witek.bis 28.11.10, 11:33 Ponculjusz sypie Ziobrę, Kur..skiego, Hofmana... Zioberek sondował ponoć poparcie dla swojej prezydenckiej kandydatury i odstrzelenia Kaczora. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wos9 Re: Paulus Pontilius Delator 28.11.10, 12:01 witek.bis napisał: > Ponculjusz sypie Ziobrę, Kur..skiego, Hofmana... Zioberek sondował ponoć poparc > ie dla swojej prezydenckiej kandydatury i odstrzelenia Kaczora. Tu akurat mu wierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Paulus Pontilius Delator 28.11.10, 12:10 :-) Ja też. Tym bardziej, że zasypany Hofman potwierdził jego słowa. W pisowskim gangu robi się coraz ciekawiej. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Paulus Pontilius Delator 28.11.10, 12:40 witek.bis napisał: > :-) > Ja też. Tym bardziej, że zasypany Hofman potwierdził jego słowa. W pisowskim ga > ngu robi się coraz ciekawiej. Ciekawe jak ten gang skończy. I o szefa chodzi mi najmniej. Odpowiedz Link Zgłoś
normalny.1.czlowiek.1 Jak zwykle,wituś,kłamiesz i przekręcasz - tyPOwe 28.11.10, 12:19 witek.bis napisał: Ponculjusz sypie Ziobrę, Kur..skiego, Hofmana... ---> dla komuszków. Wyciągnąłeś błędne wnioski na podstawie CZĘŚCI wypowiedzi Poncyliusza. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Jak zwykle,wituś,kłamiesz i przekręcasz - tyP 28.11.10, 12:29 Jak zwykle masz rację, gniduś :-) Kiedy Poncyljusz twierdzi, że brał udział w spotkaniu, w czasie którego rozważano odstrzelenie Kaczora i poparcie prezydenckiej kandydatury Ziobry, ja wyciągam błędne wnioski, że rozważano odstrzelenie Kaczora i poparcie Ziobry. Odpowiedz Link Zgłoś
normalny.1.czlowiek.1 Tak jak i z Dziadkiem z Wehrmachtu nie była lipa, 28.11.10, 13:14 witek.bis napisał: Jak zwykle masz rację, gniduś :-) ---> a rację miał nie tylko Kurski, że Tusk ośmieszył się wtedy nieznajomością losów własnej rodziny, przez co najzwyczajniej w świecie próbował okłamywać wyborców, tak tu, ja mam rację, że nie było rozmów na temat "odstrzelenia Kaczora i poparcia prezydenckiej kandydatury Ziobry..." Czymś zupełnie innym są rozmowy, w których omawia się najróżniejsze ewentualności, by nie obudzić się kiedyś z ręką w nocniku a czym innym spiskowanie, które ty i tobie podobne komuszki, chcą zasugerować. Takie rozmowy, to przejaw dojrzałości politycznej .... ale rozumiem, że w takiej partii, jak PO, traktowane by były jako zdrada. Odpowiedz Link Zgłoś