Dodaj do ulubionych

Prezes zwariował

21.10.10, 12:16
teraz opowiada, że Tusk z policją gasili papierosy na szyjach modlących się kobiet i że to się zaczęło 5 lat temu.
Obserwuj wątek
    • yoma Re: Prezes zwariował 21.10.10, 12:18
      "Przypominam panu, że my nie jesteśmy po imieniu. Kiedyś rzeczywiście byliśmy, ale później się pan stoczył."

rotfl lol
    • trzecikot Re: Prezes zwariował 21.10.10, 12:18
      ...oraz że był kiedyś po imieniu z Niesiołowskim, ale później Niesiołowski się stoczył i juz nie są :D
      • marta.von.zpalacu Re: Prezes zwariował 21.10.10, 12:21
        Zamknac go w Tworkach bo to sie zle skonczy. Sejm powinien wydac jakas ustawe zezwalajaca na jego przymusowe leczenie. Natychmiast!!!
    • ponte_aronte naprawdę tak powiedzxiał? 21.10.10, 12:21
      mam go włączonego, ale coś się takiego dzieje, że jak przemawia Kaczyński, to ja przestaję go słyszeć
      myslę, że to bunt mózgu :)
      • yoma Re: naprawdę tak powiedzxiał? 21.10.10, 12:23
        Naprawdę. A mnie się właśnie słuch wyostrza, bo mózg już wie, że będzie wesoło :)
      • yoleczka Re: naprawdę tak powiedzxiał? 21.10.10, 12:25
        no właśnie, nie mozna tego słuchać ! a tak było miło .
        ... takich ludzi mam za nic . No właśnie ! Pan prezes pewnie wiele ludzi ma za nic !

• trzecikot Re: naprawdę tak powiedzxiał? 21.10.10, 12:28
          Mówił coś o tradycjach AK i klękaniu przed stalinowcami. To chyba było o tatusiu...
          • yoma Re: naprawdę tak powiedzxiał? 21.10.10, 12:29
            O, a to mi uciekło. Bunt mózgu jak nic.
      • indris Naprawdę powiedział... 21.10.10, 12:25
        ...o gaszeniu papierosów na szyjach modlących się kobiet. O udziale w tym Tuska nie wspomniał.
        • yoma Re: Naprawdę powiedział... 21.10.10, 12:29
          Dobrze. Tusk był zaraz przedtem, a policja zaraz potem :)
          • entropia Re: Naprawdę powiedział... 21.10.10, 12:32
            > Dobrze. Tusk był zaraz przedtem, a policja zaraz potem :)
            Wcześniej mówiłeś że:
            > teraz opowiada, że Tusk z policją gasili papierosy na szyjach modlących się kobiet i że to się zaczęło 5 lat temu.
            Czyli jednym słowem mijasz się z prawdą. Ale to przecież nie ma znaczenia, bo w przypadku gościa można się mijać z prawdą, prawda? Naprawdę myślisz że jesteś lepszy od niego?
            • yoma Re: Naprawdę powiedział... 21.10.10, 12:48
              1. W porządku, mijam się. Nie powiem, o ile sekund, bo nie liczyłam. Policja była jakieś 5 sekund po papierosach, a Tusk, przyznaję, trochę więcej.
              2. Nie myślę, że jestem lepsza, bo nie ma skali. To tak, jakby mówić, że słoń jest lepszy od mrówki.
              3. Jestem kobietą.
              4. Coś jeszcze?
              • entropia Re: Naprawdę powiedział... 21.10.10, 13:02
                Przecież nie chodzi o sekundy, tylko o to czy ktoś coś powiedział czy nie. Nie rozumiesz, prawda?
                • yoma Re: Naprawdę powiedział... 21.10.10, 13:06
                  Dobrze. Poczekaj tę godzinkę, aż spiszą stenogram, dobrze?
        • marta.von.zpalacu Re: Naprawdę powiedział... 21.10.10, 12:58
          indris napisał:

> ...o gaszeniu papierosów na szyjach modlących się kobiet. O udziale w tym Tuska
          > nie wspomniał.

- W tym kraju nie ma żadnej praworządnosci – miały miejsce fakty drastyczne, bicie, gaszenie papierosów na szyjach modlących się kobiet, oddawanie moczu na palące się znicze - mówił Kaczyński. Jego zdaniem, we wszystkich tych przypadkach nie interweniowała policja.
          • jola.iza1 Re: Naprawdę powiedział... 21.10.10, 13:39
            Nie interweniowała, bo jej zakazali:)
    • yoma Re: Prezes zwariował 21.10.10, 12:23
      "Porównywanie słupków oglądalności TV Trwam i Szkła Kontaktowego to jedno z największych nadużyć"

rotfl lol
      • kolor Re: Prezes zwariował 21.10.10, 12:25
        Powinno sie gnojka do Sadu o znieslawienie podac. Menda jedna.
        • strikemaster Re: Prezes zwariował 21.10.10, 12:36
          Wywinie się niepoczytalnością. Bardzo wygodną strategię przyjął.
          • trzecikot Re: Prezes zwariował 21.10.10, 12:39
            Na razie ta strategia każe wysunąć wniosek, że Smoleńsk i Łódź to klocki z tej samej układanki. Trzeba mieć łeb, żeby takie cóś wymyślić...
            • yoma Re: Prezes zwariował 21.10.10, 12:49
              Oczywiście, jedno i drugie to wina Tuska z Putinem.
    • agnostic5 Re: Prezes zwariował 21.10.10, 12:26
      W Sejmie przemawiają chłopaki z Ani Mru Mru? Bo teksty przednie.
      • yoma Re: Prezes zwariował 21.10.10, 12:28
        Dlatego zawsze lubiłam chodzić do Sejmu :)
    • itsgettingcolder Re: Prezes zwariował 21.10.10, 12:27
      Ja myślę, że tu mogłyby pomóc jedynie elektrowstrząsy. Jednak mało prawdopodobne.
      Psychiatrzy załamują ręce.
    • yoma Re: Prezes zwariował 21.10.10, 12:27
      A teraz Napieralski się czuje zagrożony, bo ktoś powiedział Grzegorz.

Czy jest na sali lekarz?
      • trzecikot Re: Prezes zwariował 21.10.10, 12:29
        Na miejscu Napieralskiego czułbym zagrożenie przed każdym lustrem...
        • yoma Re: Prezes zwariował 21.10.10, 12:30
          A to nie Napieralski mówi o sobie w trzeciej osobie BTW?
          • trzecikot Re: Prezes zwariował 21.10.10, 12:34
            A Kalisz jak zwykle gładko - gdyby podmienic background, to równie dobrze mogłaby to być mowa na otwarciu hipermarketu albo na kongresie Palikota
      • itsgettingcolder Re: Prezes zwariował 21.10.10, 12:30
        Cały napieraluch :)
        Jak tu głosować na kogoś trzeciego, skoro na czele SLD stoi taka persona... Chciałbym, ale nie mogę się przemóc.
    • szwampuch58 Re: Prezes zwariował 21.10.10, 12:29
      no i uparcie :marszalek Komorowski
    • woda_woda :))) 21.10.10, 12:30
      Do licha, że też nie słuchałam :)))
      • yoma Re: :))) 21.10.10, 12:33
        Pewnie będzie w Szkle :)
      • marta.von.zpalacu Re: :))) 21.10.10, 13:00
        woda_woda napisała:

> Do licha, że też nie słuchałam :)))

Tu masz esencje:
        www.tvn24.pl/0,1678829,0,1,kaczynski-to-atak-na-wielka-czesc-spoleczenstwa,wiadomosc.html
        • wariant_b Re: :))) 21.10.10, 13:32
          marta.von.zpalacu napisał:
          > Tu masz esencje.

Czuję się pośrednio usatysfakcjonowany, bo autor hasła "zabierz babci dowód"
          pisywał kiedyś na Forum Humorum. Prezes docenił w końcu internautów.
    • strikemaster To żadna nowość 21.10.10, 12:31
      IMO prezes nie zwariował, a chce, zeby jego wyznawcy zwariowali i nadal bali się PO.
    • itsgettingcolder Re: Prezes zwariował 21.10.10, 12:34
      Ja myślę, że ten bełkot kaczyńskiego stanie się niedługo czymś tak normalnym i powszechnym, że nawet media się tym znudzą i przestaną go cytować.
      • yoma Re: Prezes zwariował 21.10.10, 12:35
        Ja wiem? Skoro za każdym razem prezes przechodzi sam siebie...
        • horpyna4 Re: Prezes zwariował 21.10.10, 12:39
          To prawda. On zawsze potrafi coś nowego wymyśleć.
    • behemot17-13 Re: Prezes zwariował 21.10.10, 12:41
      ostatnimi czasy uszy mnie bolą, laryngolog powiedział że to wina kowadełka, Jarusia.
    • agnostic5 Re: Prezes zwariował 21.10.10, 12:42
      Bito obrońców i sikano na znicze!

Czy to opis z czasów okupacji lub lat stalinowskich? Nie, to prezes opowiada o obrońcach krzyża.
      • yoma Re: Prezes zwariował 21.10.10, 12:50
        Gaszono papierosy na szyjach :)
    • kum.z.antalowki w tym szaleństwie jest metoda 21.10.10, 12:42
      On przecież - jesli chce sie utrzymac na fali - musi faulowac. Tyle jego, co se wyłże i wykrzyczy.
      Przecież w normalnych, demokratycznych procedurach praktycznie nie ma szans na powrót na szczyty realnej władzy.
      Cztery kolejno przegrane wybory. Sejmowe, samorzadowe, europarlamentarne i prezydenckie. Klops. A przecież jeszcze tak niedawno uchodził za "genialnego stratega" - sam lub za pośrednictwem posłusznych mu osób - trzymał w garsci wszystkie sznurki służące dominacji nad państwem. Lustracjom, inwigilacjom, insynuacjom nie było końca.
      A teraz - widac gołym okiem - państwo się rozwija i modernizuje, gospodarka wyszla obronna ręką z kryzysu, bezrobocie maleje, srednia płaca rośnie... A on? Chyba powoli zaczyna do niego docierać, że znalazl się na mieliźnie, daleko od głównego nurtu.
      To i co się dziwić, że - jak małe dziecko - krzykiem i tupaniem próbuje przyciągnąc do siebie uwagę.
      • anmanika Re: w tym szaleństwie jest metoda 21.10.10, 13:27
        I to są najmądrzejsze słowa dokładnie obrazujące teraźniejszosć.
      • mietowe_loczki Re: w tym szaleństwie jest metoda 21.10.10, 15:24
        Zapomniałeś o wyborach na prezydenta Warszawy.
    • agnostic5 Re: Prezes zwariował 21.10.10, 12:54
      Wolno obrażać, wolno obrażać prezydenta wybranego w demokratycznych wyborach - wylicza prezes PiS.

Z tym się akurat zgadzam. Komorowskiego w prawicowych mediach nazywają: Komoruskim.
      I twierdzą, że preziem został przez pomyłkę.
      • karbat Re: Prezes zwariował 21.10.10, 13:34
        ****Szef PiS twierdzi, że jego ugrupowanie jest w "Szkle kontaktowym" obrażane w sposób "wulgarny i obrzydliwy". Na uwagę dziennikarza, że to widzowie dzwonią do programu, Jarosław Kaczyński odpowiedział: "Dlatego tych widzów należy eliminować". ****

kaczy golabek pokoju ..... widzow nalezy eliminowac .....

• marta.von.zpalacu Re: Prezes zwariował 21.10.10, 15:04
          karbat napisał:

> ****Szef PiS twierdzi, że jego ugrupowanie jest w "Szkle kontaktowym" obrażane
          > w sposób "wulgarny i obrzydliwy". Na uwagę dziennikarza, że to widzowie dzwoni
          > ą do programu, Jarosław Kaczyński odpowiedział: "Dlatego tych widzów należy eli
          > minować". ****
          >
          > kaczy golabek pokoju ..... widzow nalezy eliminowac .....
          >

Do gazu z nimi :(((((((((
          Bosze ty patrzysz i gromami nie ciskasz.
        • pompompom Re: Prezes zwariował 21.10.10, 15:11
          karbat napisał:

> ****Szef PiS twierdzi, że jego ugrupowanie jest w "Szkle kontaktowym" obrażane
          > w sposób "wulgarny i obrzydliwy". Na uwagę dziennikarza, że to widzowie dzwoni
          > ą do programu, Jarosław Kaczyński odpowiedział: "Dlatego tych widzów należy eli
          > minować". ****
          >
          > kaczy golabek pokoju ..... widzow nalezy eliminowac .....
          >

Najlepsze jest to, ze prezes wkłada w usta polityków (z przewagą premiera i prezydenta) słowa, wypowiedzi, opinie zwykłych ludzi. Takich np. co piszą na forach, dzwonią do różnych audycji i mówią co im się nie podoba, albo i podoba.
          "kaczy golabek pokoju ..... widzow nalezy eliminowac ..... "
          Ot tak, bardzo demokratycznie. prezia nie wolno krytykować, bo prezio nerwowy i zaraz mu poziom niedowartościowania wzrasta i koniecznie, ale to koniecznie musi popluc na premiera i prezydenta. On chyba rzeczywiscie nie może tego Tuska strawić. A teraz mu jeszcze dołożylismy Komorowskiego i biedak ma juz nie tyle niestrawnosc, co rozprostowanie zwojów mózgowych.
    • henry.rollins trzeba mieć wyobraźnię,żeby na to wpaść 21.10.10, 14:30
      Chory gość
    • ave.duce Re: Prezes zwariował 21.10.10, 14:47
      Nie tylko on. Wczoraj wysłuchałam 10 min. relacji obrońców "spod krzyża" u Jana P.
    • pompompom Re: Prezes zwariował 21.10.10, 15:01
      prezio jakoś tak wszystko zgrabnie łączy, że wychodzi iz to Tusk z Komorowskim gasili papierosy na szyjach bojowniczek o krzyż, a potem tych dwóch sikało na znicze. A Jarosław jest poległym męczennikiem, bratem innego poległego męczennika wojownika i ze wszystkim w koło coś jest nie tak, tylko jeden Jarosław K. jest ok (według niego samego). Tamten co zamordował też miał poczucie misji, że uwolni nas od zadufanych w sobie polityków.
      O rany! Jak nie pokażemy Kaczyńskiemu gdzie jego miejsce (mamy głos i nie wahajmy się go użyć) to takich aktów przemocy będziemy mieli niestety więcej. Ja po chwili słuchania tego podjudzacza, a potem Antka policmajstra czułam jak we mnie wzbiera agresja. Nie lubie tego stanu, więc czym prędzej wyłączyłam radio.
      Kaczyński jak chcesz czuć się bezpiecznie to przestań pie...c bzdury i nakręcać złe emocje, a będzie ok. Tylko czy ty to potrafisz? Śmiem wątpić :(
    • dr.krisk Juz sobie wyobrażam te wystąpienia Prezesa za rok. 21.10.10, 15:02
      To będzie odjazd. Kosmici nasyłani przez PO, dziwne iodgłosy w jego muszli klozetowej (podsłuch???), Lech i Maria Kaczyńscy pojawiający się w niemytym oknie.....
      Przewiduję pełen odjazd. Przy stałym poparciu na poziomie 20%. Ktos musi reprezentowac w Sejmie polską głupotę.
    • cookies9 Re: Prezes zwariował 21.10.10, 15:06
      Wiemy nie od dziś,tylko pytanie -kiedy zostanie odwieziony do Tworek?
      Jak długo będzie tak plótł trzy po trzy?
    • zapijaczony_ryj Aleś prawdę odkryła, przeciez to rzecz znana,Świr 21.10.10, 15:10
      yoma napisała:

> teraz opowiada, że Tusk z policją gasili papierosy na szyjach modlących się kob
      > iet i że to się zaczęło 5 lat temu.
      • yoma Re: Aleś prawdę odkryła, przeciez to rzecz znana, 21.10.10, 15:27
        Znana, nie znana, a wątek rośnie :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka