Dodaj do ulubionych

Paulus Pontilius Delator

28.11.10, 11:33
Ponculjusz sypie Ziobrę, Kur..skiego, Hofmana... Zioberek sondował ponoć poparcie dla swojej prezydenckiej kandydatury i odstrzelenia Kaczora.
Obserwuj wątek
    • wos9 Re: Paulus Pontilius Delator 28.11.10, 12:01
      witek.bis napisał:

> Ponculjusz sypie Ziobrę, Kur..skiego, Hofmana... Zioberek sondował ponoć poparc
      > ie dla swojej prezydenckiej kandydatury i odstrzelenia Kaczora.

Tu akurat mu wierzę.
      • witek.bis Re: Paulus Pontilius Delator 28.11.10, 12:10
        :-)
        Ja też. Tym bardziej, że zasypany Hofman potwierdził jego słowa. W pisowskim gangu robi się coraz ciekawiej.
        • wos9 Re: Paulus Pontilius Delator 28.11.10, 12:40
          witek.bis napisał:

> :-)
          > Ja też. Tym bardziej, że zasypany Hofman potwierdził jego słowa. W pisowskim ga
          > ngu robi się coraz ciekawiej.

Ciekawe jak ten gang skończy. I o szefa chodzi mi najmniej.
    • normalny.1.czlowiek.1 Jak zwykle,wituś,kłamiesz i przekręcasz - tyPOwe 28.11.10, 12:19
      witek.bis napisał: Ponculjusz sypie Ziobrę, Kur..skiego, Hofmana...

---> dla komuszków.
      Wyciągnąłeś błędne wnioski na podstawie CZĘŚCI wypowiedzi Poncyliusza.
      • witek.bis Re: Jak zwykle,wituś,kłamiesz i przekręcasz - tyP 28.11.10, 12:29
        Jak zwykle masz rację, gniduś :-) Kiedy Poncyljusz twierdzi, że brał udział w spotkaniu, w czasie którego rozważano odstrzelenie Kaczora i poparcie prezydenckiej kandydatury Ziobry, ja wyciągam błędne wnioski, że rozważano odstrzelenie Kaczora i poparcie Ziobry.
        • normalny.1.czlowiek.1 Tak jak i z Dziadkiem z Wehrmachtu nie była lipa, 28.11.10, 13:14
          witek.bis napisał: Jak zwykle masz rację, gniduś :-)

---> a rację miał nie tylko Kurski, że Tusk ośmieszył się wtedy nieznajomością losów własnej rodziny, przez co najzwyczajniej w świecie próbował okłamywać wyborców, tak tu, ja mam rację, że nie było rozmów na temat "odstrzelenia Kaczora i poparcia prezydenckiej kandydatury Ziobry..."
          Czymś zupełnie innym są rozmowy, w których omawia się najróżniejsze ewentualności, by nie obudzić się kiedyś z ręką w nocniku a czym innym spiskowanie, które ty i tobie podobne komuszki, chcą zasugerować. Takie rozmowy, to przejaw dojrzałości politycznej .... ale rozumiem, że w takiej partii, jak PO, traktowane by były jako zdrada.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka