Gość: łukasz IP: *.chello.pl 16.01.06, 16:58 papier już znacznie odleszczony, jutro lub pojutrze idzzie w góre, można to wnioskować po dzisjejszych zakupach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: juancruz Re: Interia - no to chyba jutro do gory IP: *.axelspringer.com.pl / *.axelspringer.pl 16.01.06, 17:06 oj mam pewne obawy... m.in. techniczne mysle, ze dluzej to potrwa... obym sie mylil... Odpowiedz Link Zgłoś
m20 Re: Interia - no to chyba jutro do gory 16.01.06, 17:28 chyba to taka duza ryba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rob Re: Interia - no to chyba jutro do gory IP: *.chello.pl 16.01.06, 18:55 radze sie jutro pakować do pociągu, jutro na close lekki plus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juancruz Re: Interia - no to chyba jutro do gory IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.01.06, 20:01 do skladu nie doczepiono jeszcze lokomotywy a jesli juz doczepiono, to maszynista raczy sie kawa w dworcowym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Interia - no to chyba jutro do gory IP: 195.69.80.* 16.01.06, 20:28 Czy możesz mi odpowiedzieć jak nisko przewidujesz korektę ... wyszłam dziś z ibs i mam troszkę grosza, a w tym tygodniu nie mam czasu do siedzenia przy śmieciówkach więc wpakowała bym się w interię. dzięki za odp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juancruz Re: Interia - no to chyba jutro do gory IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.01.06, 20:48 poprzednie korekty byly 3 zl przy wzroscie nie az tak dynamicznym/spekulanckim mysle, ze moze spasc nawet i do 28 - 26 zl, ale na pewno wzrosnie. Na tym papierze duuuzo sie zarobi w tym roku. Mysle, ze pobuja sie potem troche na 29 zl i podskoczy czwartek bedzie istotny i piatek. Jak skoczy to skoczy a jak nie, to jeszcze trzeba bedzie chwile poczekac a na pewno to poogladaj notowania z trzech ostatnich miesiecy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Interia - no to chyba jutro do gory IP: 195.69.80.* 16.01.06, 20:56 dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luke Re: Interia - no to chyba jutro do gory IP: *.aster.pl 16.01.06, 20:19 Spokojnie, bez nerwów. Pójdzie jeszcze sporo do góry, to wg. mnie będzie hit roku na GPW. Odpowiedz Link Zgłoś