Dodaj do ulubionych

Prezydent, a nie pan Komorowski...

23.09.10, 17:22
Kaczyński domaga się szacunku dla zmarłego prezydenta, a sam nie potrafi nawet uszanować wyniki demokratycznych wyborów...
Pytanie, czy to idiotyzm, czy wyrachowanie, bo na pewno nie inteligencja...
Obserwuj wątek
    • porannakawa01 Re: Prezydent, a nie pan Komorowski... 23.09.10, 17:25
      czan-dra napisał:

> Kaczyński domaga się szacunku dla zmarłego prezydenta, a sam nie potrafi nawet
      > uszanować wyniki demokratycznych wyborów...
      > Pytanie, czy to idiotyzm, czy wyrachowanie, bo na pewno nie inteligencja...

Kancelaria tego czy innego urzedu, partii czy organizacji powinna ogłosić, że do czasu wyleczenia Jarosława Kaczyńskiego na niego nie będzie zwracać uwagi, nie będzie brać pod uwagę jego osądów, impertynencji lub chamskiego zachowania.
      Coś na kształt dziecka niepełnosprawnego umysłowo. Gdy zrobi kupę na dywan po prostu bez komentarza tę kupę trzeba uprzątnąć.
      • rydzyk_smigly To jest cały czas stosowana przez Kaczora 23.09.10, 17:34
        metoda delegitymizacji wyboru Komorowskiego, a to po to, aby ciemny lud kupił kit (mit, jak kto woli) o jedynym prezydencie Prawych Polaków, bojowniku o wolną i niepodległą Najjaśniejszą, poległym pod Smoleńskiem.
        Pomijając niewątpliwe warcholstwo tego typu wypowiedzi trąci to elementem anarchii. Co nie dziwi, bo ten gość zawsze w taki sposób realizował swoje chore wizje.
      • iza.bella.iza Sorki za zdublowanie tematu:) 23.09.10, 18:55
        Popieram i czandrę i kawę:)
        forum.gazeta.pl/forum/w,28,116813473,116813473,Jaroslaw_Kaczynski_nie_jest_partnerem_do_rozmowy.html
    • donek_z_bagien Bronisław K. 23.09.10, 17:31
      Tak wystarczy.
      • simera16 Re: Bronisław K. 23.09.10, 17:39
        donek_z_bagien napisał:

> Tak wystarczy.

Co do ciebie i Jarka wystarczy; ch...
        • bezprim1 Re: Bronisław K. 23.09.10, 17:45
          simera16 napisał:

> donek_z_bagien napisał:
          >
          > > Tak wystarczy.
          >
          > Co do ciebie i Jarka wystarczy; ch...

Pewnie,że wystarczy,czy koniecznie trzeba dodawać Komorowski,gajowy,sołtys,nieuk,niekumaty,pomyłka itp?
          • czan-dra Re: Bronisław K. 23.09.10, 17:55
            bezprim1 napisał:

> Pewnie,że wystarczy,czy koniecznie trzeba dodawać Komorowski,gajowy,sołtys,nieu
            > k,niekumaty,pomyłka itp?

No to jak nazwiesz byłego prezydenta?
            Pomyłka? Hmmm.... Sądzisz, że wybory były pomyłką? Daj Ci, w kogokolwiek tam sobie wierzysz, zdrowia na ciele, bo na umyśle to chyba bezcelowe...
            • bezprim1 Re: Bronisław K. 23.09.10, 18:12
              czan-dra napisał:

No to jak nazwiesz byłego prezydenta?
              > Pomyłka? Hmmm.... Sądzisz, że wybory były pomyłką? Daj Ci, w kogokolwiek tam
              > sobie wierzysz, zdrowia na ciele, bo na umyśle to chyba bezcelowe..

Jeszcze nie zapomniałem jak zwolennicy peło na tym forum nazywali byłego prezydenta L.Kaczyńskiego.Niejednokrotnie ostrzegałem,żebyście szanowali i odróżniali stanowisko prezydenta od nazwiska....na próżno.
              Tak więc nie pouczaj mnie teraz,bo sam dowodzisz,że może jesteś fizycznie zdrów,niekoniecznie na umyśle.
              • porannakawa01 Re: Bronisław K. 23.09.10, 18:23
                bezprim1 napisał:

> Jeszcze nie zapomniałem jak zwolennicy peło na tym forum nazywali byłego prezyd
                > enta L.Kaczyńskiego.Niejednokrotnie ostrzegałem,żebyście szanowali i odróżniali
                > stanowisko prezydenta od nazwiska....na próżno.
                > Tak więc nie pouczaj mnie teraz,bo sam dowodzisz,że może jesteś fizycznie zd
                > rów,niekoniecznie na umyśle.

Rozróżnij jednak uczestników tego forum - zwykłych zjadaczy chleba od szefa partii opozycyjnej, brata byłego Prezydenta RP.
                Noblesse oblige - nie wszystkich jednak szlachectwo zobowiązuje bo Kaczyński przecież wie jakie to stanowisko ta przezydentura a zachowuje się jak zwykłe chamidło nieokrzesane.
                Widzisz różnicę miedzy Kaczyńskim a zwykłym kimś nawet nieobyczajnie wobec tego śmiesznego poprzedniego się zachowującego?
              • czan-dra Re: Bronisław K. 23.09.10, 18:44
                Typowy PiSuar, zwala na innych, ja Ciebie się pytałem, bo to nikt inny tylko Ty obrzuciłeś prezydenta inwektywami, czy nie potrafisz odpowiedzieć na proste pytanie?

Ty chyba nawet fizycznie nie jesteś zdrów...
                • bezprim1 Re: Bronisław K. 23.09.10, 18:50
                  czan-dra napisał:

> Typowy PiSuar, zwala na innych, ja Ciebie się pytałem, bo to nikt inny tylko Ty
                  > obrzuciłeś prezydenta inwektywami, czy nie potrafisz odpowiedzieć na proste py
                  > tanie?
                  >
                  > Ty chyba nawet fizycznie nie jesteś zdrów...

Ja jestem pewien twojego zdrowia fizycznego,co do stanu umysłu mam już wątpliwości.
                  Nie ma się o co licytować,pamięć ludzka jest zawodna.Co do do nazwania mnie PiSuarem puszczę ci to w niepamięć,zakładając,że nie jesteś zbyt kumaty.
                  • czan-dra Re: Bronisław K. 23.09.10, 19:20
                    I nadal nie odpowiedział, kluczy, próbując wmówić mi jakąś pamięć ludzką, a do tego zawodną...
                    Noooo, weź postaraj się, wierzę, że Ci się uda...
                    To nie jest takie trudne pytanie, teraz moja kolej napisać coś o pamięci i wybiórczej sklerozie...
                    Kumaty....Tjaaaa...
          • sclavus Re: Bronisław K. 23.09.10, 19:17
            Pomyliłeś z Kaczyńskim... Lechem... tym co Poleciał i Spadł...
    • iryda-1 Re: Prezydent, a nie pan Komorowski... 23.09.10, 18:21
      Masz tu rację ale dodam co małe to złośliwe ,tak bylo i tak jest .
      • jacekm22 Re: Prezydent, a nie pan Komorowski... 23.09.10, 18:31
        Złosliwy mały upierdliwy DUPEK ..... jest z Yarka !!
        • wos9 Re: Prezydent, a nie pan Komorowski... 23.09.10, 20:48
          jacekm22 napisał:

> Złosliwy mały upierdliwy DUPEK ..... jest z Yarka !!

Od dzisiaj kolejne dzieci to wiedzą. Wystarczy posłuchać jarkowych odpowiedzi na ich pytania dotyczące posłanki Joanny Muchy.
      • sclavus Re: Prezydent, a nie pan Komorowski... 23.09.10, 19:20
        ... żebyż tylko złośliwe... ;)
    • hordol errorujesz chłopcze 23.09.10, 19:20
      :-/
    • zygfryddezgryz Re: Prezydent, a nie pan Komorowski... 23.09.10, 19:26
      Jakoś wcześniej wam oszołomy z Po i Wąsatemu strażnikowi Żyrandola nie przeszkadzało obrażać Lecha Kaczyńskiego który podobnie jak i Komorowski wybrany był w demokratycznych wyborach, nie rozumiem więc Waszego oburzenia gdy Ankę nazywają kaszalotem a Bronka wąsatym kmiotem....
      • czan-dra Re: Prezydent, a nie pan Komorowski... 23.09.10, 19:35
        Zyguś, przeczytaj post zaczynający wątek jeszcze raz, potem jeszcze raz,i na deser jeszcze raz, może zrozumiesz o czym tu mowa...
        • przewodniczacy_po Re: Prezydent, a nie pan Komorowski... 23.09.10, 19:38
          Pan prezydęt, a nie pan Komoruski.
        • zygfryddezgryz Re: Prezydent, a nie pan Komorowski... 23.09.10, 19:41
          J.Kaczyński domaga sie szacunku dla zmarłego Prezydenta L.Kaczyńskiego, większość z was obrażała go jak żył i teraz po śmierci też plujecie gnojem, Komorowski pluł na Kaczyńskiego od lat wiec niech nikt nie liczy że teraz Komorowski wraz z małżonką i gromadka wyrobów będzie pod jakimś specjalnym parasolem ochronnym...
          • iza.bella.iza Brzechwa znał Jareczka? 23.09.10, 19:48
            Proszę pana, pewna kwoka
            Traktowała świat z wysoka
            I mówiła z przekonaniem:
            "Grunt to dobre wychowanie!"
            Zaprosiła raz więc gości,
            By nauczyć ich grzeczności.
            Pierwszy osioł wszedł, lecz przy tym
            W progu garnek stłukł kopytem.
            Kwoka wielki krzyk podniosła:
            "Widział kto takiego osła?!"
            Przyszła krowa. Tuż za progiem
            Zbiła szybę lewym rogiem.
            Kwoka gniewna i surowa
            Zawołała: "A to krowa!"
            Przyszła świnia prosto z błota.
            Kwoka złości się i miota:
            "Co też pani tu wyczynia?
            Tak nabłocić! A to świnia!"
            Przyszedł baran. Chciał na grzędzie
            Siąść cichutko w drugim rzędzie,
            Grzęda pękła. Kwoka wściekła
            Coś o łbie baranim rzekła.
            I dodała: "Próżne słowa,
            Takich nikt już nie wychowa,
            Trudno... Wszyscy się wynoście!"
            No i poszli sobie goście.
      • simera16 Re: Prezydent, a nie pan Komorowski... 23.09.10, 20:30
        zygfryddezgryz napisał:

> Jakoś wcześniej wam oszołomy z Po i Wąsatemu strażnikowi Żyrandola nie przeszka
        > dzało obrażać Lecha Kaczyńskiego który podobnie jak i Komorowski wybrany był w
        > demokratycznych wyborach, nie rozumiem więc Waszego oburzenia gdy Ankę nazywają
        > kaszalotem
        a Bronka wąsatym kmiotem....

A ktoś oprócz taty dyrektora obrażał Maryśkę...?
        • wos9 Simero, toruński malwersant obrażał Panią Marię, 23.09.10, 21:28
          ale ani jej śp. mąż, ani szwagier nie bronili jej przed pieprzonym ojczulkiem.
          Nie bądź taki jak dezgryz.

simera16 napisał:

> zygfryddezgryz napisał:
          >
          > > Jakoś wcześniej wam oszołomy z Po i Wąsatemu strażnikowi Żyrandola nie pr
          > zeszka
          > > dzało obrażać Lecha Kaczyńskiego który podobnie jak i Komorowski wybrany
          > był w
          > > demokratycznych wyborach, nie rozumiem więc Waszego oburzenia gdy Ankę
          > nazywają
          > > kaszalotem
          a Bronka wąsatym kmiotem....
          >
          > A ktoś oprócz taty dyrektora obrażał Maryśkę...?
          • simera16 Re: Simero, toruński malwersant obrażał Panią Mar 23.09.10, 21:39
            wos9 napisała:

> ale ani jej śp. mąż, ani szwagier nie bronili jej przed pieprzonym ojczulkiem.
            > Nie bądź taki jak dezgryz.
            >
            > simera16 napisał:
            >
            > > zygfryddezgryz napisał:
            > >
            > > > Jakoś wcześniej wam oszołomy z Po i Wąsatemu strażnikowi Żyrandola
            > nie pr
            > > zeszka
            > > > dzało obrażać Lecha Kaczyńskiego który podobnie jak i Komorowski wy
            > brany
            > > był w
            > > > demokratycznych wyborach, nie rozumiem więc Waszego oburzenia gdy [
            > u]Ankę
            > > nazywają
            > > > kaszalotem [/u]a Bronka wąsatym kmiotem....
            > >
            > > A ktoś oprócz taty dyrektora obrażał Maryśkę...?
            >
            >

Nie jestem zwolennikiem konwenansów...
    • przewodniczacy_po :))))))))))))))))))))))))))) 23.09.10, 19:29
      Jaśnie pan hrabia Bronisław Prezydent Komorowski :)))))))))
      Wystarczy? :)))))))))))))))))))))))))))))))
      • czan-dra Re: :))))))))))))))))))))))))))) 23.09.10, 19:39
        To by wystarczyło gdyby nie pewien błąd, powinieneś napisać, Prezydent Bronisław hrabia Komorowski.
        Ale czego wymagać od plebsu...:)
    • donek_z_bagien Re: Prezydent, a nie pan Komorowski... 23.09.10, 19:43
      czan-dra napisał:

Mówię Prezydent myślę L. Kaczyński , myślę Komorowski mówię ........

Niech nam Żyje i Rozkwita Lodziarzy RzeczPOspolita
      Ze względu na swoje doświadczenie i wynikające z niego szersze postrzeganie rzeczywistości mam prawo wyrażać swoje opinie.
      • czan-dra Re: Prezydent, a nie pan Komorowski... 23.09.10, 19:49
        Ty to masz fantazję, szczerze, musiałbym z Ziobrem się na łby pozamieniać, żeby coś takiego mi do głowy przyszło...

Nigdy on nie był moim prezydentem, i tego nie zmieni nawet Twoja projekcja...
        Komorowski też nie bardzo, ale o niebo jest lepszy od poprzednika...
        • zygfryddezgryz Re: Prezydent, a nie pan Komorowski... 23.09.10, 19:54
          Pewnie że ma fantazje a Ty... słoiczek z wazelinką ? wybierasz sie na spotkanie z Jaśnie Wielmożnym Panem z Wąsami?
          • iza.bella.iza Jarek! Jarek! Jarek! 23.09.10, 20:00
            Już był w ogródku, już witał się z gąską...
            Lecz niestety przegrał, więc wygraża piąstką :D
    • zapijaczony_ryj Intligencja raczej, un nie zna złowa inteligencja 23.09.10, 20:07
      czan-dra napisał:

> Kaczyński domaga się szacunku dla zmarłego prezydenta, a sam nie potrafi nawet
      > uszanować wyniki demokratycznych wyborów...
      > Pytanie, czy to idiotyzm, czy wyrachowanie, bo na pewno nie inteligencja...
      • kontestatorbg Re: Intligencja raczej, un nie zna złowa intelige 23.09.10, 20:16
        Skoro PO robiło wszystko żeby zdeprecjonować urząd prezydenta RP, to ani Prezydent Komorowski ani Pan Komorowski tylko Bronek Żyrandol
        • zygfryddezgryz Re: Intligencja raczej, un nie zna złowa intelige 23.09.10, 20:18
          I tak trzymać... Bronek herbu Wąs z Obornik
          • simera16 Re: Intligencja raczej, un nie zna złowa intelige 23.09.10, 20:36
            zygfryddezgryz napisał:

>... z Obornik...

...a ten obornik tworzą PiSolubni...
            • zygfryddezgryz Re: Intligencja raczej, un nie zna złowa intelige 23.09.10, 20:52
              Nie Oborniki jeśli juz to miejsce urodzenia Jaśnie Pana Hrabiego... ale rzeczywiście nazwa adekwatna do klasy obecnego Prezydenta.....
              • simera16 Re: Intligencja raczej, un nie zna złowa intelige 23.09.10, 21:42
                zygfryddezgryz napisał:

> Nie Oborniki jeśli juz to miejsce urodzenia Jaśnie Pana Hrabiego... ale rzeczyw
                > iście nazwa adekwatna do klasy obecnego Prezydenta.....

Masz rację...Ten "poległy" jak i jego żyjący klon, klasy nie mają...
    • behemot17-13 Re: Prezydent, a nie pan Komorowski... 23.09.10, 21:25
      po pierwsze- to z zazdrości że on Jaruś Zbawiciel nie został prezydentem. po drugie- Kaczyński nie ma szacunku do kogokolwiek, ponieważ wszystkich innych traktuje jak wrogów, również tych ze swojej sekty. po trzecie- Jaruś to taki ówczesny Klaudiusz, ułomny, zbzikowany, zakompleksiony i przede wszystkim niespełniony jako facet i polityk( wieczny przegraniec). Jaruś to orginał.
      • wos9 Re: Prezydent, a nie pan Komorowski... 23.09.10, 21:41
        behemot17-13 napisał:

> po pierwsze- to z zazdrości że on Jaruś Zbawiciel nie został prezydentem. po dr
        > ugie- Kaczyński nie ma szacunku do kogokolwiek, ponieważ wszystkich innych trak
        > tuje jak wrogów, również tych ze swojej sekty. po trzecie- Jaruś to taki ówczes
        > ny Klaudiusz, ułomny, zbzikowany, zakompleksiony i przede wszystkim niespełnion
        > y jako facet i polityk( wieczny przegraniec). Jaruś to orginał.

Własnego brata - prezydenta przecie - też nie szanował, pozwalając toruńskiemu malwersantowi Rydzolowi nazwać go oszustem, a jego żonę czarownicą, która powinna poddać się eutanazji.
        A teraz wyje, że inni braciszka nie szanowali.
    • prawieemeryt Re: Pytanie, czy to idiotyzm, czy ..... 24.09.10, 08:22
      Po prostu kaczyzm, kurduplizm, pisizm etc.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka