michas_z_pkp 18.01.11, 17:37 Już byli w ogródku. Już się witali z oskarżeniem Kaczyńskiego, a tu taki pasztet. Zachowujecie się jak sekta, która czekała już na wskazany przez guru koniec świata, który nie nastąpił. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pa-rus-major Re: Ależ się na tym forum zagotowało. ;) 18.01.11, 17:42 www.dlapolski.pl/01/15/raport-mak-riposta/ Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Ależ się na tym forum zagotowało. ;) 18.01.11, 17:54 'Cóś' się zagotowało? To pilnuj żeby nie wykipiało. Odpowiedz Link Zgłoś
michas_z_pkp Re: Ależ się na tym forum zagotowało. ;) 18.01.11, 18:09 Ja, czy ty? Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster [...] 18.01.11, 19:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Co się zagotowało? 18.01.11, 19:56 Cholera, Strike ja też znów w spodniach przed kompem siedzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster BTW 18.01.11, 20:20 skasowali mi post, fakt, ze trochę ad personam ale to na tym forum norma. Ciekawe, co Moderacji nie pasowało? Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Ależ się na tym forum zagotowało. ;) 19.01.11, 05:52 Obnażono całą dotychczasową propagandę w tej sprawie. Tak się też składa,że wersja rosyjska w polskich mediach była wcześniej wiodąca. Ciekawe jak to rosjanie zrobili :) ? Nadal nie wiadomo oficjalnie kto personalnie odpowiada za organizację i bezpieczeństwo taki lotów . Czy to tak trudne do ustalenia ? Wcześniej rosjanie poprzez polskie media (jak widać) twierdzili, że to kancelaria prezydenta odpowiadałą za ten lot :) Moim zdaniem Tusk, który nie prosił nawet UE o pomoc o amerykanach nie wspominając bał się upadku swojego rządu z uwagi na wykazanie kompletnej niekompetencji i nieodpowiedzialności co zresztą powszechnie wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś