capferret 08.10.10, 23:09 Mam na mysli dwie osoby, pania dochodzaca do sprzatania i prowadzenia domu i pana od wszystkiego w tym od zajmowania sie kotem? Wystawia im odcinki wyplaty czy tak po slowie sa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hordol Re: Kaczynski zatrudnia legalnie sluzbe u siebie? 08.10.10, 23:17 umowa zlecenie. spokojnie-nie boj sie.wszystko zalatwione zgodnie z przepisami. Odpowiedz Link Zgłoś
capferret Re: Kaczynski zatrudnia legalnie sluzbe u siebie? 08.10.10, 23:19 Jesli tak, to jaj dlugo mozna zatrudniac na umowe zlecenie? Chyba nie lata cale, nieprawdaz? Odpowiedz Link Zgłoś
hordol Re: Kaczynski zatrudnia legalnie sluzbe u siebie? 08.10.10, 23:35 dowolnie długo. Odpowiedz Link Zgłoś
first.kanalia Wiesz co Hordol 08.10.10, 23:53 Biedne lemingi sa bezrobotne i wesza jakby tu sie do roboty zalapac. Jak im jeszcze Vincent z Donkiem srubke dokreca, to kuwete Alika beda , na czarno czyscic. A to dla Ciebie, podaj gdzie mozesz i pozdrowka. intuicja.salon24.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
capferret Re: Wiesz co kanalio czy jak ci tam 09.10.10, 00:02 Tylko pisdziol z umyslem w postaci zielonego groszku moze sklecic takie jarkowszczyny, gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Wiesz co kanalio czy jak ci tam 09.10.10, 00:04 dla nich taka robota to szczyt marzeń Odpowiedz Link Zgłoś
first.kanalia Re: Wiesz co kanalio czy jak ci tam 09.10.10, 00:17 capferret napisała: > Tylko pisdziol z umyslem w postaci zielonego groszku > moze sklecic takie jarkowszczyny, gratulacje O rany co ty tak belkocesz . Jezeli juz to ja jestem first.kanalia , ja rozumiem, ze Donek Cie skubie i to ostro, ale to nie moja wina. Widzialy galy co braly. . intuicja.salon24.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
capferret Re: Wiesz co kanalio czy jak ci tam 09.10.10, 00:21 o czym ty bredzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: Kaczynski zatrudnia legalnie sluzbe u siebie? 08.10.10, 23:20 Ty u kaczyńskiego pracujesz i masz umowę? Może trzecim bliźniakiem jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
first.kanalia Re: Kaczynski zatrudnia legalnie sluzbe u siebie? 08.10.10, 23:31 Naturalnie, ze pracuje jako sluzaca u Kaczynskiego, legalnie bo jakzeby inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Kaczynski zatrudnia legalnie sluzbe u siebie? 08.10.10, 23:34 Ma obiecane te trzysta złotych, co to je prezes z poświęceniem życia parlamentarnego wyłudził Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Członkowie PiS opłacają swojego kacyka, więc 09.10.10, 06:01 nie ma o czym mówić. Tyle, że dotacje dla partii trzeba zlikwidować. Kaczyńscy zresztą nigdy normalnie nie pracowali i zawsze żyli z frajerskich składek. M. Odpowiedz Link Zgłoś
golden-women06 giwi czy to jest watek na Fk? 09.10.10, 07:02 Twoja stronniczość POwala :D Odpowiedz Link Zgłoś