piterowanie_dorsza 06.02.11, 15:13 ogromnych rzesz młodzieży już nie da się zmobilizować do głosowania, drugi kierunek studiów płatny, drożyzna i korupcja wykluczają szerokie poparcie społeczne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
indeed4 Zasada jest jedna. 06.02.11, 15:17 Ile by nie miało PO, PiS zawsze dostanie mniej - wyborcy nie dopuszczą ich powtórnie do władzy. Nie mają szans. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte01 Re: PO moze dostać max 30% w wyborach 06.02.11, 15:19 Gdzie ta korupcja? Odpowiedz Link Zgłoś
piterowanie_dorsza Re: PO moze dostać max 30% w wyborach 06.02.11, 15:22 DLA ŚLEPCÓW INTELEKTUALNYCH korupcja w Polsce nie istnieje Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: PO moze dostać max 30% w wyborach 06.02.11, 15:24 Ale oskarżenie należy poprzeć jakimiś dowodami. Podaj przykłady korupcji w PO. Odpowiedz Link Zgłoś
piterowanie_dorsza Re: PO moze dostać max 30% w wyborach 06.02.11, 15:32 400 afer PO-wpisz w google jak umiesz Tomek Misiak i jego dziewczyna oraz Work Service-kojarzysz? Odpowiedz Link Zgłoś
teflonowy.pokemon2 Re: PO moze dostać max 30% w wyborach 06.02.11, 15:45 > Tomek Misiak i jego dziewczyna oraz Work Service-kojarzysz? To sa juz pozne sprawy, wczesniej byla firma Euro Art Meeting Misiaka, zapisywanie przez Schetyne nieboszykow we Wrocku, by pokonac Frasyniuka. Cala ta partia to jedna wielka korupcja. Odpowiedz Link Zgłoś
rickky Re: PO moze dostać max 30% w wyborach 06.02.11, 15:27 piterowanie_dorsza napisał: > DLA ŚLEPCÓW INTELEKTUALNYCH korupcja w Polsce nie istnieje Mam wrażenie, ze istnieje tylko dla wyłącznie dla wszystkowiedzących i wszystkowidzących idiotów. Poczekaj tylko jak ci Kaczyński razem z PiSem ową korupcję zlikwiduje, obniży podatki i przywróci darmowe studia na 2. a nawet 3. kierunku. Zaręczam ci, że za 4 lata będziesz pierwszym, który będzie wołał dość PiSu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
piterowanie_dorsza Re: PO moze dostać max 30% w wyborach 06.02.11, 15:35 ja mam dość chamów i intelektualnych idiotów z PO za PISU było o niebo lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
rickky Re: PO moze dostać max 30% w wyborach 06.02.11, 15:43 piterowanie_dorsza napisał: > ja mam dość chamów i intelektualnych idiotów z PO Skoro wolisz chamów i intelektualnych idiotów z PiS, to już nic chyba na to poradzić nie można > za PISU było o niebo lepiej Skoro było ci lepiej, to jesteś wysoce podejrzanym typem. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: PO moze dostać max 30% w wyborach 06.02.11, 15:49 Od czasu, kiedy zorientowałem się, że Tusk Smoleńskiem chce wygrać wybory, to postawiłem diagnozę - wygra, ale na 25-30%. Smoleńsk wykończył Kaczorów ale i Tuska również. Odpowiedz Link Zgłoś
agnostic5 Re: PO moze dostać max 30% w wyborach 06.02.11, 16:04 Wojenki popisowe osłabiły państwo. Podatki w górę, zatrudnianie tysięcy nowych urzędników, nepotyzm, afera wałbrzyska, wojna o obsadzanie szefów państwowych spółek. Dryfujemy, zamiast płynąć. A to najlepsze lata, bo w 2013 zakręci się kurek z dotacjami unijnymi. POPiSSLD - nie, dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
piterowanie_dorsza Re: PO moze dostać max 30% w wyborach 06.02.11, 16:09 PIS obniżyło POdatki nie pamiętacie czy nie chcecie pamiętać? Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: PO moze dostać max 30% w wyborach 06.02.11, 16:18 Choc bys sie drutem kolczastym zes... , to PIS wyborow juz nie wygra!!! Nie wdepuje sie po raz kolejny w to samo gowno ..... Odpowiedz Link Zgłoś
piterowanie_dorsza Re: PO moze dostać max 30% w wyborach 06.02.11, 16:19 gowno czyli co?PO?:) Odpowiedz Link Zgłoś