prawieemeryt 12.01.11, 13:42 mlaskacz - cholerny bydlak. - Musi być opublikowana rozmowa dwóch kurdupli. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mowiono.mi.ze.to.on Re: Produkuje się 12.01.11, 13:43 dowódca z 0,6 promila stojący nad głową pilota to pikuś Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: Produkuje się 12.01.11, 13:53 mowiono.mi.ze.to.on napisał: > dowódca z 0,6 promila stojący nad głową pilota to pikuś Z Googla: 0,8‰ pobudliwość, upośledzenie koordynacji ruchowo-wzrokowej, obniżony krytycyzm Odpowiedz Link Zgłoś
contadore Re: Produkuje się 12.01.11, 17:25 pis_da_deby napisał: > mowiono.mi.ze.to.on napisał: > > > dowódca z 0,6 promila stojący nad głową pilota to pikuś > > Z Googla: > 0,8‰ pobudliwość, upośledzenie koordynacji ruchowo-wzrokowej, obniżony > krytycyzm Widać,że masz problem ze zdecydowaniem się ile miał promili,przedmówca mówi o 0,6 a ty już dźwignąłeś do 0,8? Wiesz o tym,że w niektórych krajach jest to dozwolony poziom alkoholu przy,którym można kierować pojazdem? Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Re: Pokazał ci tylko 12.01.11, 17:52 PiS_iacki ćwolu jak był blisko Odpowiedz Link Zgłoś
contadore Re: Pokazał ci tylko 12.01.11, 18:57 prawieemeryt napisał: > PiS_iacki ćwolu jak był blisko Dlaczego taki bezrozumny bydlak może pisać na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
p_e_o_w_i_e_c Re: Produkuje się 12.01.11, 19:22 contadore napisał: > pis_da_deby napisał: > > > mowiono.mi.ze.to.on napisał: > > > > > dowódca z 0,6 promila stojący nad głową pilota to pikuś > > > > Z Googla: > > 0,8‰ pobudliwość, upośledzenie koordynacji ruchowo-wzrokowej, ob > niżony > > krytycyzm > > > Widać,że masz problem ze zdecydowaniem się ile miał promili,przedmówca mówi o 0 > ,6 a ty już dźwignąłeś do 0,8? Wiesz o tym,że w niektórych krajach jest to doz > wolony poziom alkoholu przy,którym można kierować pojazdem? Latającym? Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Produkuje się 12.01.11, 19:27 Nikt nic nie dźwiga, jak to już powiedziano. Kierowca w czasie spokojnej jazdy i parkowania nie przekracza kilkudziesięciu kilometrów na godzinę (w czasie parkowania prędkość bliska zeru), a i tak są wypadki (stłuczki). Samolot w czasie lądowania ma prędkość o rząd wyższą. W Afganistanie pilot śmigłowca (latają wolniej, wolniej lądują) nie może pić alkoholu nie to, że przed służbą, ale wcale. Jest wyjątek: na Boże Narodzenie może wypić dwie puszki piwa. A tu przełożony na potężnym kacu (!), generał na służbie (!!) (wylatywał brakujące godziny) stoi w kokpicie za głowami pilotów (!!!) i czyta im instrukcję lądowania (!!!!). I jeszcze posługuje się autorytetem Prezydenta (!!!!!), tuż obok niego wszystko się dzieje. Co może być presją, jeśli TO presją miałoby nie być? Za coś takiego powinien trafić pod sąd, za sprawstwo kierownicze tej tragedii buldog. Odpowiedz Link Zgłoś
p_e_o_w_i_e_c Re: Produkuje się 12.01.11, 19:31 dystans4 napisał: "A tu przełożony na potężnym kacu (!), generał na służbie (!!) (wylatywał brakujące godziny) stoi w kokpicie za głowami pilotów (!!!) i czyta im instrukcję lądowania (!!!!)." Coś tak karygodnego jest możliwe tylko w Polsce. Po prostu elita ze świty byłego prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
p_e_o_w_i_e_c Re: Produkuje się 12.01.11, 19:21 pis_da_deby napisał: > mowiono.mi.ze.to.on napisał: > > > dowódca z 0,6 promila stojący nad głową pilota to pikuś > > Z Googla: > 0,8‰ pobudliwość, upośledzenie koordynacji ruchowo-wzrokowej, obniżony > krytycyzm Przy 0,6‰ ląduje się na drzwiach od stodoły. Odpowiedz Link Zgłoś
leser.1 Re: Produkuje się 12.01.11, 13:47 ... i pieprzy androny, jak Piekarski na mękach! Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Re: Kaczor blebla co chce 12.01.11, 17:21 a was jakiś admin wywala na osła też za co chce. Odpowiedz Link Zgłoś