Dodaj do ulubionych

Wszechpolacy zdobyli medialny przyczółek!

01.04.04, 18:29
www.wszechpolacy.pl/t.php?id=274
-Jestem pełen uznania i podziwu.. potwierzda sie też stara prawda kto ma
media ten ma władzę..Lipiany będą naszym labolatorium narodowym. Tu będzie
nasza kuźnia kadr w tym terenie. wprowadzimy tam szereg rozwiązań które w
przypadku sukcesu zostaną przeniesione na grunt krajowy po wygraniu przez LPR
wyborów..mamy więc już włąsne lokalne radio kilkanaście stron w necie kilka
tytułów prasowych..mam nadzieję ze przyszłosci będzie telewizja..to pierwszy
mały krok ku budowie wielkiej Polski. Życzę dlszych sukcesów!
Obserwuj wątek
    • Gość: Ciekawy Giertischjungen - skad maja pieniadze ? Z tacy ? IP: *.grg6am.asn / 193.170.41.* 01.04.04, 18:32
      • oszolom.z.radia.maryja Re: Giertischjungen - skad maja pieniadze ? Z tac 01.04.04, 22:42
        ze składek członkowskich oraz z dotacji państwowych..MW działa jako
        mlodzieżówka LPR na LPR idzie kasa z budżetu państwa podobnie jak na każdą inną
        partię która w wyborach 2001 roku przekroczyla próg finansowania czyli 3%
        poparcia..dzięki czemu kasę z budżetu bierze UW która od tamtego czasu rozkłąda
        się na śmietniku historii
        • Gość: Leon Podatnicy kupuja stryczek na ktorym ich wieszaja IP: 12.169.112.* 01.04.04, 23:03
          Podatnicy placa za gowniarkie wyczyny i obrzucanie kobiet kamieniami !!
          Skandal ! A na bezdomnych i bezrobotnych nie ma pieniedzy.
          • oszolom.z.radia.maryja to feministki obrzucały kamieniami wszechpolaków! 01.04.04, 23:20
            • Gość: Olek Prima aprillis ! IP: 5.2.1R1D* / 193.251.169.* 01.04.04, 23:26
    • Gość: ich1 Re: Wszechpolacy zdobyli medialny przyczółek! IP: *.ists.pl / *.crowley.pl 01.04.04, 18:34
      Kurcze, szkoda że nie mogłem usłyszeć, co Mirosław Drab (rady LPR w sejmiku
      zachodniopomorskim, rolnik) wraz z żoną Wiesławą sądzą o miejscu LPR w
      Parlamencie Europejskim. Może znajdziesz mp3 z tą audycją?
      • oszolom.z.radia.maryja Re: Wszechpolacy zdobyli medialny przyczółek! 01.04.04, 22:42
        Gość portalu: ich1 napisał(a):

> Kurcze, szkoda że nie mogłem usłyszeć, co Mirosław Drab (rady LPR w sejmiku
        > zachodniopomorskim, rolnik) wraz z żoną Wiesławą sądzą o miejscu LPR w
        > Parlamencie Europejskim. Może znajdziesz mp3 z tą audycją?

-możesz za to posłuchać debaty o UE w radiu Maryja
        www.radiomaryja.pl/ue.htm
        • Gość: rydzyk oszolom ty kulawa dupo! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.04, 22:45
          takie madre rzeczy, ale ja nie mam czasu czytac bo musze zaspokajac swoje
          owieczki.
          • oszolom.z.radia.maryja Re: oszolom ty kulawa dupo! 01.04.04, 22:47
            Jaka piekna audycja leci teraz w radiu Maryja
            www.radiomaryja.pl/rozmowyn.htm
            • Gość: wromondersyn pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.04, 22:49
              a przy tej pieknej audycyji strugasz dzide?
              • oszolom.z.radia.maryja Re: pytanie 01.04.04, 22:56
                słuchanie absolutnie nie przeszkadza mi w pisaniu
                • Gość: benedyktsiodmy blad krociutki blad IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.04, 23:00
                  albo sluchaj albo pisz testerze owieczek bo ani nic nie zrozumiesz z audycji
                  ani nic madrego nie napiszesz amatorze owczej namietnosci
                  • Gość: Leon Re: blad krociutki blad IP: 12.169.112.* 01.04.04, 23:06
                    PO glupotach jakie wypisuje mozna sadzic, ze on slucha radyja podczas pisania.
                    • Gość: ło jezu alleluja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.04, 23:08
                      strasznies kurdele bele inteligentny zes to zauwazyl drogi leonie
                      • oszolom.z.radia.maryja Re: alleluja 01.04.04, 23:14
                        Gość portalu: ło jezu napisał(a):

> strasznies kurdele bele inteligentny zes to zauwazyl drogi leonie

-Leon jest bystry jak woda w klozecie
                        • Gość: hyh :-) Re: alleluja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.04, 23:17
                          no gamon. lepiej napisac otwartym tekstem bo sie jescze nie domysli kochaneczek
                          nasz forumowy
                          • oszolom.z.radia.maryja Re: alleluja 01.04.04, 23:21
                            Gość portalu: hyh :-) napisał(a):

> no gamon. lepiej napisac otwartym tekstem bo sie jescze nie domysli
                            kochaneczek
                            >
                            > nasz forumowy

- zostawcie Leona w spokoju bo sie załamie nerwowo jak to przeczyta
                            • Gość: lekarz leona leon ma twarda psychike IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.04, 23:23
                              twarda bo prosta jak on sam zreszta
                              da se rade chlopak!
                              • oszolom.z.radia.maryja Re: leon ma twarda psychike 01.04.04, 23:27
                                Gość portalu: lekarz leona napisał(a):

> twarda bo prosta jak on sam zreszta
                                > da se rade chlopak!

-czyli jest to typowo tępy i zakuty łeb
                                • Gość: Olek wciaz sluchasz tego radyja IP: 5.2.1R1D* / 193.251.169.* 01.04.04, 23:29
                                  Po twoich glupotach mozna sadzic, ze masz radio tuz przy uchu.
                                  • oszolom.z.radia.maryja Re: wciaz sluchasz tego radyja 01.04.04, 23:34
                                    radio i komputer znajdują się w pokoju naprzeciw siebie
                                  • Gość: Oszolom z RM ty masonski Zydzie z gola dupa ! IP: 5.2.1R1D* / 193.251.169.* 01.04.04, 23:36
    • Gość: polishAM Re: Wszechpolacy zdobyli medialny przyczółek! IP: *.nas31.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 02.04.04, 04:28
      Brawo Narodowcy. Mówię powoli, ale systematycznie i skutecznie. Co do telewizji
      mam obiekcje. Wolę internet. Telewizji już prawie w ogóle nie oglądam. Lubię
      radio, bo nie muszę skupiać swojego wzroku. A jeżeli chcę mieć kontakt z ludźmi
      to wolę mieć z nimi do czynienia w rzeczywistości a nie przez kineskop.
      • oszolom.z.radia.maryja Re: Wszechpolacy zdobyli medialny przyczółek! 02.04.04, 10:25
        niestety większosć Polaków w kraju jest od telewizji wręcz uzależniona!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka