Dodaj do ulubionych

Kurski to kanalia polityczna./ u Lisa/

29.11.10, 22:16
Dran i PiSowska propaganda.
Obserwuj wątek
    • remez2 Re: Kurski to kanalia polityczna./ u Lisa/ 29.11.10, 22:28
      lumpior napisał:

> Dran i PiSowska propaganda.
      T. Terlikowski nie gorszy.
      PS - gdybym był katolikiem, ten gość swą obecnością skutecznie by mnie wyautował.

--------------
      • normalny1.czlowiek1 Z niedoszłej następczyniNaredaktora zrobił wiatrak 29.11.10, 22:37
        remez2 napisał: T. Terlikowski nie gorszy.

---> Szczuka: ... afrykańskie dzieci umierają z głodu...
        Terlikowski: ... nie nakarmimy ich prezerwatywami, wysyłajmy żywność, lekarstwa a nie prezerwatywy ...
        • remez2 Potwierdziłeś, że jest to 29.11.10, 22:45
          normalny1.czlowiek1 napisał:

> remez2 napisał: T. Terlikowski nie gorszy.
          >
          > ---> Szczuka: ... afrykańskie dzieci umierają z głodu...
          > Terlikowski: ... nie nakarmimy ich prezerwatywami, wysyłajmy żywność, lekarstwa
          > a nie prezerwatywy ...
          absolwent Akademii w Klewkach.
          • mestizo Re: Potwierdziłeś, że jest to 30.11.10, 13:00
            A co nakarmisz głodne dzieci prezerwatywami? Terlikowski ma racje,totalnie zbłaźnił lewaczke Szczuke.
            • remez2 Re: Potwierdziłeś, że jest to 30.11.10, 13:06
              mestizo napisał:

> A co nakarmisz głodne dzieci prezerwatywami? Terlikowski ma racje,totalnie zbła
              > źnił lewaczke Szczuke.
              Jeżeli jest zbyt mało jedzenia, to ograniczenie ilości konsumentów ma sens, nie uważasz?

---------------
            • simera16 Re: Potwierdziłeś, że jest to 30.11.10, 14:30
              mestizo napisał:

> A co nakarmisz głodne dzieci prezerwatywami? Terlikowski ma racje,totalnie zbła
              > źnił lewaczke Szczuke.

A to ciekawe....To Terlikowski uważa, że prezerwatywy służą do konsumpcji...? Ponadto on, taki katolik nie wie. że; "...nie samym słowem człowiek żyje..." (Mt. 4.4)...? I co tą durną argumentacją, chamstwem, zacietrzewieniem ten katobubuek chciał udowodnić..., że jest głupi? Tego akurat nie musiał...
              • remez2 Re: Potwierdziłeś, że jest to 30.11.10, 14:57
                że jest głupi? Tego akurat nie musiał
                Fakt. Chociaż takie potwierdzenie z własnych ust ma pewną wagę. :-)
        • x2468 Re: Z niedoszłej następczyniNaredaktora zrobił wi 29.11.10, 23:14
          Wybudujmy im pomnik Chrystusa -krola.
    • lumpior Zyc w kraju Kurskiego i Terlikowskiego? 29.11.10, 23:04
      Z pelna ich wladza i wiara,wymogami i zasadami,paragrafami,ogniami piekielnymi,no nie nigdy,to nie moze sie zdarzyc w europie.
    • mr.sajgon Mylisz sie kanalia i menda jest Nalecz. 29.11.10, 23:10
      I to tyle.
      • simera16 Re: Mylisz sie kanalia i menda jest Nalecz. 30.11.10, 07:49
        mr.sajgon napisał:

> I to tyle.
        >
        Zapomniałeś, że za podobną retorykę miałeś niedawno zafundowaną przez admina resocjalizację...?
        • mr.sajgon Dlatego WikiLeaks nie bedzie tego ujawniac 30.11.10, 09:31
          simera16 napisał:

> mr.sajgon napisał:
          >
          > > I to tyle.
          > >
          > Zapomniałeś, że za podobną retorykę miałeś niedawno zafundowaną przez admina re
          > socjalizację...?
          >
          Po pierwsze nie nadaje sie na resocjalizacje bo antykomunizm wyssalem z mlekiem matki a po drugie to byl tylko chwilowy "odpoczynek" jak ladnie to ujela administracja.
          Ale przejdzmy do meritum postu ktory omowiles, jest w nim cala prawda.
          Jak mozna uzyc innych slow wobec czlowieka ktory byl czlonkiem Unii Pracy, prowadzil kampanie Cimoszewicza a teraz wysluguje sie "hrabiemu" pomijam ze tytul jej watpliwy ale wymowa poczynan Nalecza jasna. Co innego chwalenie kogos za dzialania a co innego pracowac na jego rzecz.
          Bedzie sluzyl jak wierny pies kazdemu panu pod warunkiem ze ten zapewni mu wlasciwej wielkosci koryto.
          • simera16 Re: Dlatego WikiLeaks nie bedzie tego ujawniac 30.11.10, 09:48
            mr.sajgon napisał:
            >
            > Po pierwsze nie nadaje sie na resocjalizacje bo antykomunizm wyssalem z mlekiem
            > matki a po drugie to byl tylko chwilowy "odpoczynek" jak ladnie to ujela admin
            > istracja.
            > Ale przejdzmy do meritum postu ktory omowiles, jest w nim cala prawda.
            > Jak mozna uzyc innych slow wobec czlowieka ktory byl czlonkiem Unii Pracy, prow
            > adzil kampanie Cimoszewicza a teraz wysluguje sie "hrabiemu" pomijam ze
            > tytul jej watpliwy ale wymowa poczynan Nalecza jasna. Co innego chwalenie kogos
            > za dzialania a co innego pracowac na jego rzecz.
            > Bedzie sluzyl jak wierny pies kazdemu panu pod warunkiem ze ten zapewni mu wlas
            > ciwej wielkosci koryto.
            >
            >
            Tośmy sobie obaj "poodpoczywali"... :)
            Nie jestem zwolennikiem Nałęcza jak i innych polityków, których byt polityczny polega na zmienianiu barw klubowych w zależności od tego kto jest na topie...Nie będę również wnikał, czy Komorowski to hrabia, czy jedynie zaściankowy "szaraczek"...Dla mnie jest demokratycznie wybranym prezydentem kraju, w którym mieszkam i którego obywatelem jestem...Szlag mnie jedynie trafia, kiedy słyszę takiego zawodowego demagoga jak Kurski ze swym słowotokiem, który co najgorsze, wierzy w "banialuki" przez siebie wypowiadane...Zresztą, co tu dużo mówić...Kurski to też taka "kiła wędrowniczka"; ROP, AWS, ZChN, PiS...no i ten brak wszelkich hamulców....brrrr...
            • mr.sajgon Re: Dlatego WikiLeaks nie bedzie tego ujawniac 30.11.10, 10:00
              simera16 napisał:

> Nie jestem zwolennikiem Nałęcza jak i innych polityków, których byt polityczny
              > polega na zmienianiu barw klubowych w zależności od tego kto jest na topie...Ni
              > e będę również wnikał, czy Komorowski to hrabia, czy jedynie zaściankowy "szara
              > czek"...Dla mnie jest demokratycznie wybranym prezydentem kraju, w którym miesz
              > kam i którego obywatelem jestem...Szlag mnie jedynie trafia, kiedy słyszę takie
              > go zawodowego demagoga jak Kurski ze swym słowotokiem, który co najgorsze, wier
              > zy w "banialuki" przez siebie wypowiadane...Zresztą, co tu dużo mówić...Kurski
              > to też taka "kiła wędrowniczka"; ROP, AWS, ZChN, PiS...no i ten brak wszelkich
              > hamulców....brrrr...
              >

Generalnie moge sie z toba zgodzic, jednak zeby tak nie bylo nalezy mowic otwartym tekstem o takich ludziach i nie powinna miec znaczenia ich przynaleznosc partyjna.
              O wielki Manitou spraw aby JOW staly sie faktem a nie tylko kawalkiem kielbasy wyborczej, tfu ja mam chyba uczulenie na slowo "wyborcza"
              • simera16 Re: Dlatego WikiLeaks nie bedzie tego ujawniac 30.11.10, 10:03
                mr.sajgon napisał:

>
                >
                >
                >mam chyba uczulenie na slowo "wyborcza"
                >
                >
                >
                Polecałbym wapno....
    • volupte01 Re: Kurski to kanalia polityczna./ u Lisa/ 30.11.10, 01:14
      Kurski nic właściwie nowego nie powiedzial . To był demagogiczny słowotok. Terlikowski i Szczuka? On ortodoksyjny katol, który nie widzi nawet wyraźnej hipokryzji KK w sparawach seksu. Skoro kosciół juz uznał ze mozna seks uprawiac dla przyjemności , bo pozwala na zapobieganie ciąży ( kalendarzyk małżeński, metody naturalne) , to czemu nie pozwala na metody mechanicznego zabezpieczania. Szczuka w miare rozsadnie próbowała mówic , ale została zakrzyczana.
      • mr.sajgon Re: Kurski to kanalia polityczna./ u Lisa/ 30.11.10, 04:40
        volupte01 napisał:

> Kurski nic właściwie nowego nie powiedzial . To był demagogiczny słowotok. Terl
        > ikowski i Szczuka? On ortodoksyjny katol, który nie widzi nawet wyraźnej hipok
        > ryzji KK w sparawach seksu. Skoro kosciół juz uznał ze mozna seks uprawiac dla
        > przyjemności , bo pozwala na zapobieganie ciąży ( kalendarzyk małżeński, metod
        > y naturalne) , to czemu nie pozwala na metody mechanicznego zabezpieczania. Szc
        > zuka w miare rozsadnie próbowała mówic , ale została zakrzyczana.

Kazdy moze kopulowac w czym chce i prosze mi nie wmawiac ze jednym z boskich zajec jest podgladactwo.
        A tak na powaznie ktos trzyma kogos w KK na sile ? Jak ktos juz musi wierzyc to moze sobie zmienic kosciol jest ich tyle ze ho ho a moze jeszcze wiecej. Do wyboru do koloru, dla kazdego cos milego..............
        • zgred-zisko Re: Kurski to kanalia polityczna./ u Lisa/ 30.11.10, 06:37
          To jest nie tyle sprawa wyboru Kościoła, co nieba. Każda religia ma swoje niebo. Indianie mają Krainę Wiecznych Łowów, Mahometanie tańczące ślicznotki, katolicy śpiewy w chórach anielskich itd. Trzeba się zdecydować, co chce się robić przez następne miliardy lat.
        • simera16 Re: Kurski to kanalia polityczna./ u Lisa/ 30.11.10, 08:07
          mr.sajgon napisał:
          >
          >
          > Kazdy moze kopulowac w czym chce i prosze mi nie wmawiac ze jednym z boskich za
          > jec jest podgladactwo.
          > A tak na powaznie ktos trzyma kogos w KK na sile ? Jak ktos juz musi wierzyc t
          > o moze sobie zmienic kosciol jest ich tyle ze ho ho a moze jeszcze wiecej. Do w
          > yboru do koloru, dla kazdego cos milego..............
          >
          >
          Toteż i zmniejsza się grono owieczek dających na tacę...Jak tak dalej pójdzie, to sukienkowi batem takich Terlikowskich będą gonić, a wraz z "Gościem Niedzielnym" środki antykoncepcyjne rozprowadzać będą...Bo co można rzec o krk, to pragmatyzmu nie sposób im odmówić...
          • mr.sajgon Re: Kurski to kanalia polityczna./ u Lisa/ 30.11.10, 09:14
            simera16 napisał:

> mr.sajgon napisał:
            > >
            > >
            > > Kazdy moze kopulowac w czym chce i prosze mi nie wmawiac ze jednym z bosk
            > ich za
            > > jec jest podgladactwo.
            > > A tak na powaznie ktos trzyma kogos w KK na sile ? Jak ktos juz m
            > usi wierzyc t
            > > o moze sobie zmienic kosciol jest ich tyle ze ho ho a moze jeszcze wiecej
            > . Do w
            > > yboru do koloru, dla kazdego cos milego..............
            > >
            > >
            > Toteż i zmniejsza się grono owieczek dających na tacę...Jak tak dalej pójdzie,
            > to sukienkowi batem takich Terlikowskich będą gonić, a wraz z "Gościem Niedziel
            > nym" środki antykoncepcyjne rozprowadzać będą...Bo co można rzec o krk, to prag
            > matyzmu nie sposób im odmówić...
            >

Niech w niebiosach beda ci wdzieczni za twoja troske o KK, jesli cie to az tak boli to sypnij im groszem ;-))))
            • simera16 Re: Kurski to kanalia polityczna./ u Lisa/ 30.11.10, 09:53
              mr.sajgon napisał:

> >
              >
              > Niech w niebiosach beda ci wdzieczni za twoja troske o KK, jesli cie to az tak
              > boli to sypnij im groszem ;-))))
              >
              >>
              Nie wydaje mi się, by z treści mojego wpisu wynikałaby troska o krk...Znajdź w moich poprzednich postach dot. tej instytucji taki, który byłby jej przychylny...To co napisałeś, to jest twoja nadinterpretacja...
              • mr.sajgon Re: Kurski to kanalia polityczna./ u Lisa/ 30.11.10, 09:56
                simera16 napisał:

> mr.sajgon napisał:
                >
                >
                > > >
                > >
                > > Niech w niebiosach beda ci wdzieczni za twoja troske o KK, jesli cie to a
                > z tak
                > > boli to sypnij im groszem ;-))))
                > >
                > >>
                > Nie wydaje mi się, by z treści mojego wpisu wynikałaby troska o krk...Znajdź w
                > moich poprzednich postach dot. tej instytucji taki, który byłby jej przychylny.
                > ..To co napisałeś, to jest twoja nadinterpretacja...
                >
                Powiedzmy ze ja to tak widze, moge ?
                • simera16 Re: Kurski to kanalia polityczna./ u Lisa/ 30.11.10, 10:01
                  mr.sajgon napisał:

>
                  > >
                  > Powiedzmy ze ja to tak widze, moge ?
                  > >
                  >
                  A ja to widzę inaczej...Mogę?
      • pis_da_deby Re: Kurski to kanalia polityczna./ u Lisa/ 30.11.10, 08:30
        volupte01 napisał:

> Szczuka w miare rozsadnie próbowała mówic , ale została zakrzyczana.

Moim zdaniem wypadla raczej slabo.
        Moze miala swoje racje ale nie potrafila ich przekonywujaco przedstawic.
        Dla Terlikowoskiego byla zbyt slabym przeciiwnikiem.
        • mr.sajgon Re: Kurski to kanalia polityczna./ u Lisa/ 30.11.10, 09:19
          pis_da_deby napisał:

> volupte01 napisał:
          >
          > > Szczuka w miare rozsadnie próbowała mówic , ale została zakrzyczana.
          >
          > Moim zdaniem wypadla raczej slabo.
          > Moze miala swoje racje ale nie potrafila ich przekonywujaco przedstawic.
          > Dla Terlikowoskiego byla zbyt slabym przeciiwnikiem.

Jej wystep byl wyjatkowo cienki a wyskok z tekstem ja nie mam meza tylko partnera seksualnego swiadczy o jej zapedach hedonistycznych. Wiec wszystko o czym mowi pochylajac sie nad innymi ludzmi nalezy rozpatrywac w kontekscie czerpania przyjemnosci seksualnej. Pewnie te prezerwatywy musza ja ostro krecic i maja dla niej wyjatkowe znaczenie.
          • simera16 Re: Kurski to kanalia polityczna./ u Lisa/ 30.11.10, 09:59
            mr.sajgon napisał:
            >
            >
            > Jej wystep byl wyjatkowo cienki a wyskok z tekstem ja nie mam meza tylko par
            > tnera seksualnego
            swiadczy o jej zapedach hedonistycznych. Wiec wszystko
            > o czym mowi pochylajac sie nad innymi ludzmi nalezy rozpatrywac w kontekscie cz
            > erpania przyjemnosci seksualnej. Pewnie te prezerwatywy musza ja ostro krecic i
            > maja dla niej wyjatkowe znaczenie.
            >
            >
            A co jest złego w czerpaniu przyjemności z życia...? Wystarczającym dla mnie umartwieniem, tudzież karą jest poruszanie się w przestrzeni społecznej takich domorosłych naśladowców Girolamo Savonaroli jak rzeczony Terlikowski...
          • pis_da_deby Re: Kurski to kanalia polityczna./ u Lisa/ 30.11.10, 10:40
            mr.sajgon napisał:

> Jej wystep byl wyjatkowo cienki..

Mowili oboje o roznach sprawach.
            Terlikowski sugerowal wstrzemiezliwosc seksualna a wtedy prezerwatywa nie jest faktycznie do niczego potrzebna.
            Szczuka obstawala przy tym, ze prezerwatywa jest nie tylko srodkiem antykoncepcyjnym ale rowniez profilaktycznym. Mogacym sie przyczynic do zmniejszenia zachorowalnosci na HIV.
            Zaczac dyskusje powinni od tego czy nalezy preferowac wstrzemiezliwosc seksualna czy bezpieczny seks.
            Mysle, ze zdecydowana wiekszosc opowiada se za bezpiecznym seksem wiec Szczuka miala dobre szanse by w dyskusji sie przebic ale niestety to sie jej nie udalo.
            Nie potrafila argumentowac.
            • volupte01 Re: Kurski to kanalia polityczna./ u Lisa/ 30.11.10, 10:44
              Bo Terlikowski zna zasadę wstrzemieźliwości - zrecznośc małpy , siłe słonia , da ci ranne bicie konia.:-)
              • pis_da_deby Re: Kurski to kanalia polityczna./ u Lisa/ 30.11.10, 11:12
                volupte01 napisał:

> Bo Terlikowski zna zasadę wstrzemieźliwości - zrecznośc małpy , siłe słonia , d
                > a ci ranne bicie konia.:-)

To jego prawo. Moze zachowywac wstrzemiezliwosc jezeli takie sa jego przekonania.
                Inna sprawa, ze zdecydowana wiekszosc ludzi a w tym katolikow jego podejscia do sprawy nie podziela. Nawet jest jest ono zgodne z nauka kosciola.
                • simera16 Re: Kurski to kanalia polityczna./ u Lisa/ 30.11.10, 11:38
                  pis_da_deby napisał:
                  >
                  > To jego prawo. Moze zachowywac wstrzemiezliwosc jezeli takie sa jego przekonani
                  > a.
                  > Inna sprawa, ze zdecydowana wiekszosc ludzi a w tym katolikow jego podejscia do
                  > sprawy nie podziela. Nawet jest jest ono zgodne z nauka kosciola.
                  >
                  Gościu nie rozumie, że krk dlatego przetrwał ponad 2000 lat, gdyż potrafił ewoluować i przyjmować zwyczaje panujące w danej społeczności...To taka specyficzna form mimikry...
        • volupte01 Re: Kurski to kanalia polityczna./ u Lisa/ 30.11.10, 09:25
          Zgoda. Prosiła o nie przerywanie , zamiast po chamsku pasować sie w jego bełkot katolski.
    • cookies9 Re: Kurski to kanalia polityczna./ u Lisa/ 30.11.10, 08:00
      Niby dlaczego ma podcinać gałąż na której siedzi?:-) PiS to całe jego polityczne życie.
      • takataka_ta Re: Kurski to kanalia polityczna./ u Lisa/ 30.11.10, 08:39
        www.gazetapodatnika.pl/artykuly/jacek_kurski-a_6175.htm
        Mnie najbardziej podoba się "wędrówka ludów" po partiach :D
        • pis_da_deby Re: Kurski to kanalia polityczna./ u Lisa/ 30.11.10, 08:51
          takataka_ta napisała:

> www.gazetapodatnika.pl/artykuly/jacek_kurski-a_6175.htm
          > Mnie najbardziej podoba się "wędrówka ludów" po partiach :D

"Urodził się 22 lutego 1966 r. w Gdańsku.
          Skończył handel zagraniczny na Wydziale Ekonomii Uniwersytetu Gdańskiego (dyplom 1997)."

Zdolny jakis skoro dyplom otrzymal w wieku 31 lat

" Brat Jarosław pracuje w „Gazecie Wyborczej". "

Czy Jacek utrzymuje kontakty z bratem ? :-))

• mr.sajgon Re: Kurski to kanalia polityczna./ u Lisa/ 30.11.10, 09:22
            pis_da_deby napisał:

>
            > Czy Jacek utrzymuje kontakty z bratem ? :-))
            >
            W jednym z wywiadow powiedzial ze sie spotykaja przy okazji swiat i wcale sie nie sprzeczaja majac odmienne poglady.
            To kwestia kultury osobistej jak sie ja ma to mozna uszanowac poglady innych.
            • simera16 Re: Kurski to kanalia polityczna./ u Lisa/ 30.11.10, 10:06
              mr.sajgon napisał:

> pis_da_deby napisał:
              >
              >
              > >
              > > Czy Jacek utrzymuje kontakty z bratem ? :-))
              > >
              > W jednym z wywiadow powiedzial ze sie spotykaja przy okazji swiat i wcale sie n
              > ie sprzeczaja majac odmienne poglady.
              > To kwestia kultury osobistej jak sie ja ma to mozna uszanowac poglady innych.
              >
              >

Co do "kultury" w wykonaniu Jacka Kurskiego, to mam bardzo ambiwalentne odczucia, by nie rzec dosadniej.... :(
            • pis_da_deby Re: Kurski to kanalia polityczna./ u Lisa/ 30.11.10, 10:06
              mr.sajgon napisał:

> To kwestia kultury osobistej jak sie ja ma to mozna uszanowac poglady innych.
              >
              JK ma podobno kulture bullteriera.
      • mr.sajgon Re: Kurski to kanalia polityczna./ u Lisa/ 30.11.10, 09:21
        cookies9 napisała:

> Niby dlaczego ma podcinać gałąż na której siedzi?:-) PiS to całe jego polityczn
        > e życie.

Przeciez pisdzielce to glupki wedlug lemingow wiec wszystko powinno byc mozliwe nawet podcinanie wlasnej galezi. Chyba lemingi cie odepchna od koryta po takim tekscie :(
        • simera16 Re: Kurski to kanalia polityczna./ u Lisa/ 30.11.10, 10:09
          mr.sajgon napisał:

> cookies9 napisała:
          >
          > > Niby dlaczego ma podcinać gałąż na której siedzi?:-) PiS to całe jego pol
          > ityczn
          > > e życie.
          >
          > Przeciez pisdzielce to glupki wedlug lemingow wiec wszystko powinno byc mozliwe
          > nawet podcinanie wlasnej galezi. Chyba lemingi cie odepchna od koryta po takim
          > tekscie :(
          >
          >
          A ja myślę, że Kurskiemu kończy się przestrzeń polityczna, gdzie jeszcze by go chcieli...vide R. Czarnecki....
    • mike.recz Re: Kurski to kanalia polityczna./ u Lisa/ 30.11.10, 08:21
      Zwykły Kurski, nawet nie był specjalnie w formie moim zdaniem.

Co innego Terlikowski.
      • mr.sajgon Re: Kurski to kanalia polityczna./ u Lisa/ 30.11.10, 09:23
        mike.recz napisał:

> Co innego Terlikowski.
        Tak ten byl w wyjatkowej formie.
        • remez2 Re: Kurski to kanalia polityczna./ u Lisa/ 30.11.10, 09:48
          mr.sajgon napisał:

> mike.recz napisał:

> > Co innego Terlikowski.
          > Tak ten byl w wyjatkowej formie.
          Po uruchomieniu wyobraźni ujrzałem płonący stos, na nim K.Szczukę i pilnującego aby ogień nie zgasł T.Terlikowskiego.
          • mr.sajgon Re: Kurski to kanalia polityczna./ u Lisa/ 30.11.10, 09:53
            remez2 napisał:

> mr.sajgon napisał:
            >
            > > mike.recz napisał:
            >
            > > > Co innego Terlikowski.
            > > Tak ten byl w wyjatkowej formie.
            > Po uruchomieniu wyobraźni ujrzałem płonący stos, na nim K.Szczukę i pilnującego
            > aby ogień nie zgasł T.Terlikowskiego.
            >
            >
            Moja wyobraznia poszla jeszcze dalej i widzialem Terlikowskiego jak podrzucal szczapy na stos aby temperatura byla wlasciwa. Pamietaj technologia pracy jest najwazniejsza.
        • simera16 Re: Kurski to kanalia polityczna./ u Lisa/ 30.11.10, 10:13
          mr.sajgon napisał:

> mike.recz napisał:
          >
          >
          > > Co innego Terlikowski.
          > Tak ten byl w wyjatkowej formie.
          >
          >
          Jak zwykle...Coś w tym jest, że Terlikowski jako żywo wpisuje się w te słowa; "...Idiota w dyskusji zawsze najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem
          pokona doświadczeniem..."
          • volupte01 Re: Kurski to kanalia polityczna./ u Lisa/ 30.11.10, 10:18
            I dlatego na miejscu Szczuki wyszedłbym z tej sesji, bo o bzdurach nie warto dyskutować z idiota , albo udajacym idiotę.
            • simera16 Re: Kurski to kanalia polityczna./ u Lisa/ 30.11.10, 10:24
              volupte01 napisał:

> I dlatego na miejscu Szczuki wyszedłbym z tej sesji, bo o bzdurach nie warto dy
              > skutować z idiota , albo udajacym idiotę.
              >
              Nie wierzę, by tak dogmatyczny katolik jak Terlikowski cokolwiek udawał... ;)
              • volupte01 Re: Kurski to kanalia polityczna./ u Lisa/ 30.11.10, 10:46
                Faktycznie , popadał w egzaltacje , więc chyba wierzy w to co wygadywał.
                • scoutek Re: Kurski to kanalia polityczna./ u Lisa/ 30.11.10, 11:26
                  volupte01 napisał:

> Faktycznie , popadał w egzaltacje , więc chyba wierzy w to co wygadywał.

moim zdaniem to fanatyk, zacietrzewiony i zacięty
                  • simera16 Re: Kurski to kanalia polityczna./ u Lisa/ 30.11.10, 11:33
                    scoutek napisała:

> volupte01 napisał:
                    >
                    > > Faktycznie , popadał w egzaltacje , więc chyba wierzy w to co wygadywał.
                    >
                    > moim zdaniem to fanatyk, zacietrzewiony i zacięty
                    >
                    A i z prowadzeniem kulturalnej dyskusji u niego nie ten teges...
    • kecawa Re: Kurski to dobry polityk 30.11.10, 11:16
      Jeśłi byłby mierny i po prostu nieperspektywiczny to nie byłby przedmiotem ataku reżimowych mediów i ich tutejszych współpracowników.

tylko tyle w tej kwestii
      • pis_da_deby Re: Kurski to dobry polityk 30.11.10, 11:26
        kecawa napisał:

> Jeśłi byłby mierny i po prostu nieperspektywiczny to nie byłby przedmiotem ata
        > ku reżimowych mediów i ich tutejszych współpracowników.
        >
        W rozmowie z Naleczem wypadl bardzo slabo.
        Probowal atakowac ale nie mial amunicji.
        • kecawa Re: Kurski to dobry polityk 30.11.10, 11:35
          To Twoja opinia,Ja odebrałem to zupełnie inaczej.

kecaw kaczysta
          Warto przypomnieć konferencję prasową Bronisława Komorowskiego, jaka odbyła się tuż po zdymisjonowaniu Romualda Szeremietiewa.Jeden z dziennikarzy zapytał, co się stanie , jeśli Szeremietiew okaże się niewinny.Komorowski stwierdził, że odejdzie wówczas z polityki, bo jako człowiek honoru inaczej nie mógłby się zachować.

Od wyroku uniewinniającego Szeremietiewa minął ponad tydzień....
          • joannabarska Znana półka 30.11.10, 12:30
            Zapraszając do programu Kurskiego i Terlikowskiego, Lis idzie po najlżejszej linii oporu.
            • kecawa Re: Znana półka 30.11.10, 14:19
              istna schizofrenia Wyłącz ten reżimowy nadajnik i włącz sobie szkło kontaktowe -tam masz gwarantowne sianie nienawiści Polaka do Polaka

pozdrawiam kecaw
              • simera16 Re: Znana półka 30.11.10, 14:32
                kecawa napisał:

> istna schizofrenia Wyłącz ten reżimowy nadajnik i włącz sobie szkło kontaktowe
                > -tam masz gwarantowne sianie nienawiści Polaka do Polaka
                >
                >

A co, Kaczyński się produkuje w "szkiełku"...?
                • kecawa Re: Znana półka Pan BK człekiem honoru 30.11.10, 14:34
                  Z ostatniego wydania Gazety Polskiej cytuję

Warto przypomnieć konferencję prasową Bronisława Komorowskiego, jaka odbyła się tuż po zdymisjonowaniu Romualda Szeremietiewa.Jeden z dziennikarzy zapytał, co się stanie , jeśli Szeremietiew okaże się niewinny.Komorowski stwierdził, że odejdzie wówczas z polityki, bo jako człowiek honoru inaczej nie mógłby się zachować.

Od wyroku uniewinniającego Szeremietiewa minął ponad tydzień....
                  • simera16 Re: Znana półka Pan BK człekiem honoru 30.11.10, 14:52
                    kecawa napisał:

> Z ostatniego wydania Gazety Polskiej cytuję
                    >
                    > Warto przypomnieć konferencję prasową Bronisława Komorowskiego, jaka odbyła się
                    > tuż po zdymisjonowaniu Romualda Szeremietiewa.Jeden z dziennikarzy zapytał, co
                    > się stanie , jeśli Szeremietiew okaże się niewinny.Komorowski stwierdził, że o
                    > dejdzie wówczas z polityki, bo jako człowiek honoru inaczej nie mógłby się zach
                    > ować.
                    >
                    > Od wyroku uniewinniającego Szeremietiewa minął ponad tydzień....

Wiesz gdzie Szeremietiew (nb. prawicowiec z takim nazwiskiem!) i ty możecie mnie pocałować...? Tam gdzie pan, pana majstra może...A zresztą sam zobacz; www.youtube.com/watch?v=JTa_EoYdvb8
                    • kecawa Re: Znana półka Pan BK człekiem honoru 30.11.10, 14:55
                      Czyżbyś wątpił w słowa Szanownego Panan Prezydenta BK tego co ma za serdecznego przyjaciela POlikota ?

• simera16 Re: Znana półka Pan BK człekiem honoru 30.11.10, 15:20
                        kecawa napisał:

> Czyżbyś wątpił w słowa Szanownego Panan Prezydenta BK tego co ma za serdecznego
                        > przyjaciela POlikota ?
                        >
                        Ja wątpię w słowa wszystkich polityków...A to przekręcanie nazwisk, to ta PiSowska "kultura, do której w innym wątku nawołujesz...?
                      • erg_samowzbudnik Re: Znana półka Pan BK człekiem honoru 02.12.10, 08:22
                        kecawa napisał:

> Czyżbyś wątpił w słowa Szanownego Panan Prezydenta BK tego co ma za serdecznego
                        > przyjaciela POlikota ?
                        >
                        Zwróć uwagę na Caps Lock bo włącza się w nieodpowiednim miejscu. Czy wy pisuary korzystacie z jednego kompa ? , bo zawsze ta sama usterka.
                  • erg_samowzbudnik Re: Znana półka Pan BK człekiem honoru 02.12.10, 08:20
                    kecawa napisał:

> Z ostatniego wydania Gazety Polskiej cytuję
                    >
                    > Warto przypomnieć konferencję prasową Bronisława Komorowskiego, jaka odbyła się
                    > tuż po zdymisjonowaniu Romualda Szeremietiewa.Jeden z dziennikarzy zapytał, co
                    > się stanie , jeśli Szeremietiew okaże się niewinny.Komorowski stwierdził, że o
                    > dejdzie wówczas z polityki, bo jako człowiek honoru inaczej nie mógłby się zach
                    > ować.
                    >
                    > Od wyroku uniewinniającego Szeremietiewa minął ponad tydzień....

Komorowski podał się do dymisji już dawno . Nie jest już marszałkiem sejmu. Nie zauważyłeś?
      • mariner4 On dawno temu przewidział, że to kupisz. 30.11.10, 13:11
        I kupiłeś!
        M.
    • takataka_ta Lechu wiedziałz kim ma do czynienia 02.12.10, 08:54
      wiadomosci.gazeta.pl/wybory2005/1,67805,2957937.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka