Dodaj do ulubionych

PO moze dostać max 30% w wyborach

06.02.11, 15:13
ogromnych rzesz młodzieży już nie da się zmobilizować do głosowania, drugi kierunek studiów płatny, drożyzna i korupcja wykluczają szerokie poparcie społeczne
Obserwuj wątek
    • indeed4 Zasada jest jedna. 06.02.11, 15:17
      Ile by nie miało PO, PiS zawsze dostanie mniej - wyborcy nie dopuszczą ich powtórnie do władzy. Nie mają szans.
    • volupte01 Re: PO moze dostać max 30% w wyborach 06.02.11, 15:19
      Gdzie ta korupcja?
      • piterowanie_dorsza Re: PO moze dostać max 30% w wyborach 06.02.11, 15:22
        DLA ŚLEPCÓW INTELEKTUALNYCH korupcja w Polsce nie istnieje
        • etta2 Re: PO moze dostać max 30% w wyborach 06.02.11, 15:24
          Ale oskarżenie należy poprzeć jakimiś dowodami. Podaj przykłady korupcji w PO.
          • piterowanie_dorsza Re: PO moze dostać max 30% w wyborach 06.02.11, 15:32
            400 afer PO-wpisz w google jak umiesz

Tomek Misiak i jego dziewczyna oraz Work Service-kojarzysz?
            • teflonowy.pokemon2 Re: PO moze dostać max 30% w wyborach 06.02.11, 15:45
              > Tomek Misiak i jego dziewczyna oraz Work Service-kojarzysz?

To sa juz pozne sprawy, wczesniej byla firma Euro Art Meeting Misiaka, zapisywanie przez Schetyne nieboszykow we Wrocku, by pokonac Frasyniuka.

Cala ta partia to jedna wielka korupcja.
        • rickky Re: PO moze dostać max 30% w wyborach 06.02.11, 15:27
          piterowanie_dorsza napisał:

> DLA ŚLEPCÓW INTELEKTUALNYCH korupcja w Polsce nie istnieje

Mam wrażenie, ze istnieje tylko dla wyłącznie dla wszystkowiedzących i wszystkowidzących idiotów.
          Poczekaj tylko jak ci Kaczyński razem z PiSem ową korupcję zlikwiduje, obniży podatki i przywróci darmowe studia na 2. a nawet 3. kierunku.
          Zaręczam ci, że za 4 lata będziesz pierwszym, który będzie wołał dość PiSu!!!
          • piterowanie_dorsza Re: PO moze dostać max 30% w wyborach 06.02.11, 15:35
            ja mam dość chamów i intelektualnych idiotów z PO

za PISU było o niebo lepiej
            • rickky Re: PO moze dostać max 30% w wyborach 06.02.11, 15:43
              piterowanie_dorsza napisał:

> ja mam dość chamów i intelektualnych idiotów z PO

Skoro wolisz chamów i intelektualnych idiotów z PiS, to już nic chyba na to poradzić nie można

> za PISU było o niebo lepiej

Skoro było ci lepiej, to jesteś wysoce podejrzanym typem.
    • haen2010 Re: PO moze dostać max 30% w wyborach 06.02.11, 15:49
      Od czasu, kiedy zorientowałem się, że Tusk Smoleńskiem chce wygrać wybory, to postawiłem diagnozę - wygra, ale na 25-30%. Smoleńsk wykończył Kaczorów ale i Tuska również.
      • agnostic5 Re: PO moze dostać max 30% w wyborach 06.02.11, 16:04
        Wojenki popisowe osłabiły państwo.
        Podatki w górę, zatrudnianie tysięcy nowych urzędników, nepotyzm, afera wałbrzyska, wojna o obsadzanie szefów państwowych spółek. Dryfujemy, zamiast płynąć. A to najlepsze lata, bo w 2013 zakręci się kurek z dotacjami unijnymi.

POPiSSLD - nie, dziękuję.
        • piterowanie_dorsza Re: PO moze dostać max 30% w wyborach 06.02.11, 16:09
          PIS obniżyło POdatki nie pamiętacie czy nie chcecie pamiętać?
          • jacekm22 Re: PO moze dostać max 30% w wyborach 06.02.11, 16:18
            Choc bys sie drutem kolczastym zes... , to PIS wyborow juz nie wygra!!!
            Nie wdepuje sie po raz kolejny w to samo gowno .....
            • piterowanie_dorsza Re: PO moze dostać max 30% w wyborach 06.02.11, 16:19
              gowno czyli co?PO?:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka