Dodaj do ulubionych

Kulczyk straszył?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.04, 00:05
Obserwuj wątek
    • Gość: czytelnik Re: Kulczyk straszył? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.04, 00:09
      Miller 2. maja rezygnuje z funkcji premiera, a kiedy A. Michnik zrezygnuje z
      funkcji redaktora naczelnego GW?
      • Gość: MIKE KULCZYK STRACILES MOJE ZAUFANIE IP: *.chello.pl 05.04.04, 00:36
        • Gość: Kulczyk Re: KULCZYK STRACILES MOJE ZAUFANIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.04, 01:51
          To straszne!, prosze zaufaj mi raz jeszcze, co ja teraz zrobie wprost lzy cisną
          mi się do oczu!
          • gandalv A kto to jest ten Kulczyk nawet baby w warzywniaku 05.04.04, 08:36
            o nim gadają?
            Pozdrawiam
            Gandalv
            www.twojamagia.republika.pl
      • Gość: Valhala Kiedy Michnik straci posadę IP: *.net 05.04.04, 06:21
        Kiedy będzie używał słuzb specjalnych do zmian w radach nadzorczych, albo
        będzie się otaczał ludzmi, którzy byli podejrzani o szpiegostwo (teraz ten gość
        może będzie premierem a jest ministrem do spraw wewnetrznych !! Zrobi ministrem
        do spraw zagranicznych faceta, który z hukiem wyleciał z posady premiera - ale
        cyrk !!
      • Gość: Ojciec Olexy Re: Kulczyk straszył? IP: *.dip.t-dialin.net 05.04.04, 12:26

• Modrzejewski może uciec do Izraela IP: *.dip.t-dialin.net

Przeczytaj komentowany artykuł »
        Gość: ODEBRAC PASZPORT 05.04.2004 12:23 odpowiedz na list

Borowskiemu ( Bermanowi) ,

a także bermanom i barmanom wojewódzkim i warszawskim :

Kaczmarkowi, Michnikowi, Wieczernikowi, Kapuście,

Błochowiak ( wcześniej: BLOCH)

cards.mail.ru/card.php3?id=9868880257316&user_id=21910168
      • Gość: strach Re: Kulczyk straszył? IP: 80.111.118.* 05.04.04, 13:17
        A to kto straszy?
    • Gość: MACIEJ Re: Kulczyk straszył? IP: *.ny325.east.verizon.net 05.04.04, 00:11
      Ile ten Kulczyk ma lat? 70 ?
      • Gość: nicelus Dziecko układów PRLu. IP: *.dip.t-dialin.net 05.04.04, 07:54
        A ile jest warte 6% udziałów Orlenu?

• Gość: MO7 Re: Kulczyk straszył? IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 05.04.04, 00:13
      nie, raczej nie.
    • Gość: obserwator Nowa działka Kulczyka-Polska IP: *.lodz.mm.pl 05.04.04, 00:14
      kolejny przykład na to, że mając kasę można miec wszystko, nawet Millera na posyłki. może jak SLD bedzie miało 1% poparcia, to sie ocknie, że cos nie tak. ale w sumie lepiej żeby sie nie ocknęło.
    • Gość: olo Re: Kulczyk straszył? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.04.04, 00:15
      Tygrysy Europy???
      Gudzuś, Kulczuś. Kto następny?
      • Gość: DeltaForce Re: Kulczyk=Dresiarz... IP: 202.129.78.* 05.04.04, 00:20
        ... sciaga haracze telefoniczne jako monopolista od biedoty polskiej!
        • agnes6 Re: a kto ci każe ?? 05.04.04, 09:40
          a kto ci każe dzień w dzień wydzwaniać pod numery rozpoczynające się na 0700,
          do cioci w Stanach po jalmużnę, na pogodynkę, do wróżki, do informacji o
          programach telewizyjnych itp. Czy to pan Kulczyk każe ci (usilnie namawia cię)
          do wysyłania niezliczonych ilości sms-ów każdego dnia?
      • Gość: bobofrut Re: Kulczyk straszył? IP: *.rtk.net.pl 05.04.04, 00:21
        cały czas nie mogę pojąć dlaczego urząd skarbowy nie może zbadać skąd ten
        kulczyk wziął tyle kasy. w prl-u się dorobił????

przecież qurna, życia się odniechciewa w takim kraju, gdzie jakiś łapserdak
        robi przekręty na miliardy...
        • Gość: Komentator Bo Kulczyk placi podatki za granica, a nie w RP. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.04, 00:32
        • Gość: xyz Tatus Kulczyka, to zagatkowa postac w PRL'u !!!!! IP: 66.46.38.* 05.04.04, 04:44
          W PRL'u zadna firma panstwowa i prywatna nie mogla przeprowadzic jakiejkolwiek
          tranzakcji z firma niemiecka bez udzialu firmy handlowej tatusia Kulczyka.
          Tatus, podobno dal synkowi na poczatek prowadzenia biznesu milion dolarow
          amerykanskich.
          W PRL'u najwieksze firmy panstwowe nie mialy sily ominac firme tayusia Kulczyka
          w jakiejkolwiek tranzakcji z firma niemiecka.
          Ja osobiscie w PRL'u rezygnowalem z tranzakcji z niemcami, aby nie placic
          haraczu na "kulczykow". Ostatni raz w roku 1994 firma Krupp tez kierowala mnie
          do "kulczykow", wiec wybralem firme kanadyjska produkujaca maszyny do produkcji
          PET'ow do wydmuchiwania butelek plastikowych.
          • Gość: bolek Re: Tatus Kulczyka, to zagatkowa postac w PRL'u ! IP: *.ne.client2.attbi.com 05.04.04, 04:53
            To juz nawet butelki nie mozna zrobic bez Kulczyka? A dziwisz sie? Przeciez
            PZPR rzadzi zamiast siedzec w wiezieniu. Dziwie sie tylko ze chcesz robisz
            interesy w Polsce. JEST TO WYRZUCANIE PIENIEDZY W BLOTO!!! Sam to robilem i
            nic nie stracilem. Ale tez nie zarobilem. Wszystko poszlo na Millera.
            Sidzisz w Kanadzie to tam inwestuj. NIE DAWAJ PZPR PIENIEDZY!!!!
          • ayran Re: Tatus Kulczyka, to zagatkowa postac w PRL'u ! 05.04.04, 10:27
            Gość portalu: xyz napisał(a):

> W PRL'u zadna firma panstwowa i prywatna nie mogla przeprowadzic
            jakiejkolwiek
            > tranzakcji z firma niemiecka bez udzialu firmy handlowej tatusia Kulczyka.

A wiesz co to kwantyfikatory ogólne?
            Mnóstwo transakcji w handlu zagranicznym było przeprowadzanych pomiędzy firmami
            polskimi i niemieckimi bez pośrednictwa firmy ojca Kulczyka, gdyż - w
            zależności od branży - obowiązkowe było pośrednictwo polskich firm państwowych
            jakimi były Centrale Handlu Zagranicznego. System też chory i idiotyczny, ale z
            obowiązkowym pośrednictwem ojca Kulczyka niemający nic wspólnego.

> Tatus, podobno dal synkowi na poczatek prowadzenia biznesu milion dolarow
            > amerykanskich.

Jeśli ojciec (podobno) dał synowi pieniądze, to co złego akurat w tym?

> W PRL'u najwieksze firmy panstwowe nie mialy sily ominac firme tayusia.
            > Kulczyka
            > w jakiejkolwiek tranzakcji z firma niemiecka

Jak nie lubisz Kulczyka, to poszukaj prawdziwych zarzutów (co nie powinno
            przyjść trudno) nie zaś kłamliwych, bo w ten sposób powodujesz, że przestajesz
            być wiarygodny.

> Ja osobiscie w PRL'u rezygnowalem z tranzakcji z niemcami, aby nie placic
            > haraczu na "kulczykow". Ostatni raz w roku 1994 firma Krupp tez kierowala
            mnie
            > do "kulczykow",

Gdyby firma Krupp's życzyła sobie pośrednictwa określonego, znanego osbie
            partnera, to jej zbójeckie prawo. Ale podejrzewa, że to kolejne kłamstwo -
            Krupps uruchomił swoje własne przedstawicielstwo w Polsce jeszcze w roku 1990 i
            żaden Kulczyk nie był mu do nieczego niezbędny.

> wiec wybralem firme kanadyjska produkujaca maszyny do produkcji
            > PET'ow do wydmuchiwania butelek plastikowych.

No więc po co się skarżysz?

• Gość: Słoneczko Podobno pierwszy milion DM dał mu tata.... IP: *.dip.t-dialin.net 05.04.04, 08:30
          Kulczykowie byli ( i są) obywatelami RFN
          • wroc1 Jako Niemcy.. 05.04.04, 10:02
            niech płacą nawet uczciwe podetki w Niemczech. O ile wiem Kulczyk nie podlega pod niemieckiego fiskusa. Czyli ani on uczciwy Polak ani uczciwy Niemiec. Taka efemeryda z diengami i nic więcej.
        • Gość: lepper Re: Kulczyk straszył? IP: 217.168.129.* 05.04.04, 11:41
          Oczywiście masz racje, urząd skarbowy pownien dobrać sie do wszystkich, którzy
          dorobili sie np. domku lub nowego samochodu no bo przeciez uczciwie pracujący
          nauczyciel czy lekarz w życiu czegoś takiego się nie dorobią. A takim, którzy
          na koncie mają powyżej 100 tyś powinno się zabrać całą kasę i publicznie
          napiętnować jako pasożytów, którzy chomikują pieniądze tak potrzebne
          bezrobotnym, nieuczącej się młodzieży i osobom nieporadnym zyciowo którzy
          popdali w alkoholizm i zeszli na przestępczą scieżkę. Zeby nien pogłębiać
          frustracji społecznych powinien istnieć ustawowy zakaz jazdy nowymi samochodami
          (w specjalnych dotowanych przez Państwo zakładach można będzie dokonać tzwe
          starzenie auta), ubierać czyste, schludne ubrania, czy np malowac elewacji
          budynku. Wtedy z duma powiemy, ze wszyscy POlacy to jedna rodzina w której nie
          ma cwaniaków, spekulantów i oszustów. A uciekinierów którzy myślą inaczej pod
          mur, pod mur.
      • Gość: MO7 Re: Kulczyk straszył? IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 05.04.04, 00:22
        nie ma jak świadoma gra? tylko co dalej?
      • Gość: muza tygrysy do klatek na wieki wiekow ....... IP: *.dc.dc.cox.net 05.04.04, 03:56
    • Gość: Poznaniak Miałeś chamie złoty róg... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.04, 00:26
      ... wystarczyło tylko postawić kropkę nad "i" i zainwestować w Lecha Poznań.
      Cała Wielkopolska stałaby dziś za tobą murem, niezależnie od oskarżeń. A tak
      ostał ci się ino sznur...
      • Gość: z Szamotuł Re: Mów za siebie.. nie cała Wielkopolska.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.04, 00:44
        Kulczyk to jest ulepszona wersja Gawronika. I proszę cię bardzo nie mieszaj w
        to wszystko Wielkopolski, bo nasz dorobek powstawał inaczej - nie wskutek
        cwaniackich przekrętów.. a to,że obaj kibicujemy Kolejorzowi to nie ma nic do
        rzeczy.. takimi cwaniakami jak Gawronik , Kulczyk, Bolo Krzyzostaniak itp
        powinien zająć się Urząd Skarbowy ..
        • Gość: poznaniak Re: Mów za siebie.. nie cała Wielkopolska.. IP: *.ne.client2.attbi.com 05.04.04, 05:00
          Gadasz jak poznoniok i sie ciesze. W koncu to nie jest Kongresowka ... ale
          dlaczego te nasze ciule glosowaly na ciulow i chamow z Zyrardowa!!!! Poruta -
          szczuny - poruta!!!. Drzymala by sie ze wstydu we wlasnym gownie utunkal. Ale
          jak na dzisiaj; wschodnie bydlo rzadzi.
          • Gość: fritz Re: Mów za siebie.. nie cała Wielkopolska.. IP: *.adsl.solnet.ch 05.04.04, 10:23
            Czekamy z niecierpliwoscia na swiatle rzady poznaniakow. Jezeli wypieprzycie ta
            skorumpowana bande, dzieki wam za to :::)))
            Tylko co z Kulczykiem :)
    • Gość: Prokurator to przecie nie dziwne.Na czym tyle zarabia Mr. K.? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.04, 00:29
      przeciez ma udzialy w kazdym wiekszym polskim biznesie, to oczywiste, ze tylko
      dzieki nieczystym ukladom, a podatki placi za granica....
      • agnes6 Re: to przecie nie dziwne.Na czym tyle zarabia Mr 05.04.04, 09:28
        a g..... ci do tego gdzie płaci podatki pan Kulczyk i ile. Ja też płacę podatki
        zagranicą. Rusz swą kiepiełą (jak wytrzeźwiejesz) i może przejrzysz na oczy,
        zaczniesz działać a nie tylko kwękać i pieprzyć dyrdymały na forum GW. Może ci
        się polepszy. Wtedy przestaniesz zazdrościć innym ćwoku leniwy.
        • tow1sekr Re: to przecie nie dziwne.Na czym tyle zarabia Mr 05.04.04, 10:30
          Przez to, że Kulczyk płaci podatki za granicą w Polsce jest między innymi
          dziura budżetowa i poważny problem z finansowania np. służby zdrowia. Jeśli
          Kulczyk zarabia pieniądze w Polsce to jego psim obowiązkiem jest płacić
          odpowiednie podatki w Polsce.
          Kulczyk korzysta jednak z dziwnych układów z don leszkiem millerone i okrada
          Polaków.
          Twoja wypowiedź agnes6 jest nie tylko głupkowata. Dotatkowo jest chamska i
          agresywna (a tego zabrania netykieta - proponuję przeczytaj).
    • Gość: darkness wiecie co się stanie z takimi"kulczykami"??? IP: *.slowiki.one.pl / *.one.pl 05.04.04, 00:32
      Jak "samoobrona" dojdzie do władzy??? he he .
      • Gość: zgada Re: Wiemy,wiemy: Lepper juz sie z nim dogadal !!! IP: *.cvx.algx.net 05.04.04, 00:39
        Dogadali sie tez z wlascicelami hipermarketow. Dogadaja sie i z
        innymi "kulczykami". Ale na razie potrzebne sa im twoje plecy kolego, by
        przejac wladze.Potem samabrona dobierze sie do twojej d....Ale poki co, wierz w
        cuda.
    • baba2 Re: Kulczyk straszył? 05.04.04, 00:32
      Mnie też straszył.Nie sam tylko jego piesek adwokat.Kiedyś Kulczyk wymieniał
      ambasadorów teraz wymienia premierów.Może jego zrobimy premierem?
      Córka wyszła za Lubomirskiego to odzyska dla niej jego ziemię ,zamki i może być
      juz królem.
      Wiwat król Jan Kulczyk z Poznania.
      • Gość: jojo Re: Kulczyk straszył? Kapitaliści? IP: *.bater.net.pl / 81.210.100.* 05.04.04, 00:46
        I co my biedni rodacy możemy zrobić?Przecież oni nas ładują w bambuko ile
        wlezie.Zaczynam już rozumieć na czym polegała rewolucja październikowa.I to
        jest chyba jedyne dobre rozwiązanie!
        • Gość: alamakota Revolution 2004!!!!!!!!!! the time is now ! IP: *.dc.dc.cox.net 05.04.04, 02:11
    • Gość: U_Bolt Re: Kulczyk straszył? IP: *.chello.pl 05.04.04, 00:46
      Gazeta Wyborcza napisała:

" Wielokrotnie byłem straszony i namawiany przez Jana Kulczyka, by ustąpić na
      rzecz Zbigniewa Wróbla. Wielokrotnie się z nim spotkałem. Kulczyk chciał mieć
      pewność, że będzie miał swojego człowieka w zarządzie spółki - potwierdził
      wczoraj "Gazecie" sobotnie doniesienia "Życia Warszawy" i TVN 24 Andrzej
      Modrzejewski, były prezes Orlenu. "

Teraz to sobie, Życiu Warszawy, TVN24 a szczególnie Gazecie Wyborczej w
      szczegółach i dowoli może opowiadać pan Modrzejewski ile tylko zechce.
      Natomiast ciekawi mnie czy fakty wielokrotnego straszenia (szantażowania??)
      zostały zgłoszone do odpowiednich organów ścigania w okresie gdy miały miejsce?
      • Gość: as Re: Kulczyk straszył? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.04, 00:53
        a kto by mu wtedy uwierzył ?
    • Gość: FRANK Re: Kulczyk straszył? IP: *.wa.bigpond.net.au 05.04.04, 01:38
      co za hipokryzja Miller osmiela sie mowic ze pracuje tylko z uczciwymi i
      prawymi ludzmi czyzby juz sie pozegnal np. z Jakubowska?
      • Gość: clinton Re: Kulczyk straszył? IP: *.ne.client2.attbi.com 05.04.04, 05:02
        A moze Jakubowska udaje Monike Lewinski??? Rozstanie trudne. Gdzie znajdziesz
        w W-wce drutociaga i poslanke w jednej osobie???
    • Gość: polonus ciekawe ile kulczyk wlozyl do koperty millerowi? IP: *.rasserver.net 05.04.04, 02:02
      wykosic komune a potem kulczyka.......
      • Gość: bolek Re: ciekawe ile kulczyk wlozyl do koperty millero IP: *.ne.client2.attbi.com 05.04.04, 05:04
        Wykos komune. Kulczyka zostaw. Chyba ze kradl.
      • Gość: and Re: ciekawe ile kulczyk wlozyl do koperty millero IP: *.czestochowa.cn.net.pl 05.04.04, 14:04
        kwachu i miller to polityczne trupy,a komu się wysługiwali to zobaczymy w jakich
        spółeczkach i zarządach uwija sobie gniazdka kulczyka - nie zapominajcie o
        prokomie krauzego
    • Gość: alamakota z wygladu on straszny, really! IP: *.dc.dc.cox.net 05.04.04, 02:09
    • Gość: sceptyk Re: Kulczyk straszył? IP: *.se.client2.attbi.com 05.04.04, 02:28

W niektórych zamorskich krajach o najbogatszych ludziach się troche więcej wie,
      zwłaszcza pod kątem jaki ich jest wkład w działalność charytatywną, na rzecz
      potrzebujących, cierpiących i umierających. I to jest chętnie wymieniane przez
      media przy każdej dogodnej okoliczności.
      Gazeta Wyborcza z bałwochwalczym pietyzmen używa tylko jedną ksywkę,
      "najbogatszy człowiek Polski". Czy tylko jest wiadome na ten temat, czy też to
      jest skala wartości która obowiązuje w budynku redakcji?

• Gość: bolek Re: Kulczyk straszył? IP: *.ne.client2.attbi.com 05.04.04, 05:05
        JESTES NAIWNY AMERYKANIN. SORRY. I DO TEGO NAPADLES NA IRAK.
        • Gość: sceptyk Re: do Bolka IP: *.se.client2.attbi.com 05.04.04, 12:48
          W jednym krótkim postingu popełniłeś kilka błędów.
          1. jeżeli zarzucasz mi naiwność to powinieneś się zwrócić do swoich rodziców z
          pretensjami że walczyli o taki świat jaki macie.
          2. za "wielką woda" jest położone kilka innych krajów, oprócz Ameryki, o czym
          wiedzą nawet pogardzani przez Ciebie Amerykanie
          3. jeżeli z jakichś powodów uważasz, że jestem Amerykaninem, to źródłem Twojej
          wiedzy może być tylko zakodowany mój adres emailowy. Z czego wypływa prosty
          wniosek, że Ty nie jesteś zwykłym uczestnikiem forum, tylko masz jakies
          dodatkowe cele do spełnienia.
      • Gość: Poznaniak KULCZYK TO MATACZ !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.04, 06:26
        Od paru lat trzesie Poznaniem i Urzedem Miejskim. Posadził tam na Urzedzie
        Prezydenta Poznania niejakiego grobelnego ryszarda superkretacza, który
        załatwia mu różne interesy i udziela w samolocie slubu corce. Więc co tam
        panowanie Kulczyka nad premierem czy prezesem Orlenu.On panuje nad Poznaniem i
        Prezydentem Poznania
        • Gość: moze i matacz Re: KULCZYK TO MATACZ !! IP: 217.168.129.* 05.04.04, 12:06
          Podobno (według Wyborczej)w Poznaniu narobił niezłego gnoju. tak sie jednak
          składa ze jestem z POznania i widziałem jaki to gnój z bliska. Była nsobie
          ruinka i park kólo którego czasami przychodziłem. Całość jak mówia niektorzy
          warte miliony i oddane za setki tysiecy Kulczykowi. Szkoda jednak że tego parku
          nie widzieliście ani tych chałup gdzie teraz jest stary browar. Park całkowicie
          zasrany przez psy, na ławkach obsiaduja zule lub łysi przechodzi sie wiec nie
          przez park ale przez okoliczne uliczki. W tej chwili on ile wiem park jest
          dalej zasrany i zazulony wiec nie wiem czy w końcu Kuczyk to kupił czy nie. Co
          do tych ruin rzeczywiście zburzył i wybudował kopleks handlowy jakiego nie
          powstydziłby sie Londyn czy Berlin. Marzy mi się zeby Kulczyk znów dokonał
          jakiegos przekretu i przejął kilka kamienic w okolicach starego rynku które sa
          zrujnowane opuszczone przez mieszkańców i wygladaj jak po cięzkim bombardowaniu
          z 45 roku. Albo zeby w wyniku przekretu przejał dawny sklep na roku starego
          rynku i paderewskiego który jest zabitą dechami ruina w której już nawet zule
          nie kimaja bo syf.
          • Gość: Poznaniak Re: KULCZYK TO MATACZ !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.04, 17:25
            Nikt nie odbiera Panu Doktorowi Janowi Kulczykowi prawa do legalnego zakupu
            ziemi czy nieruchomości i inwestowania w uczciwy sposób. Pieniadze , które
            razem z grobelnym przekręcili "na lewo" przydałyby się miastu. Czytaj prosze
            dokładnie , a nie " po łebkach" . Agresywny jęsyk wskazuje, że chyba pracujesz
            dla którejś z firm kulczyka i masz wpisane w obowiązki zawsze i wszędzie bronić
            jego interesu
    • Gość: Olek Re: Millerowa szalala na balach u Kulczyka IP: *.prem.tmns.net.au 05.04.04, 02:55
      Patrz fotografie Vivy z balow z roztanczona premierowa w objeciach Kulczyka
      • Gość: Kerim Re: Millerowa szalala na balach u Kulczyka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.04.04, 03:25
        No bo jaka jest ulubiona biżuteria państwa Millerów? - KULCZYKI
        dowcip zresztą sprzed pary dobrych miesięcy, to tylko gazeta wczoraj się
        połapała.
        • Gość: Maianna Re: Millerowa szalala na balach u Kulczyka IP: *.sympatico.ca 05.04.04, 03:53
          Panu Kulczykowi nalezy gratulawac i brac przyklad a nie wymyslac ksiezycowe
          anegdotki.
    • Gość: kur tylko lepper IP: *.atl.client2.attbi.com 05.04.04, 03:54
      na kulczyka i innych cwaniaczkow tylko lepper.
    • inaww Bezinteresowna zawiść... 05.04.04, 04:09
      Ani mi p. Kulczyk brat, ani swat (może szkoda?), ale Wasze pokrzykiwania i
      posądzenia to nic innego jak bezinteresowna zawiść że on ma a Wy - nie.
      Chcielibyście też mieć? Ja też. No to ruszcie głową! Ja nie mam talentu do
      interesów i to co mam zaledwie mi starcza na życie, ale przynajmniej nie pluję
      na tych którzy umieją się dorobic! Owszem - zazdroszczę innym że potrafią, ale
      zazdrość i zawiść to nie to samo. Z Was wszystkich zaś tryska bezinteresowna
      zawiść: skoro ja nie mam, to i inni nie mają prawa mieć. Nie szkoda Wam żółci?
      • Gość: BOLEK Re: Bezinteresowna zawiść... IP: *.ne.client2.attbi.com 05.04.04, 05:09
        Z Ameryki piszesz i placisz podatki. A Kulczykowi zazdroszcza. Do pierdla go
        wsadza bo cos zrobil. A Miller bedzie prezydentem i bedzie pil wodke z J.
        Kerry.
    • Gość: Byśko Facet się dorobił IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.04.04, 04:11
      ale dzięki znajomoscią z politykami i czy to jest uczciwe?
      • Gość: KOSZTEM NARODU MAFIA UBECKA , a nie pojedyńczy facet IP: *.dip.t-dialin.net 05.04.04, 12:31
        dorobili się bandyci hitlerowscy w Birkenau

na żydach
    • Gość: Byśko Facet się dorobił IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.04.04, 04:12
      ale dzięki znajomoscią z politykami i czy to jest uczciwe? Cona to kwasniewski
      • Gość: nicelus Re: Facet się dorobił IP: *.dip.t-dialin.net 05.04.04, 07:47
        Kwaśniewski ma się dobrze. Właśnie wybiera odpowiedniego premiera.
    • Gość: UCZCIWY Re: Kulczyk straszył? IP: 62.233.185.* 05.04.04, 07:09
      Jeżeli Kwaśniewski jeszcze nie zrobił porzątku z Kulczykiem to znaczy że łapska
      też w tym maczał.Przykład można wziąść z Putina pozamykał baronuw nawtowych.
      Zamknąć kulczyka niech nie jezdzi po Polsce i nie straszy iteroryzuje ludzi bo
      ma przyzwolernie.
    • Gość: vx Re: Kulczyk straszył? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.04, 07:28
      To nie tylko AGORA chce mieć wszędzie swoich ludzi .
    • herr.tick też mi nowina 05.04.04, 07:49
      duch Kulczyka straszy w tym kraju od lat
      • Gość: Michal Re: też mi nowina IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.04, 08:10
        Rodzina Kulczykow prowadzi interesy juz od 3 pokolen .To Kulczyk
        doprowadzil do inwestycji VW i wiwelu innych firm , z malego browaru
        stworzyl jeden z najwiekszych i najnowoczesniejszych browarow w Polsce i itd.
        To nie wina Kulczyka ze takie jest panstwo i media ,ze zagraniczni
        inwestorzy moga robic co chca ale Polak nie . Jak nie bedziesz
        posluszny to wczesnie rano ukarze cie Wyborcza , rano Monika Olejnik. w
        poludnie radio Z a popoludniu i wieczorem Polsat i TVN .To te media
        decyduja kogo zniszczyc , kogo chronic ( Krause,gudzowaty,Walter,Solorz) a
        kogo promowac(kaczmarek)To jest kolejna grupa trzymajaca wladze w Polsce.
        • herr.tick same strachy straszne 05.04.04, 08:33
          trzeba stąd będzie uciekać chyba
    • Gość: Jola Re: Kulczyk straszył? IP: *.bchsia.telus.net 05.04.04, 08:37
      Kulczyk moze wiele rzeczy,bo ma pieniadze i wplywy.Byl i jest blisko zwiazany
      z Millerem,syn Millera przebywal razem z Kulczykiem na Fisher Island{Miami]
      gdzie Kulczyk ma mieszkanie.Nie wierze absolutnie Kulczykowi!!!!!!To co robi
      jest wstretne,nawet jego bliscy znajomi tak uwazaja,ale nic nie powiedza,bo
      lubia przebywac w jego towarzystwie,gdzie chodzi sie od knajpki do knajpki
      i na dodatek on za to placi!!!!!!
    • Gość: Maciej Obudził się ze snu zimowego - w kwietniu - BIEDAK IP: *.pl / *.enterpol.pl 05.04.04, 09:06
      Co tego Modzelewskiego tak wzięło na zwierzenia ??? Teraz chce meldować o jakiś
      tam szantarzystach ?? A wcześniej to co , kasę się brało za milczenie - a może
      Modzelewski ktoś ci za mało odpalił !!!
      • Gość: MOże Zwiać !!! Modrzejewski ma IZREALSKI paszport IP: *.dip.t-dialin.net 05.04.04, 12:37

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka