Dodaj do ulubionych

Interia - no to chyba jutro do gory

IP: *.chello.pl 16.01.06, 16:58
papier już znacznie odleszczony, jutro lub pojutrze idzzie w góre, można to wnioskować po dzisjejszych zakupach
Obserwuj wątek
    • Gość: juancruz Re: Interia - no to chyba jutro do gory IP: *.axelspringer.com.pl / *.axelspringer.pl 16.01.06, 17:06
      oj mam pewne obawy... m.in. techniczne

mysle, ze dluzej to potrwa... obym sie mylil...
      • m20 Re: Interia - no to chyba jutro do gory 16.01.06, 17:28
        chyba to taka duza ryba
        • Gość: rob Re: Interia - no to chyba jutro do gory IP: *.chello.pl 16.01.06, 18:55
          radze sie jutro pakować do pociągu, jutro na close lekki plus
          • Gość: juancruz Re: Interia - no to chyba jutro do gory IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.01.06, 20:01
            do skladu nie doczepiono jeszcze lokomotywy a jesli juz doczepiono, to
            maszynista raczy sie kawa w dworcowym...
            • Gość: ja Re: Interia - no to chyba jutro do gory IP: 195.69.80.* 16.01.06, 20:28
              Czy możesz mi odpowiedzieć jak nisko przewidujesz korektę ... wyszłam dziś z
              ibs i mam troszkę grosza, a w tym tygodniu nie mam czasu do siedzenia przy
              śmieciówkach więc wpakowała bym się w interię. dzięki za odp
              • Gość: juancruz Re: Interia - no to chyba jutro do gory IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.01.06, 20:48
                poprzednie korekty byly 3 zl przy wzroscie nie az tak dynamicznym/spekulanckim

mysle, ze moze spasc nawet i do 28 - 26 zl, ale na pewno wzrosnie. Na tym
                papierze duuuzo sie zarobi w tym roku. Mysle, ze pobuja sie potem troche na 29
                zl i podskoczy

czwartek bedzie istotny i piatek. Jak skoczy to skoczy a jak nie, to jeszcze
                trzeba bedzie chwile poczekac

a na pewno to poogladaj notowania z trzech ostatnich miesiecy
                • Gość: ja Re: Interia - no to chyba jutro do gory IP: 195.69.80.* 16.01.06, 20:56
                  dzięki
    • Gość: Luke Re: Interia - no to chyba jutro do gory IP: *.aster.pl 16.01.06, 20:19
      Spokojnie, bez nerwów. Pójdzie jeszcze sporo do góry, to wg. mnie będzie hit
      roku na GPW.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka