yoma 21.10.10, 12:16 teraz opowiada, że Tusk z policją gasili papierosy na szyjach modlących się kobiet i że to się zaczęło 5 lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yoma Re: Prezes zwariował 21.10.10, 12:18 "Przypominam panu, że my nie jesteśmy po imieniu. Kiedyś rzeczywiście byliśmy, ale później się pan stoczył." rotfl lol Odpowiedz Link Zgłoś
trzecikot Re: Prezes zwariował 21.10.10, 12:18 ...oraz że był kiedyś po imieniu z Niesiołowskim, ale później Niesiołowski się stoczył i juz nie są :D Odpowiedz Link Zgłoś
marta.von.zpalacu Re: Prezes zwariował 21.10.10, 12:21 Zamknac go w Tworkach bo to sie zle skonczy. Sejm powinien wydac jakas ustawe zezwalajaca na jego przymusowe leczenie. Natychmiast!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ponte_aronte naprawdę tak powiedzxiał? 21.10.10, 12:21 mam go włączonego, ale coś się takiego dzieje, że jak przemawia Kaczyński, to ja przestaję go słyszeć myslę, że to bunt mózgu :) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: naprawdę tak powiedzxiał? 21.10.10, 12:23 Naprawdę. A mnie się właśnie słuch wyostrza, bo mózg już wie, że będzie wesoło :) Odpowiedz Link Zgłoś
yoleczka Re: naprawdę tak powiedzxiał? 21.10.10, 12:25 no właśnie, nie mozna tego słuchać ! a tak było miło . ... takich ludzi mam za nic . No właśnie ! Pan prezes pewnie wiele ludzi ma za nic ! Odpowiedz Link Zgłoś
trzecikot Re: naprawdę tak powiedzxiał? 21.10.10, 12:28 Mówił coś o tradycjach AK i klękaniu przed stalinowcami. To chyba było o tatusiu... Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: naprawdę tak powiedzxiał? 21.10.10, 12:29 O, a to mi uciekło. Bunt mózgu jak nic. Odpowiedz Link Zgłoś
indris Naprawdę powiedział... 21.10.10, 12:25 ...o gaszeniu papierosów na szyjach modlących się kobiet. O udziale w tym Tuska nie wspomniał. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Naprawdę powiedział... 21.10.10, 12:29 Dobrze. Tusk był zaraz przedtem, a policja zaraz potem :) Odpowiedz Link Zgłoś
entropia Re: Naprawdę powiedział... 21.10.10, 12:32 > Dobrze. Tusk był zaraz przedtem, a policja zaraz potem :) Wcześniej mówiłeś że: > teraz opowiada, że Tusk z policją gasili papierosy na szyjach modlących się kobiet i że to się zaczęło 5 lat temu. Czyli jednym słowem mijasz się z prawdą. Ale to przecież nie ma znaczenia, bo w przypadku gościa można się mijać z prawdą, prawda? Naprawdę myślisz że jesteś lepszy od niego? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Naprawdę powiedział... 21.10.10, 12:48 1. W porządku, mijam się. Nie powiem, o ile sekund, bo nie liczyłam. Policja była jakieś 5 sekund po papierosach, a Tusk, przyznaję, trochę więcej. 2. Nie myślę, że jestem lepsza, bo nie ma skali. To tak, jakby mówić, że słoń jest lepszy od mrówki. 3. Jestem kobietą. 4. Coś jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
entropia Re: Naprawdę powiedział... 21.10.10, 13:02 Przecież nie chodzi o sekundy, tylko o to czy ktoś coś powiedział czy nie. Nie rozumiesz, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Naprawdę powiedział... 21.10.10, 13:06 Dobrze. Poczekaj tę godzinkę, aż spiszą stenogram, dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
marta.von.zpalacu Re: Naprawdę powiedział... 21.10.10, 12:58 indris napisał: > ...o gaszeniu papierosów na szyjach modlących się kobiet. O udziale w tym Tuska > nie wspomniał. - W tym kraju nie ma żadnej praworządnosci – miały miejsce fakty drastyczne, bicie, gaszenie papierosów na szyjach modlących się kobiet, oddawanie moczu na palące się znicze - mówił Kaczyński. Jego zdaniem, we wszystkich tych przypadkach nie interweniowała policja. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Naprawdę powiedział... 21.10.10, 13:39 Nie interweniowała, bo jej zakazali:) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Prezes zwariował 21.10.10, 12:23 "Porównywanie słupków oglądalności TV Trwam i Szkła Kontaktowego to jedno z największych nadużyć" rotfl lol Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: Prezes zwariował 21.10.10, 12:25 Powinno sie gnojka do Sadu o znieslawienie podac. Menda jedna. Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Prezes zwariował 21.10.10, 12:36 Wywinie się niepoczytalnością. Bardzo wygodną strategię przyjął. Odpowiedz Link Zgłoś
trzecikot Re: Prezes zwariował 21.10.10, 12:39 Na razie ta strategia każe wysunąć wniosek, że Smoleńsk i Łódź to klocki z tej samej układanki. Trzeba mieć łeb, żeby takie cóś wymyślić... Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Prezes zwariował 21.10.10, 12:49 Oczywiście, jedno i drugie to wina Tuska z Putinem. Odpowiedz Link Zgłoś
agnostic5 Re: Prezes zwariował 21.10.10, 12:26 W Sejmie przemawiają chłopaki z Ani Mru Mru? Bo teksty przednie. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Prezes zwariował 21.10.10, 12:28 Dlatego zawsze lubiłam chodzić do Sejmu :) Odpowiedz Link Zgłoś
itsgettingcolder Re: Prezes zwariował 21.10.10, 12:27 Ja myślę, że tu mogłyby pomóc jedynie elektrowstrząsy. Jednak mało prawdopodobne. Psychiatrzy załamują ręce. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Prezes zwariował 21.10.10, 12:27 A teraz Napieralski się czuje zagrożony, bo ktoś powiedział Grzegorz. Czy jest na sali lekarz? Odpowiedz Link Zgłoś
trzecikot Re: Prezes zwariował 21.10.10, 12:29 Na miejscu Napieralskiego czułbym zagrożenie przed każdym lustrem... Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Prezes zwariował 21.10.10, 12:30 A to nie Napieralski mówi o sobie w trzeciej osobie BTW? Odpowiedz Link Zgłoś
trzecikot Re: Prezes zwariował 21.10.10, 12:34 A Kalisz jak zwykle gładko - gdyby podmienic background, to równie dobrze mogłaby to być mowa na otwarciu hipermarketu albo na kongresie Palikota Odpowiedz Link Zgłoś
itsgettingcolder Re: Prezes zwariował 21.10.10, 12:30 Cały napieraluch :) Jak tu głosować na kogoś trzeciego, skoro na czele SLD stoi taka persona... Chciałbym, ale nie mogę się przemóc. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Prezes zwariował 21.10.10, 12:29 no i uparcie :marszalek Komorowski Odpowiedz Link Zgłoś
marta.von.zpalacu Re: :))) 21.10.10, 13:00 woda_woda napisała: > Do licha, że też nie słuchałam :))) Tu masz esencje: www.tvn24.pl/0,1678829,0,1,kaczynski-to-atak-na-wielka-czesc-spoleczenstwa,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: :))) 21.10.10, 13:32 marta.von.zpalacu napisał: > Tu masz esencje. Czuję się pośrednio usatysfakcjonowany, bo autor hasła "zabierz babci dowód" pisywał kiedyś na Forum Humorum. Prezes docenił w końcu internautów. Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster To żadna nowość 21.10.10, 12:31 IMO prezes nie zwariował, a chce, zeby jego wyznawcy zwariowali i nadal bali się PO. Odpowiedz Link Zgłoś
itsgettingcolder Re: Prezes zwariował 21.10.10, 12:34 Ja myślę, że ten bełkot kaczyńskiego stanie się niedługo czymś tak normalnym i powszechnym, że nawet media się tym znudzą i przestaną go cytować. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Prezes zwariował 21.10.10, 12:35 Ja wiem? Skoro za każdym razem prezes przechodzi sam siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Prezes zwariował 21.10.10, 12:39 To prawda. On zawsze potrafi coś nowego wymyśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Re: Prezes zwariował 21.10.10, 12:41 ostatnimi czasy uszy mnie bolą, laryngolog powiedział że to wina kowadełka, Jarusia. Odpowiedz Link Zgłoś
agnostic5 Re: Prezes zwariował 21.10.10, 12:42 Bito obrońców i sikano na znicze! Czy to opis z czasów okupacji lub lat stalinowskich? Nie, to prezes opowiada o obrońcach krzyża. Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki w tym szaleństwie jest metoda 21.10.10, 12:42 On przecież - jesli chce sie utrzymac na fali - musi faulowac. Tyle jego, co se wyłże i wykrzyczy. Przecież w normalnych, demokratycznych procedurach praktycznie nie ma szans na powrót na szczyty realnej władzy. Cztery kolejno przegrane wybory. Sejmowe, samorzadowe, europarlamentarne i prezydenckie. Klops. A przecież jeszcze tak niedawno uchodził za "genialnego stratega" - sam lub za pośrednictwem posłusznych mu osób - trzymał w garsci wszystkie sznurki służące dominacji nad państwem. Lustracjom, inwigilacjom, insynuacjom nie było końca. A teraz - widac gołym okiem - państwo się rozwija i modernizuje, gospodarka wyszla obronna ręką z kryzysu, bezrobocie maleje, srednia płaca rośnie... A on? Chyba powoli zaczyna do niego docierać, że znalazl się na mieliźnie, daleko od głównego nurtu. To i co się dziwić, że - jak małe dziecko - krzykiem i tupaniem próbuje przyciągnąc do siebie uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
anmanika Re: w tym szaleństwie jest metoda 21.10.10, 13:27 I to są najmądrzejsze słowa dokładnie obrazujące teraźniejszosć. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: w tym szaleństwie jest metoda 21.10.10, 15:24 Zapomniałeś o wyborach na prezydenta Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
agnostic5 Re: Prezes zwariował 21.10.10, 12:54 Wolno obrażać, wolno obrażać prezydenta wybranego w demokratycznych wyborach - wylicza prezes PiS. Z tym się akurat zgadzam. Komorowskiego w prawicowych mediach nazywają: Komoruskim. I twierdzą, że preziem został przez pomyłkę. Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Prezes zwariował 21.10.10, 13:34 ****Szef PiS twierdzi, że jego ugrupowanie jest w "Szkle kontaktowym" obrażane w sposób "wulgarny i obrzydliwy". Na uwagę dziennikarza, że to widzowie dzwonią do programu, Jarosław Kaczyński odpowiedział: "Dlatego tych widzów należy eliminować". **** kaczy golabek pokoju ..... widzow nalezy eliminowac ..... Odpowiedz Link Zgłoś
marta.von.zpalacu Re: Prezes zwariował 21.10.10, 15:04 karbat napisał: > ****Szef PiS twierdzi, że jego ugrupowanie jest w "Szkle kontaktowym" obrażane > w sposób "wulgarny i obrzydliwy". Na uwagę dziennikarza, że to widzowie dzwoni > ą do programu, Jarosław Kaczyński odpowiedział: "Dlatego tych widzów należy eli > minować". ****> > kaczy golabek pokoju ..... widzow nalezy eliminowac ..... > Do gazu z nimi :((((((((( Bosze ty patrzysz i gromami nie ciskasz. Odpowiedz Link Zgłoś
pompompom Re: Prezes zwariował 21.10.10, 15:11 karbat napisał: > ****Szef PiS twierdzi, że jego ugrupowanie jest w "Szkle kontaktowym" obrażane > w sposób "wulgarny i obrzydliwy". Na uwagę dziennikarza, że to widzowie dzwoni > ą do programu, Jarosław Kaczyński odpowiedział: "Dlatego tych widzów należy eli > minować". **** > > kaczy golabek pokoju ..... widzow nalezy eliminowac ..... > Najlepsze jest to, ze prezes wkłada w usta polityków (z przewagą premiera i prezydenta) słowa, wypowiedzi, opinie zwykłych ludzi. Takich np. co piszą na forach, dzwonią do różnych audycji i mówią co im się nie podoba, albo i podoba. "kaczy golabek pokoju ..... widzow nalezy eliminowac ..... " Ot tak, bardzo demokratycznie. prezia nie wolno krytykować, bo prezio nerwowy i zaraz mu poziom niedowartościowania wzrasta i koniecznie, ale to koniecznie musi popluc na premiera i prezydenta. On chyba rzeczywiscie nie może tego Tuska strawić. A teraz mu jeszcze dołożylismy Komorowskiego i biedak ma juz nie tyle niestrawnosc, co rozprostowanie zwojów mózgowych. Odpowiedz Link Zgłoś
henry.rollins trzeba mieć wyobraźnię,żeby na to wpaść 21.10.10, 14:30 Chory gość Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Prezes zwariował 21.10.10, 14:47 Nie tylko on. Wczoraj wysłuchałam 10 min. relacji obrońców "spod krzyża" u Jana P. Odpowiedz Link Zgłoś
pompompom Re: Prezes zwariował 21.10.10, 15:01 prezio jakoś tak wszystko zgrabnie łączy, że wychodzi iz to Tusk z Komorowskim gasili papierosy na szyjach bojowniczek o krzyż, a potem tych dwóch sikało na znicze. A Jarosław jest poległym męczennikiem, bratem innego poległego męczennika wojownika i ze wszystkim w koło coś jest nie tak, tylko jeden Jarosław K. jest ok (według niego samego). Tamten co zamordował też miał poczucie misji, że uwolni nas od zadufanych w sobie polityków. O rany! Jak nie pokażemy Kaczyńskiemu gdzie jego miejsce (mamy głos i nie wahajmy się go użyć) to takich aktów przemocy będziemy mieli niestety więcej. Ja po chwili słuchania tego podjudzacza, a potem Antka policmajstra czułam jak we mnie wzbiera agresja. Nie lubie tego stanu, więc czym prędzej wyłączyłam radio. Kaczyński jak chcesz czuć się bezpiecznie to przestań pie...c bzdury i nakręcać złe emocje, a będzie ok. Tylko czy ty to potrafisz? Śmiem wątpić :( Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Juz sobie wyobrażam te wystąpienia Prezesa za rok. 21.10.10, 15:02 To będzie odjazd. Kosmici nasyłani przez PO, dziwne iodgłosy w jego muszli klozetowej (podsłuch???), Lech i Maria Kaczyńscy pojawiający się w niemytym oknie..... Przewiduję pełen odjazd. Przy stałym poparciu na poziomie 20%. Ktos musi reprezentowac w Sejmie polską głupotę. Odpowiedz Link Zgłoś
cookies9 Re: Prezes zwariował 21.10.10, 15:06 Wiemy nie od dziś,tylko pytanie -kiedy zostanie odwieziony do Tworek? Jak długo będzie tak plótł trzy po trzy? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Aleś prawdę odkryła, przeciez to rzecz znana,Świr 21.10.10, 15:10 yoma napisała: > teraz opowiada, że Tusk z policją gasili papierosy na szyjach modlących się kob > iet i że to się zaczęło 5 lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Aleś prawdę odkryła, przeciez to rzecz znana, 21.10.10, 15:27 Znana, nie znana, a wątek rośnie :P Odpowiedz Link Zgłoś