Dodaj do ulubionych

Komisja śledcza przyjęła raport Anity Błochowiak

• Gość: satisfaction Dostałaś wreszcie w ryja głupia kataryno.kataryno. IP: 5.5.* / 80.58.44.* 05.04.04, 10:55
      Tyle miesięcy twojegi plucia i szczucia nadarmo!!! Targaj się na linę...
      • Gość: Andrzej [...] IP: *.nll.se 05.04.04, 12:42
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Krzyś Kto jej to pisał? IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 05.04.04, 10:55
      Rywin? Prokuratura? Miller?
      Skandal
      • Gość: paszli won! Towarzystewko Szechtera dostało histerii i sraczki IP: 5.5.* / 80.58.44.* 05.04.04, 11:08
        • Gość: Andrzej [...] IP: *.nll.se 05.04.04, 12:43
        • Gość: polak Re: komsomoł działa! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 05.04.04, 14:25
          rosną nowe kadry dla partii wiecznie żywej
    • Gość: http://pamietamy.t Re:chcieliscie bolszewi bialoczerwonej,judenratu, IP: *.ok.shawcable.net 05.04.04, 10:57
      neoNEPu grubej kreski
      gentow prl w rzadach i wladzach publicznych
      sedziow ze stanu wojennego

no to macie w rozkwicie jak w czasie II wojny swiatowej
      kft.umcs.lublin.pl/stona/zaglada/judenrat.html
      patrzyliscie ze spkojem jak plona domy waszych sasiadow
      jak ich rabuja jak ich wyrzucaja na bruk z mieszkan komunalnych
      za ktore zaplacili marna wyplata za prace dla lepszego jutra
      patrzcie jak teraz pozar bolszewizmu trawi wasz dobytek
      czesto pochodzacy z tego gigantycznego rabunku

pamietamy.tripod.com
    • Gość: wqrwiony Demokracja jest do dupy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.04, 10:57
      Dzisiaj się o tym przekonałem. Ukryć prawdę za pomocą demokratycznego
      głosowania. Brawo Jakubowska i Czarzasty możecie być z siebie dumni.
    • strajker Miało być pozamiatane i jest; Rywin pije szampana 05.04.04, 10:57
      To już jest koniec; gtw już teraz na wszystko może powiedzieć, że i prokuratura
      i sąd i komisja ostatecznie ustaliły, że Rywin był sam i tyle.
    • Gość: dr. Kulczyk SLD rozdaje LSD w sejmie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.04, 10:57
      przecież ci ludzie jeśli chcą coś zroić dla własnego kraju to niech się wysadzą
      w powietrze. pozdrowienia dla pana z PSL który nie przyszedł na głosowanie nad
      raportem komisji $$$$$$$$$$$$
    • Gość: Bolek Re: Komisja śledcza przyjęła raport Anity Błochow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.04, 10:57
      degrengolada panstwa,
      republika kolesiow
      i... ogromne poczucie zawodu. Juz juz mi sie zdawalo, ze cos z tej komisji
      jednak bedzie, ze uratuje godnosc i honor panstwa. ze uratuje chociaz resztki
      mojej wiary w panstwo - ktore jest wspolnym dobrem. w panstwo sprawiedliwe.
      ogromny zawod i gorycz.
      nie chce mi sie w ogole brac udzialu w jakichkolwiek tzw. procesach
      demokratycznych. raczej nie pojde juz wiecj na wybory...
      wcale sie nie dziwie Slowakom. Widac juz tez maja dosc.
    • Gość: Smutny obserwator Żenada IP: *.nsm.pl 05.04.04, 10:57
      Grupa dzieci we mgle! Najczarniejszy dzień Komisji. Ja chyba jeszcze śpię i mi
      się to... No po prostu ręce, nogi, szczęka, spodnie, wszystko poada!
    • Gość: Obywatel Za NASZE pieniądze NAS oszukują !!! IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 05.04.04, 10:58
      Przecież to żałosne, żeby takie indywiduum (posłanka Błochowiak) stanowiło o
      prawdzie dla całego narodu. Teraz przynajmniej widać wyraźnie, któremu
      ugrupowaniu najbardziej zależało na zamydleniu prawdy. Żałosny, doprawdy
      żałosny spektakl za pieniądze podatników...
    • Gość: Maud Re: Komisja śledcza przyjęła raport Anity Błochow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.04, 10:58
      To po prostu kpina ze zdrowego rozsądku...Kopczyński sprzedawczyk..ile Mu
      zapłacili żeby zagłosował za komuchami....NIkt , kto ma trochę oleju w głowie w
      to nie wierzy...

Idioci, myśleli,że poprawią swój wizerunek wsród społeczeństwa, a to tylko
      przyspieszy ich chwalebny koniec...
      Żenada...
    • Gość: xxx [...] IP: *.p.lodz.pl 05.04.04, 10:59
      • Gość: RageAgainstTheReds Re: Komisja śledcza przyjęła raport Anity Błochow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.04, 11:02
        Kopczynski ma juz swoje miejsce na czarnych kartach naszej historii!!!
        Mimo wszystko mam nadzieje ze to tylko pognebi lewice w przyszlych wyborach.
    • Gość: Mario Re: Komisja śledcza przyjęła raport Anity Błochow IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 05.04.04, 11:02
      Do którego kraju warto teraz emigrować?
    • Gość: obserwator Re: Komisja śledcza przyjęła raport Anity Błochow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.04, 11:02
      Posłowie po co traciliście nasze pieniądze i swój bardzo cenny czas??
    • Gość: Andrzej Błochowiak mać !!! IP: 212.33.66.* 05.04.04, 11:02
      jak w tytule...
      • Gość: Zazuzi Ludzie IP: 195.94.203.* 05.04.04, 12:05
        NIE CHCE MI SIĘ ŻYĆ W TYM KRAJU !!!
        WSTYDZĘ SIĘ ZA TO CO SIĘ TUTAJ WYPRAWIA NA OCZACH WSZYSTKICH
        WSTYDZĘ SIĘ ŻE JESTEM POLAKIEM... PO RPOSTU PO LUDZKU SIĘ WSTYDZĘ...
        BO CO TO KURWA MA BYĆ... OPERATOR TRAKTORA JEST KANDYDATEM NA
        PREMIERA/PREZYDENTA... ZŁODZIEJE ŚMIEJĄ SIĘ W TWARZ... I TO WSZYSTKO ZA
        PRZYZWOLENIEM NARODU, KTÓRY JEST STADEM NIEMYCH BARANÓW SKORO TEGO NIE WIDZI I
        SKORO LEPPERYDA MA TAKIE POPARCIE... PORA UMIERAĆ!!!
        • Gość: i? Re: Ludzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.04, 13:59
          Zgadzam się w 100% i co? I nic! Zarówno Ty jak i Ja narzekamy i nic nie
          robimy... tylko wciąż w tym chocholim tańcu...
    • Gość: Leszek Miller Re: Komisja śledcza przyjęła raport Anity Błochow IP: *.mstow.sdi.tpnet.pl 05.04.04, 11:03
      A nie mowilem ze to prowokacja?
      • Gość: Moose WC Kaczka IP: *.nsm.pl 05.04.04, 11:09
        Już ją widzę, jak kłapie tym głupim dziobem z mównicy, potoki czystej wody
        wylewają sie niczym z muszli - za przeproszeniem - klozetowej... Mmmm.
        Właściwie to należało przegłosować, że sprawy Rywina w ogóle nie było.
        Błąd!
    • goniacy.pielegniarz SLD dogadało się z PSL-em 05.04.04, 11:03
      SLD wsparli Samoobrona, Kopczyński, a Szczepańczyk się nie pojawił na
      posiedzeniu.
      • Gość: Gość który wyszedł Re: SLD dogadało się z PSL-em IP: *.chello.pl 05.04.04, 11:31
        info.onet.pl/897118,11,item.html
      • Gość: jar Re: SLD dogadało się z PSL-em IP: *.aster.pl / *.acn.pl 05.04.04, 11:48
        Znaczy się mamy rząd tow. Oleksego tak jak Rywin agenta KGB mozna mieć tylko
        nadzieję że na tych sprzedawczykow z SLD i PSL nikt juz nie zagłosuje.
    • netax Re: Komisja śledcza przyjęła raport Anity Błochow 05.04.04, 11:04
      Skandal!!!
      To już szczyt wszystkiego! Mam nadzieję, że prasa i opinia publiczna nie
      pozostawi z tego raportu suchej nitki!!!!!!
      • Gość: SLD-UPek Dostaniecie pisanki na święta! IP: 195.205.230.* 05.04.04, 11:06
      • flora1 Re: Dziwny zbieg okoliczności: Sąd i Błochowiak... 05.04.04, 11:10
        ... jednogłośnie stwierdzili, że Rywin to oszust i działał sam!
        • Gość: sędzia Re: Dziwny zbieg okoliczności: Sąd i Błochowiak.. IP: *.lubin.dialog.net.pl 05.04.04, 11:16
          Nikt nie płaci sędziom za udowadnianie czegokolwiek. Sędziowie nie są
          śledczymi. Na całym świecie (poza byłym ZSRR i Chinami) proces karny wygląda
          tak, że prokurator przychodzi do Sądu z dowodami, które mają go przekonać do
          winy oskarżonego. Sąd te dowody ocenia i na ich podstawie kwalifikuje czyn
          oskarżonego. Jak Prokuratorowi w sprawie Lwa R. nie udało się udowodnić przed
          Sądem istnienia grupy trzymającej władzę to co z tym mają wspólnego sędziowie?
          A może sędzia Celej powinien przebrać się w prochowiec i zacząć śledzić
          Czarzastego, żeby mu udowodnić związek z Lwem? Nie mieszajmy sędziów do tego co
          nie od nich zależy.
          • Gość: wciąż? Re: Dziwny zbieg okoliczności: Sąd i Błochowiak.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.04, 11:33
            Ludzie trzeba zacząć manifestować, trzeba przegonić tych chamów z sejmu. Dla
            tych cweli liczą się tylko tzw.sondaże, nasze wspólne dobro mają w dupie i
            śmieją się z ciebie i ze mnie.
            • Gość: a Re: Dziwny zbieg okoliczności: Sąd i Błochowiak.. IP: 212.244.195.* 05.04.04, 20:57
              to jutro o 12 na Wiejskiej (adekwatna nazwa), co? Gadanie, gadanie, gadanie.
        • Gość: chilum Re: Dziwny zbieg okoliczności: Sąd i Błochowiak.. IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.04, 12:06
          > ... jednogłośnie stwierdzili, że Rywin to oszust i działał sam

Takie były dyrektywy z PPWAPZPR(Podziemne Plenum Wiecznie Aktywnej PZPR).
          Jedyna nadzieja w tym co mówi Ziobro I Rokita,ze po wyborach wrócą do sprawy
          Rywina.
          • flora1 Re: Dziwny zbieg okoliczności: Sąd i Błochowiak.. 05.04.04, 14:22
            Najpierw sędzia Clelej jak gumka z majtek wyskakuje z kwalifikacją czynu na
            oszustwo, później Błochowiak ogłasza wbrew faktom i logice że Rywin to oszust i
            działał sam, sorry ale nie wierzę że to tylko zbieg okoliczności....
    • Gość: kwiatek Kopczyńskiego wbić na pal ! IP: *.ipt.aol.com 05.04.04, 11:05
      Ciekawe co dostał - może talon na małego Fiata. Ale to już przeszłość. Pewnie
      dłuższe wczasy na Karaibach, po wyczerpujących latach w Sejmie.
    • Gość: SKANDAL!!!! Re: Komisja śledcza przyjęła raport Anity Błochow IP: *.iele.polsl.gliwice.pl 05.04.04, 11:06
      Paranoja do kwadratu!!!!!!
      Ludzie, w jakim kraju my żyjemy?????????
    • Gość: wojtek Re: Komisja śledcza przyjęła raport Anity Błochow IP: *.ztpnet.pl 05.04.04, 11:09
      A czy nie byłoby skandalem, gdyby wnioski komisji zasadniczo rozchodziły się z
      wnioskami sądu? Jestem demokratą, dla mnie rozstrzygające są wyroki sądowe a
      nie polityczne igrzyska komisji sejmowych, gdzie prawo jest łamane na wyścigi,
      w myśl zasady: "co wolno wojewodzie ...."
    • Gość: smarkata Re: Komisja śledcza przyjęła raport Anity Błochow IP: *.noname.net.icm.edu.pl 05.04.04, 11:09
      Ktos powinien wytlumaczyc Blochowiak, ze jak sie napisze bajke, to trzeba z nia
      biec do wydawnictwa, a nie do komisji sledczej...
    • Gość: grammys@web.de Re: Komisja śledcza przyjęła raport Anity Błochow IP: *.echostar.pl 05.04.04, 11:10
      JASNE:SAMOOBRONA I SLD GLOSOWALY ZA TYM RAPORTEM;ONI SIE NAPRAWDE LUBIA BARDZO;
      MIMO ZE TEMU ZAPRZECZAJA....
    • Gość: timajos Re: Komisja śledcza przyjęła raport Anity Błochow IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.04, 11:10
      Błochowiak Ty masz 30 lat i ja mam 30 lat, Ty jesteś skorumpowana (na to
      wskazuje Twoja wersja) przez układy a ja nie, Ty chcesz rządzić a ja nie, Ty
      chcesz kraść moje pieniądze a ja nie, UWAŻAJ łaska na pstrym koniu jeżdzi,
      Jak długo będą w tym kraju jeszcze złodzieje?? chyba zawsze - nawet wlk. LEpper
      co biednych broni a bogatym zabiera, jak weźmie bogatym to co potem da
      biednym??? LUDZIE opamiętajcie się kogo wybieracie, ALE kogo tu wybrać? albo
      złodzieje albo matoły, gdzie uczciwi fachowcy? Na księżycu????
    • Gość: arkadioosh co jest grane? IP: *.zbymar.tarnow.pl / 80.51.164.* 05.04.04, 11:10
      ja wiedzialem ze tak bedzie..... ja wiedzialem

... grupa znow zadzialala
    • Gość: Szwed Re: Komisja śledcza przyjęła raport Anity Błochow IP: *.bredband.comhem.se 05.04.04, 11:10
      Tragedia, tragedia powiadam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka