titerlitury 17.11.10, 22:33 firmujące ruch, który ma "stwarzać nową jakośc w debacie politycznej", oraz "zerwać z wojną polsko-polską" to nie wiem, czy ktoś ma mnie za idiotkę, czy sam jest lekko nie do końca przy zdrowych zmysłach... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lumpior Re: Jak widzę twarze Bielana i Kamińśkiego 17.11.10, 22:38 Szczegolnie wredny jest ten upasiony,ogolony wielbiciel Pinocheta. To moze byc koniec jego ego. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9717 Re: Jak widzę twarze Bielana i Kamińśkiego 17.11.10, 22:41 titerlitury napisała: czy sam j > est lekko nie do końca przy zdrowych zmysłach... Lekko???? Odpowiedz Link Zgłoś
ka_p_pa Re: Jak widzę twarze Bielana i Kamińśkiego 17.11.10, 22:43 Trochę z innej strony. Jeśli taki beton opuszcza prezesa, to znaczy, że stan tegoż prezesa jest znacznie poważniejszy, niż to dociera do opinii publicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
normalny-1czlowiek.1 Z twarzy SikorskiegoBartoszewskiegoNiesiołowskiego 17.11.10, 22:55 titerlitury napisała: Jak widzę twarze Bielana i Kamińśkiego ---> Nowaka ... można wprost wyczytać, że POderżną gardło każdemu gołąbkowi pokoju przylatującemu do ich formacji z listkiem laurowym ... I zrobią to tak szybko, aby tylko nikt się nie dowiedział, że w ogóle taka "misja" miała miejsce! Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Z twarzy SikorskiegoBartoszewskiegoNiesiołows 17.11.10, 23:01 Trochę się zapędziłeś, nie listek laurowy lecz gałązka oliwna;) normalny-1czlowiek.1 napisał: Odpowiedz Link Zgłoś
normalny-1czlowiek.1 Dzięki za sprostowanie,ale te "gołąbki" 17.11.10, 23:06 off_nick napisała: Trochę się zapędziłeś, nie listek laurowy lecz gałązka oliwna;) ---> są także przez niektórych podejrzewane o sprzyjanie Tuskowi ... więc bez laurek nawet niech się nie zbliżaja do Niego!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: Z twarzy > ---> Nowaka 17.11.10, 23:02 normalny-1czlowiek.1 napisał: > ---> Nowaka ... można wprost wyczytać, że POderżną gardło każdemu gołąbkowi > pokoju przylatującemu do ich formacji z listkiem laurowym Bój się Rydzyka , tak POmstować na prof. Nowaka! Odpowiedz Link Zgłoś
normalny-1czlowiek.1 Tak zakłamaną mordę ma tylko jeden Nowak... 17.11.10, 23:09 aniechto.only napisała: Bój się Rydzyka , tak POmstować na prof. Nowaka! ---> ... i na pewno nie jest nim ani prof. Nowak ani tym bardziej Adam Nowak! Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: Tak zakłamaną mordę ma tylko jeden Nowak... 17.11.10, 23:17 normalny-1czlowiek.1 napisał: > aniechto.only napisała: Bój się Rydzyka , tak POmstować na prof. Nowaka! > > ---> ... i na pewno nie jest nim ani prof. Nowak ani tym bardziej Adam Nowa Mordo ty moja! Nawet prof Nowak ma mordkę, czy tobie to pasi ,czy nie... Odpowiedz Link Zgłoś
henry.rollins rzygam z Toba 17.11.10, 22:58 jak wyjdzie Kluzikowa założy partię i zabierze 5% elektoratu Pis +PO i z 2 PSL a po wyborach zrobią z Przykacielem Rosjan koalicję - przegonią "PRATFORMĘ". Jak wierzyć pacykarzom, co nie tak dawno lizali Republikanina mimo ewidentnej poniewierki... O nie. Nie jestem idiotą. To media nakręcają ten żałosny ruch pisowskich pseudeliberałów. † Odpowiedz Link Zgłoś
normalny-1czlowiek.1 POkój z Tobą ... 17.11.10, 23:10 henry.rollins napisał: rzygam z Toba ---> jest również zarzygany! :) Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: POkój z Tobą ... 17.11.10, 23:50 Golabki pomyliles z kaczorkami-nielotami. Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Bielan potrafi polecieć... 18.11.10, 00:52 Byłem na pokładzie tego samolotu, który leciał do Tbilisi, do Azerbejdżanu; praktycznie przez cały czas byłem w saloniku z panem prezydentem. Twierdzenie, że to on osobiście wywierał wpływ na pilota jest absolutną nieprawdą A żądanie lądowanie w ogarniętej wojną Gruzji nie było ich dowodem? Absolutnie nie. Wiem, jak Leszek komentował potem tę sprawę. Jak? Chodziło o to żeby wylądować w Tbilisi przed prezydentem Sarkozym, który leciał z Moskwy z kiepskim projektem porozumienia. Jeżeli do czegokolwiek doszło na pokładzie tego samolotu to do pytania o kompetencje. Kto ma kompetencje do czego. I prezydentowi została udzielona krótka odpowiedź: Pan prezydent nie ma kompetencji do decydowania gdzie samolot wyląduje. Z tego co pamiętam, Leszek zapamiętał tę lekcję. Początkowo niechętnie, ale zawsze był szalenie racjonalny. I pamiętał, gdy prawie dwa lata później leciał do Smoleńska? Jestem o tym całkowicie przekonany. Wtedy po Gruzji w 2008 roku, Leszek w cztery oczy mówił mi: nie miałem racji. Dokładnie tak powiedział: nie miałem racji? Nie on osobiście. Czyli wysłaliście sobie jakiegoś jelenia do szantażowania pilotów. Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki Re: Jak widzę twarze Bielana i Kamińśkiego 17.11.10, 23:21 to odczuwam coś jakby niedosyt... chyba do kompletu cross-party wędrowniczków brakuje mi Czarneckiego, Richarda Henry'ego, of course Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Jak widzę twarze Bielana i Kamińśkiego 18.11.10, 00:42 Spoko, pewien rysownik miał wizję: www.sawka.pl/obrazek.php?img=777 Oby nikomu nie było dane zobaczyć ich tak ponownie. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Jak widzę twarze Bielana i Kamińśkiego 18.11.10, 10:22 mike.recz napisał: > Spoko, pewien rysownik miał wizję: > www.sawka.pl/obrazek.php?img=777 > Oby nikomu nie było dane zobaczyć ich tak ponownie. A ostatnio tę z mojej sygnaturki. Odpowiedz Link Zgłoś
cookies9 Re: Jak widzę twarze Bielana i Kamińśkiego 18.11.10, 09:24 to musi być zadyma:-) Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Re: Jak widzę twarze Bielana i Kamińskiego 18.11.10, 09:33 w PJN - to wiem, że kaczy satrapa zlecił im nowe zadanie i wysłał na nową linię frontu walki o IV Kaczystan. W odwodzie strategicznym zostawił przy sobie największe ludzkie mendy na polskiej ziemi z ich dowódcą qrefskim. Odpowiedz Link Zgłoś
tow.pis_da_ci Re: Jak widzę twarze Bielana i Kamińskiego 18.11.10, 09:54 Jak im Kaczor zaklaszcze tak oni zatańczą img833.imageshack.us/img833/928/236834oe5.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Re: Tym linkiem 18.11.10, 10:01 wlałeś beczkę miodu do kropli dziegciu. To a propos widzenia tych dwóch przepraszam za wyrażenie "twarzy". Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Jak widzę twarze Bielana i Kamińskiego 18.11.10, 10:31 to nie robi na mnie wrażenia, tak samo jak twarze Kluzik-Rostkowskiej, Jakubiak, Poncyliusza, Migalskiego. Natura ciągnie pisy do lasu. Jedno warte drugiego. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Jak widzę twarze Bielana i Kamińskiego 18.11.10, 11:01 ave.duce napisała: > to nie robi na mnie wrażenia, tak samo jak twarze Kluzik-Rostkowskiej, Jakubiak > , Poncyliusza, Migalskiego. > Natura ciągnie pisy do lasu. Jedno warte drugiego. Ależ oczywiście. Kto choćby raz oszukał, będzie to robił zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Jak widzę twarze Bielana i Kamińskiego 18.11.10, 15:57 Wiesz, to nawet nie tak, że kto raz oszukał (nikt nie jest ideałem...), ale że uważa to za powód do chwały. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Jak widzę twarze Bielana i Kamińskiego 19.11.10, 15:42 ave.duce napisała: > Wiesz, to nawet nie tak, że kto raz oszukał (nikt nie jest ideałem...), ale że > uważa to za powód do chwały. Masz rację. Zapędziłam się z leTka. Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 J. K.-R. 19.11.10, 16:16 Ale ten, komu oszustwo weszło w krew, będzie to robić zawsze. -- Bezczelenie znów kręcę Skruszona nie jestem O nie, w ogóle nie czuję się winna Niebyłabym sobą, gdy byłabym inna Nie byłabym sobą ... Nie dowiesz nie dowiesz nigdy się Co prawdą a co kłamstwem jest Już sama w swych kłamstwach gubię się Nie liczę się z nikim Niczego nie wstydzę Kłamstw, kto kłamstw raz nauczony jest Kłamstwem, kłamstwem ma skażoną krew Na kłamstwie swoje życie budować chce Skłamałam skałamałam... Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Opas Kaminski zaprosi braci z Chile. 18.11.10, 16:41 Pinocheta wyznawcow,Pino to przyjaciel Kaminskiego,wzor dyplomaty,wodza,nawet lepszy od Kaczora. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Opas Kaminski zaprosi braci z Chile. 18.11.10, 17:03 Skuteczniejszy. Spaślak Ryngraf Kamiński tak mówił w Sejmie do posłów lewicy: - Jak na was patrzę, panowie, to wiem, że o generale Pinochecie nie trzeba mówić, tylko go trzeba naśladować. Odpowiedz Link Zgłoś
kochamjaktusk Nie musisz patrzec na ich twarze, zeby cie za taka 18.11.10, 16:04 miec. Odpowiedz Link Zgłoś
henry.rollins Re: Nie musisz patrzec na ich twarze, zeby cie za 18.11.10, 16:07 nie ma to jak głupiego poczytać Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Jak widze twarz Blumstajna to jakbym faszyste 18.11.10, 16:43 w pasiaku zobaczyl. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Żeby utrzymać się w twojej poetyce - co widzisz w 19.11.10, 15:56 twarzy Kalksteina? mr.sajgon napisał: > w pasiaku zobaczyl. > Odpowiedz Link Zgłoś
adams96 Re: Jak widzę twarze Bielana i Kamińśkiego 18.11.10, 16:57 Tym ludziom nalezy sie szacunek bo nie pozwalaja sie obrazac nawet swojemu szefowi parti i rowniez staja w obronie swojej kolezanki z ktora wspolnie prowadzili kampanie wyborcza na Prezydenta . Natomiast autorka ktora chyba nalezy do PO nie moze zrozumiec ze sa jeszcze ludzie ktorzy maja swoja etyke i honor. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Pi$ferajna nie ma pojęcia, co znaczy "honor". 18.11.10, 17:06 Pi$ mają we krwi. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Adam Michnik wskazal nam ludzi honoru 19.11.10, 00:03 ave.duce napisała: > Pi$ mają we krwi. wystarczy do puszczenia przyslowiowego pawia na GW. Odpowiedz Link Zgłoś
titerlitury Re: Jak widzę twarze Bielana i Kamińśkiego 19.11.10, 09:59 szkoda, ze niczego nie zrozumiałeś z mojego postu... czy ja pisze cokolwiek o honorze, relacjach schizmatyków z Kaczyńskim? Odpowiedz Link Zgłoś