kopertę wyciągały. Nie będę tez żałował PAni Blidy nad którą cały mainstream rozpacza, bo jakoś nie mogę żałowac osoby, przez która cierpiały tysiace osób jak ich wyrzucano na bruk ( mówię o wielodzietnych rodzinach których nie stać było na opacaenie czynszu a nie o menelach )
        3. Tak podobało mi się obniżenie składki rentowej i podatków, a wymysł że przez to jest ta dziura budżetowa to tylko kolejne kłamstwa Tuska i Rostowskiego, którzy próbują przykryć swoje nieudolne rządy. Najlepszy przykład to ta napompowana akcja z Orlikami na które potem dzieciaki nie mają wstępu a idą na to miliardy złotych i jak pokazuje pewien przykład też są kręcone niezłe lody ( o ile mnie pamięć nie myli to chyba w Sosnowcu jakas afera była z Orlikami ale jak się mylę to przepraszam )
    • 2alfa.alfa Re: Poważne pytanie 22.09.10, 22:21
      kontestatorbg napisał:

> Czy jest tu choc jedna osoba, która szczerze popiera Platformę i rzad Tuska ze
      > względu na jego dokonania, a nie za to że nie lubią Jarka??

Nie to że nie lubia a że GW tak pisze
    • mm-18 Re: Poważne pytanie 23.09.10, 12:52
      Bycie "zieloną wyspą" na mapie kryzysu. Tylko, że ... ostatnio słyszałem opinię jakiegoś ekonomisty, że ten kryzys dopiero teraz się do Polski zbliża. Czyli chyba było jak zawsze, byliśmy 40 lat za murzynami. Teraz doganiamy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka