Dodaj do ulubionych

Chciałbym odbyc spokojną, poważną debatę na FK

14.11.10, 12:00
na temat konieczności przeprowadzenia zmian w kontynuowaniu założeń polityki III-ciej RP.
Premier Tusk apeluje z bilbordów, "nie róbmy polityki- budujmy Polskę"

Premier Tusk ma rację! Trzeba zacząc budowac. Do budowy potrzebny jest roztropny PLAN.
Na te tematy chciałbym porozmawiac na FK.
Ponieważ to forum jest prywatne niech właściciel wystawi swego przedstawiciela.
Przyjmę każde warunki debaty nie naruszające wolności wypowiedzi i przestrzegąjące ogólnie przyjętych form kulturalnej rozmowy.
Obserwuj wątek
    • hal9000 Re: Chciałbym odbyc spokojną, poważną debatę na F 14.11.10, 12:01
      Chciałbym odbyc spokojną, poważną debatę

Nie żartuj ;)
      • adams96 Re: Chciałbym odbyc spokojną, poważną debatę na F 14.11.10, 14:06
        RE;wlasciwie odpowiedzi udzielil juz moj poprzednik - nie zartuj .To Forum nie nadaje sie do powaznych debat bo brak jest ludzi przygotowanych do takiej debaty.Na tym forum mozna uslyszec tylko inwektywy i przeczytac glupstwa.
        • sclavus Re: Chciałbym odbyc spokojną, poważną debatę na F 14.11.10, 14:10
          jesteś jedynym przygotowanym?
          Z takimi brakami języka polskiego?
          Nie żartuj!
    • cookies9 Re: Chciałbym odbyc spokojną, poważną debatę na F 14.11.10, 12:05
      Proponuję Salon 24,tam może być poważna dyskusja nad hasłem Tuska,
      a FK ,to tylko ulica:-),no może Krakowskie Przedmieście ,z JarKaczem w tle.
    • na_sekunde ... najlepiej z camille-pissarro 14.11.10, 12:06
      homoso-vieticus napisała:

> na temat konieczności przeprowadzenia zmian w kontynuowaniu założeń polityki II
      > I-ciej RP.
      > Premier Tusk apeluje z bilbordów, "nie róbmy polityki- budujmy Polskę"
      >
      > Premier Tusk ma rację! Trzeba zacząc budowac. Do budowy potrzebny jest roztropn
      > y PLAN.
      > Na te tematy chciałbym porozmawiac na FK.
      > Ponieważ to forum jest prywatne niech właściciel wystawi swego przedstawiciela.
      > Przyjmę każde warunki debaty nie naruszające wolności wypowiedzi i przestrzegąj
      > ące ogólnie przyjętych form kulturalnej rozmowy.
      >
      • marta.von.zpalacu Re: ... najlepiej z camille-pissarro 14.11.10, 12:09
        :))
      • wariant_b Re: ... najlepiej z camille-pissarro 14.11.10, 12:23
        Myślę, że roterupel będzie przeciwnikiem na odpowiedniejszym poziomie.
        • scoutek Re: ... najlepiej z camille-pissarro 14.11.10, 12:28
          niech tylko nie zaczyna dyskutować z goldzią, bo ona zacznie jak zwykle.....
    • kaczkodyl Re: Chciałbym odbyc spokojną, poważną debatę na F 14.11.10, 12:28
      homoso-vieticus napisała:

>
      > Ponieważ to forum jest prywatne niech właściciel wystawi swego przedstawiciela.
      > Przyjmę każde warunki debaty nie naruszające wolności wypowiedzi i przestrzegąj
      > ące ogólnie przyjętych form kulturalnej rozmowy.
      >
      Słuchaj a gwarancje Microsoftu , albo prezydenta Chin , no bądź skromny.
    • roterupel Zupełnie przypadkiem będąc w pobliżu Forum 14.11.10, 13:51
      przeczytałem propozycję wariata_b odbycia debaty z homosiem.
      Odrzucam ją stanowczo.
      Homoś to osobnik pyszny, chamowaty i ...głupi.
      Niech dyskutują z nim równi jemu.
      Pewnie się tacy znajda na FK.
      • remez2 Re: Zupełnie przypadkiem będąc w pobliżu Forum 14.11.10, 13:58
        roterupel napisał:

> przeczytałem propozycję wariata_b odbycia debaty z homosiem.
        > Odrzucam ją stanowczo.
        > Homoś to osobnik pyszny, chamowaty i ...głupi.
        > Niech dyskutują z nim równi jemu.
        > Pewnie się tacy znajda na FK.
        Sam się swoim postem zgłosiłeś.

-------------------
        iza.bella.iza napisała:
        I to by było na tyle , chamie.
    • sclavus Re: Chciałbym odbyc spokojną, poważną debatę na F 14.11.10, 14:12
      Z taką sygnaturką?
      Tylko z sąsiadką! - FK ci niepotrzebne do takiej debaty...
      • fury11 Re: Chciałbym odbyc spokojną, poważną debatę na F 14.11.10, 14:20
        Z homo nie ma poważnej dyskusji, bo jemu nie chodzi o dyskusję. On się musi utwierdzić w poczuciu własnej wyższości nad forumową "ętelygencjom". Skończy się , jak zwykle, na sformułowaniach: "nie umiesz czytać ze zrozumieniem", "ja do lepszych szkół chodziłem", "ja jako jedyny mam zaświadczenie od lekarza, że jestem normalny" itp.
        To taki sposób psychicznego dowartościowywania się przez nieudaczników, którym w życiu nic nie wychodzi, więc szukają rekompensaty w przysr...waniu innym. Olać jego "poważne" propozycje, bo i tak efektem będą inwektywy i złośliwości pod adresem wszystkich wpisujących się - tych biednych durnowatych, co słońca świecącego z homosiowego zadka nie widzą
        • sclavus Re: Chciałbym odbyc spokojną, poważną debatę na F 14.11.10, 14:35
          ... ale z tą sąsiadką, to prawda - sam się kiedyś przyznał, że czerpie od niej... ;)
          Poważnie! :)
    • boblebowsky Tylko kto by się odważył mierzyć z tak wybitnym 14.11.10, 14:30
      umysłem? Złe miejsce wybrałeś o wielki, to przecież GW więc na znalezienie dla ciebie partnera na odpowiednim poziomie intelektualnym będzie niezwykle trudne.
    • dzi1a Re: Chciałbym odbyc spokojną, poważną debatę na F 14.11.10, 15:08
      homo -vaticanus napisał-a :
      >

> " chcę spokojnej dyskusji na tym prywatnym forum o założeniach polityki III RP i jednocześnie przekazuję wam dwa nagie miecze"

:))))

• fastwinter.5 Re: Chciałbym odbyc spokojną, poważną debatę na F 14.11.10, 15:11
      pan-kultura będzie odpowiedni do takiej debaty,bo to i pan i kultura
    • trevik Ty? 14.11.10, 23:59
      Nie przesadzajmy. Tu jest kilku, którzy mogliby chcieć zgłosić taki akces (choć bez tak znacznych żądań), ale jak sobie przypomnę....
      Pamiętasz?
      forum.gazeta.pl/forum/w,28,118654406,118654406,Jaki_minister_taki_asystent_.html
      A to też?
      forum.gazeta.pl/forum/w,28,118425614,118430547,Michnik_zasluzyl_sobie_na_Order_z_tych_samych.html
      Sorry, ale trudno będzie kogoś z gazeta.pl przekonać, że warto orgranizować cokolwiek poważnego z kimś, kto tak pisze,

T.
      • homosovieticus Tak właśnie ja. Nie jest tak ważna teza jak 16.11.10, 12:28

racjonalość i logiczność jej obrony.

Powinienes wiedzieć o tym zabierając głos w tym wątku!

• na_sekunde No to tylko z camille_pissarro. To poważny 15.11.10, 00:28
      i spokojny dyskutant.
      często jest przez administracje "przyszpilany", ze względu na duże wartości merytoryczne jego postów.
    • man_sapiens Odważ się! 15.11.10, 00:43
      Chciałbym odbyc spokojną, poważną debatę na FK
      No to odważ się. Załóż wątek, napisz w nim co sądzisz na temat, o którym wspominasz. Jak wpis będzie sensowny, to na pewno rozwinie się dyskusja, może nawet Witek z Bździn nie będzie swoim "hehehe" przeszkadzał w rozmowie. Ja sam nie przepadam za roztrząsaniem haseł wyborczych (czyichkolwiek), ale jak zaczyn wątku będzie ciekawy, to postaram się coś też napisać.
      Nie wiem, czy spełnię twoje wymagania, ale będę się starał. Nie bardzo też rozumiem, dlaczego piszesz o jakiś "warunkach debaty". Na forum może dyskutować każdy i jak chce (no może poza Zapijaczonym Ryjem, gnębionym przez admina) i jeżeli wpisy nie są niezgodne z podstawowymi zasadami netykiety, to raczej nie znikają.
      A więc - odwagi!
      • homosovieticus Do powąznej debaty na kakikolwiek temat potrzebny 17.11.10, 18:06
        partner obdarzony zdolnością do racjonalnego dobierania argumentacji, logicznego wnioskowania i chęci dotarcia na najprawdopodobniejszego wniosku.Takich partnerów na FK nie widzę na codzien. Stąd warunki i wymagania , kumasz?
    • kaczy_mozdzek Dla chcącego nic trudnego. A odbywaj sobie! Co nam 15.11.10, 01:24
      do tego?!

Debaaata.
      Z tooobą!!
      Nie skorzystam - już się wystarczająco dałeś poznać od tej strony.
    • volupte01 Re: Chciałbym odbyc spokojną, poważną debatę na F 15.11.10, 01:28
      Plan to może być lekcji. Projekt jest potrzebny. Masz jakiś?
    • haen2010 Nad przyczynami wzlotu i upadku PiS? 15.11.10, 02:53
      Tu takich specjalistów nie znajdziesz. Mało ich także w kościele. Potrzebne jest grono, konsylium wybitnych psychiatrów i psychologów. Bo to problem medyczny jest, nie polityczny.
    • homosovieticus No to może ktoś z was zaproponuje temat na poważną 16.11.10, 11:11
      debatę polityczną na FK?
      • wariant_b Re: No to może ktoś z was zaproponuje temat na po 16.11.10, 13:14
        homosovieticus napisał:
        > debatę polityczną na FK?

Przecież temat już zaproponowałeś, tylko debaty nie rozpocząłeś.
        • homosovieticus Do debaty potrzebny jest partner. 17.11.10, 10:15
          Chciałbym, żeby to był oficjalny przedstawiciel własciciela FK lub redakcji Forum.
          • oldtimer333 Re: To nie to forum na debatę 17.11.10, 18:45
            To forum powinno nazywać się kraj przeciw PIS.
            Rząd jak może unika debaty na tematy związane z Polską zasłaniając wszystko, przy pomocy opłaconych słono mediów, tematami zastępczymi. Każdy wypadek i przypadek wałkowany jest
            w mediach parę dni. O długu nic.
            • homosovieticus Jaha Gazeta takie forum :) 17.11.10, 23:05
              takie czasy i tacy ludzie.
              • mondrala_z_po kto ty jesteś ? zomek mały, jaki znak twój ? 17.11.10, 23:43
                gaz i pały....pamiętam z kampanii jaruzelskiej. o to walczymy do tego zmierzamy.
          • x2468 Re: Do debaty potrzebny jest partner. 17.11.10, 23:46
            To sie nazywa chciejstwo.Chcesz debaty? Spadaj na forum wszego dziennika.Tam bedziesz mogl podebatowac z Jedwabnikiem Nowakiem,tw Krolikiem,Rydzykiem a nawet z Macierewiczem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka