wilk.podhalanski 17.10.10, 06:24 I tak dalej. Wilk Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wariant_b Re: Łżesz. Stales tam gdzie 17.10.10, 08:20 polazrski napisał: > Kaczynski. Kaczyński jest Republikaninem! Odpowiedz Link Zgłoś
marta.von.zpalacu Re: Łżesz. Stales tam gdzie 17.10.10, 08:59 wariant_b napisał: > polazrski napisał: > > Kaczynski. > > > Kaczyński jest Republikaninem! i Murzynem. :p Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Łżesz. Stales tam gdzie 17.10.10, 09:49 marta.von.zpalacu napisał: > i Murzynem. :p Murzyni są niesłuszni. Nas nie przekonajom, że białe jest białe, a czarne jest czarne. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.von.zpalacu Re: Łżesz. Stales tam gdzie 17.10.10, 10:02 wariant_b napisał: > marta.von.zpalacu napisał: > > i Murzynem. :p > > Murzyni są niesłuszni. > Nas nie przekonajom, że białe jest białe, a czarne jest czarne. no to jest koszykarzem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Łżesz. Stales tam gdzie 17.10.10, 10:36 marta.von.zpalacu napisał: > no to jest koszykarzem :))) Sport to rozrywka dla ludzi prostych, że nie powiem prostackich. Rzucanie piłkami kondominium Adidas-Puma do niczego dobrego nie prowadzi. Każdy rzut do kosza wspiera roszczenia Eriki Steinbach. Ale oczywiście prostactwo tego nie rozumie, bo nie ma strategicznego umysłu i kultury. Ulubionym zajęciem pana prezesa, jak wiadomo, jest śpiewanie hymnu narodowego i odmawianie paciorków. Albo odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: My z ZOMO jesteśmy Demokratami. 17.10.10, 07:28 i dlatego wstępujemy do PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
henry.rollins Witam szanownych Demokratów 17.10.10, 08:13 Mam pytanie. Skoro nie uważam siebie za Republikanina ani za Demokratę, to czy jest dla mnie miejsce w Polsce ? Odpowiedz Link Zgłoś
mus-zek0 Re: Witam szanownych Demokratów 17.10.10, 10:57 henry.rollins napisał: > Mam pytanie. Skoro nie uważam siebie za Republikanina ani za Demokratę, to czy > jest dla mnie miejsce w Polsce ? Tak, u Palikota. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Witam szanownych Demokratów 17.10.10, 11:28 Nie przejmuj się. To znaczy, że jesteś normalny. Odpowiedz Link Zgłoś
wilk.podhalanski Rollins, jesteś tedy komunistą rdzennym. 17.10.10, 15:36 Od Mijala. Nadajesz z Tirany. Wilk Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Re: My z ZOMO jesteśmy Demokratami. 17.10.10, 08:24 wilk.podhalanski napisał: > I tak dalej. > > Wilk > odpie...sie od generala, dobrze ! powiedzial syn czlonka KPZU. Odpowiedz Link Zgłoś
odnowiony_moralnie .. napisał syn AK-owca który otrzymał willę od SB. 17.10.10, 09:52 mr.sajgon napisał: > wilk.podhalanski napisał: > > > I tak dalej. > > > > Wilk > > > > odpie...sie od generala, dobrze ! > powiedzial syn czlonka KPZU. > Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Tobie sie gen. Kiszczak nie podoba ? oj nieladnie 17.10.10, 10:32 odnowiony_moralnie napisał: Dla Adama Michnika to czlowiek honoru a ty warczysz na esbekow ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
odnowiony_moralnie Oni, od strony PiSuarów i WC są Republiknami 17.10.10, 09:51 wilk.podhalanski napisał: > I tak dalej. > > Wilk > Odpowiedz Link Zgłoś
zlotta uwlaszczeni ZOMOwcy sa dzis demokratami i 17.10.10, 10:49 pilnuja , zeby majatek ktory ukradli Polakom nigdy nie wrocil do prawowitych wlascicieli , czyli Narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
mus-zek0 Re: uwlaszczeni ZOMOwcy sa dzis demokratami i 17.10.10, 11:01 zlotta napisała: > pilnuja , zeby majatek ktory ukradli Polakom nigdy nie wrocil do prawowitych w > lascicieli , czyli Narodu. Do narodu, już nie będzie miało co wracać, bo wszystko zagarnie największy złodziej, czyli kościół katolicki. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: uwlaszczeni ZOMOwcy sa dzis demokratami i 17.10.10, 11:10 zlotta napisała: > pilnuja , zeby majatek ktory ukradli Polakom nigdy nie wrocil do prawowitych > wlascicieli , czyli Narodu. Jak srebrna rodowe... Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: My z ZOMO jesteśmy Demokratami. 17.10.10, 11:23 Tutaj dalej chodzi o rzekomy podizał na PIUS-Republikanów i PO- Demokratów. Nic takiego w rzeczywistości nie występuje, to tylko fakt medialny. Ani PIS to nie są Republikanie, ani PO Demokraci, ani nie są to jedyne siły polityczne na naszej scenie politycznej. Na szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
olga_w_ogrodzie Re: My z ZOMO jesteśmy Demokratami. 17.10.10, 12:40 czyli, jako zomówa miałabym popierać : państwo opiekuńcze podatki progresywne keynesizm państwowy prawa mniejszości walkę o równouprawnienie kobiet legalną aborcję legalną eutanazję legalizację związków homoseksualnych i sprzeciwiać się : legalizacji broni palnej wpływowi kościoła na państwo nie wszystko się zgadza. za to widzę, że sprawa opiekuńczego państwa wkrada się niecnie w panaprezesowy republikanizm. no i wciąż nie jestem pewna, bo nie słyszałam pana Kaczyńskiego : powiedział o Polakach czy o ludziach PiS, że oni republikanie ? z relacji czytanych wynika, że każdy Polak to republikanin, wg prezesa pana. czyli tych, co tam, gdzie ZOMO, też czyni ów republikanami. swoją drogą to zajmujące, jak prezes pan sprawnie i bez cienia wątpliwości klasyfikuje i dzieli Polaków : stojący z nim i ci, co tam, gdzie ZOMO, wolni i spętani kajdanami, a w ogóle, wszyscy to republikanie z indywidualnością połączeni solidarnością. jak też ta solidarność się przejawia obecnie, to nie widzę, nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
wilk.podhalanski Olgo droga 17.10.10, 15:43 weno daj spokój :) Tu nie chodzi o treść i jej uzasadnienie. Tu chodzi o to, że się mówi co się chce. Teraz się mówi "Ziemia nasza" i już. Kapujesz. Ich ziemia. Marsjanie to powiedzą, Kaczyński to powie, Pawlak to powie, a i potomkowie Breżniewa no i piłkarze na boizku, co ziemięswojągryzą. Jakbym umiał rysować, to bym narysował usypisko z wywrotki i podpisał "Ich ziemia". A teraz na koniec zdradzę ci prawdę o sobie: Ja jestem ten podgatunek ZOMO, co ma błękitną krew, jestem królewiczem i któregoś dnia ich wszystkioch wtrącę do lochu. Mówię ci, będzie luźniej. Wilk Błękitny Jak Śmigłowiekc Odpowiedz Link Zgłoś
polazrski Re: Olgo droga 17.10.10, 15:58 Ech, nawet aidka nie uwierzy w ten blabol, wilczku. Odpowiedz Link Zgłoś
olga_w_ogrodzie Wilku Błękitny 17.10.10, 15:59 trudno mi kapować, bo jestem zdecydowanym wrogiem, a nawet, nadwrogiem wielkich kwantyfikatorów. ale przyznam, że panaprezesowe, iż my Polacy republikanie, to już mnie nie porusza. tyle tych slów już było prezesa pana i tyle będzie jeszcze... /pan prezes wczoraj świetliście wyglądał. tak ładnie. zauważyłeś ? cera niczem u konsumentów amfetaminy./ co do Twego Błękitu, to ja to od dawna podejrzewałam. obawy mam tylko czy loch odpowiednio pojemny się znajdzie. /jak Śmigłowiec TVN ?/ Odpowiedz Link Zgłoś
polazrski Re: Wilku Błękitny 17.10.10, 16:44 Wilczek jest różowiutki jak świnka; żaden tam błękit. Odpowiedz Link Zgłoś